Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ay masallh Cnm benim kızıma da masallh Beni pek rahatsız etmiyor buralar zaten ben sola dönüp yatiyorum fakat kalçam ağrıdık geceler o da cok huzursuz oluyr ben surekli döndükce şükür Rabb'ime daha nefes problemi yasamadım ama cok zaman zaman yatakta yatarken oluyr ve cnm aynı sorun ben de var surekli yer değiştiriyor ama sirt ustu yattığım da bnm ki de sevmiyor Dr sevmez dedi sıkılıyormuş Galiba kuzularımız ay akasyacim ya vakit yaklaşıyor ve ben cok heyecanlaniyorum Rabbim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin bir de ben cok sık acıkmaya başladım sanki

doğru söylüyosun sağlıklı uyku diye bişey kalmadı bizde... zaten hep diyom ya gece kuşu benim kız gece olunca coşuyo:)) şimdi oturuyom ya gayet sakin yatmaya kalksam başlar dürtmeye:))) gerçi sıcakta da uyumak mümkün değil... ne yapalım bizde akşamları oturup tv yerine göbeğimi seyrediyoz artık çok net görülüyo hareketleri

canım şişliğin ne durumda...? indi mi biraz.. aynı devam ediyor mu?
canım bak ben dr umun kafasını şişrdim artık o şişlikle ilgili... senden de beterdim, patlayacağım nefes alamıyoprum diyordum bir şey yemeyeyim bari diyordum ama o da olmuyordu ama dediğim gibi son 2 3 gündür eskiye göre daha iyi gibi... tamamen indimi hayır ama cidden vücut kendini hazırlıyor galiba korkma sakın normalmiş ben kırk kere sordum dr uma... çok çok çok rahatsız etmedikçe dayan... geçecek emin ol... bak benimki birazcık da olsa geçme eğiliminde... tam geçmedi tabi.... ya ben de şeyi sorcaktım aşırı limon çekiyor canım bir şey olur mu yesem yaaaaa deliricem limon diye...... :)

bir de ara ara adet sancılarım oluyor onu da kırk kere sordum rahim büyüyormuş normalmiş ama doğr mudur bilmiyorum güvenmekten başka çaremiz yok... bugün seminere gittin mi???????????????

Canım hayırlısıyla başarılı geçer ve bebeklerine bir adım daha yaklaştırır inşallah.

merhabalar................

Akasyam gelmiş hoşgelmiiş

Son düzenleme:

amin canım... şurda az bi zamanımız kaldı rabbim sağlık versin hepimizin kuzularına.... benim yemekle değilde içeceklerle aram çok iyi sürekli şekerli bişeyler içme derdindeyim limonata meyve suyu meyveli maden suyu aklına ne gelirse... onları içincede sanırım çok acıkmıyorum.. sadece günlük yumurtamı sütümü ve bir avuç ceviz badem fındık üçlüsünü ihmal etmemeye çalışıyorum...

canım bu kadar olur ya..... nasıl güldüm anlatamam... deli gibi limon yiyorum bende.. tuzu ise azaltmaya çalışıyorum...eşim dün çikolata getirmiş yicen mi diye... hayrola dedim "hakkı istiyon herhalde.." "ben istesem ne" dedi.. "sen ayşe yi yapıyon..." çok güldüm...

bir de ara ara adet sancılarım oluyor onu da kırk kere sordum rahim büyüyormuş normalmiş ama doğr mudur bilmiyorum güvenmekten başka çaremiz yok... bugün seminere gittin mi???????????????

ayyy canım ya.. valla dayanıyom ama.. böyle biri görse beni tedavi olduğumuda anlar.. bir anda bu kadar göbek şişmez herhalde normal hamilelikte....
canım ben raporluyum.. gitmiyorum...ama evde çok canım sıkılıyor.. okulda vakit geçiyordu en azından...

tüh ya bana rapor vermedi dr... ne yatcan yatalak hasta msıın sen kendini yorma normal hayatına dön dedi... bugünü kaçırdın ama sayın bakanımızın telekonferansla yaptığı mükemmel konuşmayı :))))))

Oh afiyet olsun cnm ben yumurtayı birazcık azalttım hava ısinin ca kokuyr bana üzerine yoğurt döküp yiyorum bol bol meyve yiyorum Allah tan sabitlendim 74 kiloya bakalım son zamanlar ne olucak insallh cok şişmeyiz senin surekli birseyler içmen cok guzel evet ya zaman azaldı hamdolsun Rabbim butu. Kardeslerimize yaşatsın insallh bunu masallh senin kızına yaramaz olucak annesi

eşim dün çikolata getirmiş yicen mi diye... hayrola dedim "hakkı istiyon herhalde.." "ben istesem ne" dedi.. "sen ayşe yi yapıyon..." çok güldüm...

Süper bir diyalog

Belki hem Hakkı hem Ayşe vardır Sen ona göre biraz ondan,biraz ondan ye canım

Miniğini karşılamak için diktirdiğin elbisenin resmini istiyoruz eline geçince canım:97:

ayy... çok üzüldüm bak şimdi...

limon zararsız mı şimdi... kaptırıyorum limona doğru dolapta beni bekliyor :))))

canım valla ben yiyorum.. hemde sonuçtan önceden beri...bebişler kız mı yoksa dersin.. bende iki tane var gerçi... ayyyy.. gerçi keseleri görmedik daha ama.. ne bileyim banada ikiz gibi geliyor.. ama cinsiyetleri hakkında hiç yorum yapamıyorum....

limon zararsız mı şimdi... kaptırıyorum limona doğru dolapta beni bekliyor :))))

ayyy.... bi an ilk zamanlarım aklına geldi:)))) ben o limonu ne yedim bi bilsen tuzlayıp tuzlayıp yiyodum hatta hızımı alamayıp suyunu sıkıp sulandırıp tuz döküp yiyodum:))))))) belkide hakkaten doğru ye ekşiyi çıkar ayşeyi

Oh afiyet olsun cnm ben yumurtayı birazcık azalttım hava ısinin ca kokuyr bana üzerine yoğurt döküp yiyorum bol bol meyve yiyorum Allah tan sabitlendim 74 kiloya bakalım son zamanlar ne olucak insallh cok şişmeyiz senin surekli birseyler içmen cok guzel evet ya zaman azaldı hamdolsun Rabbim butu. Kardeslerimize yaşatsın insallh bunu masallh senin kızına yaramaz olucak annesi

Süper bir diyalog

Belki hem Hakkı hem Ayşe vardır Sen ona göre biraz ondan,biraz ondan ye canım

düne kadar hiç belli etmemişti desem yeri var.. demek benimkinin gönlündede bir nebze olsa erkek yatıyormuş.. birde yeğenleriimiz felan kız..herhalde birde erkek bebek sevelim istiyor..iki tanede olunca umutlandı herhalde...
çok güldürdü beni dün....ayyy... özledim valla kocamı...

bugün alışveriş zamanı pekmez bal süt ceviz ne bulursam alıcam inşallah da para yok napcaksam :)

ay sonu memur insansın.. açılma bakayım fazla... gerçi sonunda ek ödemeler bu ay olacak değil mi? insallah olur.. tedavi için bu kadar açılmışken kan yapar yani bana....

canım bende onu soracaktım.. çok merak ediyorum.. gerçek mi bu diye???çok merak ediyorumda ben cinsiyetlerini.. utanmasam dr. a sorcam.. embriyoların cinsiyetlerini biliyor musunuz? neydi diye?

ay ben de surekli turşu suyu içiyordum yattığım yerde turşu suyu bitince de gece sağlam suyu iciyordu. İcine limon suyu siktiriyordum anneme ben hep kiz istediğim icin inanıyordum ye eksi yadigar ayse yi moral oluyordu bana canımın eksi istemesi arkadaslar aramız cok az di oda sık sık eksi yiyordu erkek olunca cinsiyeti sok oldu gelip gelip yanıma aman yok öyle birşey inanma yalan deyince sınır olurdu. İcim. Den

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…