canım bende kalça ağrısı yok ama sırtım özelliklede belim çok ağrıyo... zaten sıpam yatmamdan pek hoşnut değil...sırt üstü yada sağıma hiç yatırmıyo.. yine en çok sola yatınca rahat ediyoz oda kısa bi süre.. oturursam gayet mutlu:))) karnımın içinde ordan oraya sürekli yer değiştiriyo...ya aşağıya yerleşip sürekli tuvalete gitmemi sağlıyo yada yukarıya çıkıp nefes almamı zorlaştırıyo... kararsız benim kız anlayacağın:)) sabahaca ayaktayız bu aralar:)) bide sıcaklar başladı çok bunalıyorum...
Akasyacım aynen yaşadıklarını yaşıyorum belim kopuyor asla sağıma yatırmıyor sıpa basıyor tekmeyi solda biraz daha rahatız ama sürekli solda yatılmıyorki en rahatı oturur vaziyette uyumak ama uykumuzun hayrı yokkk ne olcez bu sıpalarla:))
canım bak ben dr umun kafasını şişrdim artık o şişlikle ilgili... senden de beterdim, patlayacağım nefes alamıyoprum diyordum bir şey yemeyeyim bari diyordum ama o da olmuyordu ama dediğim gibi son 2 3 gündür eskiye göre daha iyi gibi... tamamen indimi hayır ama cidden vücut kendini hazırlıyor galiba korkma sakın normalmiş ben kırk kere sordum dr uma... çok çok çok rahatsız etmedikçe dayan... geçecek emin ol... bak benimki birazcık da olsa geçme eğiliminde... tam geçmedi tabi.... ya ben de şeyi sorcaktım aşırı limon çekiyor canım bir şey olur mu yesem yaaaaacanım şişliğin ne durumda...? indi mi biraz.. aynı devam ediyor mu?
canım benim tüplerde sorun var sağ taradfta da sıvı birikintisi (hidrosalpenks) var canım.. tüplerin biri tamamen tıkalı diğeride yapışık anlayacağın..negatif denemelerimiz var onun için dr.um bu ameliyatı ile bakıcak açmaya çalışıcak açamazsada sıvı geçişi olan yerin bağlıycak canım ve ayrıca rahimede bakacak.
evet canım her ikisiniede aynı anda yapılıyor lap. üsten hiset.altttan yapılan işlem canım. hayırlısıyla inşlhh güzel geçer Mevlm yardım etsin inşlhh biraz heycan var
merhabalar................
Ay masallhCnm benim kızıma da masallh Beni pek rahatsız etmiyor buralar zaten ben sola dönüp yatiyorum fakat kalçam ağrıdık geceler o da cok huzursuz oluyr ben surekli döndükce şükür Rabb'ime daha nefes problemi yasamadım ama cok zaman zaman yatakta yatarken oluyr ve cnm aynı sorun ben de var surekli yer değiştiriyor ama sirt ustu yattığım da bnm ki de sevmiyor Dr sevmez dedi sıkılıyormuş Galiba kuzularımız ay akasyacim ya vakit yaklaşıyor ve ben cok heyecanlaniyorum Rabbim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin bir de ben cok sık acıkmaya başladım sanki
canım bak ben dr umun kafasını şişrdim artık o şişlikle ilgili... senden de beterdim, patlayacağım nefes alamıyoprum diyordum bir şey yemeyeyim bari diyordum ama o da olmuyordu ama dediğim gibi son 2 3 gündür eskiye göre daha iyi gibi... tamamen indimi hayır ama cidden vücut kendini hazırlıyor galiba korkma sakın normalmiş ben kırk kere sordum dr uma... çok çok çok rahatsız etmedikçe dayan... geçecek emin ol... bak benimki birazcık da olsa geçme eğiliminde... tam geçmedi tabi.... ya ben de şeyi sorcaktım aşırı limon çekiyor canım bir şey olur mu yesem yaaaaadeliricem limon diye...... :)
bir de ara ara adet sancılarım oluyor onu da kırk kere sordum rahim büyüyormuş normalmiş ama doğr mudur bilmiyorum güvenmekten başka çaremiz yok... bugün seminere gittin mi???????????????
canım bu kadar olur ya..... nasıl güldüm anlatamam... deli gibi limon yiyorum bende.. tuzu ise azaltmaya çalışıyorum...eşim dün çikolata getirmiş yicen mi diye... hayrola dedim "hakkı istiyon herhalde.." "ben istesem ne" dedi.. "sen ayşe yi yapıyon..." çok güldüm...
ayyy canım ya.. valla dayanıyom ama.. böyle biri görse beni tedavi olduğumuda anlar.. bir anda bu kadar göbek şişmez herhalde normal hamilelikte....
canım ben raporluyum.. gitmiyorum...ama evde çok canım sıkılıyor.. okulda vakit geçiyordu en azından...
amin canım... şurda az bi zamanımız kaldı rabbim sağlık versin hepimizin kuzularına.... benim yemekle değilde içeceklerle aram çok iyi sürekli şekerli bişeyler içme derdindeyim limonata meyve suyu meyveli maden suyu aklına ne gelirse... onları içincede sanırım çok acıkmıyorum.. sadece günlük yumurtamı sütümü ve bir avuç ceviz badem fındık üçlüsünü ihmal etmemeye çalışıyorum...
eşim dün çikolata getirmiş yicen mi diye... hayrola dedim "hakkı istiyon herhalde.." "ben istesem ne" dedi.. "sen ayşe yi yapıyon..." çok güldüm...
tüh ya bana rapor vermedi dr... ne yatcan yatalak hasta msıın sen kendini yorma normal hayatına dön dedi... bugünü kaçırdın ama sayın bakanımızın telekonferansla yaptığı mükemmel konuşmayı :))))))
limon zararsız mı şimdi... kaptırıyorum limona doğru dolapta beni bekliyor :))))
limon zararsız mı şimdi... kaptırıyorum limona doğru dolapta beni bekliyor :))))
amin canım... şurda az bi zamanımız kaldı rabbim sağlık versin hepimizin kuzularına.... benim yemekle değilde içeceklerle aram çok iyi sürekli şekerli bişeyler içme derdindeyim limonata meyve suyu meyveli maden suyu aklına ne gelirse... onları içincede sanırım çok acıkmıyorum.. sadece günlük yumurtamı sütümü ve bir avuç ceviz badem fındık üçlüsünü ihmal etmemeye çalışıyorum...
Süper bir diyalog
Belki hem Hakkı hem Ayşe vardırSen ona göre biraz ondan,biraz ondan ye canım
bugün alışveriş zamanı pekmez bal süt ceviz ne bulursam alıcam inşallah da para yok napcaksam :)
ayyy.... bi an ilk zamanlarım aklına geldi:)))) ben o limonu ne yedim bi bilsen tuzlayıp tuzlayıp yiyodum hatta hızımı alamayıp suyunu sıkıp sulandırıp tuz döküp yiyodum:))))))) belkide hakkaten doğru ye ekşiyi çıkar ayşeyi
ayyy.... bi an ilk zamanlarım aklına geldi:)))) ben o limonu ne yedim bi bilsen tuzlayıp tuzlayıp yiyodum hatta hızımı alamayıp suyunu sıkıp sulandırıp tuz döküp yiyodum:))))))) belkide hakkaten doğru ye ekşiyi çıkar ayşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?