Oh afiyet olsun cnm ben yumurtayı birazcık azalttım hava ısinin ca kokuyr bana üzerine yoğurt döküp yiyorum bol bol meyve yiyorum Allah tan sabitlendim 74 kiloya bakalım son zamanlar ne olucak insallh cok şişmeyiz senin surekli birseyler içmen cok guzel evet ya zaman azaldı hamdolsun Rabbim butu. Kardeslerimize yaşatsın insallh bunu masallh senin kızına yaramaz olucak annesi
Miniğini karşılamak için diktirdiğin elbisenin resmini istiyoruz eline geçince canım:97:
ay ben de surekli turşu suyu içiyordum yattığım yerde turşu suyu bitince de gece sağlam suyu iciyordu. İcine limon suyu siktiriyordum anneme ben hep kiz istediğim icin inanıyordum ye eksi yadigar ayse yi moral oluyordu bana canımın eksi istemesi arkadaslar aramız cok az di oda sık sık eksi yiyordu erkek olunca cinsiyeti sok oldu gelip gelip yanıma aman yok öyle birşey inanma yalan deyince sınır olurdu. İcim. Den
valla tatlım yumurtadan nefret ediyorum artık... ama haftada 5gün yemek gerekirmiş.. sebze yemekleri sevmediğim için ordaki açığı kapamak adına yumurtayı balı peyniri ve sütü mecbur tüketiyorum hergün. meyvede canım istemiyo artık bi erik bide karpuz biraz daha cazip geliyo... kilo alımı bende çok zaman önce yavaşladı çok şükür az az alıyom kiloları ilk zamanki hızla gitseydim sanırım 100le doğuma giderdimkızım ilk zaman pek bi usluydu sonradan çok hareketlendi.. gece kuşu olması bana çektiğini gösteriyo bende öyleyim ve bebekkende gececiymişim.. hoş babasınında suçu var her gece yattığımızda kızına şarkılar söyleyip konuştuğu için alıştırdı sıpayı.... gece 1 olunca benimki başlıyo kudurmaya:))))
rabbım sabır versın kuzummmm
canım benim.... Rabbim tez zamanda bebeğini normal yolla göndersin insallah.. canım ya.. zaten duygusallığım hat safhada... Rabbim sabır versin...
Canım geçmiş olsun,Allah sabır ve güç versin,en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah...
olur yapalımm..
canım yaaa
sıkma kendini nasıl davranıyosan öyle davran...
rabbim sabır versin sana...inşaallah anne olma vakitnede az kalmıştır ...ya sabır çek canımmm
canım rabbımhayırlısını versın sabır denemen daha bıtmemıs sabretmeye devam ınsl...hepbırlıkte asacagız bunlarııı
arkadaşlar merhaba,değerim çook şükür yükselmiş..648 olmuş..umarım böyle gider..kanamam devam ediyor hala.kan iğnelerini bırakma dedi ama...şu an çıkmam lazım..sağlık ocağından tahlillerimi alacağım...akşam girerim..öpüyorum hepinizi...
dondurulmuşlarin varmıydı ,kaç yaşındasın ..
üzülmemek zor ama daha hayırlısı daha guzeli olur inşallah.
bide içine atma ne hissediosan oyle yp bugun yarın..
canım bende önceden kız istiyordum...ama bir yeğenim oldu erkek.. şimdi erkekte istiyorum.. Rabbim hayırlılarını sağlıklılarını versin insallah... Rabbim ikisininde sevgisini tattırsın isterim ama...
Valla kızlar ilk zamanlar aynen limon ve turşudan başka bir şey görmüyordu gözüm çikolata için ölen ben çikolataya bakmıyordum bile sanırım o sözün doğruluk payı var:))
benimde kocam gelsin.. konuşsun bebişlerimizle....
Cnm geldi bir tanesini aldım hattadugune bile giydi. Hafta sonu fakat ben resim ekleyemiyorum ki iPad tnSize kizimn cicilerini bile eklemek istiyoru. Ama yapamıyorum çekerim resmini yollarım size insallh başka pc den ya şimdi siskoyum ya aslın da hiç hoşuma gitmedi kendimi öyle koca göbekli görünce elbisenin icin de çünkü cok günlük tarz değil elbise
defnecim anneye kızı erkeği bir... öncelikle sağlılkı olsun sağlıkla gelsin sıpalar... biz dört kız kardeşiz o yüzden ailem özelliklede babam erkek diye ölüyodu.. eşimde erkek istiyodu hep oğlum diye seviyodu cinsiyetten önce:))) sonra kız olduğunu öğrendik ilk duyduklarında biraz bozulsalarda iki güne kalmadı hepsi 180 derece dönüp elif aşa elif yukarı sevmeye başladı:)))) erkek isteyen babamız aslında tam bir kız çocuk aşığı... ben bile onun kadar hayal kurup kızımla ilgili planlar yapmıyom....
eşlerimiz olmadan tadı çıkmıyor kiii aşkımm su getir, aşkımm süt getir, bana yarın öğlen için çorba yapsanaaaa.... dün biraz abarttım galiba ters ters baktı...:) benimki bir de ne sevincini belli ediyor ne üzüntüsünü... ben pimpirik dün 2. sonuçları almaya giderken hemen aldı elimden kağıdı baktı bir ohh çekti.. hani sen hiç umursamıyor gibiydin dedim.... ne umursamaması yaaa ben işe giderken ilk zıbınını bile buldum, fb zıbını alıcam ona diyor :)
ay sonu memur insansın.. açılma bakayım fazla... gerçi sonunda ek ödemeler bu ay olacak değil mi? insallah olur.. tedavi için bu kadar açılmışken kan yapar yani bana....
canım bende onu soracaktım.. çok merak ediyorum.. gerçek mi bu diye???çok merak ediyorumda ben cinsiyetlerini.. utanmasam dr. a sorcam.. embriyoların cinsiyetlerini biliyor musunuz? neydi diye?
ben geldım bebişimi göbüşüme aldım dınlenıyorumsiz neler yapıyosunuz
inşalllah canımhayırlı olsun bitanem... sıkı sıkı tutunup can bulsun annesinin göbüşünde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?