Tüp Bebek Günlüğümüz !

valla tatlım yumurtadan nefret ediyorum artık... ama haftada 5gün yemek gerekirmiş.. sebze yemekleri sevmediğim için ordaki açığı kapamak adına yumurtayı balı peyniri ve sütü mecbur tüketiyorum hergün. meyvede canım istemiyo artık bi erik bide karpuz biraz daha cazip geliyo... kilo alımı bende çok zaman önce yavaşladı çok şükür az az alıyom kiloları ilk zamanki hızla gitseydim sanırım 100le doğuma giderdim kızım ilk zaman pek bi usluydu sonradan çok hareketlendi.. gece kuşu olması bana çektiğini gösteriyo bende öyleyim ve bebekkende gececiymişim.. hoş babasınında suçu var her gece yattığımızda kızına şarkılar söyleyip konuştuğu için alıştırdı sıpayı.... gece 1 olunca benimki başlıyo kudurmaya:))))

bu arada yarın test tekrarlanacak... bakalım sonuç ne olacak.. Rabbim sağlıcakla devamını getirsin bundan sonra...

Miniğini karşılamak için diktirdiğin elbisenin resmini istiyoruz eline geçince canım:97:

Cnm geldi bir tanesini aldım hattadugune bile giydi. Hafta sonu fakat ben resim ekleyemiyorum ki iPad tn Size kizimn cicilerini bile eklemek istiyoru. Ama yapamıyorum çekerim resmini yollarım size insallh başka pc den ya şimdi siskoyum ya aslın da hiç hoşuma gitmedi kendimi öyle koca göbekli görünce elbisenin icin de çünkü cok günlük tarz değil elbise

canım bende önceden kız istiyordum...ama bir yeğenim oldu erkek.. şimdi erkekte istiyorum.. Rabbim hayırlılarını sağlıklılarını versin insallah... Rabbim ikisininde sevgisini tattırsın isterim ama...

Valla kızlar ilk zamanlar aynen limon ve turşudan başka bir şey görmüyordu gözüm çikolata için ölen ben çikolataya bakmıyordum bile sanırım o sözün doğruluk payı var:))

benimde kocam gelsin.. konuşsun bebişlerimizle....

rabbım sabır versın kuzummmm

canım benim.... Rabbim tez zamanda bebeğini normal yolla göndersin insallah.. canım ya.. zaten duygusallığım hat safhada... Rabbim sabır versin...

Canım geçmiş olsun,Allah sabır ve güç versin,en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah...

olur yapalımm..

canım yaaa
sıkma kendini nasıl davranıyosan öyle davran...
rabbim sabır versin sana...inşaallah anne olma vakitnede az kalmıştır ...ya sabır çek canımmm

canım rabbımhayırlısını versın sabır denemen daha bıtmemıs sabretmeye devam ınsl...hepbırlıkte asacagız bunlarııı

cok sagolun kızlar hayırıslı boleymıs zamanı gelmemıs demekkı .. yılmak yok yolumuza devam edıcez tabıkıde ...

canım cok sevuındım senın adına degerın guzel artmıs cok sukur kanamaları kafana takma bısey olmaz Allah ın ıznıyle ..
dondurulmuşlarin varmıydı ,kaç yaşındasın ..
üzülmemek zor ama daha hayırlısı daha guzeli olur inşallah.
bide içine atma ne hissediosan oyle yp bugun yarın..

30 yasındayım 2 tane dondurulmus var bunun kalıtesı 1. 2. kalıta arası demıslerdı nası oluyosa 8 hucrelıydı 3. gun embrıyosuydu
dıer 2 tane kalıtesı nasıdır bılmıyorum zaten cozulurken bozulma ıhtımalı vs de oluyomus ..
suan devamını dusunmuyorum tedavının en azından yaz bıtıp ekım ayına kdr kendı halımızde denerız sanırım ...

canım bende önceden kız istiyordum...ama bir yeğenim oldu erkek.. şimdi erkekte istiyorum.. Rabbim hayırlılarını sağlıklılarını versin insallah... Rabbim ikisininde sevgisini tattırsın isterim ama...

defnecim anneye kızı erkeği bir... öncelikle sağlılkı olsun sağlıkla gelsin sıpalar... biz dört kız kardeşiz o yüzden ailem özelliklede babam erkek diye ölüyodu.. eşimde erkek istiyodu hep oğlum diye seviyodu cinsiyetten önce:))) sonra kız olduğunu öğrendik ilk duyduklarında biraz bozulsalarda iki güne kalmadı hepsi 180 derece dönüp elif aşa elif yukarı sevmeye başladı:)))) erkek isteyen babamız aslında tam bir kız çocuk aşığı... ben bile onun kadar hayal kurup kızımla ilgili planlar yapmıyom....

eşlerimiz olmadan tadı çıkmıyor kiii aşkımm su getir, aşkımm süt getir, bana yarın öğlen için çorba yapsanaaaa.... dün biraz abarttım galiba ters ters baktı...:) benimki bir de ne sevincini belli ediyor ne üzüntüsünü... ben pimpirik dün 2. sonuçları almaya giderken hemen aldı elimden kağıdı baktı bir ohh çekti.. hani sen hiç umursamıyor gibiydin dedim.... ne umursamaması yaaa ben işe giderken ilk zıbınını bile buldum, fb zıbını alıcam ona diyor :)

Valla kızlar ilk zamanlar aynen limon ve turşudan başka bir şey görmüyordu gözüm çikolata için ölen ben çikolataya bakmıyordum bile sanırım o sözün doğruluk payı var:))

bencede var:))) hamile kalmadan önce eşim kendisine limon sıkıp sulandırıp içerdi ve ben nasıl içiyosun onu diye eleştirirdim hamile kalınca bardak bardak içtim:)))

benimde kocam gelsin.. konuşsun bebişlerimizle....

Canım senin eşin nerede,ne iş yapıyor?

Canım güle güle iyi günlerde giy

hakikaten öyle canım.. hayırlısı olsun,sağlıklısı olsun.. en önemlisi o...

anammm.. benimkide inanamıyor daha... garip geliyor ona... ama biz gs zıbını alacağız... bunlar çocuklara baştan aşılayacaklar takımları desene....

canım ben sordum bilemiyorlarmış

Tatlım cumartesi ikramayadan aldım haberini...Hislerimden çok emindim gerçi ama
Çok sevindim çok mutlu oldum adına arkadaşım..
İnş 9 ay meleklerin seninle sağlıklı geçirip eline aldığın günleri göstersin Rabbim bizlere..
Çok öpt dikkat et kendine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…