merhabalar................
Cnm benim sen o Dr la devam etme bence senin yazdığını okuyunca benim bile icime sinmedi sakin icine sinmeyen aklının almadığı yerde yaptırma bence sonra üzülebilirsin hem emek hem. Para harcıyoruz ben kendi dr um dn o kada memnunum ki Allah razı olsun böyle Dr duyunca gicik oluyorum başka merkez araştır ben ce arkadasım
bu ne yaaa benim dr um melekmiş.... adamı 7 24 sürekli rahatsız ediyorum gece de olsa bana açamadığı zamanlarda dönüyor. muaynehanesinde de ben susturuyorum adamı maşallah dur ben önce bir anlatayım da diyorum :) canım bence de değiştir o dr u güvernmediğin yerde yaptırma b,ir şey... alemler yaaaa biri de normal hamile kalmaz mı ne demek.... allahhh allahhhh...
canlarım bu şişlik hiç geçmeyecek mi?
canlar ne olur yardım edin...
çok şişim ben ya.. dün gece eşimle şöyle bir yürüyüşe çıktım.. mahvoldum resmen...patlayacaktım.. 3 aylık felan değil resmen 5 aylık gibiyim.. dr olur dedi. ama ne biliyim.. inmeyecek mi bu şişlik... sizde mi böyleydiniz?
ben geldım bebişimi göbüşüme aldım dınlenıyorumsiz neler yapıyosunuz
Canım senin eşin nerede,ne iş yapıyor?
Canım güle güle iyi günlerde giy
sağol bebışımmmmmmmmmmm guzel sözlrınle benı cok mutlu ettın bebeklerımı degıl 1 tane bebışimı aldım inşallah vaktı buzamandır sağol dualarınızı beklıyorum bendeeeeeeeeeeeee senııııı sevvvvvvvvvvvyrummmmmmmmmmmŞen kahkalı sesinden enerji fışkıran güzel hatunnn..
bebelerini almışsın göbüşüne..Hayırlı uğurlu olsun..İnşş sımsıkı tutunsunlar göbüşünde..Rabbim vaktini saatini bu zamana yazmıştır inş..Sende dikkat et kendine taammı..Seni seviyorummmmmmmmmmm
Tatlım cumartesi ikramayadan aldım haberini...Hislerimden çok emindim gerçi ama
Çok sevindim çok mutlu oldum adına arkadaşım..
İnş 9 ay meleklerin seninle sağlıklı geçirip eline aldığın günleri göstersin Rabbim bizlere..
Çok öpt dikkat et kendine..
canım proteınlı beslen ve su ıc bol bolllllllll
canım ben sordum bilemiyorlarmış
Tatlım cumartesi ikramayadan aldım haberini...Hislerimden çok emindim gerçi ama
Çok sevindim çok mutlu oldum adına arkadaşım..
İnş 9 ay meleklerin seninle sağlıklı geçirip eline aldığın günleri göstersin Rabbim bizlere..
Çok öpt dikkat et kendine..
Ama yaaa hislerin benim için bişi demiyormu:18::18::18:
slm kizlar umarim herkez iyidir suan hamisler sohbeti var sanirim bende katilayim dedim :))))bizde sabah randevumuza gittik ama bebisimi 5 dakika görebildim(( bu ay bukadar dedi dr um neyse saglikli oldugunu duyduk rahatladik tabi cinsiyetini söylemedi klasik almanlar belki duyariz diyordum ama ne mümkün zaten sadece kafa ölcümünü yapti yani bebisimizi tamamen bile göremedik belki önümüzdeki ay ögreniriz cinsiyetini tabi moralimi bozan birsey oldu bu ay 2,5 kilo almisim bu ay sordum dr bazilari bastan alir sonra almaz bazilarida son aylar alir kafani rakma ama sagliklidikkatli beslen dedi....bakalim bu ay ne olucak biz 10 gündür yürüyüslere basladik 40 dakika yürüyoruz bebisimle belki artik cok almam....
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım inşallllllllllllll
yok canlarım zaten gıtmeyı dusunmuyorum
yarın ararsa kadın konsuurm zaten esımınde ıcıne sınmedı hanııı
tıcaret dokmusler artık ıcı ıyıce anlamadım gıtıtı
1900 paket var 9000 lık paket var normal 5500 olur analamdım yanı
canım proteınlı beslen ve su ıc bol bolllllllll
rabbım pozıtıf gostersın sıkı sıkı tutunsunlar sana hayatım
9 ay gombusunde olsunlar ınsss
sağol canım ay bende çok sıkılırım çünkü şimdi bıle sıkıldım ama bu tatlı bır sıkıntı rabbm ınşallah sonunu guzel sonuçlandırırrrrHayırlısı olsun canım çok sevindim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.Sende bekle bakalım test gününü en zoru yaaaaaa
bacım sen nasılsın ne var ne yok bakımmmmmmmmm
slm kizlar umarim herkez iyidir suan hamisler sohbeti var sanirim bende katilayim dedim :))))bizde sabah randevumuza gittik ama bebisimi 5 dakika görebildim(( bu ay bukadar dedi dr um neyse saglikli oldugunu duyduk rahatladik tabi cinsiyetini söylemedi klasik almanlar belki duyariz diyordum ama ne mümkün zaten sadece kafa ölcümünü yapti yani bebisimizi tamamen bile göremedik belki önümüzdeki ay ögreniriz cinsiyetini tabi moralimi bozan birsey oldu bu ay 2,5 kilo almisim bu ay sordum dr bazilari bastan alir sonra almaz bazilarida son aylar alir kafani rakma ama sagliklidikkatli beslen dedi....bakalim bu ay ne olucak biz 10 gündür yürüyüslere basladik 40 dakika yürüyoruz bebisimle belki artik cok almam....
bir baş kıvırcığa 2 limon sıktım yedin.. günlerin patlaması... yine olsa yine yerimmmm :) akşama kocişi kandırayım da alışverişe götüreyim :)
Defneelma,
elifce
tebrikler kizlar rabbim kucaginizada almayi nasip etsin insallah....
su1938
canimcim rabbim bu duyguyu sanada yasatsin insallah hayirli pozitif haberler duyursun....
teste 2 günüm var ama bende bir iştah var anlatamam nedendir bilen varmı.Normalde pek iştahlı değilimdir.50 kilydum .ama şimdi 52-53 arasıyım bir ayda 3 kilo .ilaçlarmı açtı bu iştahı anlamadım.sizde de aynı durum varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?