Tüp Bebek Günlüğümüz !

Şen kahkalı sesinden enerji fışkıran güzel hatunnn..
bebelerini almışsın göbüşüne..Hayırlı uğurlu olsun..İnşş sımsıkı tutunsunlar göbüşünde..Rabbim vaktini saatini bu zamana yazmıştır inş..Sende dikkat et kendine taammı..Seni seviyorummmmmmmmmmm

merhabalar................

yok canlarım zaten gıtmeyı dusunmuyorum
yarın ararsa kadın konsuurm zaten esımınde ıcıne sınmedı hanııı
tıcaret dokmusler artık ıcı ıyıce anlamadım gıtıtı
1900 paket var 9000 lık paket var normal 5500 olur analamdım yanı

canım proteınlı beslen ve su ıc bol bolllllllll

ben geldım bebişimi göbüşüme aldım dınlenıyorumsiz neler yapıyosunuz

rabbım pozıtıf gostersın sıkı sıkı tutunsunlar sana hayatım
9 ay gombusunde olsunlar ınsss

[QUOTE;25051765]Tatlım cumartesi ikramayadan aldım haberini...Hislerimden çok emindim gerçi ama
Çok sevindim çok mutlu oldum adına arkadaşım..
İnş 9 ay meleklerin seninle sağlıklı geçirip eline aldığın günleri göstersin Rabbim bizlere..
Çok öpt dikkat et kendine..[/QUOTE]

Ama yaaa hislerin benim için bişi demiyormu:18::18::18:

slm kizlar umarim herkez iyidir suan hamisler sohbeti var sanirim bende katilayim dedim :))))bizde sabah randevumuza gittik ama bebisimi 5 dakika görebildim(( bu ay bukadar dedi dr um neyse saglikli oldugunu duyduk rahatladik tabi cinsiyetini söylemedi klasik almanlar belki duyariz diyordum ama ne mümkün zaten sadece kafa ölcümünü yapti yani bebisimizi tamamen bile göremedik belki önümüzdeki ay ögreniriz cinsiyetini tabi moralimi bozan birsey oldu bu ay 2,5 kilo almisim bu ay sordum dr bazilari bastan alir sonra almaz bazilarida son aylar alir kafani rakma ama sagliklidikkatli beslen dedi....bakalim bu ay ne olucak biz 10 gündür yürüyüslere basladik 40 dakika yürüyoruz bebisimle belki artik cok almam....

sağol bebışımmmmmmmmmmm guzel sözlrınle benı cok mutlu ettın bebeklerımı degıl 1 tane bebışimı aldım inşallah vaktı buzamandır sağol dualarınızı beklıyorum bendeeeeeeeeeeeee senııııı sevvvvvvvvvvvyrummmmmmmmmmm

Ama yaaa hislerin benim için bişi demiyormu:18::18::18:[/QUOTE]

Kıyamam cnmm benimm..
Arada geliyorlar sadece bana..Bazen okadar pozitifi hissdiyorum bazende negatifi..
Ama senn innnnnnnnnnnnnnnşşş hamişsindirrr..Valla kalkıp namaz kılıcam şimdii dualarımda olucaksın..Rabbim nasibine şimdi yazmış olsun...Fazla aratmadan mutlu sona ulaştırsın hepimizi inşş.

canım proteınlı beslen ve su ıc bol bolllllllll

canım nasıl su içiyorum bir bilsen... ama inmiyor yinede....daha da şişsin sağlıkla insallah.. ama ilk aydan böyle olacağımı hiç düşünmüyordum...

ben geldım bebişimi göbüşüme aldım dınlenıyorumsiz neler yapıyosunuz

canımmm.. hadi bakalım.. sağlıcakla tutunsun melekler sana...

canım ben sordum bilemiyorlarmış

bence biliyorlardır.. ama söylemiyorlardır canım.. tercih etmek isterler diye...

canım.. insallah sağlıcakla 9 ay bebişlerim benimle olur... Ve insallah Rabbim sizlerede nasip eder canım.. inan hep dua ediyorum...

bir baş kıvırcığa 2 limon sıktım yedin.. günlerin patlaması... yine olsa yine yerimmmm :) akşama kocişi kandırayım da alışverişe götüreyim :)

Ama yaaa hislerin benim için bişi demiyormu:18::18::18:

Kıyamam cnmm benimm..
Arada geliyorlar sadece bana..Bazen okadar pozitifi hissdiyorum bazende negatifi..
Ama senn innnnnnnnnnnnnnnşşş hamişsindirrr..Valla kalkıp namaz kılıcam şimdii dualarımda olucaksın..Rabbim nasibine şimdi yazmış olsun...Fazla aratmadan mutlu sona ulaştırsın hepimizi inşş.[/QUOTE]

Amin canım dulalarında bizide unutmadığın için çok teşekkür ederim.

yerım ben sızı yaaaaaaaa ohh cok sukur canım benımmmmmmmmm
rabbım kem gozelrden korusun sızı

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım inşallllllllllllll

Hayırlısı olsun canım çok sevindim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.Sende bekle bakalım test gününü en zoru yaaaaaa
sağol canım ay bende çok sıkılırım çünkü şimdi bıle sıkıldım ama bu tatlı bır sıkıntı rabbm ınşallah sonunu guzel sonuçlandırırrrr

bacım sen nasılsın ne var ne yok bakımmmmmmmmm

İyiyim bacımm napıyimm..
Cumartesi daktırdatdım..1,5 cmlik kistim d. kontrol hapının son 6 hapı kalmasına rağmen gideceğine büyümüşş
2 cm kadar gibiydi..bakalım doktor hap bitsin bir adet ol gitmezse ufak operasyonla şırınga ile boşaltırım içini dedi ama ben fena tırsıyorumm:18::18::18::18::18::18:
Bide eşime söyledim oda tuhaf bir tepki verdi..Adam benden bıktı galiba sürekli hastayım yok belim yok başka yerim şimdide kist nereden çıktı der gibiydi..Bakalım hayırlsıı..Seninde yazdıklarını okudumm yuhh dedim o doktoraaa..juliettada orayı övüyordu birde oraya gidecekti..İnş hakkında hayırlısı olsun seninde..Bir an önce gelsin meleğin veya meleklerin bitanem..

Defneelma,

elifce

tebrikler kizlar rabbim kucaginizada almayi nasip etsin insallah....

su1938

canimcim rabbim bu duyguyu sanada yasatsin insallah hayirli pozitif haberler duyursun....

canım hoş geldin.... kiloyu sakın takma kafana ben ilk üç ay 10 kilodan fazla aldım dr.um çok kızmıştı hatta diyetisyene yollamıştı beni biliyosun... ama sonradan kendiliğinden normalleştim kilo alımım azaldı..... önemli olan bebişin sağlığı gerisi boş... bi şekilde yoluna giriyo....

teste 2 günüm var ama bende bir iştah var anlatamam nedendir bilen varmı.Normalde pek iştahlı değilimdir.50 kilydum .ama şimdi 52-53 arasıyım bir ayda 3 kilo .ilaçlarmı açtı bu iştahı anlamadım.sizde de aynı durum varmı

Tatlımmm elifnazın annişiiii güzelim benim ben seni ösledimm yaaa..
Anam bir yerime oturamıyorum kiii şu sıralar kankam evleniyor haftasonu çeyizi gitti onu yerleştirdik falan haftayada kınaydı düğündü telaşı var..Başımı kaldıramıyorum birde hastalıkalrdan..H.sonu birde bağırsaklarım gene strese dayanamayıp iflas etti..Çok kötü 2 gün geçirdim..Biliyorum dua ediyorsun zaten ama ben gene diyimm unutma beni sakın tamammı güzel yürekliiiiiiii arkadaşım benimm..

bir baş kıvırcığa 2 limon sıktım yedin.. günlerin patlaması... yine olsa yine yerimmmm :) akşama kocişi kandırayım da alışverişe götüreyim :)

ohhhh... yarasın bebişe.... bende limoncuyum.. bence biraz yaz mevsimi olması ve bizi ferahlatmasıda işimize geliyor galiba...

Defneelma,

elifce

tebrikler kizlar rabbim kucaginizada almayi nasip etsin insallah....

su1938

canimcim rabbim bu duyguyu sanada yasatsin insallah hayirli pozitif haberler duyursun....

canım.. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bundan sonra..

canım bende öyleyim 2 kilo almışım hemen.. ama ben zaten kiloluyum san göre...bebiş olcak diye bekleye bekeye kilo almıştım zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…