Tüp Bebek Günlüğümüz !

ıns gıderde senınde operasyona gerek kalmaz canım...
ok enıstem bıkmamıstır san oyle gelmıstır arada oluyro onalra oyle
julıettayla obur tafarta konsutuk oda ıcıne sınmeyenelr var gıt gor dedım bende bana yapılan bu sana farklı olru memnun kalırsın deım ama kısmet bakalımmm
sogan suyu ıcsene sende kuzummm

hosbulduk canim insallah ya simdiden toplamda 4,5 kilo almisim aslinda düsününce normal ama ne biliyim bir aksilik cikmazsa normal dogum olucak benim ve fazla kilo beni ürkütüyor onun icin bana sinir dr 13 kilo verdi yani 8,5 kilo hakkim var dikkatli gitmem gerekli tabi bebisimin gelisimide cok önemli ama benim aklim fikrim hep hamur isleri ve cikolotada böyle olunca isim zorlasiyor son aldigim fazla kiloyu o yüzden aldim bebisime faydasiz seyler o yüzden moralim bozuldu yüksek ihtimal kilolar benim yani ama neyse hayirli bundan sonra dikkat edicem insallah....sen toplamda kac kilo aldin simdiye kadar onu yazarmasin merak ettim simdi:))

İnş cnm inş..Zaten kürlerimde sıra soğandaydı ama 10 gündür elim kolum kalkmıyor yapamıyorum resmen..Her gün bugün başlıyim diyorum olmuyor..Fena bir boşvermişlikmi diyim bıkkınlıkmı diyim o durumdayım..Lap topun şarjı bitmek üzere bu arada Çok öpt ben hepinizi dikkat edin kendinize güzeller..

seni unuturmuyum hiç güzel gözlüm....... geldimi hep üst üste gelir... rabbim acil şifa versin sana....seni çok seviyorum......

nehircim en son iki hafta önce tartıldım ve 77 kilo idim. 60 la hamile kaldım... ama beni görenler fazla kilo almamışsın diyo ve söyleyincede inanmıyo...

selam,kasık ağrılarım devam ediyo.bugün transferin 7. günü.benim de adet günüm.yarın kontrole gidicem.sanırım kimseyi kontrole çağırmıyolar.cerrahpaşa bir haftya sonra kontrole çağrıyo.hep dua ediyorum.dua ettikçe rahatlıyorum.sizleri de unutmuyorum tabi dualarımda.ne olur siz de beni unutmayın.

yeterınce dınlendın hemen kurlerıne baska aaaaa sen bırakcan ben bırakcam kızalr bırkacak ee nasıl urıycez bıa olmaz guzelım yaaaaaaaaa

sana bısey sorcam canım yaaa saracogluyla konsuyonya telde o nasıl oluyo ben arasm hemen konusabılırmıyım derdımı anlatım nasıl balsdın sen basta hanı
esımın fsh sını dusurmek ıcın aramak ıstıyorum kur soylesın dıye

cnm nbr yaa sen benden IVI ye yol tarifi almıştın ozamandan sonra bidaha görüşemedik iptalmi oldu tedavin benim de cuma günü dondurulmuşlarım kondu,bekliorum ama IVI ye olmasa da doktorum erdal beyden hiç memnun olmadığımı anladım,ve gene tutacağını hiç sanmıorum,bu işler öyle kolay olmuomuş yani tüp bebekle hamile kalmak mucize değilmiş,gerçi merkeze ve doktora kalsa kendilerine çok güveniolar ama boş,neyse cnm ben pazartesiye kadar beklicem böyle sıkıntılı sinirli :) öptm

canim isirgan otu iyi geliyor diye duymustum ben 35 izmirden kaan aydosun tavsiyesiydi ben son ay esime her aksam suyunu hazrlayip icirmistim faydasi oldugunuda düsünüyorum ama sen genede arastirip bilirkisiye sor derim

kızlaar selamm.bugün 9.günüm ama ben dayanamayıp test yaptırdım bugün.tabiki negatif.Alıştım galiba artık negatiflere hiçbirşey hissetmedim.gözlerim doldu ama ilk hayal kırıklıgım kadar olmadı.Allah hakkımızda hayırlısını versin.opuyorum sizi.

canım dur hele 9. gün çıkar mı hiç... 12. günü bekle hele... aaaaa drlar boşuna mı 12. gün diyor... 12. günlerde bile 30 40 çıkıyor zorla... daha 9undan bir şey çıkar mı....

evet canım inşlhh kolaylıkla geçer canım ama yinede biraz heycan var...benimde hsg 2 kere çekildi benimde 3 tüp denendi. ama dr.umu değiştirdim ve en son dr.um muaynede ilk gördüğü sağ tarafta sıvı birikintisi var ve sızıntı var dedi. bu dr.um prof. özellikle bu ameliyatlarda bşaralı olduğunu öğrendik ve gittk. oda bu ameliyatları olmadan tekrar tüp yaparsak yine başarısız olabilir dedi. oyüzden yapıcak inşlhh

Canım hayırlısıyla başarılı geçer ve bebeklerine bir adım daha yaklaştırır inşallah.

inşlhh caım hayırlısıyla bi oliyim şunaları ondan sonra gelsin beişler

canım dur hele 9. gün çıkar mı hiç... 12. günü bekle hele... aaaaa drlar boşuna mı 12. gün diyor... 12. günlerde bile 30 40 çıkıyor zorla... daha 9undan bir şey çıkar mı....

perşembe günü yine yapıcam zaten ama ne biliim dayanamadım işte.en azından 5-10 bişey çıkardı diye umuyordum ben.pek bişey değişicegini sanmıyorum ama:26::26:

canım 9. gün çıkamayabileceğini düşünüyorum bende...canım bekle bakalım.. belkide bize çok güzel haberler verirsin... üzme bizi şimdi... zaten hormonlarım tavan.. her şeye ağlıyom...

kızlar bende laparaskopi ve histerskopi olucam nasipse.. inşlhh sorunsuz geçer..Duanızı bekliyorum arkadaşlar..

bende olmustumndn bebek olmuyor dıye 2010 daoldum sanırımm ama bos yere oldum cnmsadece kemıkkırdılr ılerde gebelıkde bebegı rahatsız etmesın dıyee gerisi bosck sukur sorun bulamadılr:)) rabbımkolaylık versın halen ızlerıduruyorr3 delık göbek de 1 2 de kasıklarda hoppp ılk amelıyatımm ck skr her gunumuze rabbım kurtarsın cnıımmmm

9.gun normalde bıle cıkmazken kendını nedn umutsuzluga kaptırıpvucuduna negatıf enerjı verıyorsun yaa tahmın edıyorumm sabırzıslıgını ama yapmaa negatıf dusunme bol meryem suresı okuınsl...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…