İyiyim bacımm napıyimm..
Cumartesi daktırdatdım..1,5 cmlik kistim d. kontrol hapının son 6 hapı kalmasına rağmen gideceğine büyümüşş
2 cm kadar gibiydi..bakalım doktor hap bitsin bir adet ol gitmezse ufak operasyonla şırınga ile boşaltırım içini dedi ama ben fena tırsıyorumm:18::18::18::18::18::18:
Bide eşime söyledim oda tuhaf bir tepki verdi..Adam benden bıktı galiba sürekli hastayım yok belim yok başka yerim şimdide kist nereden çıktı der gibiydi..Bakalım hayırlsıı..Seninde yazdıklarını okudumm yuhh dedim o doktoraaa..juliettada orayı övüyordu birde oraya gidecekti..İnş hakkında hayırlısı olsun seninde..Bir an önce gelsin meleğin veya meleklerin bitanem..
canım hoş geldin.... kiloyu sakın takma kafana ben ilk üç ay 10 kilodan fazla aldım dr.um çok kızmıştı hatta diyetisyene yollamıştı beni biliyosun... ama sonradan kendiliğinden normalleştim kilo alımım azaldı..... önemli olan bebişin sağlığı gerisi boş... bi şekilde yoluna giriyo....
sagol canım allah razı olsun ınsallah rabbım bızede nasıp ederDefneelma,
elifce
tebrikler kizlar rabbim kucaginizada almayi nasip etsin insallah....
su1938
canimcim rabbim bu duyguyu sanada yasatsin insallah hayirli pozitif haberler duyursun....
ıns gıderde senınde operasyona gerek kalmaz canım...
ok enıstem bıkmamıstır san oyle gelmıstır arada oluyro onalra oyle
julıettayla obur tafarta konsutuk oda ıcıne sınmeyenelr var gıt gor dedım bende bana yapılan bu sana farklı olru memnun kalırsın deım ama kısmet bakalımmm
sogan suyu ıcsene sende kuzummm
seni unuturmuyum hiç güzel gözlüm....... geldimi hep üst üste gelir... rabbim acil şifa versin sana....seni çok seviyorum......Tatlımmm elifnazın annişiiii güzelim benim ben seni ösledimm yaaa..
Anam bir yerime oturamıyorum kiii şu sıralar kankam evleniyor haftasonu çeyizi gitti onu yerleştirdik falan haftayada kınaydı düğündü telaşı var..Başımı kaldıramıyorum birde hastalıkalrdan..H.sonu birde bağırsaklarım gene strese dayanamayıp iflas etti..Çok kötü 2 gün geçirdim..Biliyorum dua ediyorsun zaten ama ben gene diyimm unutma beni sakın tamammı güzel yürekliiiiiiii arkadaşım benimm..
hosbulduk canim insallah ya simdiden toplamda 4,5 kilo almisim aslinda düsününce normal ama ne biliyim bir aksilik cikmazsa normal dogum olucak benim ve fazla kilo beni ürkütüyor onun icin bana sinir dr 13 kilo verdi yani 8,5 kilo hakkim var dikkatli gitmem gerekli tabi bebisimin gelisimide cok önemli ama benim aklim fikrim hep hamur isleri ve cikolotada böyle olunca isim zorlasiyor son aldigim fazla kiloyu o yüzden aldim bebisime faydasiz seyler o yüzden moralim bozuldu yüksek ihtimal kilolar benim yani ama neyse hayirli bundan sonra dikkat edicem insallah....sen toplamda kac kilo aldin simdiye kadar onu yazarmasin merak ettim simdi:))
İnş cnm inş..Zaten kürlerimde sıra soğandaydı ama 10 gündür elim kolum kalkmıyor yapamıyorum resmen..Her gün bugün başlıyim diyorum olmuyor..Fena bir boşvermişlikmi diyim bıkkınlıkmı diyim o durumdayım..Lap topun şarjı bitmek üzere bu arada Çok öpt ben hepinizi dikkat edin kendinize güzeller..
yeterınce dınlendın hemen kurlerıne baska aaaaa sen bırakcan ben bırakcam kızalr bırkacak ee nasıl urıycez bıa olmaz guzelım yaaaaaaaaa
sana bısey sorcam canım yaaa saracogluyla konsuyonya telde o nasıl oluyo ben arasm hemen konusabılırmıyım derdımı anlatım nasıl balsdın sen basta hanı
esımın fsh sını dusurmek ıcın aramak ıstıyorum kur soylesın dıye
canım dur hele 9. gün çıkar mı hiç... 12. günü bekle hele... aaaaa drlar boşuna mı 12. gün diyor... 12. günlerde bile 30 40 çıkıyor zorla... daha 9undan bir şey çıkar mı....kızlaar selamm.bugün 9.günüm ama ben dayanamayıp test yaptırdım bugün.tabiki negatif.Alıştım galiba artık negatiflere hiçbirşey hissetmedim.gözlerim doldu ama ilk hayal kırıklıgım kadar olmadı.Allah hakkımızda hayırlısını versin.opuyorum sizi.
canım canım cok yapan var korkma enazından için rahatlayacak ,hem daha dogum yapacaz bizler bunlar neki onun yanında ,
bunlarıda alstırma turu olarak düşün :)
buarada benim hsg cekilmişti,2 tüpte tıkalıymış ama biri acıldı ..ama doktor hsg de acık mı diil mi onu goruruz dedi baska işey demedi..
sonuc 2 tup bebek denedim negatif oldu .sana sorum su hidrosalpensk oldugunu ve acık olanın yapişik oldugunu nasıl soylediler sana lapo ve histero olmadan??
Canım hayırlısıyla başarılı geçer ve bebeklerine bir adım daha yaklaştırır inşallah.
inşlhh caım hayırlısıyla bi oliyim şunaları ondan sonra gelsin beişler
canım dur hele 9. gün çıkar mı hiç... 12. günü bekle hele... aaaaa drlar boşuna mı 12. gün diyor... 12. günlerde bile 30 40 çıkıyor zorla... daha 9undan bir şey çıkar mı....
perşembe günü yine yapıcam zaten ama ne biliim dayanamadım işte.en azından 5-10 bişey çıkardı diye umuyordum ben.pek bişey değişicegini sanmıyorum ama:26::26:
kızlaar selamm.bugün 9.günüm ama ben dayanamayıp test yaptırdım bugün.tabiki negatif.Alıştım galiba artık negatiflere hiçbirşey hissetmedim.gözlerim doldu ama ilk hayal kırıklıgım kadar olmadı.Allah hakkımızda hayırlısını versin.opuyorum sizi.
kızlar bende laparaskopi ve histerskopi olucam nasipse.. inşlhh sorunsuz geçer..Duanızı bekliyorum arkadaşlar..
kızlaar selamm.bugün 9.günüm ama ben dayanamayıp test yaptırdım bugün.tabiki negatif.Alıştım galiba artık negatiflere hiçbirşey hissetmedim.gözlerim doldu ama ilk hayal kırıklıgım kadar olmadı.Allah hakkımızda hayırlısını versin.opuyorum sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?