kızlarbügün yorganları gunlerdırıken bırsey gordumm bızım oralarda (yozgat)kız gelın cıkarkene bebekyorganı takımını fılan verırler bende yorganları havalandırmakıcın actıgımda baktımkı bebek yorganımızzz annemın yaptıgıı :26: ne biliyim onu kullandıgımı fln hayl ettım de pekk gusel oluyoryaa haylı bıle yaaa ne bılyımm ıcınde bebgımleee onu uyutmak koklamakkk üfffffffffffffffffffcokk gusel yaaa mucizesinden RABBIMBIZEDE TATTIRSIN INSL..EN KISA ZAMANDAAAAAAAAAAA ecmaın.... iyiki varsınız kımselere soyleyemedıklerımı burda sızlere anlatıp rahatlıyorumm cokk sukur....
canım Rabbim insallah kullanmanı nasip edecek... ama bence bu gelenek çok yanlış.. benimde kayınvalidem rahmetli annesinin yaptığı bebek kıyafetlerini vermişti.. elime geçtikçe çok fena oluyordum..ağlardım hep... Rabbim insallah bebeklerime sağlık verirde kucağıma almayı nasip eder kullanabilirim onları...
kıyamamm ben sanaaa.üzülmeee güzel kızında üzülür sen üzülürsen..Kısmet değilmiş napalım.normal yollara devam
bencede yanlıs ama ıste dugun adetlerı:))
bunada sukur arbbım saglık versınde gelır ınsl...bırgun senn cuculer ıyıdır ınsl..canm yuruyus ıcın erken dglmıama yaa dr una sordunmu allah korusun bır yanlıs durum olmasınn seker....
yok canım.. öyle hızlı tempolu yürüme değil benimki..yavaş..şişkinlik için söylüyorsan canım normal dedi..hala daha hormon hapı alıyorum ondanda olabilir...
benimde yarın test günüm.. tekrarlıyacağız testi.. insallah her şey yolunda gidiyordur...
canım benim...acını yürekten paylaşıyorum...Kizlar ben 11. Gun verdim kani bugun yani sonuc yeni cikti tahmin ettigim gibi negatif suan bisey hissetmiyorum aglamadim bile
Aksam esime soylerkn bosalir icim sanirim
Hayirlisi boyleymis benim anne olma vaktim gelmemis demekki
güzel bir durum....canım adet olacakmişim gibi tatlı bir seyler istiyor ve yine adet oncesi gibi icim sıkıliyor kasıklarim agriyor ve teste 2 gun var herhalde bu seferde olmadi
cok sukur cok sevındım cnm yat dınlen rapor al calısıyorsan yorma kendınıııı
ayyyy... çok sevindim canım yaa..... kendine çok dikkat et.. dinlen bol bol... iş felan yapmaya kalkma.....bebişini düşün...
vayyyy... patron kızına bırakacak işi herhalde.. kaç yaşında bizim tanıdığa alalım barı.... nasıl güzel mi?
ben geldım bebişimi göbüşüme aldım dınlenıyorumsiz neler yapıyosunuz
hepinize çoook teşekkür ederim...canım arkadaşlarım..Defneelma,
elifce
tebrikler kizlar rabbim kucaginizada almayi nasip etsin insallah....
su1938
canimcim rabbim bu duyguyu sanada yasatsin insallah hayirli pozitif haberler duyursun....
kızlaar selamm.bugün 9.günüm ama ben dayanamayıp test yaptırdım bugün.tabiki negatif.Alıştım galiba artık negatiflere hiçbirşey hissetmedim.gözlerim doldu ama ilk hayal kırıklıgım kadar olmadı.Allah hakkımızda hayırlısını versin.opuyorum sizi.
senin yüreğin o kadar güzelki... inşallah rabbim bu güzelliği güzel bir bebişle ödüllendirecek.....
benimde yarın test günüm.. tekrarlıyacağız testi.. insallah her şey yolunda gidiyordur...
canım benim şişlik gibi galiba seninkisi biraz zaten göbegim vardı o oldu iki üç katı bi kaç sefer dışarı çıktım şişlikten valla zor yürüdüm yavaş yavaş ördek gibi paytak paytak sanki dokuz aylık hamileyimde kendimi zor çekiyorum karnım sert taş gibi oluyor özellikle göbek deligimin üstü midenin oldugu yer daha çok şiş nedense buda beni rahatsız ediyor bazen o bölgede şitdeti bi agrıda gelip geçiyor o niye anlamadım çok şükür nefes darlıgım pek kalmadı iki üç gündür bide şu şişlik geçse dün kardeşim gördü abla karnın büyümüş bile diyor gülüyorlar bende dedim bu tüp bebekler galiba çabuk büyüyorlar dedim güldüm komik görünüyorum hayır bebek büyüse karnım çıksa bişey degil bu şişlik bebek degilki daha kaçgünlük garibim neyse bakalım doktora gitcez bu hafta kese görmeye doktora söylerim gerçi normal der kesinde ..
canım yeni gördüm tebrik ediyorum rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.bu arada yarın test gününmüş 2.testinmi ilki kaçıncı gün sonucun neydi canım takip edemediğimden meraklandım
inşallahh 1200 leri bulucak değerin canım
yok canım.. öyle hızlı tempolu yürüme değil benimki..yavaş..şişkinlik için söylüyorsan canım normal dedi..hala daha hormon hapı alıyorum ondanda olabilir...
şişkinliğin normal canım,bende 3 aya kadar şiştim,sonra düzene giriyor,iniyoruz yani,yürüyüş ii gelir tabi,ilaçlardan şişiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?