Tüp Bebek Günlüğümüz !

ayyyy.. çok iyi olur valla .. çok şiştim canım.. bu arada iyiki varsınız...cevap verdiğin için çok teşekkür ederim...

rica ederim canım,bende senin gibi kıyafet düşünüyordum,arkadan lastikli hamile pantolon vardı ablamdan onu gyimeye başlamıştım,3 .ayıma girmeden,ablam şaşırıyodu bende böyle olmadı diyodu
ne çabuk şiştin diye şaşırıyolardı,ama şimdi kilo veriyorum,normal badylerim oluyo artık:)

Cnm bnm nbr ay ne guzel yaaa 50 gun kalmış doğumuna bize Cook dua et ay Rabbim hayrlisyla kurtarsın hepimizi

maşallah canım inşallah allahım bütün isteyenlere nasip etsin inşallah bende kese görmek için cumartesiyi bekliyorum heyecanla.10.gün 216 12.gün 610 olmuştu çok şükür .....

Cnm bnm nbr ay ne guzel yaaa 50 gun kalmış doğumuna bize Cook dua et ay Rabbim hayrlisyla kurtarsın hepimizi

iyidir canım,,50 gün kalmadı daha az kaldıııı,,,4 hafta yada 5 hafta var canım,
aminnn Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın,evlatlarımıza kavuşalım

iyidir canım,,50 gün kalmadı daha az kaldıııı,,,4 hafta yada 5 hafta var canım,
aminnn Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın,evlatlarımıza kavuşalım

Ay masallh ama neden erken geliyor bebisin senin ki benim Dr um 20aguststn sonra alabiliriz dedi ama ben vaktin tamamlasın istiyorum tabiki Rabbim bilir nsallh zamanın da gelirler cnm

Ay masallh ama neden erken geliyor bebisin senin ki benim Dr um 20aguststn sonra alabiliriz dedi ama ben vaktin tamamlasın istiyorum tabiki Rabbim bilir nsallh zamanın da gelirler cnm

benim şekerimde var canım,1,5 hafta önden bebeğim,bizim burda diyeyim canım,doktorlar genelde tüp bebekleri erken yani 38.haftada alıyorlar,riske atmak istemiyorlar

bebeğim hayırlı uğurlu olsun...zor durumlar geçirerek transferin oldu biliyorum...RABBİM çektiğin sıkıntıların mükafatını verir inş....

benim şekerimde var canım,1,5 hafta önden bebeğim,bizim burda diyeyim canım,doktorlar genelde tüp bebekleri erken yani 38.haftada alıyorlar,riske atmak istemiyorlar

Cnm benim hayrli,sağlıklı dogum nasip etsi. Rabbim huzurla al yavrunu kucağına insallh bize de bol bol dua et insan duygulaniyor Rabbim hepimize yaşatsın bu nü insallh

Cnm benim hayrli,sağlıklı dogum nasip etsi. Rabbim huzurla al yavrunu kucağına insallh bize de bol bol dua et insan duygulaniyor Rabbim hepimize yaşatsın bu nü insallh

karasu nasılsınız?doktora sordum bugün...kan ilacını keseyimmi diye izin vermedi..kan iğneleri kanamaya sebep olmaz,sadece olan kanamayı arttırır dedi...biraz azaldı kanamam o yüzden kesme dedi...ama ben bugün yapmadım iğneyi..ne bilem içim rahat etmedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…