ayyyy.. çok iyi olur valla .. çok şiştim canım.. bu arada iyiki varsınız...cevap verdiğin için çok teşekkür ederim...
rica ederim canım,bende senin gibi kıyafet düşünüyordum,arkadan lastikli hamile pantolon vardı ablamdan onu gyimeye başlamıştım,3 .ayıma girmeden,ablam şaşırıyodu bende böyle olmadı diyodu
ne çabuk şiştin diye şaşırıyolardı,ama şimdi kilo veriyorum,normal badylerim oluyo artık:)
canım evet ya... çok rahatsız edici aynen dediğin gibi taş gibi oluyor.. dün eşimin elini koydum ne kadar sert taş gibi dedi..bebişlerimede zarar verir mi diye korkuyorum..bugün biraz ishal gibiydim.. üstünüze afiyet.. biraz daha rahatım.. bana yürüyüş iyi geldi canım.. bence iimkanın varsa sende yürüyüşe çık.. bir nebze daha iyiyim şimdi...insallah gece rahatsız etmez.. dün uyku uyutmadı bana...canım keseleri görmeye kaç gün sonra çağırdılar.. çok merak ediyorumda...
amin güzelim.. canım 2. testim bu.. ilkinde sonucum 500 kusur çıkmıştı.. şimdi 1000 olması lazım.. insallah bebeklerim benimle gelişmeye devam ediyordur canım... Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallah...
Cnm bnm nbr ay ne guzel yaaa 50 gun kalmış doğumuna bize Cook dua et ay Rabbim hayrlisyla kurtarsın hepimizi
iyidir canım,,50 gün kalmadı daha az kaldıııı,,,4 hafta yada 5 hafta var canım,
aminnn Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın,evlatlarımıza kavuşalım
Slm arkadaslar nasılsiniz biz geldik Fatih emirimle:)
canım tarnsfern hayırlı olsun sonuda bebişli olsun
Cnm benim insallh sıkıca yapışsın sana bebegin hiç bırakması. Senii lütfen Cook pozitif ol konus onlarla bol bol mutlu ol hep unutma dua Et bol bol ve inan sadece inansagol canım ınsallah dualarınızı beklıyorum sen nasılsın
Ay masallh ama neden erken geliyor bebisin senin ki benim Dr um 20aguststn sonra alabiliriz dedi ama ben vaktin tamamlasın istiyorum tabiki Rabbim bilir nsallh zamanın da gelirler cnm
benim şekerimde var canım,1,5 hafta önden bebeğim,bizim burda diyeyim canım,doktorlar genelde tüp bebekleri erken yani 38.haftada alıyorlar,riske atmak istemiyorlar
Cnm benim hayrli,sağlıklı dogum nasip etsi. Rabbim huzurla al yavrunu kucağına insallh bize de bol bol dua et insan duygulaniyor Rabbim hepimize yaşatsın bu nü insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?