Tüp Bebek Günlüğümüz !

Cnm benim insallh sıkıca yapışsın sana bebegin hiç bırakması. Senii lütfen Cook pozitif ol konus onlarla bol bol mutlu ol hep unutma dua Et bol bol ve inan sadece inan
ınsalllh canım cok dua edıyorum rabbım
kabul etsın sızde dua edın
bebeğim hayırlı uğurlu olsun...zor durumlar geçirerek transferin oldu biliyorum...RABBİM çektiğin sıkıntıların mükafatını verir inş....
evet canım cok zorluklarla oldu suan saka gıbı rabbıme bınlercekez sukur bugunlerde gelebıldım dualarınızı beklıyorum
suu,
hayırlı olsun transferinn canım,,inş sıkı sııkı tutunacaklar göbüşünee

sagol canım allh razı olsun ınsalllhaaa canım hamıslerın duası kabul olurmus banada dua edersen cok sevınırım

hep pozitif ol canım,olumlu düşün hepp,,dualarım seninlee

Kizlar ben 11. Gun verdim kani bugun yani sonuc yeni cikti tahmin ettigim gibi negatif suan bisey hissetmiyorum aglamadim bile
Aksam esime soylerkn bosalir icim sanirim
Hayirlisi boyleymis benim anne olma vaktim gelmemis demekki

canımmmm çok üzüldümm ALLAHIM sabır versinnn (((

canımm çok sevindimmm ALLAHIM sonunda kadar herşey çokkkkkk güzel gider inşallahhh......

kocişim balkonu yıkıyor katlanır balkon yaptırıyor yarın gelceklermiş yıkayayım bari ayıp pis diye girişti :) ben de ohhh uzattım ayakları bir şey de diyemiyor :) önceden olsa ..... ay ne güzel bir şeymiş bu yaaaaaaa :)

Slm kizlar nasilsiniz malesef bugun guzel haberim yok olmadi bebegim gelmemis annesine tutunamamis birakmis icim aciyo kendimi ancak toparladim hersey guzel gitmisti umutluydum ama olmadi ikinciye cesaretim yok hersey bos geliyo artik isyan etmicem bir sure bu konuyu rafa kaldircam hayirlisi bakalim

canım rabbim tamamına erdirsin demek geldi içimden yaa..
sanki pzoitifi almışın gibi...ayy ağzımdna bal damlıyor..,
bebişin sımsıkı tutunsun inşaallah 9ay ayrılmayın emiiii

neyse yarın gecede ben giib eşinden ayır juliettada olur kalabalık oluruz..
güldennn bu son ağrın sancın olsun canımmm...kıyamam yaaa..
kendin düşük yapmasıda zor kürtaj daha kötüdürü eminim inş.gerek kalımıycak canım...

yavrum sen anneyi uyutmuyon öylemi...
bu teyzende gece kuşu oldu senin gibi
yavrusuda gec ekuşu olurmuki çünkü evin erkeğide çok sever gece
oturmayıı
aslında erken kalkıp birazdaha evi kendine getirsme fena olmaz..
ama ev batıran yokki elifim sen dua etde teyznein bebeleri olsun evde batsın temizlediğien değsin barii

Kdr canım nasılsın gorusmeyeli özledim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…