bebem nasılsın?dediğin yere kayıt oldum..egunale msj attım...şu an sana atamıyorum...
ınsalllh canım cok dua edıyorum rabbımCnm benim insallh sıkıca yapışsın sana bebegin hiç bırakması. Senii lütfen Cook pozitif ol konus onlarla bol bol mutlu ol hep unutma dua Et bol bol ve inan sadece inan
evet canım cok zorluklarla oldu suan saka gıbı rabbıme bınlercekez sukur bugunlerde gelebıldım dualarınızı beklıyorumbebeğim hayırlı uğurlu olsun...zor durumlar geçirerek transferin oldu biliyorum...RABBİM çektiğin sıkıntıların mükafatını verir inş....
suu,
hayırlı olsun transferinn canım,,inş sıkı sııkı tutunacaklar göbüşünee
ınsalllh canım cok dua edıyorum rabbım
kabul etsın sızde dua edın
evet canım cok zorluklarla oldu suan saka gıbı rabbıme bınlercekez sukur bugunlerde gelebıldım dualarınızı beklıyorum
sagol canım allh razı olsun ınsalllhaaa canım hamıslerın duası kabul olurmus banada dua edersen cok sevınırım
AYY CANIM cok gecmıs olsun sıcak seyşer tuket ıhlamur falan bende gecen hafta cok kotuydum gercı hala oksuruyorum:26: her ne kadar ne yapsakta hızı almadan geçmiyor bu meret
Canım benim çok geçmiş olsun.Bol bol sıcak seyler iç,şeker yerine bal kullan.
kızlar ben kacar sıze bol sohbetler ben dınlenıyım opuldunuzzzzzzzzzzz
kızlar ben de gidem..hiç rahat uyuyamadım sıkıntıdan dün gece...hepinize iyi geceler...
Kizlar ben 11. Gun verdim kani bugun yani sonuc yeni cikti tahmin ettigim gibi negatif suan bisey hissetmiyorum aglamadim bile
Aksam esime soylerkn bosalir icim sanirim
Hayirlisi boyleymis benim anne olma vaktim gelmemis demekki
arkadaşlar merhaba,değerim çook şükür yükselmiş..648 olmuş..umarım böyle gider..kanamam devam ediyor hala.kan iğnelerini bırakma dedi ama...şu an çıkmam lazım..sağlık ocağından tahlillerimi alacağım...akşam girerim..öpüyorum hepinizi...
canımmmm çok üzüldümm ALLAHIM sabır versinnn(((
hısgeldın canım emır pasa nasıl ........
neyse yarın gecede ben giib eşinden ayır juliettada olur kalabalık oluruz..
güldennn bu son ağrın sancın olsun canımmm...kıyamam yaaa..
kendin düşük yapmasıda zor kürtaj daha kötüdürü eminim inş.gerek kalımıycak canım...
Kdr canım nasılsın gorusmeyeli özledim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?