Tüp Bebek Günlüğümüz !

artık sanada selam vericektim gördüm arada yazmışın..
iyi olmaya çalışıyorum sen napıyosun nerelerdesin..diğer platformdada yoksun:26:
bende seni özledimmmm
Canım ben uzak kaldım baya sizden internetim bozuk daha gelmedi esimin telf talim Artık ama aklım hep sizde bağımlı olmuşum size haberim yok :) ailem gibi olmuşsunuz benim tatlim

geçmiş olsun canım.. Umudunu yitirme.. dinlen, İnşallah bir daha ki sefere Allah sağlıklı bir bebek nasip eder..

kdr..... inşallah önce göbüşün büyüklüğünden sonrada bebelerin peşinden koşmaktan temizlik yapmaya vakit bulamassın......

MASİDE..evet bağımlılık yapıyor ..gerçekten aile gibi olduk..
hem ben ikramayayla buluştum yaa
ben adet sancılıydım oda babaannesinden dolayı üzgündü ama güzeldi yaa...
AKASYA.....AMİN AMİN AMİN...
kıçım yeri görmesin emiiii
YA millet deyince canım sıkılırdı ama şu son yaptığım temizlikte bende evimin çok pis olmaıdğını farkettşm yani
senin evinde ne var,kim batırıyor???soruları gelirdi tertemiz ev...
doğru kanapelrede leke yok kusmuk yok,yemek lekesi yok...
sadece toz oluyor oda normal tabi bu benim çocuk yok diye evimi boşlamam gerekmiyor ama camlarım kirliydi çocuğun camla
iişi yoktabi biraz büyüyünce el lekesi olur o ayrı dışarıyı izlerkennn...
ama evde hiç bişey yok yani kaç ay olsada dip köşe girmesemde..banada gereksiz gelemye başladı yaniii
eşime diyroum bazen kanapelerimi değiştirsem ama 7 sene bitsede hala yeniler kırılan eşyamız yok..
neyse allahtan yinede uslu temiz çocuklar dileyelim..

Son düzenleme:
kocişim yatalım diyo... bi duş alıp serin serin yatayım.... öpüyorum sizi iyi geceler....... bakarsınız gelirim geri:)

heyy 3lü kaldık burda...
funda hastamıydı:26:
zuzuuuuu nerdesin bulantılarmı arttıııı ..inş.kötü bişey yokturr....

sen nerdeydin ya..samsunda çok sıcak bugünlerde nemde çok hele iş yaprken deli oldum..
napıyım acıalırn kadını yalnız kaıdnn:2:

edirnedeyim ben,,,burasıda çok sıcak yaa,,oturduğum yerde terliyorum,kocişim gelince dışarı çıktık turladık biraz ,3 gündür evdeydim hiç dışarı çıkmadım,hava aldım geldim ama yine sıcak evler,ayaklarım dan ateş çıkıyor sanki,,
sende yeter artık bırak şu temizliği,Allah bilir temizdir evinde sen yine yaparsın,

neyse bende kaçayım yavaş yavaş,uyumaya çalışayım,kızım sakinleşti biraz,ama yatınca başlar yine:))) herkese ii geceler

baya uzağız senle...
iyi yapmışsın ebn bugün evden hiç çıkmadım...
yarından sonra çarşamba hastaneye giderim sonrada çarı pazar gezicem..
zaten bu son bebelerim olsun batırana kadar dahada yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…