- 14 Ekim 2011
- 1.215
- 89
- 358
- 34
Canım ben uzak kaldım baya sizden internetim bozuk daha gelmedi esimin telf talim Artık ama aklım hep sizde bağımlı olmuşum size haberim yok :) ailem gibi olmuşsunuz benim tatlimartık sanada selam vericektim gördüm arada yazmışın..
iyi olmaya çalışıyorum sen napıyosun nerelerdesin..diğer platformdada yoksun:26:
bende seni özledimmmm
Slm kizlar nasilsiniz malesef bugun guzel haberim yok olmadi bebegim gelmemis annesine tutunamamis birakmis icim aciyo kendimi ancak toparladim hersey guzel gitmisti umutluydum ama olmadi ikinciye cesaretim yok hersey bos geliyo artik isyan etmicem bir sure bu konuyu rafa kaldircam hayirlisi bakalim
yavrum sen anneyi uyutmuyon öylemi...
bu teyzende gece kuşu oldu senin gibi
yavrusuda gec ekuşu olurmuki çünkü evin erkeğide çok sever gece
oturmayıı
aslında erken kalkıp birazdaha evi kendine getirsme fena olmaz..
ama ev batıran yokki elifim sen dua etde teyznein bebeleri olsun evde batsın temizlediğien değsin barii
kdr..... inşallah önce göbüşün büyüklüğünden sonrada bebelerin peşinden koşmaktan temizlik yapmaya vakit bulamassın......
kocişim yatalım diyo... bi duş alıp serin serin yatayım.... öpüyorum sizi iyi geceler....... bakarsınız gelirim geri:)
aynen öyle canım,uyku yok yine,havada çok sıcak,,,sen nabıyonn,yanlızsınn yine
sen nerdeydin ya..samsunda çok sıcak bugünlerde nemde çok hele iş yaprken deli oldum..
napıyım acıalırn kadını yalnız kaıdnn:2:
kimse kalmadı sanırım,kdr de gitti,,akasyada orda ama ses yokk,,,asyadila sen nasılsınnn
edirnedeyim ben,,,burasıda çok sıcak yaa,,oturduğum yerde terliyorum,kocişim gelince dışarı çıktık turladık biraz ,3 gündür evdeydim hiç dışarı çıkmadım,hava aldım geldim ama yine sıcak evler,ayaklarım dan ateş çıkıyor sanki,,
sende yeter artık bırak şu temizliği,Allah bilir temizdir evinde sen yine yaparsın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?