Tüp Bebek Günlüğümüz !

baya uzağız senle...
iyi yapmışsın ebn bugün evden hiç çıkmadım...
yarından sonra çarşamba hastaneye giderim sonrada çarı pazar gezicem..
zaten bu son bebelerim olsun batırana kadar dahada yapmam

ewet canım,ben herkese uzağım,maalesef edirneli arkadaşım yok,,ama olsun bizim gönüllerimiz bir hepinizle..
inş son olurr temizliğin,yapma zaten canımm,ama insanın içinden geliyor işte,ben bir süpürme ve silme işlemini yapmıyorum artıkiablam gelip yapıyo,hele evde olunca bütün gün,iş çıkaıroyrum kendime

birazda böyle niyetleneyimki inş. hamile kalırımda dahada yapmam
ne güzel en azından ailen yakın...

vantilatörde olmassa baygınlık geçiricem... benim ev güney cepe akşamaca güneş içinde..... kışın iyi oluyo ama yazın durulmuyo

ooooo senin işin daha zor be canım,biz kuzeydeyiz,sadece sabah güneş var bizde,kışın üşüyoruz biraz yazın ii oluyodu gerçi yine ii eşime göre,çok sıcak değil diyor ama bennim ateşim başka iştee,,

ev hamam gibi:)) geçen yaz sabah uyuyamıyorum diye yatak odama güneş geçirmeyen perde yaptırmıştım ama oda fayda etmiyo....

akasya bazen bir kıpırdanıyorki benim kız,sallanıyorum resmen,,sende de oluyomu öyle
kaç şiddetinde

ewet ewet niyet çok önemli,,o ruh haline gir,,Allah büyük ,doktorlara inat inş kendiliğinden gelir bebişinn

ben hep o ruh halindeyim canım..çokta girmeyim porlaktinim süt hormonum azmasın ortada bebekte yok emzircek
ya bana olmaz diyen olmadı şimdiye kadar hatta kendliğndne gebelik düşüklerimde var aşılamalrda bile umut vardı..
ama yıllar geçtikçe oldu olan...enson geçen haftakide daha prolaktni bilmeden dedi çıkınca da kendini haklı saydı...
ama ben onu düşürüümde hamişta kalırm rabbim verdikten sonra....

evet ya... resmen göbeğimin tamamı titreşiyo... tekme gibi değilde sanki içerde takla atıyo sıpa

ewet resmen deprem gibi,bide bu aralar depremler artınca ,hemen avizelere bakıyorum acaba depremmi oldu diye:))takla atıyo gliba,gerçi benim ki yamuk duruyomuş,dönmesi çok zor dedi dr.ne yapıyolar acaba içerde merak ediyorummm

ahhh kocişim olaydı hanımm erken yat diye kızardı ahh ahh
neyse bende kaçıyommm...turginur sende çıkta korkma burda tek başına..
zaten ben evde tek başınayı oynuyorumm

offff yaaa,,biz vantilatorü hiç açmadık daha,siz en iyisi klima alın canım,ayy hiç çekilmez yaa,,ban böyle zor geliyoda

Daha uyumadınız mı bakım ben 1 saat once oluyordum nasıl fırladım yataktan esın ödü kopmuş nefesim kesilmiş once sonra ben tıkandım ve bu aksam kızım hiç oynamadı sadece saga sola toplanıyor o kadar hissediyorum sabh Dr ümü arıcam cok merak ediyorum ben

tabi canım kalırsın,,heleki daha önce den kaldıysan niye olmasın,Rabbim hepimizin gönlüne göre versin canım,çok zor bu işler,evlat hasretiyle sınamasın kimseyi,

ben,mde 2 tane kendilğinden hamişliğim var,sonrasında olmadı,belki olabilir deedi doktorum ama zaman kaybetmeyelim dedi,yaş ilerliyor çünkü,o yüzden direkt tüp deneyelim demişti,iikide denemişiz,çok şükür oldu,

korkma canım yaa,,sol tarafına yat dinle bakalım,birde çikolata ye,,hala yokmu harekett

ahhh kocişim olaydı hanımm erken yat diye kızardı ahh ahh
neyse bende kaçıyommm...turginur sende çıkta korkma burda tek başına..
zaten ben evde tek başınayı oynuyorumm

bende kaçıcaktım canım,karasunun yazdıklarına takıldım,merak ediyorumm

korkma canım yaa,,sol tarafına yat dinle bakalım,birde çikolata ye,,hala yokmu harekett

Yok cnm yaa var ama nasıl biliyormusu. Sadece toplanmasını hissediyorum saga sola bugün aksam ustu gerildim biraz o zamn dn beri aynı sekilde saga sola toplanıyor hiç tekme atmadı bu aksam evde çikolata yokki en son olanı öğlen yedim sadece toplanmasını hissediyorum o kadar sol tarafıma yatıyorum zaten karnım o kadar sert ki şimdi göbek deliğimin oraya toplandı hafif ce sanki iktiriyor karnımı. Ben buaralar hiç iyi değilim yaa sanicak yer arar oldum kendime cok gerilim aksam üstüne esime sınır oldum yüzüne söyleyemedim icime attı. Resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…