burdayım canım... iyi geceer dedim ama çıkamadım daha... sütümü içiyom ve kelime oyununu izliyoz.... uykum yok ama kociş yatalım diyo...
baya uzağız senle...
iyi yapmışsın ebn bugün evden hiç çıkmadım...
yarından sonra çarşamba hastaneye giderim sonrada çarı pazar gezicem..
zaten bu son bebelerim olsun batırana kadar dahada yapmam
ewet canım,ben herkese uzağım,maalesef edirneli arkadaşım yok,,ama olsun bizim gönüllerimiz bir hepinizle..
inş son olurr temizliğin,yapma zaten canımm,ama insanın içinden geliyor işte,ben bir süpürme ve silme işlemini yapmıyorum artıkiablam gelip yapıyo,hele evde olunca bütün gün,iş çıkaıroyrum kendime
benimde uykum yok,,kocişi yatırdım ,bende yanında takılıyorum öyle,çok sıcakkk,nasıl uyucam bilmiyomm
birazda böyle niyetleneyimki inş. hamile kalırımda dahada yapmam
ne güzel en azından ailen yakın...
vantilatörde olmassa baygınlık geçiricem... benim ev güney cepe akşamaca güneş içinde..... kışın iyi oluyo ama yazın durulmuyo
akasya bazen bir kıpırdanıyorki benim kız,sallanıyorum resmen,,sende de oluyomu öyle
ooooo senin işin daha zor be canım,biz kuzeydeyiz,sadece sabah güneş var bizde,kışın üşüyoruz biraz yazın ii oluyodu gerçi yine ii eşime göre,çok sıcak değil diyor ama bennim ateşim başka iştee,,
kaç şiddetindeakasya bazen bir kıpırdanıyorki benim kız,sallanıyorum resmen,,sende de oluyomu öyle
ewet ewet niyet çok önemli,,o ruh haline gir,,Allah büyük ,doktorlara inat inş kendiliğinden gelir bebişinn
evet ya... resmen göbeğimin tamamı titreşiyo... tekme gibi değilde sanki içerde takla atıyo sıpa
evet ya... resmen göbeğimin tamamı titreşiyo... tekme gibi değilde sanki içerde takla atıyo sıpa
ev hamam gibi:)) geçen yaz sabah uyuyamıyorum diye yatak odama güneş geçirmeyen perde yaptırmıştım ama oda fayda etmiyo....
offff yaaa,,biz vantilatorü hiç açmadık daha,siz en iyisi klima alın canım,ayy hiç çekilmez yaa,,ban böyle zor geliyoda
kaç şiddetinde
ben hep o ruh halindeyim canım..çokta girmeyim porlaktinim süt hormonum azmasın ortada bebekte yok emzircek
ya bana olmaz diyen olmadı şimdiye kadar hatta kendliğndne gebelik düşüklerimde var aşılamalrda bile umut vardı..
ama yıllar geçtikçe oldu olan...enson geçen haftakide daha prolaktni bilmeden dedi çıkınca da kendini haklı saydı...
ama ben onu düşürüümde hamişta kalırm rabbim verdikten sonra....
Daha uyumadınız mı bakım ben 1 saat once oluyordum nasıl fırladım yataktan esın ödü kopmuş nefesim kesilmiş once sonra ben tıkandım ve bu aksam kızım hiç oynamadı sadece saga sola toplanıyor o kadar hissediyorum sabh Dr ümü arıcam cok merak ediyorum ben
ahhh kocişim olaydı hanımm erken yat diye kızardı ahh ahh
neyse bende kaçıyommm...turginur sende çıkta korkma burda tek başına..
zaten ben evde tek başınayı oynuyorumm
korkma canım yaa,,sol tarafına yat dinle bakalım,birde çikolata ye,,hala yokmu harekett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?