Yok cnm yaa var ama nasıl biliyormusu. Sadece toplanmasını hissediyorum saga sola bugün aksam ustu gerildim biraz o zamn dn beri aynı sekilde saga sola toplanıyor hiç tekme atmadı bu aksam evde çikolata yokki en son olanı öğlen yedim sadece toplanmasını hissediyorum o kadar sol tarafıma yatıyorum zaten karnım o kadar sert ki şimdi göbek deliğimin oraya toplandı hafif ce sanki iktiriyor karnımı. Ben buaralar hiç iyi değilim yaa sanicak yer arar oldum kendime cok gerilim aksam üstüne esime sınır oldum yüzüne söyleyemedim icime attı. Resmen
karasu ordamısın,ne yaptın canım
Yok cnm yaa var ama nasıl biliyormusu. Sadece toplanmasını hissediyorum saga sola bugün aksam ustu gerildim biraz o zamn dn beri aynı sekilde saga sola toplanıyor hiç tekme atmadı bu aksam evde çikolata yokki en son olanı öğlen yedim sadece toplanmasını hissediyorum o kadar sol tarafıma yatıyorum zaten karnım o kadar sert ki şimdi göbek deliğimin oraya toplandı hafif ce sanki iktiriyor karnımı. Ben buaralar hiç iyi değilim yaa sanicak yer arar oldum kendime cok gerilim aksam üstüne esime sınır oldum yüzüne söyleyemedim icime attı. Resmen
Sırtıma yastık koydum uzattım ayaklarımı bekliyorum oynasın diye karnıma dokunuyorum yavaş yavaş pit pit vuruyorum hiç tepki vermiyor bakalım sabaha kadar beklicem bu saatte aranmaz ki dr aksam 11 de aracaktım hadı dedim bekleyin saatte cok geç oldu sabah ilk isim aramak olucak dr ümü
ah be canım germe kendini o kadar,bak artık son günlerimiz tadını çıkar,takma kafana hiçbirşeyi,,sal kendini,,stres ii değil bize,tekmeleri hissetmediğiniz zaman çikolata yediriyorlar,,gerginsin ya o yüzden böyle olmuştur,,sen yinede doktoruna görün için rahat etsin,
yoktur bişeyi ,germe kızımızı içerde annesi
Haklisin cnm ama benim cok narin bir yapım var yaa hele hamilelik beni iyice son donem sınırlı birşey yapti dayanamıyorum baziseylere tuhaf bir ruh halim varEvet bu son günleri mutlu geçirmek lazım haklisin eşmin hafta ici enaz 4 yada 3 gece olmaması beni cok geriyor galiba ve hamileliğin basın dn beri bu böyle ilgi bekliyorum galiba Sabh görüşücem Dr umla haklisin belki de ben dn etkilendi kızım toplanmasını hissediyorum ama tekme yok bu aksam hiç ondan merak ettim cok hiç yerin de durmuyr çünkü bakalım hayrlisi bana da Dr um çikolata veriyor fakat kalmadı ben dag da yasıyorum da markete gidemiyorum sık sık Ciddn evim tepede ormanın icinin de bak buna da sınır oldum aksam dedim birşey yaz al gel seni alayım dışarı çıkalım dedi hazırlandım bahçeye çıktım yürümeye geldi ben biraz eve geceyim sen de dolan dedi sonra ben cok yoruldum sabh senei şoför götürse olur mü alışverişe dedi ben böyle kaldım sutum bile yok dün dn beri Bana süt getirin
çikolata yoksa tatlı bişiler ye,,bir arkadaşım dr.kontrolüne gittiğinde bebeğin hareketsiz olduğunu söylemiş dr.çikolata yedirmiş kıza,nerdeyse bir saat beklemişler,meğersem uyumuş bebekk,seninkide uyudu belki,
ewet çok geç oldu şimdi,sana uyku yok ama bu gece uyuyamazsın
hamilelik yapıyor işte tün bunları,eşinden ilgi bekliyorsun ama adam yok ortada desene,,sende haklısın,ama bazı şeyleri değiştiremiyoru işte..kabullenmek lazım,heleki sonlara geldik artık kızın için dayanmalısın,,bu akşam tekmelemeycek annesini demek,
içine atmayacaksın işte,orda söyleyeceksin,belli edeceksin kızıdğını,,ah be güzelim yakın olsak hemen getireyim sana süt ve çikolataa,,
Ben oy.le uykumdan boğularak uyandım yaa uzandım yatağa geri sonra ay kızımı korkuttun diyor bana karnımı seviyordu cek elini ovalama öyle karnımı dedim bana diyor sen cok giciksin sonrada sınır oldum kalktım yataktn bekliyorum kızım oynasın diye iste
Keske getirsen hatta sen de geceleri uykusuz sun hep beraber toplansak bir yerde sabaha kadar kaynatsakHaklisin aslında bende buaralar pek bir huysuz oldum aksam annem de fırçayı yedi Ben den ay ben kötü bir kadın oluyorum Oh cnm biraz biraz hareketlendi sanki karnımı iktiriyor yumuşamaya da başladı karnım t ederim walla seninle dertleşmen iyi geldi galiba kızıma teyzesi hadı sen yat artık be tuttum seni dinlen guzelce
işte sen orda ilgi bekledin eşinden ama o kızımı korkuttun demiş sana,aslında eşininde seni merak etmesi lazımdı ilk etapta,ilk önce sen ii olki kızında iyi olsun dimi ama,
oynar oynar o,uzanıp ta bekle,oturur vaziyette bekleme,genelde yatınca daha çok oynarlar,
amann çok sevindim hareketlenmesine,,şimdi rahatla uyurum bende canım,sende strea yapmıyosun artık rahat olmaya çalış,,,
ayy o dediğin olsa süper olurdu,toplanıp sabaha kadar kaynatmaa,,,
hadi canım ii geceler size,bizde yatalım kızımla,yarın görüşürüzz
amann çok sevindim hareketlenmesine,,şimdi rahatla uyurum bende canım,sende strea yapmıyosun artık rahat olmaya çalış,,,
ayy o dediğin olsa süper olurdu,toplanıp sabaha kadar kaynatmaa,,,
hadi canım ii geceler size,bizde yatalım kızımla,yarın görüşürüzz
Oh be şükür Rabb'ime bir vuruyor resmen karnım sallanıyor masallhBeni cok korkuttu ama hamdolsun iyi başladı tepiklemeye kızım teyzeleri hadı ben ışığı kapatacaktım ama akasyacim la Elif imz gelmiş kalmasn kızımız karanlıkta bye B'ye iyi geceler Akasya cm ışığı unutma
sıpa yine korkutmuş seni gece gece.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?