Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyi geeceler kızlar 3.30 da çatlatma iğnem var onu bekliyorum heycan var uyumamaya çalıştım durdum buralara bakıyım ıstedım rabbım umutlarımızı boşa çıkarmaz ınsallah

taam kuzum kapatırız biz ışıkları.... yatmıştık ama kızımın ısrarı üzerine kalktık geri... sakinledi biraz yatarız tekrar tabi uyuyabilirsek....

Ay masallhelife Hamdolsun bugunlerigorduk yaa bnm ki de uykuyu sevecek galiba pek rahatsız etmiyrbeni Heleki bacak aramda yastık varsa insllh uyursun cnm ben kaçtım iyi geceleroptuk sizi

iyi geeceler kızlar 3.30 da çatlatma iğnem var onu bekliyorum heycan var uyumamaya çalıştım durdum buralara bakıyım ıstedım rabbım umutlarımızı boşa çıkarmaz ınsallah

Amin cnm amin insallh Rabbim gönlüne göre hayrli olan versin ah o iğneler ahh insallh sende yazarsın bize hamileyim diye iyi geceler

Amin cnm amin insallh Rabbim gönlüne göre hayrli olan versin ah o iğneler ahh insallh sende yazarsın bize hamileyim diye iyi geceler

iyi geceler canım çok sağol ınsallah rabbım siz hamilelerin dualarını kabul eder bizlerede sizin gibi olmayı nasip eder transferim bıdahakı ay olacak ınsallah banada buaraya yazmak nasip olur sizlerde bebişlerinizi sağlıkla kucaklarınıza alırsınız ınsallah

oluyo bazen canım... dün de dedimya bazen çok yukarı çıkıyo nefes alamıyorum sonrdada boğazım yapışıyo öksürük tutuyo.... benimkız yatırmad beni sağa yatıyom sağdan tepiyo sola yatıyom soldan tepmeye başlıyo.... biraz gezindik şimdi sakin yatıcam birazdan.... sende yat dinlen güzelce....
Ay masallhelife Hamdolsun bugunlerigorduk yaa bnm ki de uykuyu sevecek galiba pek rahatsız etmiyrbeni Heleki bacak aramda yastık varsa insllh uyursun cnm ben kaçtım iyi geceleroptuk sizi

oooo ben zaten en az 3 yastıkla yatıyom biri bacamın arasında birine sarılıyom... ama sıcakta yastıklarda daraltıyo...

canım kanaması başladı... yarında randevusu var değerine bakılacak.... operasyona yada ilaca gerek kalmadığı için kötünün iyisi durumunda.... sabırla atlatmaya çalışıyo....

Salo cnm bakindim şimdide göremedim insllh cnm Rabbim sabır versin tez zamnda bütün kardeslerimize nasip etsin hazdın de kaçtım uykum geldi sendedolanipuyutmysken bebisini yat hemen iyi geceler

sagol canım ınsallah dualarınızı beklıyorum sen nasılsın
her zaman dularımdasınız kuzum zaten. hiç düşürmüyorum.
patlamaya hazır bomba gibiyiz biz
kdr canım Rabbim önce göbüşünü doldursun nazından temizlik yapama sonrada bebelere bakıcam diye toton minder yüzü görmesin
akasya bazen bir kıpırdanıyorki benim kız,sallanıyorum resmen,,sende de oluyomu öyle

maşallah kızlarınıza

Günaydın kızlar anam gece yatmak bilmiyorsunuz Sabah'ta kalkmak bilmiyorsunuz Bizi bakın kızimla sabah 8 de hop ayaktayiz Herkes icin özellikle guldenim icin güzeldir gun olsun insallh öptük hepinizi

Ben şimdi Dr um la konuştum merkeze çağırdı nts ye bağlan dedi aslında bebegin toplanması da bir hareketmis gerekirse de alttan bakalım dedi halen karnımın sertliği devam ediyor gerçi şimdi bebeğim daha iyi bir kaç kez vurdu ama icimiz rahat etsin dedi

GUNAYDIN sekerım..yok be daha lıseye gıdıyor ticaret lisesine satınalmadan ne anlasın.... okullar tatıl oldu ya geldı fabrıkaya işte sanki ben cocuk bakıcısyım benı de sevıyo sevmez olsaydı butun gun benı bıtırdı bende aksam esımı

Günaydın kızlar anam gece yatmak bilmiyorsunuz Sabah'ta kalkmak bilmiyorsunuz Bizi bakın kızimla sabah 8 de hop ayaktayiz Herkes icin özellikle guldenim icin güzeldir gun olsun insallh öptük hepinizi

günaydın canımm aynen oylee valla masallahın var senındee ben konuyu anlamadım ya sen neden merkeze gitcen bıde gulden bugun nereye gıdıyo:26::26:

canımcım gunaydın allah senınde yardımcın olsun insallah sorunsuz bır sekılde gerçekleşir işlemlerinn hangi hastanede olacaksın???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…