taam kuzum kapatırız biz ışıkları.... yatmıştık ama kızımın ısrarı üzerine kalktık geri... sakinledi biraz yatarız tekrar tabi uyuyabilirsek....
iyi geeceler kızlar 3.30 da çatlatma iğnem var onu bekliyorum heycan var uyumamaya çalıştım durdum buralara bakıyım ıstedım rabbım umutlarımızı boşa çıkarmaz ınsallah
Amin cnm amin insallh Rabbim gönlüne göre hayrli olan versin ah o iğneler ahh insallh sende yazarsın bize hamileyim diye iyi geceler
oluyo bazen canım... dün de dedimya bazen çok yukarı çıkıyo nefes alamıyorum sonrdada boğazım yapışıyo öksürük tutuyo.... benimkız yatırmad beni sağa yatıyom sağdan tepiyo sola yatıyom soldan tepmeye başlıyo.... biraz gezindik şimdi sakin yatıcam birazdan.... sende yat dinlen güzelce....Evet yaa hem ne korkuttu aksamdan beri topigi saga sola toplanıyor dü hadı dedim bekle biraz daha biraz daha tık yok birde boğuluyordum varya yasam cok kuşa cidden wc ye gittiğimde gozlerim yerinde fırlamış gibiydi uyanamasan bitti iste saniyelik olay yediğim yemek asit i geri gelmiş o da nefes boruma gitmiş boğularak uyandım Nail yanıyordu boğazım göğüs kafesim şükür şimdi cok oynadı oh hamdolsun dedim bak şimdi uykum geldiAy mutlu oldum sende kaçtın mı yataktn bnm gibi
Ay masallhelifeHamdolsun bugunlerigorduk yaa bnm ki de uykuyu sevecek galiba pek rahatsız etmiyrbeni Heleki bacak aramda yastık varsa insllh uyursun cnm ben kaçtım iyi geceleroptuk sizi
iyi geeceler kızlar 3.30 da çatlatma iğnem var onu bekliyorum heycan var uyumamaya çalıştım durdum buralara bakıyım ıstedım rabbım umutlarımızı boşa çıkarmaz ınsallah
Akasyacim guldenim dn hbr varmı gecmise pek akmadım kendi sikintimdn
canım kanaması başladı... yarında randevusu var değerine bakılacak.... operasyona yada ilaca gerek kalmadığı için kötünün iyisi durumunda.... sabırla atlatmaya çalışıyo....
her zaman dularımdasınız kuzum zaten. hiç düşürmüyorum.sagol canım ınsallah dualarınızı beklıyorum sen nasılsın
kdr canım Rabbim önce göbüşünü doldursun nazından temizlik yapama sonrada bebelere bakıcam diye toton minder yüzü görmesinyavrum sen anneyi uyutmuyon öylemi...
bu teyzende gece kuşu oldu senin gibi
yavrusuda gec ekuşu olurmuki çünkü evin erkeğide çok sever gece
oturmayıı
aslında erken kalkıp birazdaha evi kendine getirsme fena olmaz..
ama ev batıran yokki elifim sen dua etde teyznein bebeleri olsun evde batsın temizlediğien değsin barii
akasya bazen bir kıpırdanıyorki benim kız,sallanıyorum resmen,,sende de oluyomu öyle
ayyyy... çok sevindim canım yaa..... kendine çok dikkat et.. dinlen bol bol... iş felan yapmaya kalkma.....bebişini düşün...
vayyyy... patron kızına bırakacak işi herhalde.. kaç yaşında bizim tanıdığa alalım barı.... nasıl güzel mi?
Günaydın kızlar anam gece yatmak bilmiyorsunuz Sabah'ta kalkmak bilmiyorsunuzBizi bakın kızimla sabah 8 de hop ayaktayiz Herkes icin özellikle guldenim icin güzeldir gun olsun insallh öptük hepinizi
Ben şimdi Dr um la konuştum merkeze çağırdı nts ye bağlan dedi aslında bebegin toplanması da bir hareketmis gerekirse de alttan bakalım dedi halen karnımın sertliği devam ediyor gerçi şimdi bebeğim daha iyi bir kaç kez vurdu ama icimiz rahat etsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?