Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydın canımm aynen oylee valla masallahın var senındee ben konuyu anlamadım ya sen neden merkeze gitcen bıde gulden bugun nereye gıdıyo:26::26:

Cnm benim dün aksam dn beri kızım karnım da top gibi ya saga ya sola toplanıyor dü hiç hareket yok sadece icim de kayıp bir köşeye sıkışıp orayı iktiriyordu sanki bugüne kadar hiç yaşamadığım icin cok korktum açıkcası gece kalktım dolandım topigimize geldim sabah 4e geliyordu hareketlendi iyice ben de Dr ümü arayıp sorayım dedim normal mı diye normal ama gel nts diye hır makine varmış hiç görmedim kendilerini ona bağlayalım bakalım dedi icin rahat eder dedi yani bu sebepten gidicem

valla tatlım oğrenmemısım demek ne bıleyım basıma gelınce anlamadım doktor soledı soledı bende dınledım eve geldım:26::26: sankı baskası ıcın anlatıyo gıbı nese adet olayım bı gıdeyım bakalım neler olcak aman ya zaten bugunlerde hıc ıyı deılm gereksız tavırlar suratlar yapıyorum eşimee de....

hmm anladım bıtanem..ee yanı korkarsın tabı daha once hamıle kalamdık kı bılmıoruzz...git için rahat etsin..gülden de son durumlar ne solermısn bana acaba:26::26::26:

Gece uyuyamiyorum sabahın köründe kalkıyorum
Ne olacak böyle gündüzde uyuyorum
Sıkıldım sanırım evde

Bugün inşallah güzel haberli bir gun olur

Sıkıldım sanırım evde

haydaa evde sıkılcak ne var canım ya keyfını cıkarrr valla bız calıştığımız ıcın evde durmaya hasretızz o yuzden boyle soyluyorum

Günaydın herkese mutlu, bol pozitifli güzel haberlerle dolu bir gün olsun bugün hepimiz için (lütfen Allahım benim için çok sakin bir gün olsun :18::18:) dün full çalıştım gece çıktım artık çıldırıyordum kalabalıktan bu ne yaa nereye gidip geliyor bu kadar insan hayırlısıyla ay başı bir gelse de evimde mutlu mesut yaşasam

aminn canımm inşlhh dua et lütfen..Ren tıpta olucak nasipse...

anladım canım hayırlısı olsunn hakkında....

uff demı canım cok sıkıcı ya bende oylee telefon geldıkce cıldırıyorum yada bı musterı geldıkcee uff bugunlerde kotuyumm anacım ben..

ıns degerın yukselırrrr

canim isirgan otu iyi geliyor diye duymustum ben 35 izmirden kaan aydosun tavsiyesiydi ben son ay esime her aksam suyunu hazrlayip icirmistim faydasi oldugunuda düsünüyorum ama sen genede arastirip bilirkisiye sor derim

sagol canım benım bı arastırayımm ben bunuuuu

benimde yarın test günüm.. tekrarlıyacağız testi.. insallah her şey yolunda gidiyordur...

guzel haberlerle gel kuzummmmm

günaydın güzeller mutlu ve huzurlu bir gün diliyoruz size
kendimede birazcık uyku

gunaydın canımmmmmmmmmmm

Günaydın kızlar anam gece yatmak bilmiyorsunuz Sabah'ta kalkmak bilmiyorsunuz Bizi bakın kızimla sabah 8 de hop ayaktayiz Herkes icin özellikle guldenim icin güzeldir gun olsun insallh öptük hepinizi

gunaydın canım gecmıs olsunnnnnnnnnn
korkutmasın azramız senı aaaaaa

yanı evet gıt bır gor kızını napıyor baka bakalım annesıııı

gunaydın canımmm

neden yapıyorsun yapma kuzum
aaaaaa onlarda hassas unutmaaaa
neyse doktor acıklar sana zaten durumuuu

Sıkıldım sanırım evde

gunadın canım sıklma ıse baslayınca ev dıyceksınnn

aminn canımm inşlhh dua et lütfen..Ren tıpta olucak nasipse...

hayırlı haberle gel kuzum duam senınleee

gunaydın kuzummmm
tatıle gıdıyorlar
banada yer ayarlasana

selam kızlarr nasılsınızzzzzzzz yeni hamişler varmı? güldencım son durummm nee? bu arada eşimin genetık testınde karyotıp incelemesinde 46 XYqh+ cıktı bu nedemek bılen varmı??????

canımcım valla bılmıorum hele aksam olmadık seye kızdım surat yaptım sonrada banyoya gıttım ağladımm bısey yok aslında ortada yanıı...nese bılmıorum sonumuz ne olcak..

selam kızlarr nasılsınızzzzzzzz yeni hamişler varmı? güldencım son durummm nee? bu arada eşimin genetık testınde karyotıp incelemesinde 46 XYqh+ cıktı bu nedemek bılen varmı??????

valla canım bende ne anlama gelıyor bılmıorumm..günaydın bu aradaaa

günaydın canımmmmmmmmmmmm offffffffffff ben bebek istıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…