bana bişey önermediler memorialde yaptırdım
emınmısın canımm yaaa((((((( bıze pgt önerdılerrr senın kacıncı denemen? yada hamılemısın? [/QUOben soğan kürü yaptım şimdide böğürtlen kökü yapıyorum bugün 8. gün umarım işe yarar bir ay içeceğiz
selam kızlarr nasılsınızzzzzzzz yeni hamişler varmı? güldencım son durummm nee? bu arada eşimin genetık testınde karyotıp incelemesinde 46 XYqh+ cıktı bu nedemek bılen varmı??????
günaydın canım naber nasılsın
gunaydın canım
bılgım yok guuzum
defne-elıfce hamıs guldenın kanaması basladı kuzum
bugun kontrolu var
gunaydın canım ıyıyım cok sukur senı sormalıııı
ne olsun ısteyız ıste sıkılıyorum bu ara aslında ıste var o mu havamı sıkıyo bılmıyommmm
canım sizdekı sorun ne???????????????? benım eşim azospermı belkı o yüzden önermişlerdırrrr
bizde hiç bir sorun yok aslında keşke sorun olsa en azından onun üstüne giderdik eşimin sprem sayısı iyidi ama ben üç ay keçi boynuzu suyu içirdim eşime birden arttı
gunaydın canım
bılgım yok guuzum
defne-elıfce hamıs guldenın kanaması basladı kuzum
bugun kontrolu var
gunaydın canım ıyıyım cok sukur senı sormalıııı
ne olsun ısteyız ıste sıkılıyorum bu ara aslında ıste var o mu havamı sıkıyo bılmıyommmm
canımcım valla bılmıorum hele aksam olmadık seye kızdım surat yaptım sonrada banyoya gıttım ağladımmbısey yok aslında ortada yanıı...nese bılmıorum sonumuz ne olcak..
valla canım bende ne anlama gelıyor bılmıorumm..günaydın bu aradaaa
canım öle deme sorun olması daha kötü.... sen hiç hamile kaldınmı?
masallhhhh hyırlı olsun kızlarrrrrraaa... guldenıme üzüldum canım benımmm rabbım yıne verır insallhhhh
bizde hiç bir sorun yok aslında keşke sorun olsa en azından onun üstüne giderdik eşimin sprem sayısı iyidi ama ben üç ay keçi boynuzu suyu içirdim eşime birden arttı
havadanda bizim içimizde sıkılıyor canım akşam çok kötü kasıklarım ağrıdı yumurta çatlama günüm acaba çatladımı diye düşünüyorum
günaydın canımmmmmmmmmmmm offffffffffff ben bebek istıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım oyel bır anlatıyorsunkı Allah korusun sonu kotu olcak gıbı aaaaaaaa
dur daha yolun basındasınız ılk tedavıde boyle sınır stres olursanız sonu gelmez bu ısın kuzummmm
kızlar bugün kasıklarım çok ağrıyor bu ay bitkisel ilaçlara çok yüklendim ondanmı acaba
bi gün hepımız hamıle kalıcaz ALLAHIN İZNİYLEEE İNSALLHHHH
kızlar bugün kasıklarım çok ağrıyor bu ay bitkisel ilaçlara çok yüklendim ondanmı acaba
bende oylee canımm ya bende hamıleyımmmmmmmmmmmm dıye yazmayı cok ıstıyorumm..off offf
ya canım aslında tedavıye de takılmıyorum sankı ıcımde bı sıkıntı var gıbı bı cozebılsem kendımıı bol bol dua etmemm gerek allahım yardımcımız olsun
bende cok uzuldum ama rabbımın takdırı kuzum yaaa
en azından kanama oldugu ıcın sevınıyorum ılaca yada operasyona gerek kalmadı hanı
benım esım azo fsh yuksek 15 deger falan
bende kecıboynuzu ıcırıyorum esıme gecen hafta test yapacaktık olmadı hastaneye gec gıttık fln
ama en yakın zamanda verıp sonucu gormek ısıtıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?