Tüp Bebek Günlüğümüz !

selam kızlarr nasılsınızzzzzzzz yeni hamişler varmı? güldencım son durummm nee? bu arada eşimin genetık testınde karyotıp incelemesinde 46 XYqh+ cıktı bu nedemek bılen varmı??????

gunaydın canım
bılgım yok guuzum
defne-elıfce hamıs guldenın kanaması basladı kuzum
bugun kontrolu var

günaydın canım naber nasılsın

gunaydın canım ıyıyım cok sukur senı sormalıııı
ne olsun ısteyız ıste sıkılıyorum bu ara aslında ıste var o mu havamı sıkıyo bılmıyommmm

masallhhhh hyırlı olsun kızlarrrrrraaa... guldenıme üzüldum canım benımmm rabbım yıne verır insallhhhh

havadanda bizim içimizde sıkılıyor canım akşam çok kötü kasıklarım ağrıdı yumurta çatlama günüm acaba çatladımı diye düşünüyorum

canım oyel bır anlatıyorsunkı Allah korusun sonu kotu olcak gıbı aaaaaaaa
dur daha yolun basındasınız ılk tedavıde boyle sınır stres olursanız sonu gelmez bu ısın kuzummmm

masallhhhh hyırlı olsun kızlarrrrrraaa... guldenıme üzüldum canım benımmm rabbım yıne verır insallhhhh

bende cok uzuldum ama rabbımın takdırı kuzum yaaa
en azından kanama oldugu ıcın sevınıyorum ılaca yada operasyona gerek kalmadı hanı

bizde hiç bir sorun yok aslında keşke sorun olsa en azından onun üstüne giderdik eşimin sprem sayısı iyidi ama ben üç ay keçi boynuzu suyu içirdim eşime birden arttı

havadanda bizim içimizde sıkılıyor canım akşam çok kötü kasıklarım ağrıdı yumurta çatlama günüm acaba çatladımı diye düşünüyorum

benım esım azo fsh yuksek 15 deger falan
bende kecıboynuzu ıcırıyorum esıme gecen hafta test yapacaktık olmadı hastaneye gec gıttık fln
ama en yakın zamanda verıp sonucu gormek ısıtıyorum

günaydın canımmmmmmmmmmmm offffffffffff ben bebek istıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bende oylee canımm ya bende hamıleyımmmmmmmmmmmm dıye yazmayı cok ıstıyorumm..off offf

canım oyel bır anlatıyorsunkı Allah korusun sonu kotu olcak gıbı aaaaaaaa
dur daha yolun basındasınız ılk tedavıde boyle sınır stres olursanız sonu gelmez bu ısın kuzummmm

ya canım aslında tedavıye de takılmıyorum sankı ıcımde bı sıkıntı var gıbı bı cozebılsem kendımıı bol bol dua etmemm gerek allahım yardımcımız olsun

amın canımmmmmmmm
kasma kendıgı ya sabır cek kuzummmmm

bak sonucu göreceksin o kadar yükseliyorki anlatamam benim geçen tüp bebek yaptırdık aradaki farkı görmeliğdiniz çok yüksekti ama tutmadı

İstenmeyen Tüylere Kalıcı Çözüm HAMAM OTU
Hürrem hamam otu yağı sizi altı seansda tüylerinizden tamamen kurtarır, ilk kullanımın ardından tüyleri yarı yarıya döker, daha sonraki aylarda ise tüyleri tamamen yok eder. Düşünebiliyor musunuz, Tüylerinizden tamamen kurtulmanız için kesin çözüm olarak uzmanlar, 6 seanslık Hürrem Hamam Otu Yağı kullanımı tavsiye ediyor.
Hafif tüylerden kurtulmak için 2 seans yeterlidir.Fakat ihtiyaç bölegesi yoğun ve sert tüylenme oranına sahipse 6 seans kullanmanız gerekebilir. 1 seans için ideal olan kullanım miktarı 1 kutudur. 6 seans için kullanmanız gereken Hürrem Hamam Otu Yağı miktarı ise 6 kutudan oluşmaktadır.

• Tüylü olan bölge, klasik (ağda, cımbız, epilasyon vb. gibi) yöntemlerle tüylerden arındırıldıktan sonra Hürrem Hamamotu Yağı; cilde iyice yedirilecek şekilde 5-10 dakika masaj yaparak sürülür.
• Her seanstan sonra bu işlem 4-5 gece yatmadan önce yapılır.
• Tüyler alındıktan sonra cildinizin tahriş olması durumunda duş alarak veya tahriş olan bölgeyi soğuk suyla yıkayarak bir süre cildin dinlenmesini bekleyip daha sonra yağı uygulayınız.
• Hürrem Hamam Otu yağı, tüyler kökünden alındıktan sonra masaj yaparak sürülür ve bu işlemin etkili olması için tüyler yeniden çıkana kadar bekleyip işlem yeniden tekrarlanır.
• Dilerseniz 1 seans deneyip sonuca göre tekrar sipariş verebilirsiniz.Şimdi Tanıtım Fiyatı olan 20 TL ye bu ürünü satın alma fırsatını kaçırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…