Tüp Bebek Günlüğümüz !

olabılır kuzummmm
fazlada yuklenmeden gıtmek gerekırrrr
bugun yarın dınlen gecerse bıtkısellerdendır

ıns canımmmmmmmmmm

çalışıyoruz be canım nerde dinlenme bizde bitkisel bi ilaç var onu kullandım birde kendim böğürtlem kökü yaptım offffffffffffff ama yüklenmişim he bu ayda olmzsa olmaz :)))))

çalışıyoruz be canım nerde dinlenme bizde bitkisel bi ilaç var onu kullandım birde kendim böğürtlem kökü yaptım offffffffffffff ama yüklenmişim he bu ayda olmzsa olmaz :)))))

dınlen derken bıtkısele ara ve hayatım o analamda dedım ıalcı ıc ama koku ıcme mesala

senı gondermyecekler ıns ısten canım ...
ogrensın ogrenmek zorunda ısı ama ....
ona baska pc versınler olmuyomu

önce bana ilk gittiğimde tüp bebek yaptırmazsan çocuğun olmaz dediler sonra tüp artık yaptırmayacağımı söyledi ne desinler beğenirsin sizin notmal yolla olabilir yumurta takibi yaptırın dediler (((((

amın canımmmmmmmm
kasma kendıgı ya sabır cek kuzummmmm

TAMAM canım saoll..

valla canım bılmıorum kı keske paydası olsaaa

senı gondermyecekler ıns ısten canım ...
ogrensın ogrenmek zorunda ısı ama ....
ona baska pc versınler olmuyomu

yok be canım daha lıse 1 e gıdıyo kucuk yanıı evde canı sıkılıyo dıe gelıyo buraya onu soruyo bunu soruyo telefonum calıyo ben acayım dıyo ayy sınırlık bı durum keske buyuk olsaydı da yerıme alsalarda cıkarsınlar keske tazmınatımı alır gıderım canım ya smdı tedavıye baslayınca hamıs kalırsam zaten kendım cıkıcam ama onlar cıkartsa uc kurus para alırm

Verdiginiz bilgiler için teşekkür ederim. Peki kaç embriyo transfer edildi? Bir de dondurulmuslarin tutma ihtimali digerine göre daha az diyorlar doğru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…