Tüp Bebek Günlüğümüz !

bende bugun kac kez yapmamak icin kendimi engelledim kasıklarım çok ağrıyor benim ondan korkuyorum kırmızılar gelir diye

eee sen test sonucunu ne zaman öğrenirsin.biz türkiyede 2 saatte alyoruz ona bile zor sabrediyoruz.haksızlık bu ne kadar bekleyeceksin.üzüldüm bak şimdi.bir yandan da canım ülkemmmmm türkiyem çok seviyorum ülkemi

nazlı sıpalar bir doğsun ısırcam onu gelsin çekeceği var benden

maalesef test sonucunu ne zaman verirler bilemiyorum soracagim burada hersey onlarin istedigi gibi oluyor ama allahtan uc kez tup bebek tedavisini sigorta karsiliyor turkiyeye gore iyi tarafi bu rapora falan hic gerek kalmadan

maalesef test sonucunu ne zaman verirler bilemiyorum soracagim burada hersey onlarin istedigi gibi oluyor ama allahtan uc kez tup bebek tedavisini sigorta karsiliyor turkiyeye gore iyi tarafi bu rapora falan hic gerek kalmadan

hayırlısıyla meleklerimiz gelsinde geç olsun güç olmasın.sigortanın karşılaması gerçekten iyi olmuş.biz maddi olarak baya zorlandık.
sana tek mi ikimi transfer yapılmıştı bu arada

üzmezlermi iki kardeş elele midemi bulandırıyorlar çok sevdiğim şeyleri bile yedirtmiyorlar arada yediğimide olduğu gibi dışarı atıyorlar ki bu günde birkaç defa oluyor ne yapiim sağlıkla gelsinlerde deyip herşeye katlanıyorum ama doğsunlar ısıracam onları mıncıklayacam ....

burasıda çok sıcak canım dr. izin verirse temmuzda gelebiliriz hemde senin evin yakınlarına inşallah da geliriz

kentçilerden defne ile açtık inşallah pozitifleri önce ben arkamdan da baharcım gelir pozitif pozitif.......ama tabi sadece kentçiler değil topikteki herkes yarın asyacımında test günü onada pozitif pozitif diyorum

hem zaten ben de çok pozitif bir kızım negatifi hiiiiiiiiiçççççç sevmemmmmmmm

hoşbulduk canım.. insallah en taze anne ünvanımı yarın elimden alacaksın... insallah Rabbim insallah....

büyük bir zevkle canım .yaaaa bu şeye benzedi hani her sene güzellik yarışması yapılırda bir sonraki sene geir tacı alırya birden gözümde o an canlandı.....heheheheheh tac yarın benimmmmm olsaaaaaa keşkeeeeeeee......

kızlar.. ya benim bilgisayardan yada kk dan arada takılıyorum.. ve siteden çıkmak zorunda kalıyorum..aniden beni göremezseniz şaşırmayın olur mu?

bana tek transfer yapildi cnm turkiyedeki 35 yas siniri burada zaten 39

olsun kuzum ya bir tane olsun bizimle olsun demi önemli olan bu.olcaksa bir tane de olur olmazsa iki tanede olmaz.Herşey Rabbimin dilemesi.Allahım çok büyük bizim için en iyisini o bilir.

canım insallah alacaksınız pozitif haberlerini.. biz iki kişiydik pozitif haberi alan...sizde de öyle olacak insallah...

taç senindir arkadaşım... inan gözüm yok.. nasıl olsa seçildim ben bir kere...
sırayı siz gençlere bıraktım.. Rabbim bundan sonra bu yolda sağlıkla,hayırla ilerlemeyi nasip etsin bana.. sizlerede önce güzel haberler nasip etsin...

ay demeeet ağzından bal damlıyor ins ikimizde pozitif sonuclarimizi aliriz umarim dileyen herkes en kisa zamanda evladina kavusur RABBİM ol derse olur

canlarım dün ve bugün yürüyüşe başladım bu şişkinlik yüzünden.. sizce bir şey olur mu? ama çok azcık rahatlıyorum yürüyünce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…