bende bugun kac kez yapmamak icin kendimi engelledim kasıklarım çok ağrıyor benim ondan korkuyorum kırmızılar gelir diye
tutunacaklar inşaallah ...nazlı bizim bebeler illaaa yalvartacaklar bizi değil mi ama napalim gelsinler de yeter ki nazlansınlar cekecezz kacarımız yok
asyadilacımm seninde test günün demek ayy yarın çok heyecanlı ben de merak ederimm bana da haber edin kızlar catlarım yoksa yerime de halay çekin olur mu
kocişim şimdi isyan edecek ben kaçıyorum görüşmek üzere inşallah
millstone canısıııı akasya beeebbeeemm sizlere de denk gelemedim opüyorum sizleri görüşmek üzere
eee sen test sonucunu ne zaman öğrenirsin.biz türkiyede 2 saatte alyoruz ona bile zor sabrediyoruz.haksızlık bu ne kadar bekleyeceksin.üzüldüm bak şimdi.bir yandan da canım ülkemmmmm türkiyem çok seviyorum ülkemi
maalesef test sonucunu ne zaman verirler bilemiyorum soracagim burada hersey onlarin istedigi gibi oluyor ama allahtan uc kez tup bebek tedavisini sigorta karsiliyor turkiyeye gore iyi tarafi bu rapora falan hic gerek kalmadan
ii akşamlar güzel anneler ve anne adayları...:)
kız sen gün mü sayıyorsun bakiim kac gün kaldı ... transfrin hayırlı uğurlu bebişli olsun bitanemmm...Tamam tamam küsmedimm arada geldim kaynadım ya alındım biraz
teşekkürler ballarım ayrı düşüyoruz ama yüreğimiz bir ...Nasıl oldu senin bebişerin üzüyorlarmı güzel annelerini...Saolun canımm ben de özlemişim ama geçmişi okuyacak halim yok kociş isyanlarda gezmeye diye cıktık ilk oturduğumuz yerde bilgisayarı acıp onu yalnız bıraktım... BURDA HAVA COK SICAAAK KAVRULUYORUZ RESMEN....ZUZU hani sen yazın buraya gelecektin ne oldu bacımmmm hamiş olunca iptal mı oldu planın
oooo hoş geldiiin.en taze annemiz.nasılsın.
hoşbulduk canım.. insallah en taze anne ünvanımı yarın elimden alacaksın... insallah Rabbim insallah....
canım sende bende insallah 19 unda çoookkk güzel haberler veririz....
hayırlısıyla meleklerimiz gelsinde geç olsun güç olmasın.sigortanın karşılaması gerçekten iyi olmuş.biz maddi olarak baya zorlandık.
sana tek mi ikimi transfer yapılmıştı bu arada
bana tek transfer yapildi cnm turkiyedeki 35 yas siniri burada zaten 39
kentçilerden defne ile açtık inşallah pozitifleri önce ben arkamdan da baharcım gelir pozitif pozitif.......ama tabi sadece kentçiler değil topikteki herkes yarın asyacımında test günü onada pozitif pozitif diyorum
hem zaten ben de çok pozitif bir kızım negatifi hiiiiiiiiiçççççç sevmemmmmmmm
büyük bir zevkle canım .yaaaa bu şeye benzedi hani her sene güzellik yarışması yapılırda bir sonraki sene geir tacı alırya birden gözümde o an canlandı.....heheheheheh tac yarın benimmmmm olsaaaaaa keşkeeeeeeee......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?