Tüp Bebek Günlüğümüz !

demetcim sana kac transfer yapildi

iki tane canım ben tam sınırdayım 35 oldum.şansmı değilmi yarın göreceğim sanırım.yarın bu saatleri düşlüyorum şu anda.pozitifi almışız evde şenlik var...7 yıldır beklediğim güzel haberi almışım falan filannnn yaaaaaaaaa..pek duygusala bağladım bennn

sen nasılsın şişlik var mı? benim kocaman göbeğim var...şu hormon hapları bir bitseydi... çok şişiriyorlar beni.. yemek yemeye korkuyom sevtap gibi.. bu arada sevtap uğramadı bugün herhalde..limon aldıysa onları yiyodur...

tüm kalbimle amin diyorum iyi yürekli arkadaşım .9 ay sonra meleklerin şen sesleriyle ,mis kokularıyla evin dolar taşar.

ay demeeet ağzından bal damlıyor ins ikimizde pozitif sonuclarimizi aliriz umarim dileyen herkes en kisa zamanda evladina kavusur RABBİM ol derse olur

olacak inşallah canım yarın ... olmasada en kısa zamanda ama yarın yarın yarın .söz haberi ilk buradaki arkadaşlarıma vereceğim.10 gibi falan öğrenirim her halde sonucu.ne de olsa en çok kahrımızı üzüntümüzü sevincimizi birbirimizle paylaştık.

canım inş herşey iyi olur tekrardan bebeğin gelir inş

canlarım dün ve bugün yürüyüşe başladım bu şişkinlik yüzünden.. sizce bir şey olur mu? ama çok azcık rahatlıyorum yürüyünce..

yürü canım ama sakin sakin tempolu değil şişkinlikte geçer canım bende öyle patlayacaktım önce şişim diye kafaya taktım sonra geçti bu sefer birşey oldu zannettim inan şuan bile o ilk sonuç aldığımdaki kadar şiş değil karnım

demet sen nerede yasiyorsun turkiyenin neresinde??? tedavini hangi hastanede oldun?

yok canım yavaş tempolu yürüyorum.. rahatlattı biraz beni.. bende senin gibiyimm hem bu şişlik insin diyorum.. hemde azcık inince bir şey mi oldu diyorum... desene daha 5-6 haftam var şişliğin inmesine..ayyy.. birde canım acayip ekşi istiyor.. deli gibide yiyorum...oda şişirir mi acaba.. bir limonu hüplettim az önce.. limon yiyorum.. ekşi felanda gelmiyor.. hayrolsun.. bebişlerin cinsiyetini çok merak ediyorum.. biri kız biri erkekse değmesinler artık keyfime.. ama her şeyden önce sağlıklı hayırlısı olsun tabi...canı gönülden tek dileğim bu.. herkes için hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim insallah...

canım 10.30 dan önce öğrenemezsin...ama bekliyoruz 10.30 dan sonra...

sırf sana bakmaya giriyorum vallahi online görünce seni buraya geldim 2. testi yaptırdın mı durum nasıl. şu 10-12 haftayı atlat sağlıkla doğumuna kadar takipçinim ikiz olup olmadıklarını da çok merak ediyorum belki sen 7 aylıkken bende koydurmuş olurum çok öpüyorum seni muahhhhhhh

merhaba hayırlı olsun bebişleriniz,Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin.benim bugün 10.günüm ve aşırı derecede şişliğim var, afederiniz ama çok ta gazım var.şişlik birazcık yemek yesem daha daha da şişiyor,görenler 4 aylık hamile gibi duruyosun diyolar,yazınızı okuyunca rahatladım biraz, bebişler tutununca şişlik oluyo mu yada sizin belirtileriniz ne idi? teşekkür ederim:))

demet sen nerede yasiyorsun turkiyenin neresinde??? tedavini hangi hastanede oldun?

izmir de canım .tedavim kent hastanesinde israel bey doktorum.gerçekten çok iyi bir ekip.bu ekiple de sitebeki baharkus arkadaşımın tavsiyesi üzere katıldım.onlar ellerinden geleni yaptı bende bakalım hayırlısı canım

canım benim değerim 1900 lere yükselmiş.. bugün yaptırdım... haftaya salı keseleri görmeye gideceğiz..o zaman bellli olur herhalde bebişlerin kaç tane olduğu.. deli gibi ekşi yiyorum bu arada...
canım insallah bebişine sende en kısa zamnda kavuşacaksın.. canım benim ya... bende sana anlatacağım o zaman öyle oldu böyle oldu diye...bebişlerimizden konuştuğumuz günlerde gelecek canım....

yok canım 5-6 hafta sürmez göğüslerde biraz rahatlıyor keseden sonra galiba tam hatırlamıyorum ama geçiyor ...ekşi ile alakası yoktur canım aldığımız ilaçlardan kaynaklanıyor özellikle transfer öncesi ilaçlar sebep oluyor . allah gönlüne göre versin canım ikiz olunca iki cinsiyet i de istiyor insan ... amin canım rabbim isteyen herkese arasında bizede sağlıklı hayırlı evlatlar versin...

canım evet bebişlerin tutundu demek....canım ya.. insallah bendeki belirtiler senin içinde belirleyici olur.... aynıydım bende.. hala daha da aynıyım.. 3 ayda geçmiyormuş bu şişlik şimdiden haberin olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…