Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım 10.30 dan önce öğrenemezsin...ama bekliyoruz 10.30 dan sonra...

söz söz söz.canım bu arada şişliğimi sormuşun şişkinlik var ama çok rahatsız edecek boyutta değil. transferden sonra şişkinlik pek çoktu fakat yavaş yavaş azaldı.ama tedavinin başında bu güne kadar iştahım inanılmaz açıııkkkk.2-3 kilo almışım hiç farketmedim.

egunal canım hos geldınnnn

Egunal hosgeldın canımmmm
nasılsın pasaların nasıl

iyiyim kızlar koşuşturma halindeyim bildiğiniz gibi...
aslında o kadar çok dinlenesim saatlerce yatasım var ki anlatamam...

Seni özlüyorum arkadaşım.. yakında her şey yoluna gircek... Allah büyük..sabrını da verecek..sakin ol.. kendine dikkat et.. aklımda dualarımdasınnn

canım bende özlüyorum valla...
saol dualarında banada yer verdiğin için Allahrazı olsun kuzum...

evet canım müdehale olmadan bu süreçten en az zararla kurtulmam çok önemliydi...
olabilecek en iyi kurtulma şekli bu zaten...
sürekli bhcg veriyorum işte...
veeee bi toparlanayım bakıma aldığım sahayı maçlara hazır hale getirecem inşallah

çokk ama çok üzülüyorumm ne yazıcam onuda bilmiyorumm Allahım abır versinnn.

saol canım yaaaa sabır...

ama sen üzülmeeee...

saol semracım...biliyorum beni düşündüğünü...
bugünlerde geçecek ve Allahın izniyle bundan sonra bebeğim gelecek ve beni hiç bırakmayacak...
canım bende seni çok seviyorum...
ve her zaman konuşabiliriz gerçi tel genelde çantamda oluyooo ve ben koşuştururken tel değil kendimi unutuyorum bu ara...

canım güldenciğim allaha çok şükür operasyon gerektirmeden kurtuluyorsun

ben inanıyorum tekrar kendiliğinden hamile kalacaksın merak etme

seni çok seviyoruz biliyorsun dimi

evet canım kurtuluyorum Allahın izniyle...
ve en kısa zamanda da nazlı sıpamın geleceğine bende inanıyorum...
tabii yolunu şaşırmamak şartıyla gelsin...
biliyorum canım sevildiğimi her zaman hissettirdiniz bunu bana...
Allah hepinizden razı olsun...
bende sizi çok seviyorum..

canım inş herşey iyi olur tekrardan bebeğin gelir inş

Aminn canım inşallahhh...

bizde yazlari hem izmire hem antalyaya geliyoruz her sene benim ailem antalyada esimin ailesi izmirde. bu isle tamamen kismet cnm yaaa ins olacak guzel haberler alacagiz

amin...canım insallah.. herkesin bebeğini sağlıklı,hayırlı eylesin...

hay maşallah o ne değer artışı öyle
bu arada ne zamandır yazacam fırsatım olmadı senin şişklik durumun hamilelerin yaşadığı en hafif ohss şekli...
sadece şişlik yapar çoğu 6 aylık hamile gibiyim der...
sende de bu var...şu an bhcg hızlı artışta olduğundan şişliğin normale zor döner...

canım insallah bebeğin seninle ben inanıyorum...

bizde yazlari hem izmire hem antalyaya geliyoruz her sene benim ailem antalyada esimin ailesi izmirde. bu isle tamamen kismet cnm yaaa ins olacak guzel haberler alacagiz

yaaa geldiğinde haber verirsen tanışırız da evime de beklerim canım.ben hatayda oturuyorum.buraları biliyormusun peki.

elimde değil canım negatifte üzücü böylesi çok daha zor ve ben içimde bu acıyı hissediyorum cümleler eksik kalıyor bu durumda .... diğer yandan normal gebelik oluşabilmesi çok güzel doğru yoldasın en azından rabbim çok büyük bu acılarını tez zamanda unuttursun....

Kızlaaaarrrr yarın büyük gün Allah yüzünüzü güldürsün inşallah evlat hasretinize son versin...

canım hoşgeldin nasılsın .ne diyeceğimi bilemiyorum .operasyona gerek kalmadan geçecek bu süreç.sonra hem de hemen minik minik bir kızın bir de oğluşun beraber gelcek annelerine.ben buna inanıyorum evin bir anda mini mini kıyafetlerle dolacak.seni gerçekten çok ama çok seviyoruz.o zaman bizi unuta olurmu

inşallah canım yaa arkandan geleyim bende.... bugün ksk de iskelenin ordaki otoparkta bekliyodum çingene kadınlardan biri geldi ekiz :) bebeğin olcak dedi durup dururken bende dedim koyduracam zaten bildin:)
değerin harika yükselmiş herşey yolunda inşallah keseleri de bi göründe bakalım yazarsın bana özelden... doğumuna gelirim belki kim bilir:)) zaten yakın oturuyoruz heralde.
ye ekşiyi çıkar ayşeyi miydi:))))))))

öncelikle hoş geldin.. güldencim...
canım valla ne bileyim.. ikizler geliyor demek gerçektende...
şişkinlik çok rahatsız etmese kafayı takmam birde.. etrafımda kimse bilmiyor tedaviyle olduğunu bebeğimin ..patavazsızlar çıkar bir laf eder diye korkuyorum...keseleri gördükten sonra inmeye başlıyormuşuz.. insallah bende de çabucak iner...

canım bekliyorum doğuma tabikide....banada bir kaç falcı orta okul lise çağlarındayken hep ikizin olcak derdi.. bende bizim sülalede olmadığı için takmazdım kafaya.. ama bak bilmişler galiba...hem ne demişler fala inanma falsızda kalma...

yaşadıklarımıza bi yere kadar müdahale edebiliyoruz sonrasına sadece seyirci kalıyoruz...
bu da geçer diyorum hep ama geçerken öyle izler bırakıyorki unutmuyorsun alışıyorsun sadece...
bu süreci atlattıktan sonra yine çift çizgi görsem idrar testinde,
kan testinde de pozitifi görsem nasıl inanacam herşeyin yolunda olduğuna...
kalp atışını görmeden hamileyim diyebilecekmiyim artık...
hayııırrrrr...
her zamankinden çok istiyorum anne olmayı amaaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…