Kızlaaaarrrr yarın büyük gün Allah yüzünüzü güldürsün inşallah evlat hasretinize son versin...
yaaa geldiğinde haber verirsen tanışırız da evime de beklerim canım.ben hatayda oturuyorum.buraları biliyormusun peki.
canım hoşgeldin nasılsın .ne diyeceğimi bilemiyorum .operasyona gerek kalmadan geçecek bu süreç.sonra hem de hemen minik minik bir kızın bir de oğluşun beraber gelcek annelerine.ben buna inanıyorum evin bir anda mini mini kıyafetlerle dolacak.seni gerçekten çok ama çok seviyoruz.o zaman bizi unuta olurmu
öncelikle hoş geldin.. güldencim...
canım valla ne bileyim.. ikizler geliyor demek gerçektende...
şişkinlik çok rahatsız etmese kafayı takmam birde.. etrafımda kimse bilmiyor tedaviyle olduğunu bebeğimin ..patavazsızlar çıkar bir laf eder diye korkuyorum...keseleri gördükten sonra inmeye başlıyormuşuz.. insallah bende de çabucak iner...
ne güzel bir yer burası yazmasamda yazdiklarinizi okumak bile yetiyor bazen guz aliyorum hepinizden kendimi yanliz hissetmiyorum en onemliside bu. hepinizden allah razi olsun hepimizin gonlune gore versin rabbim
aslinda izmiri hic bilmiyorum kayinvalidemler ya karsiyakada oluyorlar yada yazlikta candarlida
ama birbirimize soyle soz verelim ikimizde pozitif sonuc alirsak bir araya gelip birer kehve icelim ne dersin?
Diğer yarımmmmmmmmm hep aklımdasın biliyorsun zatenn..
bende seninle birlikte tuhaf duygular yaşıyorum bu gece..
İnş Rabbim işlerimizi kolaylaştırsın..İnşirah ver Ya Rabb güldenimin yüreğine diye akşam namazından sonra saldımm
Ama geçicek biliyorummmm..
Bende senin anne olmanı her zamankinden fazla istiyorum bitanem..Bu hayalimiz gerçekte olucak bunu da biliyorum...
Sen böyle iyi yürekli kararlı iman eden bir kul olduktan sonraaaaaaaa..Rabbim vericek mükafatını..
Senii çookk ama çoook seviyorumm..
o zaman bi sarılıp öpeyim daha iyi hisset kendini
diğer yarımmmm...
canııımmmmmm...
uzaklardaki sen im...
seni gördüm yüzümde bir tebessüm
ama ağlarım bak...
fena içlendim yazdıklarına ama öyle bir ortamdayım ki sulandırmamam lazım...
bu gece kociş sabaha karşı gelecek...
annemdeyim ve misafirler var ben bi yandan topiğe takılıyorum...
çok fena seviyorummm ben seni...
bi sarılsaydık ne güzel olurdu şimdi...
o zaman bi sarılıp öpeyim daha iyi hisset kendini
kızlar bende çıkıyorum.. acayip uyku bastırdı.. giidip yatmam lazım...
olsun tatlım yarın netten link bulup izlemeyi deneyeceğim eğer bulursam link eklerim
yaşadıklarımıza bi yere kadar müdahale edebiliyoruz sonrasına sadece seyirci kalıyoruz...
bu da geçer diyorum hep ama geçerken öyle izler bırakıyorki unutmuyorsun alışıyorsun sadece...
bu süreci atlattıktan sonra yine çift çizgi görsem idrar testinde,
kan testinde de pozitifi görsem nasıl inanacam herşeyin yolunda olduğuna...
kalp atışını görmeden hamileyim diyebilecekmiyim artık...
hayııırrrrr...
her zamankinden çok istiyorum anne olmayı amaaa.....
Kalbi güzel, imanı güzel arkadaşım.
Hoşgeldin kuvvetim, umudum.
Dış mış bak demek ki mucize sana yavaş yavaş geliyor. Kendiliğinden tutunmaya çalışmış sana haber vermiş az kaldı gelmeme diye.
Teselli cümlelerine küfür edesim geliyor böyle günlerde.
Ben de tedaviyi Eylül'e bıraktım. Bu yazı stressiz sadece kocamı ve kendimi düşünerek geçireceğim.
Görmeden özlediğim arkadaşım ne olur hiç değişme.
Rabbim önce sana versin ki umudum bin kat artsın.
Sevgiler
arkadaşlarım her zamanki gibi kan verdim...
değerin 1174 den 807 ye düşmüş bu da müdehaleye gerek kalmadan bebeğim bana veda ediyor demek...
zaten dün leklenmelerim başladı kahverengi şekilde ve ağrılarım var...
sadece iyi tarafından bakıyorum ve ilçasız operasyonsuz dış gebelikten kurtulacam Allahın izniyle...
ama içim bi tuhaf bebeğim geldi ama rahime yerleşemedi maalesef ve gidiyor işte...
değerim sırıflanana kadar bhcg ye baktıracam...
cuma hastane yollarındayım demek oluyor bu...
haber vereyim dedim şimdi çıkıyorum öpüyorum sizi...
Kalbi güzel, imanı güzel arkadaşım.
Hoşgeldin kuvvetim, umudum.
Dış mış bak demek ki mucize sana yavaş yavaş geliyor. Kendiliğinden tutunmaya çalışmış sana haber vermiş az kaldı gelmeme diye.
Teselli cümlelerine küfür edesim geliyor böyle günlerde.
Ben de tedaviyi Eylül'e bıraktım. Bu yazı stressiz sadece kocamı ve kendimi düşünerek geçireceğim.
Görmeden özlediğim arkadaşım ne olur hiç değişme.
Rabbim önce sana versin ki umudum bin kat artsın.
Sevgiler
canım geçmiş olsun çok üzgünümama gerçekten her şerde bi hayır vardır dış gebelik cidden çok tehlikeli bi gebelik şekli çok şükür seninki kendiliğinden gidecekmiş.inşallah bir dahakinde herşey yoluna girer, dualarım seninle arkadaşım Allah sabrını da verir inşallah.
yaw ne güzel şeyler yazıyosunuz birbirinize siz öyle gözlerim doldu valla bu sevgi sözcükleri karşısında...iyi ki tanımışım ya sizleri.iyi ki varsınız canım arkadaşlarım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?