Tüp Bebek Günlüğümüz !

yaaa geldiğinde haber verirsen tanışırız da evime de beklerim canım.ben hatayda oturuyorum.buraları biliyormusun peki.

aslinda izmiri hic bilmiyorum kayinvalidemler ya karsiyakada oluyorlar yada yazlikta candarlida
ama birbirimize soyle soz verelim ikimizde pozitif sonuc alirsak bir araya gelip birer kehve icelim ne dersin?

Diğer yarımmmmmmmmm hep aklımdasın biliyorsun zatenn..
bende seninle birlikte tuhaf duygular yaşıyorum bu gece..
İnş Rabbim işlerimizi kolaylaştırsın..İnşirah ver Ya Rabb güldenimin yüreğine diye akşam namazından sonra saldımm
Ama geçicek biliyorummmm..
Bende senin anne olmanı her zamankinden fazla istiyorum bitanem..Bu hayalimiz gerçekte olucak bunu da biliyorum...
Sen böyle iyi yürekli kararlı iman eden bir kul olduktan sonraaaaaaaa..Rabbim vericek mükafatını..
Senii çookk ama çoook seviyorumm..

ne güzel bir yer burası yazmasamda yazdiklarinizi okumak bile yetiyor bazen guz aliyorum hepinizden kendimi yanliz hissetmiyorum en onemliside bu. hepinizden allah razi olsun hepimizin gonlune gore versin rabbim

iyiyim canım...
yarın ki pozitif haberinle beni daha da iyi edeceksin Allahın izniyle...
ne güzel temennilerde bulunmuşsun canım inşallah öyle olur hayali bile güzel...
bende sizi çok seviyorum...

saol canım hoşbuldum...
he valla ikiz anası olcan belli...
zamanla şişliğin azalacak tabii..
gerçi bu bünyeye görede değişir...
çevreyi ne düşünüyorsun sen artık bırak ne derlerse desinler...
biz ne zorluklarla bebklerimize kavuşuyoruz elalem ne der diye hiç düşünemicem...
sende düşünme...
eşin bi gece gelmiş seni hamile bırakıp gitmiştir onlara hesapmı vereceksin...
lütfen böyle şeylerle yorma kendini...

ne güzel bir yer burası yazmasamda yazdiklarinizi okumak bile yetiyor bazen guz aliyorum hepinizden kendimi yanliz hissetmiyorum en onemliside bu. hepinizden allah razi olsun hepimizin gonlune gore versin rabbim

o zaman bi sarılıp öpeyim daha iyi hisset kendini

aslinda izmiri hic bilmiyorum kayinvalidemler ya karsiyakada oluyorlar yada yazlikta candarlida
ama birbirimize soyle soz verelim ikimizde pozitif sonuc alirsak bir araya gelip birer kehve icelim ne dersin?

çok sevinirim çok güzel bir fikir ne zaman istersen ne zaman gelirsen beklerim .geldiğinde ben burdayım de ben gelir alırım seni cicim.

diğer yarımmmm...
canııımmmmmm...
uzaklardaki sen im...
seni gördüm yüzümde bir tebessüm
ama ağlarım bak...
fena içlendim yazdıklarına ama öyle bir ortamdayım ki sulandırmamam lazım...
bu gece kociş sabaha karşı gelecek...
annemdeyim ve misafirler var ben bi yandan topiğe takılıyorum...
çok fena seviyorummm ben seni...
bi sarılsaydık ne güzel olurdu şimdi...

Bende yaa bendeee çok fenaaaaaaaaa:))
Hemide ne güzellllllllllllllllllllll..Ahhhh ahhhh gelicek o günn..

kızlar bende çıkıyorum.. acayip uyku bastırdı.. giidip yatmam lazım...

iyi geceler canım......

olsun tatlım yarın netten link bulup izlemeyi deneyeceğim eğer bulursam link eklerim

çok güzel olur canım.....

keşke elden birşey gelse eminim ne olursa olun sızlanmadan yapardın buda sınavın oluyor.... çok haklısın canım bu kdar şeyden sonra gerçekten zor ama bu bizlerin kaderi galiba doğana kadar hep acabalarla boğuşmak zorundayız ..... ama sen çok yol katettin sadece bebek değil bir çok konuda bu seni daha güçlü yapacak ve önümüzdeki günlerde bu sana bebiş veya bebişler olarak geri dönecekve o zaman acıların azalacak inan kalp atışlarını duymak bile herşeyi unutturuyor biz sana hep dua edeceğiz

Kalbi güzel, imanı güzel arkadaşım.
Hoşgeldin kuvvetim, umudum.

Dış mış bak demek ki mucize sana yavaş yavaş geliyor. Kendiliğinden tutunmaya çalışmış sana haber vermiş az kaldı gelmeme diye.

Teselli cümlelerine küfür edesim geliyor böyle günlerde.

Ben de tedaviyi Eylül'e bıraktım. Bu yazı stressiz sadece kocamı ve kendimi düşünerek geçireceğim.

Görmeden özlediğim arkadaşım ne olur hiç değişme.
Rabbim önce sana versin ki umudum bin kat artsın.

Sevgiler

Vayy anam vayyyy...Adamın dibisinnnn yani hatunun:))))))

canım geçmiş olsun çok üzgünüm ama gerçekten her şerde bi hayır vardır dış gebelik cidden çok tehlikeli bi gebelik şekli çok şükür seninki kendiliğinden gidecekmiş.inşallah bir dahakinde herşey yoluna girer, dualarım seninle arkadaşım Allah sabrını da verir inşallah.

canıımmmm
nasıl güzel bir mesaj bu...
çok duygulandırdın beni...
üzerine söz söylenmez aslında...
ama ben sıradan gibi gelsede sözde değil özde bir cümleyle sana seni çok seviyorum diyorum...
yüreği güzel arkadaşım...
tedaviyi eylüle bırakman çok mantıklı olmuş...
eşinle zaman geçirip üzerine tedaviye başlamanız en güzeli...
ayrıca bu arada gözlerim hep seni aradı bu süreçte diğer taraftada yoktun...
iyi oldu gördüm seni...

yaw ne güzel şeyler yazıyosunuz birbirinize siz öyle gözlerim doldu valla bu sevgi sözcükleri karşısında...iyi ki tanımışım ya sizleri.iyi ki varsınız canım arkadaşlarım....

çok saol canım...
atlatıyorum en hafifinden Allahın izniyle...
sürekli takip altındayım zaten ultrason ve kan değerleriyle...
sanırım bi tehlike kalmadı...
bu da yaşanacakmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…