iyi geceler canım......
çok güzel olur canım.....
keşke elden birşey gelse eminim ne olursa olun sızlanmadan yapardın buda sınavın oluyor.... çok haklısın canım bu kdar şeyden sonra gerçekten zor ama bu bizlerin kaderi galiba doğana kadar hep acabalarla boğuşmak zorundayız ..... ama sen çok yol katettin sadece bebek değil bir çok konuda bu seni daha güçlü yapacak ve önümüzdeki günlerde bu sana bebiş veya bebişler olarak geri dönecekve o zaman acıların azalacak inan kalp atışlarını duymak bile herşeyi unutturuyor biz sana hep dua edeceğiz
ay canım varya harikasın sen allahım herşeyi gonlune gore versin umarim birgun bebisler kucagimizda hepimiz bir araya geliriz tum sıkıntilarimiz geride kalir
heyyyttttttt ben geldımmmmmm
yaw ne güzel şeyler yazıyosunuz birbirinize siz öyle gözlerim doldu valla bu sevgi sözcükleri karşısında...iyi ki tanımışım ya sizleri.iyi ki varsınız canım arkadaşlarım....
canları yarın büyük gün uykum gelmişken yatayım belki uyurum sizleri çok seviorum.iyi uykular hepinize
canıımmmm
nasıl güzel bir mesaj bu...
çok duygulandırdın beni...
üzerine söz söylenmez aslında...
ama ben sıradan gibi gelsede sözde değil özde bir cümleyle sana seni çok seviyorum diyorum...
yüreği güzel arkadaşım...
tedaviyi eylüle bırakman çok mantıklı olmuş...
eşinle zaman geçirip üzerine tedaviye başlamanız en güzeli...
ayrıca bu arada gözlerim hep seni aradı bu süreçte diğer taraftada yoktun...
iyi oldu gördüm seni...
Gecmis olsun canim zor bı süreç evet ama Allah daha zor imtihanlar vermesin şükür yine operasyona gerek kalmayacak inşallah bence yine bu sınavı sen kazandın Rabbim de sana ödülünü verecek inşallah cok bekleme yine tez zamanda iyi haberler ver ve sonuna kadar gülsün yüzün her zaman Dualarimdasin :)
Bu arada biz 15+6 olduk şükür kızım buyuyor :) plesenta sorunu yasıyoruz ama kanlanma bu defa da plesentada hiç benim gibi olan var mı kızlar?
canım evet bebişlerin tutundu demek....canım ya.. insallah bendeki belirtiler senin içinde belirleyici olur.... aynıydım bende.. hala daha da aynıyım.. 3 ayda geçmiyormuş bu şişlik şimdiden haberin olsun canım...
Ben bazen konuşabiliyorum bazen susuyorum işte uzun uzun.
Hele ki okuyunca olanları sessiz kalakaldım.
Bazen dualarımız konuşur birbirimize.
Eeeee anlat ustad bu bekleme aşamasında ne yapıyoruz.?
Sahayı maclara nasil hazırlıyoruz? :))
inşallah canım en kısa zamanda Rabbim bebeğimi gönderir yine ve sonuna kadar kalır kuzum benimle...
Maşallaahhhhhh
canım ben plesantada kanlanmayı değilde kese etrafında kanlanma duydum ben...
Allah korusun prensesimizi...
haklısın valla çok ta söylenecek bişey yok üzücü yorucu ve sabır gerektiren bi süreç Allahın izniyle geride kalıyor...
şekerim benim planım çok farklı değil..
regl bitsin kendim için yine soğan kürü ovulasyon testi düşünüyorum kociş içinde keçiboynuzu pekmezi...
bi de ikimiz için olan ekşınlı geceleri düşünüyorum
yani geçen ay ne yaptıysam aynısı...
beraber başlayalım...
Ahh ahh doğurana kadar neler öğreniyoruz kadın doğumlu kadar oldum yıllardır derken bi sürü yeni şey çıkıyor bilmediğimiz :) kede etrafı kanama vardı onu atlattık şükür şimdi de plesentada cikti. Dr bebegin beslenmesini olumsuz etkiler ufak bo bebek olur dedi ama ben tabii internetten araştıra araştıra daha vahim bı durum olduğunu öğrendim bı Dr a daha gitmeye karar verdim bakalım hayırlısı
Benim bitti 4 ünde hastalandım.
Esim de keciboynuzu yiyor.
Eeeee soğan icin geç mı kaldım. Yapayım mı ya da ne yapayım?
fundacım çok teşekkür edeim.inşallah güzel haberlerle herkese umut olmak, moral vermek isterim.bu arada kardeşimin adıda funda.çok severim ismini
iyi akşamlar güzeller....
İyi geceler canlarım nasılsıniz
geçmiş olsun canım topikçe rahatsısız dr. gelsin topiğe ayrıca kurşunda döktürelim
umarım bir sıkıntı yaratmaz ve herşey yoluna girer, içinizi ferah tutun.arkadaşlar bebişlerin tutunma zamanlarında tutunma kanaması herkeste oluyo mu yoksa kişiden kişiye de değişiyo mu?bilgi verebilirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler...:))Ahh ahh doğurana kadar neler öğreniyoruz kadın doğumlu kadar oldum yıllardır derken bi sürü yeni şey çıkıyor bilmediğimiz :) kede etrafı kanama vardı onu atlattık şükür şimdi de plesentada cikti. Dr bebegin beslenmesini olumsuz etkiler ufak bo bebek olur dedi ama ben tabii internetten araştıra araştıra daha vahim bı durum olduğunu öğrendim bı Dr a daha gitmeye karar verdim bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?