Tüp Bebek Günlüğümüz !

canları yarın büyük gün uykum gelmişken yatayım belki uyurum sizleri çok seviorum.iyi uykular hepinize

aynen öyle valla bişeyleri değiştirme fırsatım olsa hiç şikayetlenmez yapardım...
çok yol katettiğimi bende düşünüyorum yorucu ama boooollll tecrübeleri olan Rabbime beni biraz daha yaklaştıran bi 6 ay geride kaldı...
vardır herşeyde bir hayır deyip duruyorum bu aralar...
Allahrazı olsun kuzum dualarında yer verdiğin için...

ay canım varya harikasın sen allahım herşeyi gonlune gore versin umarim birgun bebisler kucagimizda hepimiz bir araya geliriz tum sıkıntilarimiz geride kalir

sensin o bi kere taammıııı
inşallah canım benimde hayalim bu biraraya gelmek ne güzel olur...

heyyyttttttt ben geldımmmmmm

ben geldim değil biz geldik diyecektin...
bak hala hamile gibi davranmıyosunnn...

yaw ne güzel şeyler yazıyosunuz birbirinize siz öyle gözlerim doldu valla bu sevgi sözcükleri karşısında...iyi ki tanımışım ya sizleri.iyi ki varsınız canım arkadaşlarım....

canım benim sende iyiki varsın ve bizimlesin...

canları yarın büyük gün uykum gelmişken yatayım belki uyurum sizleri çok seviorum.iyi uykular hepinize

Yarın güzel birgüne uyanacaksın Allahın izniyle...
iyi geceler kuzum...

Gecmis olsun canim zor bı süreç evet ama Allah daha zor imtihanlar vermesin şükür yine operasyona gerek kalmayacak inşallah bence yine bu sınavı sen kazandın Rabbim de sana ödülünü verecek inşallah cok bekleme yine tez zamanda iyi haberler ver ve sonuna kadar gülsün yüzün her zaman Dualarimdasin :)

Bu arada biz 15+6 olduk şükür kızım buyuyor :) plesenta sorunu yasıyoruz ama kanlanma bu defa da plesentada hiç benim gibi olan var mı kızlar?

Ben bazen konuşabiliyorum bazen susuyorum işte uzun uzun.
Hele ki okuyunca olanları sessiz kalakaldım.
Bazen dualarımız konuşur birbirimize.

Eeeee anlat ustad bu bekleme aşamasında ne yapıyoruz.?
Sahayı maclara nasil hazırlıyoruz? :))

inşallah canım en kısa zamanda Rabbim bebeğimi gönderir yine ve sonuna kadar kalır kuzum benimle...

Bu arada biz 15+6 olduk şükür kızım buyuyor :) plesenta sorunu yasıyoruz ama kanlanma bu defa da plesentada hiç benim gibi olan var mı kızlar?

Maşallaahhhhhh
canım ben plesantada kanlanmayı değilde kese etrafında kanlanma duydum ben...
Allah korusun prensesimizi...

çok teşekkür ederim inşallah, içime su serptiniz :)) bana 2 tane embriyo transfer edildi,Allah biliyo ya gönlümüzden ikiz geçiyo hernekadar herkes (doktorum dahil) zor ve riskli olur dese de biz istiyoruz.tabi önemli olan sağlıklı olmaları tek yada ikiz, sıkı tutunsunlar da beni bırakmasınlar, herkes gibi benim de bebişlerime ihtiyacım var,8 yıllık evliyim ve artık bebek isteğimiz doruklarda. tabi öncesinde yaşanan çok sıkıntılı yıllar var, insanda artık dayanma gücü kalmıyor ama yılmak yok tabi....sabırla bekliyoruz artık yarın son gün perşembe sabah işe gitmeden önce tahlil yaptırıcam ve erken sonuç almak için yalvarıcam...Rabbim çocuk sahibi olamk isteyen herkese nasip etsin içinde bizlere de...

haklısın valla çok ta söylenecek bişey yok üzücü yorucu ve sabır gerektiren bi süreç Allahın izniyle geride kalıyor...
şekerim benim planım çok farklı değil..
regl bitsin kendim için yine soğan kürü ovulasyon testi düşünüyorum kociş içinde keçiboynuzu pekmezi...
bi de ikimiz için olan ekşınlı geceleri düşünüyorum
yani geçen ay ne yaptıysam aynısı...
beraber başlayalım...

Ahh ahh doğurana kadar neler öğreniyoruz kadın doğumlu kadar oldum yıllardır derken bi sürü yeni şey çıkıyor bilmediğimiz :) kede etrafı kanama vardı onu atlattık şükür şimdi de plesentada cikti. Dr bebegin beslenmesini olumsuz etkiler ufak bo bebek olur dedi ama ben tabii internetten araştıra araştıra daha vahim bı durum olduğunu öğrendim bı Dr a daha gitmeye karar verdim bakalım hayırlısı

Canım arkadaşlarım ben çıkmak zorundayım...
Sanırım geri gelemem..
Hepinize iyi geceler...
Allah rahatlık versin...

Benim bitti 4 ünde hastalandım.
Esim de keciboynuzu yiyor.
Eeeee soğan icin geç mı kaldım. Yapayım mı ya da ne yapayım?

aynen öyle valla çok şey bildiğimizi düşünürken Rabbim öyle bi sınıyorki bizi bambaşka şeyler öğrenmeye başlıyoruz...
beterinden korusun diyorum her defasında...
ama ben kötü bişey düşünmek istemiyorum artık Allah korusun prensesimize bişi olmasın...
ve yeni şeyler öğrenmek durumunda kalmayalım artık...

Benim bitti 4 ünde hastalandım.
Esim de keciboynuzu yiyor.
Eeeee soğan icin geç mı kaldım. Yapayım mı ya da ne yapayım?

o zaman 3 gün sonra başla soğan kürüne adet bitiminden 7 gün sonra başlanıp sabah akşam aç karnına içiliyo...
her defasında taze hazırlanıyor...
eşinde devam etsin keçiboynuzuna ama yemekten çok pekmezini öneririm...
keçiboynuzu nektarı diye satılıyor..
sabah ve akşam aç karnına 2 çorba kaşığı içiliyor o kadar...

umarım bir sıkıntı yaratmaz ve herşey yoluna girer, içinizi ferah tutun.arkadaşlar bebişlerin tutunma zamanlarında tutunma kanaması herkeste oluyo mu yoksa kişiden kişiye de değişiyo mu?bilgi verebilirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…