umarım bir sıkıntı yaratmaz ve herşey yoluna girer, içinizi ferah tutun.arkadaşlar bebişlerin tutunma zamanlarında tutunma kanaması herkeste oluyo mu yoksa kişiden kişiye de değişiyo mu?bilgi verebilirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler...:))Ahh ahh doğurana kadar neler öğreniyoruz kadın doğumlu kadar oldum yıllardır derken bi sürü yeni şey çıkıyor bilmediğimiz :) kede etrafı kanama vardı onu atlattık şükür şimdi de plesentada cikti. Dr bebegin beslenmesini olumsuz etkiler ufak bo bebek olur dedi ama ben tabii internetten araştıra araştıra daha vahim bı durum olduğunu öğrendim bı Dr a daha gitmeye karar verdim bakalım hayırlısı
Ahh ahh doğurana kadar neler öğreniyoruz kadın doğumlu kadar oldum yıllardır derken bi sürü yeni şey çıkıyor bilmediğimiz :) kede etrafı kanama vardı onu atlattık şükür şimdi de plesentada cikti. Dr bebegin beslenmesini olumsuz etkiler ufak bo bebek olur dedi ama ben tabii internetten araştıra araştıra daha vahim bı durum olduğunu öğrendim bı Dr a daha gitmeye karar verdim bakalım hayırlısı
ama ben gidiyordum siz geldiniz...
öpüyorum sizi ve kaçıyorum...
umarım bir sıkıntı yaratmaz ve herşey yoluna girer, içinizi ferah tutun.arkadaşlar bebişlerin tutunma zamanlarında tutunma kanaması herkeste oluyo mu yoksa kişiden kişiye de değişiyo mu?bilgi verebilirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler...:))
ama ben gidiyordum siz geldiniz...
öpüyorum sizi ve kaçıyorum...
iki tane canım ben tam sınırdayım 35 oldum.şansmı değilmi yarın göreceğim sanırım.yarın bu saatleri düşlüyorum şu anda.pozitifi almışız evde şenlik var...7 yıldır beklediğim güzel haberi almışım falan filannnn yaaaaaaaaa..pek duygusala bağladım bennn
Ahh ahh doğurana kadar neler öğreniyoruz kadın doğumlu kadar oldum yıllardır derken bi sürü yeni şey çıkıyor bilmediğimiz :) kede etrafı kanama vardı onu atlattık şükür şimdi de plesentada cikti. Dr bebegin beslenmesini olumsuz etkiler ufak bo bebek olur dedi ama ben tabii internetten araştıra araştıra daha vahim bı durum olduğunu öğrendim bı Dr a daha gitmeye karar verdim bakalım hayırlısı
Âmin canim inşallah tutunma kanaması herkeste olmuyo bem iki gebelik yasadım ikisinde de olmadı ama olan da var tabii senin durumun nedir?
bugün transferimin 10.günü bitti perşembe öğrenicez Allah kısmet ederse.tutunma kanaması olmayınca acaba dedim, kötüsünü düşünmek istemiyorum tabi ama yine de ara ara aklıma gelmiyo değil.fakat acayip bir şişliğim var hamilemiyim yoksa ialçların etkisi mi bilmiyorum.biraz önce arkadaşın biri çok güzel moral verdi sağolsun...
Âmin canim inşallah tutunma kanaması herkeste olmuyo bem iki gebelik yasadım ikisinde de olmadı ama olan da var tabii senin durumun nedir?
Az kalmış canim inşallah gönlüne göre olur ama ben İnan hiç bı belirti hissetmedim kasik agrisi yerleşme kanaması ya da başka bise sislik transfer sonrasi oluyo genelde bol su iç sen mutlaka olmaması icin bı sebep yok inşallah Rabbim kısmet etmiştir yavrun sana gelmiştir bu arada aklını çelmek gibi olmasın ben 10. Gun test yaptım 102 idi sonucum önemli olan katlamasi tabi. Pizltlfl görünce cok sevineceksin ama sonra hep bı endişe İnan ikiye katkıyı mü kese var mı bebek var ki :) zor isler ama Rabbim herkese yavrusunu kucağına almayı nasip etsin sana da inşallah iyi haberler bekliyorum
Asyaaaa cnm şimdi okudum yazını dur bakalım rahat ol hem nette yazılanlara cok kafanı takma hemen bir peritanologta görüş onlar bu isin uzmanı cnm Dr unu değiştir böyle bir soru un var ise mutlaka peritanolog la devam et yola zaten 21. Hafta da genelde Dr lar gönderiyor Benm Dr um bir sorun yok ama ben seni 2. Bir göze gondericem icimiz rahat etsin demişti izmir de olsan önereceğim Dr lar var ama seninle aynı sehir de yaşayan arkaslardan tavsiye ile mutlaka bir perinataloga. Git gecmis olsun cnm
yaşadıklarımıza bi yere kadar müdahale edebiliyoruz sonrasına sadece seyirci kalıyoruz...
bu da geçer diyorum hep ama geçerken öyle izler bırakıyorki unutmuyorsun alışıyorsun sadece...
bu süreci atlattıktan sonra yine çift çizgi görsem idrar testinde,
kan testinde de pozitifi görsem nasıl inanacam herşeyin yolunda olduğuna...
kalp atışını görmeden hamileyim diyebilecekmiyim artık...
hayııırrrrr...
her zamankinden çok istiyorum anne olmayı amaaa.....
Canım söylediklerin okadar doğru ki her kelimesine katılıyorum bizim sınavımız bu kesinlikle. Dediğin gibi senin yaşadıklarını yasamadım ben hiç hamile kalmadım ama ben bile kalp atışını duymadan söyleyemem hamileyim diye. Ama o kadar çık isterdimki sorunsuz hamile kalıp basit bı testle herkese hamileyim diyebilmeyi. Hep söylüyorum hamile kalmak mucize a bizim için mucizeden öte birsey. Hakkımızda hayırlısı olsun ...
nutellammmmmmm rabbim tez zamanda yüzünü güldürür inşallah.....
İyi geceler, Biz 2 yıldır korunmuyoruz ve hamile kalamıyorum. bir sorunumuz yok sayılır bazen bende adet düzensizliği bazen eşimde hareket azlığı... Zaman zaman normal zaman zaman da bozuluyor strese bağlı. Artık uyku bile uyuyamaz hale geldim moralim çok bozuk. Bu saatte burada olduğunuz görünce danışmak istedim. artık bir tüp Bebek merkezine başvurma zamanımız geldi değilmi? Ben eşimi ikna edemiyorum. Ona göre seyrek ilişki yaşadığımız için olmuyor, bekleyelim diyor. Sizce ne yapmalıyım? Lütfen bir fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?