Tüp Bebek Günlüğümüz !

umarım bir sıkıntı yaratmaz ve herşey yoluna girer, içinizi ferah tutun.arkadaşlar bebişlerin tutunma zamanlarında tutunma kanaması herkeste oluyo mu yoksa kişiden kişiye de değişiyo mu?bilgi verebilirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler...:))

umarım bir sıkıntı yaratmaz ve herşey yoluna girer, içinizi ferah tutun.arkadaşlar bebişlerin tutunma zamanlarında tutunma kanaması herkeste oluyo mu yoksa kişiden kişiye de değişiyo mu?bilgi verebilirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler...:))

ama ben gidiyordum siz geldiniz...
öpüyorum sizi ve kaçıyorum...

Cnm benim olsun sen gittin dinlen Güzelce biz hep beraberim biz iyi ce gece kuşu olduk teyzesi bu kızla hem de cok yaramaz oldu beni korkutuyor surekli hadı sen yat ben de cok takilmicam uykum var gibi gece kucuk hanimoynasin diye 4 e kadar bekledim ici rahat etsin diye ben de çıkarım şimdi tatlı uykular cnm

Âmin canim inşallah tutunma kanaması herkeste olmuyo bem iki gebelik yasadım ikisinde de olmadı ama olan da var tabii senin durumun nedir?

ayy kıyamam yaaa inşallahh pozitif olucakk yarınakşamm evinde şenlik olucakkk ayyy hadi inşallahh yaa..

Canım inşallah bebeğimiz sağlıklı olur.
Biran evvel bir hekimden daha fikir al.
Araştırma üzme kendini de bebeği de strese sokma.

Âmin canim inşallah tutunma kanaması herkeste olmuyo bem iki gebelik yasadım ikisinde de olmadı ama olan da var tabii senin durumun nedir?

bugün transferimin 10.günü bitti perşembe öğrenicez Allah kısmet ederse.tutunma kanaması olmayınca acaba dedim, kötüsünü düşünmek istemiyorum tabi ama yine de ara ara aklıma gelmiyo değil.fakat acayip bir şişliğim var hamilemiyim yoksa ialçların etkisi mi bilmiyorum.biraz önce arkadaşın biri çok güzel moral verdi sağolsun...

Az kalmış canim inşallah gönlüne göre olur ama ben İnan hiç bı belirti hissetmedim kasik agrisi yerleşme kanaması ya da başka bise sislik transfer sonrasi oluyo genelde bol su iç sen mutlaka olmaması icin bı sebep yok inşallah Rabbim kısmet etmiştir yavrun sana gelmiştir bu arada aklını çelmek gibi olmasın ben 10. Gun test yaptım 102 idi sonucum önemli olan katlamasi tabi. Pizltlfl görünce cok sevineceksin ama sonra hep bı endişe İnan ikiye katkıyı mü kese var mı bebek var ki :) zor isler ama Rabbim herkese yavrusunu kucağına almayı nasip etsin sana da inşallah iyi haberler bekliyorum

Son düzenleme:

Asyaaaa cnm şimdi okudum yazını dur bakalım rahat ol hem nette yazılanlara cok kafanı takma hemen bir peritanologta görüş onlar bu isin uzmanı cnm Dr unu değiştir böyle bir soru un var ise mutlaka peritanolog la devam et yola zaten 21. Hafta da genelde Dr lar gönderiyor Benm Dr um bir sorun yok ama ben seni 2. Bir göze gondericem icimiz rahat etsin demişti izmir de olsan önereceğim Dr lar var ama seninle aynı sehir de yaşayan arkaslardan tavsiye ile mutlaka bir perinataloga. Git gecmis olsun cnm

teşekkür ederim inşallah amin Allahım herkesin gönlüne göre versin,doktoruma sözüm var 12.günü bekleyeceğime dair.neyse 1 gün kaldı hayırlısıyla şimdi acaba tutacak mı diye endişeliyiz sonrasında yazdığın şeyler var tabi.sanırım bebişlerimiz doğup kucağımıza alana kadar bu endişe hiç bitmeyecek.Rabbim hepimize o günleri göstersin AMİNNNNNN..............HERKESE İYİ GECELER............

Canim cok sagol ama benim hiç imkanım yok ki küçük bı dogu ilinde gorev yapıyoruz doğru düzgün Dr bile zor isin ehli olan yolculuk da sakıncalı nasil olacak ben de bilemiyorum bı Dr a daha gideceğim de iste sıradan kadın doğumcu tabii hepsi. inşallah sag salim alırız melekleri kucağımıza

Canım söylediklerin okadar doğru ki her kelimesine katılıyorum bizim sınavımız bu kesinlikle. Dediğin gibi senin yaşadıklarını yasamadım ben hiç hamile kalmadım ama ben bile kalp atışını duymadan söyleyemem hamileyim diye. Ama o kadar çık isterdimki sorunsuz hamile kalıp basit bı testle herkese hamileyim diyebilmeyi. Hep söylüyorum hamile kalmak mucize a bizim için mucizeden öte birsey. Hakkımızda hayırlısı olsun ...

nutellammmmmmm rabbim tez zamanda yüzünü güldürür inşallah.....

İyi geceler, Biz 2 yıldır korunmuyoruz ve hamile kalamıyorum. bir sorunumuz yok sayılır bazen bende adet düzensizliği bazen eşimde hareket azlığı... Zaman zaman normal zaman zaman da bozuluyor strese bağlı. Artık uyku bile uyuyamaz hale geldim moralim çok bozuk. Bu saatte burada olduğunuz görünce danışmak istedim. artık bir tüp Bebek merkezine başvurma zamanımız geldi değilmi? Ben eşimi ikna edemiyorum. Ona göre seyrek ilişki yaşadığımız için olmuyor, bekleyelim diyor. Sizce ne yapmalıyım? Lütfen bir fikir verin

2 yıl olduysa bir merkeze gidin bence en azından ram anlamıyla sorununuzu öğrenirsiniz. Zaten doktor yönlendirir sizi. Bu arada cocuk istiyorsanız düzenli bir cinsel hayatınızın olmadı lazım esın haklı yumurtlama zamanında dene iliskiyi. Hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…