Âmin canım cim hepimizin yüzü gülsün inşallah. Nasıldın uyku tutmadı yine galiba gel çay icelim :)
saol canım hoşbuldum...
he valla ikiz anası olcan belli...
zamanla şişliğin azalacak tabii..
gerçi bu bünyeye görede değişir...
çevreyi ne düşünüyorsun sen artık bırak ne derlerse desinler...
biz ne zorluklarla bebklerimize kavuşuyoruz elalem ne der diye hiç düşünemicem...
sende düşünme...
eşin bi gece gelmiş seni hamile bırakıp gitmiştir onlara hesapmı vereceksin...
lütfen böyle şeylerle yorma kendini...
çok teşekkür ederim inşallah, içime su serptiniz :)) bana 2 tane embriyo transfer edildi,Allah biliyo ya gönlümüzden ikiz geçiyo hernekadar herkes (doktorum dahil) zor ve riskli olur dese de biz istiyoruz.tabi önemli olan sağlıklı olmaları tek yada ikiz, sıkı tutunsunlar da beni bırakmasınlar, herkes gibi benim de bebişlerime ihtiyacım var,8 yıllık evliyim ve artık bebek isteğimiz doruklarda. tabi öncesinde yaşanan çok sıkıntılı yıllar var, insanda artık dayanma gücü kalmıyor ama yılmak yok tabi....sabırla bekliyoruz artık yarın son gün perşembe sabah işe gitmeden önce tahlil yaptırıcam ve erken sonuç almak için yalvarıcam...Rabbim çocuk sahibi olamk isteyen herkese nasip etsin içinde bizlere de...
İyi geceler, Biz 2 yıldır korunmuyoruz ve hamile kalamıyorum. bir sorunumuz yok sayılır bazen bende adet düzensizliği bazen eşimde hareket azlığı... Zaman zaman normal zaman zaman da bozuluyor strese bağlı. Artık uyku bile uyuyamaz hale geldim moralim çok bozuk. Bu saatte burada olduğunuz görünce danışmak istedim. artık bir tüp Bebek merkezine başvurma zamanımız geldi değilmi? Ben eşimi ikna edemiyorum. Ona göre seyrek ilişki yaşadığımız için olmuyor, bekleyelim diyor. Sizce ne yapmalıyım? Lütfen bir fikir verin
sıcak bi taraftan elifim bi taraftan uyuyamaz olduk..... sıpa yer beğenemiyo gece olunca:))) az önce midemi sıkıştırıyodu elimi bastırdım biraz aşa kaysın diye oda bana tepiyo elini çek diyo:))))
yarın 8.30 da test var.böyle hissedeceğimi tahmin etmemiştim.baya korkuyorum .umutsuzlaştım sanki.tutunmadı mı yoksa meleklerim.belirti arıyorum ama yok sanki.çok üzgünüm ben
uzun zamandır topiğe gıremıyordum bılıyorsunuzdur az cok memlketıme gıttım geldım babaannem dun basarıyla Amelıyatı atlattı cok sukur ..telefonum ara ara topiğe yasak koyuyor ne hıkmetse cozemedık... Bunların dısında hala beklenen adetım gelmedıgı ıcın bu ay baslamayı temennı ettıgım tedavıme hala baslayamadım bugun yarın adet olur baslarım ınsaallah....
Guldencıımm aklımın bır kösesınde ve hep dualarımdasın bebeeeğiim senı cook ozluyoruuum zor gunler gecırıyorsun aylardır ustuste sevıncın hep kursagında kaldı bırtanemm...Bılıyorum kı bu gunlerı atlatacaksın zor da olsa atlatabılecek gucte bır kadınsın...Lutfen kocısınle ufak da olsa bıryerlere gıdıp denız gunes havanı degıstır cok ıyı gelecek ınan bana bır sure acıdan usutuste yasadıklarından uzaklaşman cok ıyı gelecek sana...Rabbım baska acı ve keder göstermesın senı cok sevıyorum musaıt oldugunu ve konusmak ıstedıgın zaman bana bıldırırsen arayacagım senı telefonun aldım arkadastan...Ama aramak ıcın senden haber bekleyecegım kocaman opuyorum
selam kızlar nasılsınız
sıcak bi taraftan elifim bi taraftan uyuyamaz olduk..... sıpa yer beğenemiyo gece olunca:))) az önce midemi sıkıştırıyodu elimi bastırdım biraz aşa kaysın diye oda bana tepiyo elini çek diyo:))))
canlarım günaydınnnn.. insallah bugün çok güzel haberler alacağız arkadaşlarımızdan...
günaydınlar
canlarım günaydınnnn.. insallah bugün çok güzel haberler alacağız arkadaşlarımızdan...
kızlarr... ben çıkıyorum.. arar ara gelicem yine... özellikle 10.30 da Demetin sonucunu öğrenmek için burda olmak istiyorum.. dr. umuz aynı.. umarım oda pozitif sonucu alır..
İyi geceler, Biz 2 yıldır korunmuyoruz ve hamile kalamıyorum. bir sorunumuz yok sayılır bazen bende adet düzensizliği bazen eşimde hareket azlığı... Zaman zaman normal zaman zaman da bozuluyor strese bağlı. Artık uyku bile uyuyamaz hale geldim moralim çok bozuk. Bu saatte burada olduğunuz görünce danışmak istedim. artık bir tüp Bebek merkezine başvurma zamanımız geldi değilmi? Ben eşimi ikna edemiyorum. Ona göre seyrek ilişki yaşadığımız için olmuyor, bekleyelim diyor. Sizce ne yapmalıyım? Lütfen bir fikir verin
gunaydın canımmmmmmmmm
gunaydın canımmmmm
ıns canım benımmmmmmmmmm
beklerız hayatımmmmmmmmmm
sıpa ya yerım ben onuuuu ah elıf ahhhhhhhhhh
canım esını ıkna etmen onemlı eger oyle dıyorsa sende zaman yok 2 ay mesala duzenlı olcak ıste fln de ama olmazsa gıdecez de oyle konus bırde onunda ıstemesı gerekıyor cunku bu tup bebegı yanı zor ve masraflı ıs erkekler koalyına kacıyor belkı bır sorun cıkacak burda cok var oyle hıc bır sorun yok derken bır suru sorun cıkan arkadaslarımız
nasılsın canım
patronun kızıyla durumlar nasıl
gunaydın canımmmmmmmmmm
gunaydın hatunnnnn
gunaydın canımmmmm
ıns canım benımmmmmmmmmm
beklerız hayatımmmmmmmmmm
sıpa ya yerım ben onuuuu ah elıf ahhhhhhhhhh
canım esını ıkna etmen onemlı eger oyle dıyorsa sende zaman yok 2 ay mesala duzenlı olcak ıste fln de ama olmazsa gıdecez de oyle konus bırde onunda ıstemesı gerekıyor cunku bu tup bebegı yanı zor ve masraflı ıs erkekler koalyına kacıyor belkı bır sorun cıkacak burda cok var oyle hıc bır sorun yok derken bır suru sorun cıkan arkadaslarımız
günaydın arkadşlar bişey soracam kanamam 11 haziranda başladı dünden beri aşırı oluyo sanki böyle parça gibi geliyo ben hiç böyle olmazdı bilgisi olan varmı neden böyle normal mi oldu doktorum ilaçlar bazı bünyelerde polip olşturabilir demişti acaba öyle bişey olmasında:18: bilemiyorum
selam kızlar nasılsınız hayırlı günler umarım herkez hamiledir bakın benim duam kabul olur
günaydın arkadşlar bişey soracam kanamam 11 haziranda başladı dünden beri aşırı oluyo sanki böyle parça gibi geliyo ben hiç böyle olmazdı bilgisi olan varmı neden böyle normal mi oldu doktorum ilaçlar bazı bünyelerde polip olşturabilir demişti acaba öyle bişey olmasında:18: bilemiyorum
günaydın canım bu gün nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?