Tüp Bebek Günlüğümüz !

Âmin canım cim hepimizin yüzü gülsün inşallah. Nasıldın uyku tutmadı yine galiba gel çay icelim :)

sıcak bi taraftan elifim bi taraftan uyuyamaz olduk..... sıpa yer beğenemiyo gece olunca:))) az önce midemi sıkıştırıyodu elimi bastırdım biraz aşa kaysın diye oda bana tepiyo elini çek diyo:))))

canım eşim geliyor zaten hafta sonları.. yani ekşınlı gecelerimiz tabi ki var... ama laf duymak inan ki istemiyorum... çünkü insanlara ya çok kırılırım.. yada çok kırarım..o yüzden böylesi daha iyiymiş gibi geliyor..onlar bilmesin.. bende söylemiyim..gerçi senin dediğinde doğru.. kime ne ama... yinede olmuor işte.. bana göre hava hoş.. ama annemler çok üzülür tartıştığım insanlar olursa...

canım hepimizin yıkıldığı zamanlar oldu ama yenilmedik.. canım insallah sende bebeğine kavuşacaksın..ve sonucunu ne olur bize bildir.. insallah güzel haberler alacağız sendende...

canım dr. unuzla görüşün.. mesela bize bir dr. bir sene ilaç tedavisi vermişti.. ve hep doğal yolla olur diyordu.. sonra iki ayrı dr. a daha gittik tek dedikleri sizin bebeğiniz tüp bebek yoluyla olur.. ve ben aşılama bile deneyemedim.. dr. unuza sorsanız yanıtı daha doğru alırsınız...

sıcak bi taraftan elifim bi taraftan uyuyamaz olduk..... sıpa yer beğenemiyo gece olunca:))) az önce midemi sıkıştırıyodu elimi bastırdım biraz aşa kaysın diye oda bana tepiyo elini çek diyo:))))

ayyy.. canım sabah sabah ne güldüm.. şimdiden inatlaşmaya başlamış prenses.. sen misin bebişin rahatını bozmaya çalışan....

kızlarr... ben çıkıyorum.. arar ara gelicem yine... özellikle 10.30 da Demetin sonucunu öğrenmek için burda olmak istiyorum.. dr. umuz aynı.. umarım oda pozitif sonucu alır..

yarın 8.30 da test var.böyle hissedeceğimi tahmin etmemiştim.baya korkuyorum .umutsuzlaştım sanki.tutunmadı mı yoksa meleklerim.belirti arıyorum ama yok sanki.çok üzgünüm ben

canımcım korkma yaa...hayırlı haberlerını beklıyoruzz burdaa.....

canımcım cok gecmıs olsun umarım en kısa surede ıyılesır babannen..bızde ıyıyız napalımmm bende senın gıbı adet olmayı beklıorum baslıcam ınsallah artık umarım sende en kısa surede olur ve baslarsın..arkadaşlar hamıss kımısı yıne doğum yapcak nerdeysee bız daha başlayamadık :18::18: allahım hayırlısı neyse onu yasatsın hepimize..kendıne cok ıyı bakk senı sevıoruzzz

selam kızlar nasılsınız

su slmm canım sana yazdım ama goremedın..trasfer oldunn nasıl gecıyor bakalım zaman ne var ne yokk (BUNU GÖR LÜTFENNN )

annemm kızz elif cok cımcımee saat kaç olmusss uyutmamıss senıı..yaramaz yaaa kıyamaz ona teyzelerii smdıden uykusuz gecelerin başladı akasyam hayırlısınla dunyaya gelsin de sen o zaman gör uykusuzluğuu iyi olalım bebeklerimiz sağlıklı olsun da gerisi önemli değil

canlarım günaydınnnn.. insallah bugün çok güzel haberler alacağız arkadaşlarımızdan...

günaydın canımcımm nasılsınızz??? ınsalah guzel haberler alırızzz...

gunaydın canımmmmmmmmmm

gunaydın hatunnnnn

canlarım günaydınnnn.. insallah bugün çok güzel haberler alacağız arkadaşlarımızdan...

gunaydın canımmmmm
ıns canım benımmmmmmmmmm

kızlarr... ben çıkıyorum.. arar ara gelicem yine... özellikle 10.30 da Demetin sonucunu öğrenmek için burda olmak istiyorum.. dr. umuz aynı.. umarım oda pozitif sonucu alır..

beklerız hayatımmmmmmmmmm

sıpa ya yerım ben onuuuu ah elıf ahhhhhhhhhh

canım esını ıkna etmen onemlı eger oyle dıyorsa sende zaman yok 2 ay mesala duzenlı olcak ıste fln de ama olmazsa gıdecez de oyle konus bırde onunda ıstemesı gerekıyor cunku bu tup bebegı yanı zor ve masraflı ıs erkekler koalyına kacıyor belkı bır sorun cıkacak burda cok var oyle hıc bır sorun yok derken bır suru sorun cıkan arkadaslarımız

günaydın arkadşlar bişey soracam kanamam 11 haziranda başladı dünden beri aşırı oluyo sanki böyle parça gibi geliyo ben hiç böyle olmazdı bilgisi olan varmı neden böyle normal mi oldu doktorum ilaçlar bazı bünyelerde polip olşturabilir demişti acaba öyle bişey olmasında:18: bilemiyorum

günaydın canım bu gün nasılsın

nasılsın canım
patronun kızıyla durumlar nasıl

hehe güldüğüme bakma aslında cok sınır bır durum ya umarım bugun gelmez..hayır ısımı yapamıyorum benım yerıme oturuyor ben yanda liseye baslayan bı kız ama cocuk gibi...anne babası ayrı aslında bı yandan uzuluyorum da durumuna ıyı davranmaya calışıyorum ama sabrım kalmayabilir..
sen nasılsın tatlımm?

günaydın ecrinim naber...kızz delikız vardı ya haniii hamileeeeeeeee hemdeee İKİZZ keseleri görmüş kalp atışları için gidicekmişşş....

valla canımm bılmıorum kı doktorunu ara bı sor ıstersenn ....

selam kızlar nasılsınız hayırlı günler umarım herkez hamiledir bakın benim duam kabul olur

gunaydın canımmm
banada et ama suan degılım bılıyom
yenı bıttım yaaaa

canım sen yenı negatıf aldın dımı
parca gelemsı cok normal sıkıntı yapma korkma sakın
benımde oldu parca gelır yanı halıyle tutunamayan bebgını atıyorsunnnn

günaydın canım bu gün nasılsın

cok sukur canım daha ıyıım
esım nezle ama grıbe dogru gıdıyor bakalım ona vanım sıkkın bademcık yok onda agır gecırıyor oooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…