Tüp Bebek Günlüğümüz !

insallah bugün çok ama çok güzel geçer...

herkese günaydın :)) inşallah canım herkes için güzel bir gün olur:)) biz bugün öğrenicez şu an işteyim 9 da tahlil yaptırcam öğlene doğruda öğrenicez, çok heyecanlıyım hele eşim o benden daha da heyecanlı, beni burda pek tanıyan yok ama yine sonuç ne olursa olsun yazmak isterim umarım olumlu olurda haber bekleyen herkese umut olur, nolur duanızı eksik etmeyin, teşekkür ederim...

hadi bakalım güzelim.. insallah bize güzel haberler verirsiniz.. benim kocam daha hiç bir şeyin farkında değil.. adam anlayamadı daha benim hamile olduğumu.. çok gülüyorum haline.. farkında bile değil...

CANIM ınan okurken gozlerım doldu şaşkınım ve üzgün elbette ama ne diyeyim ki allahn taktiri...rabbim sana ve ailene sabır versin..en kısa sürede yine meleklerine kavuşursun umarım

hadi bakalım güzelim.. insallah bize güzel haberler verirsiniz.. benim kocam daha hiç bir şeyin farkında değil.. adam anlayamadı daha benim hamile olduğumu.. çok gülüyorum haline.. farkında bile değil...

doğrudur valla canımm daha alışamadı tabıı sen nasılsn? sen alıştın mı barıı

benim kırmızılar geldi dun aksam saat 8 gıbı ama bana yarına randevu verdiler ılk geldığı an ılk gun sayılmıyomuş nasıl seyse :26::26::26::26:

çok üzgünüm canım malesef negatif

rabbım sabır versın canımmmmmmmmm

ıkısıde senı cok kızdrımıs ama sonra kocıs almıs gonlnu okudum canımmm
senkı en fazla yıyen burda kızlkarın obur dıye takıldıgı hamıs ve 17 kılo alan benım akasyammm doktor kesın muayen gunundeymısss

cok zor canım bız negatıfta neler yasıyoruz sana rabbım sabırlar versınnn
dıyecek bır sey yokkkk

uykusuz hamişler topiğe gelip gidiyolar nöbeti ihmal etmeyip bi uğrayım dedim:)))))

bak gene burdasın kendıne bakmıyrosunnnn

Herkese kocaman bir gunaydiiinn guzel hanimlar

insallah bugün çok ama çok güzel geçer...

sevgiyle ,aşkla ,huzurla bakalım herseye beşeyle dolalim inşallah maşallah :)

gunaydın guzel anne ve anne adaylarııııııııııı

günaydın malesef benim negatif

günaydıııııııııııııın sanal alemin sanal olmayan anne adayları

bugün herşey güzel herşey umulu herşey huzurlu olsun Allahım önce sağlık sıhhat sonra evlat müjdesi versin hepimize

tüm mutsuzlukları umutsuzlukları ve kötülükleri dünde bırakıp bugüne yeni bi sayfa açalım bugüne çünkü bugün yarına gebe

bugün güzel olacakki yarın daha güzel olsun

herkese mutluluk dolu öpücükler

benim kırmızılar geldi dun aksam saat 8 gıbı ama bana yarına randevu verdiler ılk geldığı an ılk gun sayılmıyomuş nasıl seyse :26::26::26::26:

geldıgı gun 1 gun sayılmıyor canım tam kırmızının geldıgı gun 1 gun oluyor
sen sımdı unı hastanesıne gıdıyorsun dımı
orda rapor cıkardın ılacların parasınımı odeyeceksın sadece
bende ayın 25 ne burdakı marmara unı. hast. randevu aldım bakalım nasıl gelısecek olaylar

ıns canım benımmmmmmmmmmmmm
gunaydın nasılsın verecenmı test son durum neeee :44:

geçmiş olsun canım yeni ay yeni umut diyelim

ancak benim kafam karıştı şimdi benim doktorum adetin geldiği ilk gün 1. gündür demişti bana:44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…