insallah bugün çok ama çok güzel geçer...
herkese günaydın :)) inşallah canım herkes için güzel bir gün olur:)) biz bugün öğrenicez şu an işteyim 9 da tahlil yaptırcam öğlene doğruda öğrenicez, çok heyecanlıyım hele eşim o benden daha da heyecanlı, beni burda pek tanıyan yok ama yine sonuç ne olursa olsun yazmak isterim umarım olumlu olurda haber bekleyen herkese umut olur, nolur duanızı eksik etmeyin, teşekkür ederim...
yine döndüm kızlar yine en baştayım herşeye yeniden bıraktığım gibi başlamak istiyorum yine burdayım...ekim ayında yaptırmıştım tüp bebeği ilk denememdi tek yumurta ikizlerime hamile kaldım.ogünler ucuyoduk mutluluktan ama 174 gün yaşayabildim annelik duygudu 29 haftalıkken kaybettim meleklerimi emirle emremi.bugün 20 günlük olcaklardı minicik kalpleri atıyo olsaydı.yıllarca bebeğim olmıcak düşüncesiyle yaşadım tedaviler hastaneler sonunda iki küçük mezarım oldu.şimdi meleklerime kardeş istiyorum suan cok erken önümüzdeki ay tekrar başlıyorum.olmuyo die isyan etmeyin hayırlısını isteyin nolur.yaşadıklarımız cok zor ama böylesi cok daha zor...allah yardımcımız olsun....
hadi bakalım güzelim.. insallah bize güzel haberler verirsiniz.. benim kocam daha hiç bir şeyin farkında değil.. adam anlayamadı daha benim hamile olduğumu.. çok gülüyorum haline.. farkında bile değil...
KIZLARR dün ki sonuçlar nasıl kızlardan haber gelmiştir demi..????:26::26::26::26:
çok üzgünüm canım malesef negatif
ne iyi ne de kötü..... dr.cum bir gidişimde yüzümü güldürürse ötekinde kesin canımı sıkıyo.... elifnazım 1430 gr olmuş ama boyuna göre zayıf buldu dr. manken gibi senin kız diyo göbek çevresi küçük dedi biraz geriden geliyomuş buda direk karaciğerle ilgili olabilirmiş.. haftaya birdaha gel tekrar bakıcam dedi.. yemek yemiyomusun beslenmene dikkat etmiyomusun diye kızdı... kilo akmıcam diye yememezlik yapma dedi dedim yok öyle birşey... ben siz diyet verdiğinizde bile diyet yapmadım... dedimki toplamda 17 18 kilo aldım mümkün değil yanlış hatırlıyosundur nerde o kilolar diyo.... sinirlendim bende sonra dediki tamam dedi haftaya bakalım olmassa seni filiz hanıma yollarım ciğerlerine bakarız bebeğin dedi...... zaten her zamanki gibi yoğun olduğu için fazla konuşamadık haftaya kontrolden sonra detaylı konuşuruz dedi.... doğumla ildili yine konuşmadı doğum zamanına bebek karar verir şimdi çok erken diyo... şimdimi doğutturayım daha erken niye acele ediyosun diyo.... çıktık bu seferde kociş söylenmeye başladı az yiyosun dinlenmiyosun kızımada kendine de iyi bakmıyosun uyumuyosun diye.... dedimki sanki isteyerek yapıyorum yararlı şeyler yemek için kendimi ne kadar zorladığımı sen biliyosun dedim ne yapayım daha... uykuya dinlenmeye gelince sanki ben istemiyomuyum uyumayı ama olmuyo işte.... anlayacağın ikisi bir olup sinir ettiler bugün beni
yine döndüm kızlar yine en baştayım herşeye yeniden bıraktığım gibi başlamak istiyorum yine burdayım...ekim ayında yaptırmıştım tüp bebeği ilk denememdi tek yumurta ikizlerime hamile kaldım.ogünler ucuyoduk mutluluktan ama 174 gün yaşayabildim annelik duygudu 29 haftalıkken kaybettim meleklerimi emirle emremi.bugün 20 günlük olcaklardı minicik kalpleri atıyo olsaydı.yıllarca bebeğim olmıcak düşüncesiyle yaşadım tedaviler hastaneler sonunda iki küçük mezarım oldu.şimdi meleklerime kardeş istiyorum suan cok erken önümüzdeki ay tekrar başlıyorum.olmuyo die isyan etmeyin hayırlısını isteyin nolur.yaşadıklarımız cok zor ama böylesi cok daha zor...allah yardımcımız olsun....
uykusuz hamişler topiğe gelip gidiyolarnöbeti ihmal etmeyip bi uğrayım dedim:)))))
Herkese kocaman bir gunaydiiinn guzel hanimlar
insallah bugün çok ama çok güzel geçer...
herkese günaydın :)) inşallah canım herkes için güzel bir gün olur:)) biz bugün öğrenicez şu an işteyim 9 da tahlil yaptırcam öğlene doğruda öğrenicez, çok heyecanlıyım hele eşim o benden daha da heyecanlı, beni burda pek tanıyan yok ama yine sonuç ne olursa olsun yazmak isterim umarım olumlu olurda haber bekleyen herkese umut olur, nolur duanızı eksik etmeyin, teşekkür ederim...
sevgiyle ,aşkla ,huzurla bakalım herseye beşeyle dolalim inşallah maşallah :)
günaydın malesef benim negatif
benim kırmızılar geldidun aksam saat 8 gıbı ama bana yarına randevu verdiler ılk geldığı an ılk gun sayılmıyomuş nasıl seyse :26::26::26::26:
günaydıııııııııııııın sanal alemin sanal olmayan anne adayları
bugün herşey güzel herşey umulu herşey huzurlu olsun Allahım önce sağlık sıhhat sonra evlat müjdesi versin hepimize
tüm mutsuzlukları umutsuzlukları ve kötülükleri dünde bırakıp bugüne yeni bi sayfa açalım bugüne çünkü bugün yarına gebe
bugün güzel olacakki yarın daha güzel olsun
herkese mutluluk dolu öpücükler
ıns canım benımmmmmmmmmmmmm
gunaydın nasılsın verecenmı test son durum neeee :44:
benim kırmızılar geldidun aksam saat 8 gıbı ama bana yarına randevu verdiler ılk geldığı an ılk gun sayılmıyomuş nasıl seyse :26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?