geçmiş olsun canım yeni ay yeni umut diyelim
ancak benim kafam karıştı şimdi benim doktorum adetin geldiği ilk gün 1. gündür demişti bana:44::44::44::44::44::44::44::44::44:
hiç umudum yok ama aklımda kalacağına yapayım didim ve birazdan gidip bi test yapacam
günaydınnnnnnn............
günaydın canım....herkeze günaydınnnnn arkadaşıma kahvaltıya giyorummm erkenden gelicimm herkeziii öpüyorummm güzell haberler alcazz inşallahhh bugünn
günaydın ecrinimmmm....... kociş uyanmadan kaçarım birazdan bi size bakayım dedim:))))Kımler gelmıs nazlı elıfım ve annesımı gelmıssss ohhh mıs gıbı gunaydınıda aldıkkk
elıfıme
Günaydınn bitanemmm..
Bu sabah erken kalktım..
Yazdıklarını okudum canını sıkmış dün daktır..
Sana kilo almadın diyen doktorcuğumuza şaştım yanii..
Elif Nazımız elif teyzoşu gibi ince uzun bir bebek olarak dünyay gelicek inşş.Hiç bir şeycikler olmıcakk..
Kıyamam ben ikinizede..Cansınn sennn ..
valla bende şaştım elifim... ecrinin dediği gibi kesin muayyen günündeydi:)))))) hem anası 1.75 boya 60 kiloyu hiç geçmedi ömrü boyunca kızı nie tombik olsun dimi..
çok üzgünüm canım malesef negatif
yine döndüm kızlar yine en baştayım herşeye yeniden bıraktığım gibi başlamak istiyorum yine burdayım...ekim ayında yaptırmıştım tüp bebeği ilk denememdi tek yumurta ikizlerime hamile kaldım.ogünler ucuyoduk mutluluktan ama 174 gün yaşayabildim annelik duygudu 29 haftalıkken kaybettim meleklerimi emirle emremi.bugün 20 günlük olcaklardı minicik kalpleri atıyo olsaydı.yıllarca bebeğim olmıcak düşüncesiyle yaşadım tedaviler hastaneler sonunda iki küçük mezarım oldu.şimdi meleklerime kardeş istiyorum suan cok erken önümüzdeki ay tekrar başlıyorum.olmuyo die isyan etmeyin hayırlısını isteyin nolur.yaşadıklarımız cok zor ama böylesi cok daha zor...allah yardımcımız olsun....
günaydın canım....
günaydın ecrinimmmm....... kociş uyanmadan kaçarım birazdan bi size bakayım dedim:))))
valla bende şaştım elifim... ecrinin dediği gibi kesin muayyen günündeydi:)))))) hem anası 1.75 boya 60 kiloyu hiç geçmedi ömrü boyunca kızı nie tombik olsun dimi..
geldıgı gun 1 gun sayılmıyor canım tam kırmızının geldıgı gun 1 gun oluyor
sen sımdı unı hastanesıne gıdıyorsun dımı
orda rapor cıkardın ılacların parasınımı odeyeceksın sadece
bende ayın 25 ne burdakı marmara unı. hast. randevu aldım bakalım nasıl gelısecek olaylar
geçmiş olsun canım yeni ay yeni umut diyelim
ancak benim kafam karıştı şimdi benim doktorum adetin geldiği ilk gün 1. gündür demişti bana:44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Hadi canım hayırlı olsun randevunu almışsın..
Unutmadım sana hatırlatacağım şeyler vardı:)))
Tedavin hele başlasın hergün girip seni taciz edicemmmm:)))))
İnş sana benzeyen güzelmi, güzelll gözleri bir ahuu kızın olur bitanemm..
doğrudur valla canımm daha alışamadı tabıı sen nasılsn? sen alıştın mı barıı
günaydın kızlarr test günüme az kaldı bu acaba varmıdır yokmudur endişesi içimi yiyip bitiriyo negatif çıkacağını bile bile bugün test yapmak istiyorum yada yarın testime 3 gün kala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?