Tüp Bebek Günlüğümüz !

geçmiş olsun canım yeni ay yeni umut diyelim

ancak benim kafam karıştı şimdi benim doktorum adetin geldiği ilk gün 1. gündür demişti bana:44::44::44::44::44::44::44::44::44:

canım eger kırmızı gelıyor ve yogunsa 1 gun ama genelde doktorlar 2 gunu 1 gun olarak sayıyorlar yanı yogun gelemz sokulmez dıye

hiç umudum yok ama aklımda kalacağına yapayım didim ve birazdan gidip bi test yapacam

bencede gıt ver mucıze olmustur belkım rabbım cok buyuk ol demsıtır sonradan olmustur allahım ıns oyle olmsutur ve sen suan hamılesındır kuzummm

negatif sonuç alan arkadaşlar için ALLAHIM dan sabır diliyorum tez zamanda bebelerimize kavuşmayı nasip etsin ALLAHIM diyorum hayırlısıyla inş

herkeze günaydınnnnn arkadaşıma kahvaltıya giyorummm erkenden gelicimm herkeziii öpüyorummm güzell haberler alcazz inşallahhh bugünn

günaydınnnnnnn............

Günaydınn bitanemmm..
Bu sabah erken kalktım..
Yazdıklarını okudum canını sıkmış dün daktır..
Sana kilo almadın diyen doktorcuğumuza şaştım yanii..
Elif Nazımız elif teyzoşu gibi ince uzun bir bebek olarak dünyay gelicek inşş.Hiç bir şeycikler olmıcakk..
Kıyamam ben ikinizede..Cansınn sennn ..

Hadi canım hayırlı olsun randevunu almışsın..
Unutmadım sana hatırlatacağım şeyler vardı:)))
Tedavin hele başlasın hergün girip seni taciz edicemmmm:)))))
İnş sana benzeyen güzelmi, güzelll gözleri bir ahuu kızın olur bitanemm..

Gerçekten çok üzüldüm yaşadıklarına..
Ama dirayeti veren Rabbimize hamd olsun canım..
Hemen tedaviyi planlamışsın bile..
Rabbim sana acını hafifletecek mucizeler göndersin..

herkeze günaydınnnnn arkadaşıma kahvaltıya giyorummm erkenden gelicimm herkeziii öpüyorummm güzell haberler alcazz inşallahhh bugünn
günaydın canım....
Kımler gelmıs nazlı elıfım ve annesımı gelmıssss ohhh mıs gıbı gunaydınıda aldıkkk
elıfıme
günaydın ecrinimmmm....... kociş uyanmadan kaçarım birazdan bi size bakayım dedim:))))

valla bende şaştım elifim... ecrinin dediği gibi kesin muayyen günündeydi:)))))) hem anası 1.75 boya 60 kiloyu hiç geçmedi ömrü boyunca kızı nie tombik olsun dimi..

çok üzgünüm canım malesef negatif

canım herseyde bir hayır vardır zor tabi insan emeklerine mi üzülsün ,belirsizliğemi,... bilemiyor ..
ama bunada şükür ,olacaksa hayirli sekilde saglıkla huzurla olsun ,gec olsun(cok gec diil tabi) ama güç olmasın.
senin ilk denememn miydi dondurulmusun var mıydı ?bide sorun belli mi azosperm mi

canım çok üzüldüm ya ALLAH sabır versin inşaallah kendiliğinden gelir meleklerin

kac kac yakalanma canım baslamasın gene neredeydın dıyeeeeeeee
evet kızımız zayıf uzun boylu olsun aaa anasına benzesın bebegımmmm yaaa

Son düzenleme:
günaydın kızlarr test günüme az kaldı bu acaba varmıdır yokmudur endişesi içimi yiyip bitiriyo negatif çıkacağını bile bile bugün test yapmak istiyorum yada yarın testime 3 gün kala

evet canım oylemıs benımde dun bır ped ı dolduracak kadar bıle gelmedı yanı o yuzden yarın sabah erkenden gıdıcem bakalım ınsallah artık ığnelere başlarımm...canım evet ılac parasını oduyosun sadece doktor 1.5 milyarı gecmez tedavınız dedı tese falan hersey orda oluyor ve ucretsızz...

geçmiş olsun canım yeni ay yeni umut diyelim

ancak benim kafam karıştı şimdi benim doktorum adetin geldiği ilk gün 1. gündür demişti bana:44::44::44::44::44::44::44::44::44:

ayy canım ne bıleyım bızım doktorda oyle dedı valla neysee umarım canım ya hersey gonlumce olurr..ve herkes bebeğine kavusurr...

günaydınnnnnnn............

günaydınn şekerımm nasılsınızz???uykusuz gecelerın yıldızlarıı

merhaba bıtanemm nasılsınn:) evet canım aldım bakalımm neler olcak gorcezz..sen bana ne hatırlatcann bende bılıorummmm ay ınsallah yaa umarım kavusurum yavrumaaa saol canım

doğrudur valla canımm daha alışamadı tabıı sen nasılsn? sen alıştın mı barıı

canım ne bileyim.. ben kabullendim sanki.. ama bende hep Rabbim korusun kaybetme korkusu var.. acaba ne oldu diye.. bak şimdi bile hafif hafif kasıklarım ağrıyor.. merak ediyorum ne yapıyorlar orda diye...

günaydın
güzel anne adaylarııı nasılsınız bakalım bugün??

ben yine aynı moddayım evde tek başıma sıkıntılı olmadı olmadı diye düşünen bunalım bir halll

kaç gündür adet ağrılarım gibi ağrılarım var bu sabah ta belim ağrımaya başladı

kızlar birde dikkatimi çeken diğer konular lütfen yaşayanlar;
1- diger tedavilerimde jel parça parça dökülüyordu-şimdi hiç gelmiyor sadece su gibi akıntı var kağıt havlu koyuyorum bakıyorum sırıl sıklam olmuş
2-diğer tedavilerimde gece bir kaç kez wc ye kalkardım şimdi gece bir yatıyorum sabah uyanıyorum

var mı bunları yaşayan arkadaşlar????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…