günaydın kızlarr test günüme az kaldı bu acaba varmıdır yokmudur endişesi içimi yiyip bitiriyo negatif çıkacağını bile bile bugün test yapmak istiyorum yada yarın testime 3 gün kala
günaydın
güzel anne adaylarııı nasılsınız bakalım bugün??
ben yine aynı moddayım evde tek başıma sıkıntılı olmadı olmadı diye düşünen bunalım bir halll
kaç gündür adet ağrılarım gibi ağrılarım var bu sabah ta belim ağrımaya başladı
kızlar birde dikkatimi çeken diğer konular lütfen yaşayanlar;
1- diger tedavilerimde jel parça parça dökülüyordu-şimdi hiç gelmiyor sadece su gibi akıntı var kağıt havlu koyuyorum bakıyorum sırıl sıklam olmuş
2-diğer tedavilerimde gece bir kaç kez wc ye kalkardım şimdi gece bir yatıyorum sabah uyanıyorum
var mı bunları yaşayan arkadaşlar????
canım ne bileyim.. ben kabullendim sanki.. ama bende hep Rabbim korusun kaybetme korkusu var.. acaba ne oldu diye.. bak şimdi bile hafif hafif kasıklarım ağrıyor.. merak ediyorum ne yapıyorlar orda diye...
günaydın
ben yine aynı moddayım evde tek başıma sıkıntılı olmadı olmadı diye düşünen bunalım bir halll
1- diger tedavilerimde jel parça parça dökülüyordu-şimdi hiç gelmiyor sadece su gibi akıntı var kağıt havlu koyuyorum bakıyorum sırıl sıklam olmuş
2-diğer tedavilerimde gece bir kaç kez wc ye kalkardım şimdi gece bir yatıyorum sabah uyanıyorum
günaydın
canım yaa olumsuz duusnme lutfen.cogu gıttı azı kaldı sabret sabret ıncı tanemm.....
.
e yanı canım kolay deıl zor elde edınce ınsan panık oluyor herseydee..ama bence onlarr orda gayet ıyıdırler sonucta ıkı kısıler canları sıkılmıyordurr annesii
:
günaydın kızlarr test günüme az kaldı bu acaba varmıdır yokmudur endişesi içimi yiyip bitiriyo negatif çıkacağını bile bile bugün test yapmak istiyorum yada yarın testime 3 gün kala
tuana tut beniilaçlarım bitti almam lazım hoş şöyle bişeyde var test günü çok stres olucam eminim testte çıkmazsa kendimi alıştırırım diye düşünüyorum
canım ne bileyim.. onlar için en iyisini yapmaya çalışıyorum..insallah AnNELERİNİ BIRAKMAZLAR...haftaya keselerini görmeye gideceğim ve ben arbayla gideceğim bir şey olmaz değil mi?
Millsstone askolsun beni hic gormuyosun bebeeem ben bugun doktora gidiyorum bir opucuk almadan gitmem ama soyleyeyimm
Gunaydin canim az kalmis hadi bakalim insaallah merkezimiz ugurlu gelecek hamis haberini alacagim bana da moral olacaksin .m.. Ben birazdan kahvaltimi edip taksime dogru yola cikacagim sevgili doktorum Ozan bey insaallah hayirlisiyla bugumn baslayacagiz tedaviye
Tuanacimm ben de dun ogleden sonra adet oldum ama ben ilk gunum sayiyorum bugun daha bir yogun ve belagrim da fena yani zaten dunden hemen randevumu aldim bugune beklemey tahammulum yok artik ... Sen aksam olDugun icin sayilmiyor dogru hesaplamissin canim...
Ayyy. İnsaallah transferimiz pespesee olur test gununu birlikte bekleriz
günaydın kızlar bugün bebeklerimi görmeye gidiyorum bana şans dileyin :)
günaydın kızlar bugün bebeklerimi görmeye gidiyorum bana şans dileyin :)
Günaydın şekerler, yapış yapış bir istanbul sabahı yine...
Bugün çok heyecanlıyım çünkü 2.düzey ultrasonun ön görüşmesini yapacağım bir prof la. Adı Prof Hayri Ermiş, duyan var mı?. Önden bir gideyim dedim, amniyosentez yapacak mı, ikili testlerimin sonucunu da değerlendirsin falan işte.. bakalım yavru kartalımın cinsiyetini de öğrenebiliriz bugün
Günaydın kızlar nasilsinz
Günaydın şekerler, yapış yapış bir istanbul sabahı yine...
Bugün çok heyecanlıyım çünkü 2.düzey ultrasonun ön görüşmesini yapacağım bir prof la. Adı Prof Hayri Ermiş, duyan var mı?. Önden bir gideyim dedim, amniyosentez yapacak mı, ikili testlerimin sonucunu da değerlendirsin falan işte.. bakalım yavru kartalımın cinsiyetini de öğrenebiliriz bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?