Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydın kızlarr test günüme az kaldı bu acaba varmıdır yokmudur endişesi içimi yiyip bitiriyo negatif çıkacağını bile bile bugün test yapmak istiyorum yada yarın testime 3 gün kala

canım yaa olumsuz duusnme lutfen.cogu gıttı azı kaldı sabret sabret ıncı tanemm.....
.

tatlım bunlar iyiye işaret kalbini ferah tut

inşallah bebeğin senledir olumsuz düşünüp bebişini üzme tamam mı

canım ne bileyim.. ben kabullendim sanki.. ama bende hep Rabbim korusun kaybetme korkusu var.. acaba ne oldu diye.. bak şimdi bile hafif hafif kasıklarım ağrıyor.. merak ediyorum ne yapıyorlar orda diye...

e yanı canım kolay deıl zor elde edınce ınsan panık oluyor herseydee..ama bence onlarr orda gayet ıyıdırler sonucta ıkı kısıler canları sıkılmıyordurr annesii

al işte bi panik bi panik kızlar ne oluyo yaaa aa bıraz pozitif dusununn sen kı hıcbısey bellı olmadan hamılelık takvımı yaptın kuzumm dur bakalım az kaldı oğrencen bebişinin geldiğiniiiiii...

canım bu jel olayı bende de öyle. çok az geliyor pütürlüğü.. ama ben jeli uygulayınca yürüyorum evin içinde yarım saat...

e yanı canım kolay deıl zor elde edınce ınsan panık oluyor herseydee..ama bence onlarr orda gayet ıyıdırler sonucta ıkı kısıler canları sıkılmıyordurr annesii
:

canım ne bileyim.. onlar için en iyisini yapmaya çalışıyorum..insallah AnNELERİNİ BIRAKMAZLAR...haftaya keselerini görmeye gideceğim ve ben arbayla gideceğim bir şey olmaz değil mi?

günaydın kızlarr test günüme az kaldı bu acaba varmıdır yokmudur endişesi içimi yiyip bitiriyo negatif çıkacağını bile bile bugün test yapmak istiyorum yada yarın testime 3 gün kala

Gunaydin canim az kalmis hadi bakalim insaallah merkezimiz ugurlu gelecek hamis haberini alacagim bana da moral olacaksin .m.. Ben birazdan kahvaltimi edip taksime dogru yola cikacagim sevgili doktorum Ozan bey insaallah hayirlisiyla bugumn baslayacagiz tedaviye

Tuanacimm ben de dun ogleden sonra adet oldum ama ben ilk gunum sayiyorum bugun daha bir yogun ve belagrim da fena yani zaten dunden hemen randevumu aldim bugune beklemey tahammulum yok artik ... Sen aksam olDugun icin sayilmiyor dogru hesaplamissin canim...
Ayyy. İnsaallah transferimiz pespesee olur test gununu birlikte bekleriz

Millsstone askolsun beni hic gormuyosun bebeeem ben bugun doktora gidiyorum bir opucuk almadan gitmem ama soyleyeyimm

tuana tut beni ilaçlarım bitti almam lazım hoş şöyle bişeyde var test günü çok stres olucam eminim testte çıkmazsa kendimi alıştırırım diye düşünüyorum

biraz sert oldu galiba ama tuttum iştee bırakmam bekleeee canım elbette stres yapar ınsan ama ıyı dusunn lütfenn....

canım ne bileyim.. onlar için en iyisini yapmaya çalışıyorum..insallah AnNELERİNİ BIRAKMAZLAR...haftaya keselerini görmeye gideceğim ve ben arbayla gideceğim bir şey olmaz değil mi?

elbette oyle olduğuna ınanıyorum canım benım cok dıkkatlı davrandığın bellı ama sen olumsuz dusunme..ınsallah keselerı gorur gelırsın sağ salım..canım dıkkatlı gıttıkten sonra bısey olmaz kı sonucta yuruyerek gıdemeyeceğine gore

Millsstone askolsun beni hic gormuyosun bebeeem ben bugun doktora gidiyorum bir opucuk almadan gitmem ama soyleyeyimm

Sana bütün öpücükler kurban olsun canısııııı..Arıcaktımmm 1 den sonra ne yaptın diyeee..
İnş hayırlı haberlerle gel emiiiiiiiiiiiiiiiiiii..

oo senınde geldı deseneeee.....sana kırmızı cok yakışıyoo valla canım hayırlsıı olsun bakalımm hayırlı haberlerınle gel ınsallah bebeım..insallah yaaa sen bana ben sana arkadaşş oluruzz.ıkramaya su belırtım var sende varr mı?yasa suramda bır ağrı var sende durum nee konusup dururuz ınsallah..ve bebelerımız bızee ve tum isteyenlereeee gelırr umarımmmm

Günaydın şekerler, yapış yapış bir istanbul sabahı yine...
Bugün çok heyecanlıyım çünkü 2.düzey ultrasonun ön görüşmesini yapacağım bir prof la. Adı Prof Hayri Ermiş, duyan var mı?. Önden bir gideyim dedim, amniyosentez yapacak mı, ikili testlerimin sonucunu da değerlendirsin falan işte.. bakalım yavru kartalımın cinsiyetini de öğrenebiliriz bugün

gunaydın...canımcım ben adını duymadım ama emınım ıyı bır hekımdırr..ınsallah öğrenırsınn ve bızımlen paylaşırsınn canımm....

Günaydın kızlar nasilsinz

günaydınn kıs napıyon

Bizim hastanemizin hocası çok iyidir güven

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…