kan verdim sonucu bekliyorum...kalbim durcak...dua edin:18::18::18::18::18::18:
kızlar yaa illa tutunma kanaması oluyomu kanama olmadanda tutanlar varmı acaba ????????????????
ayy Allah razı olsun kızlar yaa bende illa olması lazım diye düşünüyodum inş. tutunmuşlardır bebişlerim
canııımmm bak benim şuana kadar kanamam olmadı hiç.. ne tutunma ne bir şey... 5 6 haftalık hamileyim.. illa olmuyor... yerleştiği yerde kılcal damarlar varsa kanıyormuş...
test günün ne zmaan canım??? belirtilerin neler?
kızlar günaydın hepinize...ben çok yoğunum bu aralar h,ç giremiom.pozitif sonuç alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum..negeatif alanlarada yeni denemelerinde işşallah bebeişlerinn gelmesini diliyorum...
bu arada dün annem bi arkadaşıyla konusmuş onun kızıda burda yazısıomuş acaba konusmuslarmıdır die sormuş anneme..ama nası bulabilirim onu bilmiom..çikolata kisti varmış pozitifmiş denemesi dün kalp atışlarını duymuşlar ayrıca izmirden.ben urladayım.bu özelliklere uyan warmı aranızda
canım mide bulantın ve şişliğin ne durumda..benim şişlik çok hafif indi.. ama yemek yeyince hoppp şişiyor gene...
kızlar günaydın hepinize...ben çok yoğunum bu aralar h,ç giremiom.pozitif sonuç alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum..negeatif alanlarada yeni denemelerinde işşallah bebeişlerinn gelmesini diliyorum...
bu arada dün annem bi arkadaşıyla konusmuş onun kızıda burda yazısıomuş acaba konusmuslarmıdır die sormuş anneme..ama nası bulabilirim onu bilmiom..çikolata kisti varmış pozitifmiş denemesi dün kalp atışlarını duymuşlar ayrıca izmirden.ben urladayım.bu özelliklere uyan warmı aranızda
kızlar yaa illa tutunma kanaması oluyomu kanama olmadanda tutanlar varmı acaba ????????????????
defnelma senmisin aradğım kişi acabaizmirden deyince sen geldin aklıma
canım bulantılarım azaldı çünkü artık mideme soruyorum bunu istiyor musun şunu istiyor msuun? ya ceviz pekmez falan yiyordum zorla artık zorlamıyorum tuzlu salatalık domates falan yiyorum zaten ilk 3 ay depodan besleniyormuş bebek sonrasında iyi beslenmek lazımmış... allaha şükür azaldı... şişliğimde geçen gün dediğim gibi aynıyız galiba biraz indi gibi ama yemek yediğim zaman top geri çıkıyor... :)canım mide bulantın ve şişliğin ne durumda..benim şişlik çok hafif indi.. ama yemek yeyince hoppp şişiyor gene...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?