Tüp Bebek Günlüğümüz !

hoşgeldin canımcımm..evet doğrudurr valla yoğusun yanı bellı goremıyoruz senıı ıyısın demıı bı sıkıntın yok

belki çikolata kisti ile ilgili topik varsa ordadır şekerim.

canım valla ben değilim... olsaydım söylerdim...

kentte denemiş o kişide..aklıma sen geldin hemenacaba konusuozmu die merak ettim.annem dün berabermiş o kişinn annesiyle geziye gitmişti annemler.aramış kalp atışlarını duyduk falan demiş.acaba dedim bizim defnelma tanıdık mı çıktı ama sen daha kalp atışlarını duymadın dimi?senn nasıl gidioo iisin dimi?

canım sen seminerlere gidiyordun değil mi?

yok canım.. ben keseleri haftaya göreceğim insallah.. Sonrada Rabbim in izniyle kalp atışlarına gelecek sıra... o zaman biraz daha rahatlıyacağım.. hemde eşe dosta söyleyeceğim bebeğim yada bebeklerim olacağını.. kalp atışını duyana kadar söylemeyeceğim kimseye...

hoşgeldin canımcımm..evet doğrudurr valla yoğusun yanı bellı goremıyoruz senıı ıyısın demıı bı sıkıntın yok
eet yaa koşturmaca dewamm edio..az sonra kayınwaldeme gitcem temizlik yapıo yardıma bugünde oradayım yani..izledim ama sizi çokk
belki çikolata kisti ile ilgili topik varsa ordadır şekerim.

olabilir canımm..ya dün çok yoruldum saat 4 te alaçatıya gittik fotograf çekimleri için akşam 10:30 geldik denize bile girdilerçok güzel oldu hepsi..gelinlik bugün kuru temizleme gitcek tabi..bende kayınwaldeme gitcem yardıma yarın aku var..kalcam yollarda wallaayaklarım ağrıo artık

bende şişlik iki gündür azaldı karnım patlıcak gibi oluyordu iki ğündür inişti taş ğibi sertti serttlikte geçti buseferde yoksa bi terslikmi var diye düşünmeye başladım hiç mide bulantısı yok bende ikigündür şişlik geçince yemekleride iyi yemeye başladım önce mideme şişlik giriyordu zor yiyiyordum ay şu bebegim bi görünsede rahatlasam kanda hamile çıktım ama şimdi bişey yok sadece hareket ederken arada kasık bölgelerinde bi kasılma gerilme gibi bişeyler oluyor bide adet sancısına benzer bişey günde iki üçsefer yoklayıp geçiyor inşallah bi terslik çıkmaz..

günaydın canlarım nasılsınız?ne var ne yok?ben iyiyim aynı bildiginiz gibi yatmaya devam ediyorum..pazar günü annem,kızkardeşim,paşam geldi bana bakıyolar..:))ayakta kaldıkmı agrımız oluyor,artık yatmak ,hareket etmek zorlaştı..ama kuzularım sagolsun,tepikledilermi seviniyoruz...buarada cumartesi günü kontrole gitcez..ha bu arada ev taşınma işimiz var,ev arıyoruz,dua edin bi an önce bulalım..sizlerde havadisleri yazın bana..egunalim naptı son durumun nedir merak ediyorum..hepinizi özledik..sevgiler..

Bugün benim de sonucum çıkacak.Transferin 13. günü. Kan verdim ama sonucu 15.00'de vereceklermiş Sonucu alınca yazarım.Tabi o saate kadar korkudan ve heyecandan ölmezsem...

kızlar yaa illa tutunma kanaması oluyomu kanama olmadanda tutanlar varmı acaba ????????????????

Merhaba,
benimde hiç kanamam yada lekelenmem olmadı çok şükür ,bunu düşünüp canını sıkma bence canım..

ben hayri ermişe ikili test yaptırmak için gitmiştim çok şükür iyi çıktı.. ama iş yerinden arkadaşım tüm gebelik takibini yaptırmış oda çok memnun,ayrıca amniosentez ikili test konularında çok ünlü..

oohh güzel geçtiğine sevindim hadi bakalım ne zaman görcez resimleri nerelerde çekildiler ...deniz kumsal sokaklar ??? hepsi varmı harika olmuştur kız güzelll oğlan güzelll sende girseydin bir tane kareye :)) benimki sütüdyoda olmuştu çok gergindik adam delirmişti bırakıcam fotoğraf çekmeyi demişti azarladı bizi :)))) gülmüyoduk strestennn sen bu ara yoğunsun düğün bitene kadarda böle bu arada düğün nerde olcak???

deminden beri yazıyorum hiç kimseden cevap yok artık buraya yazma isteğim azaldı (((

bilen birisi olursa mutlaka cevaplar canım ama bence bir şey sorcam yerine direk sorunu sorarsan daha güzel olur mesela ben pek bilmiyorum bu yüzden biliyorum diyemem ama sorunu görürsem belkide bildiğim yerdendir seve seve cevaplarım...

Canım 3 kalpliii güzelimmm..Sabah kulaklarını çınlattık güldenimle telefonda konuşurkenn..
Güldenimin değeri düşüşe geçti..elhamdulillah operasyona yada ilaca gerek kalmadan bu konu sonlanacak gibi.
sen çok dikkat et kendine bebişlere..Zor haftalara giriyorsun....Ohh zaten süper annişinde gelmiş rahat edersin biraz..Haftasonu kontrolün innnnnnnnşş süper geçerr..Kızların keyfi iyidir inşş

slm kızlar ne güzel hamile haberleri duymak inş.. darısı bizim başımıza..benim ilk tüp denemem opu dan sonra iptal oldu çünkü yumurta bulamadılar foliküllerin içi boş çıktı şimdi ikinci denemeye başladık korkuyorum buda boş çıkarsa diye...doktorum ümit vermedi buda boş çıkarsa yapacak birşey yok dedi..bu durumu yaşayanlar varmı aranızda???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…