kızlar günaydın hepinize...ben çok yoğunum bu aralar h,ç giremiom.pozitif sonuç alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum..negeatif alanlarada yeni denemelerinde işşallah bebeişlerinn gelmesini diliyorum...
bu arada dün annem bi arkadaşıyla konusmuş onun kızıda burda yazısıomuş acaba konusmuslarmıdır die sormuş anneme..ama nası bulabilirim onu bilmiom..çikolata kisti varmış pozitifmiş denemesi dün kalp atışlarını duymuşlar ayrıca izmirden.ben urladayım.bu özelliklere uyan warmı aranızda
defnelma senmisin aradğım kişi acabaizmirden deyince sen geldin aklıma
kızlar günaydın hepinize...ben çok yoğunum bu aralar h,ç giremiom.pozitif sonuç alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum..negeatif alanlarada yeni denemelerinde işşallah bebeişlerinn gelmesini diliyorum...
bu arada dün annem bi arkadaşıyla konusmuş onun kızıda burda yazısıomuş acaba konusmuslarmıdır die sormuş anneme..ama nası bulabilirim onu bilmiom..çikolata kisti varmış pozitifmiş denemesi dün kalp atışlarını duymuşlar ayrıca izmirden.ben urladayım.bu özelliklere uyan warmı aranızda
canım valla ben değilim... olsaydım söylerdim...
kan verdim sonucu bekliyorum...kalbim durcak...dua edin:18::18::18::18::18::18:
canım bulantılarım azaldı çünkü artık mideme soruyorum bunu istiyor musun şunu istiyor msuun? ya ceviz pekmez falan yiyordum zorla artık zorlamıyorum tuzlu salatalık domates falan yiyorum zaten ilk 3 ay depodan besleniyormuş bebek sonrasında iyi beslenmek lazımmış... allaha şükür azaldı... şişliğimde geçen gün dediğim gibi aynıyız galiba biraz indi gibi ama yemek yediğim zaman top geri çıkıyor... :)
kentte denemiş o kişide..aklıma sen geldin hemenacaba konusuozmu die merak ettim.annem dün berabermiş o kişinn annesiyle geziye gitmişti annemler.aramış kalp atışlarını duyduk falan demiş.acaba dedim bizim defnelma tanıdık mı çıktı ama sen daha kalp atışlarını duymadın dimi?senn nasıl gidioo iisin dimi?
eet yaa koşturmaca dewamm edio..az sonra kayınwaldeme gitcem temizlik yapıo yardıma bugünde oradayım yani..izledim ama sizi çokkhoşgeldin canımcımm..evet doğrudurr valla yoğusun yanı bellı goremıyoruz senıııyısın demıı bı sıkıntın yok
belki çikolata kisti ile ilgili topik varsa ordadır şekerim.
canım bulantılarım azaldı çünkü artık mideme soruyorum bunu istiyor musun şunu istiyor msuun? ya ceviz pekmez falan yiyordum zorla artık zorlamıyorum tuzlu salatalık domates falan yiyorum zaten ilk 3 ay depodan besleniyormuş bebek sonrasında iyi beslenmek lazımmış... allaha şükür azaldı... şişliğimde geçen gün dediğim gibi aynıyız galiba biraz indi gibi ama yemek yediğim zaman top geri çıkıyor... :)
canım sen seminerlere gidiyordun değil mi?
gidiyordum, dün de gittim... bir kusma başladı bende yine arkadaşlar sen neden geliyorsun, git diye çıkıştılar... sağolsunlar artık çaktırmadan benim yerime imza atacaklar... pek incelemiyorlar zaten... bir orun olursa söyleyin atlar gelirim dedim... şuana kadar sorun yok.. ek dersim kesilmesin diye öyle yapacağız... hep birden seferberiz yani.. eeee 4 senedir kafalarının etini yiyordum çocuğum olmuyor diye :) şimdi onların da kıymetlisi oldu :) o değil de senin göğüslerin ne durumda E5 katayolu gibi... yeşil yeşil damarlar... çok komik duruyor... :)
canım ben yazdığını görmedim...deminden beri yazıyorum hiç kimseden cevap yok artık buraya yazma isteğim azaldı(((
hadi inş guzel haberlerkan verdim sonucu bekliyorum...kalbim durcak...dua edin:18::18::18::18::18::18:
kızlar yaa illa tutunma kanaması oluyomu kanama olmadanda tutanlar varmı acaba ????????????????
Günaydın şekerler, yapış yapış bir istanbul sabahı yine...
Bugün çok heyecanlıyım çünkü 2.düzey ultrasonun ön görüşmesini yapacağım bir prof la. Adı Prof Hayri Ermiş, duyan var mı?. Önden bir gideyim dedim, amniyosentez yapacak mı, ikili testlerimin sonucunu da değerlendirsin falan işte.. bakalım yavru kartalımın cinsiyetini de öğrenebiliriz bugün
eet yaa koşturmaca dewamm edio..az sonra kayınwaldeme gitcem temizlik yapıo yardıma bugünde oradayım yani..izledim ama sizi çokk
olabilir canımm..ya dün çok yoruldum saat 4 te alaçatıya gittik fotograf çekimleri için akşam 10:30 geldik denize bile girdilerçok güzel oldu hepsi..gelinlik bugün kuru temizleme gitcek tabi..bende kayınwaldeme gitcem yardıma yarın aku var..kalcam yollarda walla ayaklarım ağrıo artık
deminden beri yazıyorum hiç kimseden cevap yok artık buraya yazma isteğim azaldı(((
günaydın canlarım nasılsınız?ne var ne yok?ben iyiyim aynı bildiginiz gibi yatmaya devam ediyorum..pazar günü annem,kızkardeşim,paşam geldi bana bakıyolar..:))ayakta kaldıkmı agrımız oluyor,artık yatmak ,hareket etmek zorlaştı..ama kuzularım sagolsun,tepikledilermi seviniyoruz...buarada cumartesi günü kontrole gitcez..ha bu arada ev taşınma işimiz var,ev arıyoruz,dua edin bi an önce bulalım..sizlerde havadisleri yazın bana..egunalim naptı son durumun nedir merak ediyorum..hepinizi özledik..sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?