yine döndüm kızlar yine en baştayım herşeye yeniden bıraktığım gibi başlamak istiyorum yine burdayım...ekim ayında yaptırmıştım tüp bebeği ilk denememdi tek yumurta ikizlerime hamile kaldım.ogünler ucuyoduk mutluluktan ama 174 gün yaşayabildim annelik duygudu 29 haftalıkken kaybettim meleklerimi emirle emremi.bugün 20 günlük olcaklardı minicik kalpleri atıyo olsaydı.yıllarca bebeğim olmıcak düşüncesiyle yaşadım tedaviler hastaneler sonunda iki küçük mezarım oldu.şimdi meleklerime kardeş istiyorum suan cok erken önümüzdeki ay tekrar başlıyorum.olmuyo die isyan etmeyin hayırlısını isteyin nolur.yaşadıklarımız cok zor ama böylesi cok daha zor...allah yardımcımız olsun....
kızlar yaa illa tutunma kanaması oluyomu kanama olmadanda tutanlar varmı acaba ????????????????
Bugün benim de sonucum çıkacak.Transferin 13. günü. Kan verdim ama sonucu 15.00'de vereceklermişSonucu alınca yazarım.Tabi o saate kadar korkudan ve heyecandan ölmezsem...
tıp tıp tıp tıp :) allahımm o heyecanı biliyoruzzz.... inşallahhhhhhhhh güzel haberler gelecek ikinizden de .... hadi bakalım bekliyoruz.... :)canım ben de kan verdim bende ölecem heyecandan...bakalım benim ki en geç 13:00 gibi:18::18: çıkacak
canım ben de kan verdim bende ölecem heyecandan...bakalım benim ki en geç 13:00 gibi:18::18: çıkacak
ayyyyyyy geldi geldiiii kırmızılar geldiiiii , 13 lucrinden sonra nihayettt salak şeyler teşrif etti
yarın sabah hastanedeyim başlayalm artık başlamadan daral geldi
bugün rose ve hestia müjde verecek demek başka varmı ikisini gördüm sadece, hayırlı haberlerle gelin inşallah
eet yaa koşturmaca dewamm edio..az sonra kayınwaldeme gitcem temizlik yapıo yardıma bugünde oradayım yani..izledim ama sizi çokk
olabilir canımm..ya dün çok yoruldum saat 4 te alaçatıya gittik fotograf çekimleri için akşam 10:30 geldik denize bile girdilerçok güzel oldu hepsi..gelinlik bugün kuru temizleme gitcek tabi..bende kayınwaldeme gitcem yardıma yarın aku var..kalcam yollarda walla ayaklarım ağrıo artık
günaydın canlarım nasılsınız?ne var ne yok?ben iyiyim aynı bildiginiz gibi yatmaya devam ediyorum..pazar günü annem,kızkardeşim,paşam geldi bana bakıyolar..:))ayakta kaldıkmı agrımız oluyor,artık yatmak ,hareket etmek zorlaştı..ama kuzularım sagolsun,tepikledilermi seviniyoruz...buarada cumartesi günü kontrole gitcez..ha bu arada ev taşınma işimiz var,ev arıyoruz,dua edin bi an önce bulalım..sizlerde havadisleri yazın bana..egunalim naptı son durumun nedir merak ediyorum..hepinizi özledik..sevgiler..
ayyyyyyy geldi geldiiii kırmızılar geldiiiii , 13 lucrinden sonra nihayettt salak şeyler teşrif etti
yarın sabah hastanedeyim başlayalm artık başlamadan daral geldi
bugün rose ve hestia müjde verecek demek başka varmı ikisini gördüm sadece, hayırlı haberlerle gelin inşallah
bende varım 12 de öğrenicez, umarım Allah bizimde yüzümüzü güldürür...
ben ateşimi ölçmüştüm canım, ne sorucaksın
Allah sabır versin canım, söylecenek az şey var. Umarım allah bu sefer gönlüne göre verir..
Ben de hiç olmadı, 13 haftalık hamileyim şu an canım..
vayy dmeek senınde geldı herkes kırmızıya boyandı desenee...hayırlısı olsun canımm..
canım ben yazdığını görmedim...
bende her gün ölçüyorum 35.2 bu gün 36.1
oohh güzel geçtiğine sevindim hadi bakalım ne zaman görcez resimleri nerelerde çekildiler ...deniz kumsal sokaklar ??? hepsi varmı harika olmuştur kız güzelll oğlan güzelll sende girseydin bir tane kareye :)) benimki sütüdyoda olmuştu çok gergindik adam delirmişti bırakıcam fotoğraf çekmeyi demişti azarladı bizi :)))) gülmüyoduk strestennn sen bu ara yoğunsun düğün bitene kadarda böle bu arada düğün nerde olcak???
bilen birisi olursa mutlaka cevaplar canım ama bence bir şey sorcam yerine direk sorunu sorarsan daha güzel olur mesela ben pek bilmiyorum bu yüzden biliyorum diyemem ama sorunu görürsem belkide bildiğim yerdendir seve seve cevaplarım...
yükseldiği zaman ilşki olması gerekiyor ama bugün kaçıncı gün başlarda bi yükselip tekrar düşebiliyorda seni yanıltmasın istersen baştan beri yaz belki öle anlayabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?