Tüp Bebek Günlüğümüz !

Allah sabır versin canım, söylecenek az şey var. Umarım allah bu sefer gönlüne göre verir..

kızlar yaa illa tutunma kanaması oluyomu kanama olmadanda tutanlar varmı acaba ????????????????

Ben de hiç olmadı, 13 haftalık hamileyim şu an canım..

Bugün benim de sonucum çıkacak.Transferin 13. günü. Kan verdim ama sonucu 15.00'de vereceklermiş Sonucu alınca yazarım.Tabi o saate kadar korkudan ve heyecandan ölmezsem...

canım ben de kan verdim bende ölecem heyecandan...bakalım benim ki en geç 13:00 gibi:18::18: çıkacak

sagol canım arkadaşım..dikkat ediyoruz kendimize..annem gelince rahat etcez inş..bi de taşınsak hayırlısıyla..bende sizleri hep içimden geciriyorum ama kalbim aklım sizde ama giremiyorum artık..hoşgörünüze sıgınıyorum:)iyi oldukca gelcem..bende seni güldenimi öpüyorum cok selam söle..sizleri seviyorum..

canım kalbime işlei acın,rabbim sabır versin inş..rabbim yeniden meleklerini sana göndersin..ne desem boş...kelimeler yetmez..

ayyyyyyy geldi geldiiii kırmızılar geldiiiii , 13 lucrinden sonra nihayettt salak şeyler teşrif etti
yarın sabah hastanedeyim başlayalm artık başlamadan daral geldi

bugün rose ve hestia müjde verecek demek başka varmı ikisini gördüm sadece, hayırlı haberlerle gelin inşallah

bende varım 12 de öğrenicez, umarım Allah bizimde yüzümüzü güldürür...

ohh ne guzell olmuştur tabıkıı smdı kı duğun resımlerı sahane vallaaa demek dısardan ızledın takıp ettın bızı nese yoğusun duğun felan telasen var bısey demıorum hadıı....ohh hamarat gelın senııı git yarım et bakalımmm Eki Görüntüle 444156 Eki Görüntüle 444156

merhaab canımm bız ıyıyızz saol sen nasılsınn bebelerın nasıl???ohh annecıgınde gelmışş ne guzell..demek kontrole gıtcen ınsallah guzell haberler alır bebelerını gorursun tatlım..ev ıcınde allah yardımcın olsun allah gonlune gore versın bıtanem

vayy dmeek senınde geldı herkes kırmızıya boyandı desenee... hayırlısı olsun canımm..

vayy dmeek senınde geldı herkes kırmızıya boyandı desenee... hayırlısı olsun canımm..

amin cnm aminn
hiç bukadar sevinmemiştim regl olduğuma allahım daha beterleriyle sınama bizi

o zaman aynı zamanlarda gidecek bizim tedavi, senin kaçıncı canım listeye bakmaya üşendim yaw ne tembelim

ateş ölçme takibi yapan var mı diye sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…