Tüp Bebek Günlüğümüz !

amin cnm aminn
hiç bukadar sevinmemiştim regl olduğuma allahım daha beterleriyle sınama bizi

o zaman aynı zamanlarda gidecek bizim tedavi, senin kaçıncı canım listeye bakmaya üşendim yaw ne tembelim

aynen canım ya ama ben aksam 7 gıbı oldum bugun gel demedıler yarın gel dedıler bı onu anlamadım dunu ılk gun saymıyolar yanıı..tatlım benım de daha ılk denemem :18::18::18::18::18::18:

sonuç belli oldu kocaman 0(sıfır)
poffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.... hiçbir şey diyemiyorum.... bunların hepsini biz de yaşadık... o kadar zor ki... zaten sadece biz anlaarız ... isyan ettiğim zamanlar da oldu... inan neden, ne zaman dediğim zamanlar da oldu... arkadaşların çocuğunu görmeye gittiğim günler eve gelip saatklerce ağladığım zamanlar da oldu... hiç olmayacak diyordum bak oldu... rabbimin rahmeti o kadar bol ki... biz onun için hiçbir şey yapmasak da vakti geldi mi bizi mükafaatlandırıyor... beklemekten başka elimizden bir şey gewlmiyor... allahım bakalım ne kadar deneyeceksin sabrımı diyordum .. dua ediyordum bak benimki buraya kadarnmış... seninki de bir yerde son bulacak... ha daha bizim bile birço şeyimiz belli değil... sağlıklı olacak mı olmayacakmı... neler var... sabır....

günaydın kızlarr test günüme az kaldı bu acaba varmıdır yokmudur endişesi içimi yiyip bitiriyo negatif çıkacağını bile bile bugün test yapmak istiyorum yada yarın testime 3 gün kala

:18::18::18::18::18::18:
pozıtıf pozıtıffffffff

pekı canım rapor cıkarmadan yapıyorlarmı ordaaaa
unı hastanesınde yanıııı rapor sartmı gercı hemen de olur sorun bellı yanıı

sana kızıcam ama cok dınlıyon kendını pozıtıfsın sen aaaaaaaaaa

canım ne bileyim.. onlar için en iyisini yapmaya çalışıyorum..insallah AnNELERİNİ BIRAKMAZLAR...haftaya keselerini görmeye gideceğim ve ben arbayla gideceğim bir şey olmaz değil mi?

sıkıntı olmaz kuzum yavas kullannnn

günaydın kızlar bugün bebeklerimi görmeye gidiyorum bana şans dileyin :)

guzel haberlerle gel kuzummmmm

kartalımızmı kartalıcemızmı bakalımmm
guzel sonuc cıksın kuzum yaaaaaaaa
bebegın saglıklı olsun yeterkı

Günaydın kızlar nasilsinz

naber kuzummmm
gectımı agrılarınnn

kan verdim sonucu bekliyorum...kalbim durcak...dua edin:18::18::18::18::18::18:

hadı hayırlısı kuzummmmmmmm

oooooo kımler gelmıssssssssssss
hosgelmıssss lısteden baksana kuzumm yenı hamıelrlerden ızmırde varmı dıyeeee

ohhh sukru canım ıyı olmana sevındımmm
tuzku kraker fln da yıyebılırsın

deminden beri yazıyorum hiç kimseden cevap yok artık buraya yazma isteğim azaldı (((

sorunun cevabını bılen olunca yazar kuzum yaaaaaaaa

Bugün benim de sonucum çıkacak.Transferin 13. günü. Kan verdim ama sonucu 15.00'de vereceklermiş Sonucu alınca yazarım.Tabi o saate kadar korkudan ve heyecandan ölmezsem...

Hadı hayırlısı hepınızden pozıtıf gelsın bugun yaaaaaaaaa

yerım ben senın bebelerını yaaaaaaaa
yat dınlen kuzum tasıncanmı bırde kıyamam ya tez zamnda halledesın kuzum ıns yaaaa
bende senı ozldeım yaaaaaa

bır arkadasımız yasadı ama kımdı hatırlayamıyorum canımmm
arada sorunu tekrarlarsan yardımcı olurlar
busefer ıns bebgıne kavusursun hayatım...

sonunda helel sukur oh bee ehadı hayrılsı kusum

ateş takibi yapab var mı diye sordum

gulden yaptı ama yokkı burdaaaaaaaa

Son düzenleme:

aslında hazırlamaya çalışmıştım kendimi...çünkü tüplerde sıvı vardı ve ihtimal düşüktü ama genede insan umutlanıyor...emriyoların iyi olması felan umudumu artırmıştı...amannn işte...zor işler...

Off ya gerçekten çok üzüldüm. O sonuç çıkana kadar neler çektiğini biliyorum.Üstelik negatif.Diyecek kelime yok gerçekten seni teselli edecek.Allah sabır versin.İnşallah çok fazla bekletmeden gelir bebeğin....

canımcım rapor cıkartıyolar tabıkı once o zaten..raporsuz ıstersen ozel merkeze gıt dıyolar unv.hastanesınde oyle yanı canımmm..valla tatlım dedım ya ben suna ınandım hakkımzda varsa nerde olursa olurr yanıı senınde sımdıden randevun hayırlı olsun

Oyle canım nerede olursan ol farketmez rabbım yazdıysa olacak o kesın yanııı
neyse bı gıdelım bakalım orda 2 embırıyo koymuyorlar ya tek verıyorlar ben ıkız ıstıyom ama
1 taneyı buldumda 2 sı kaldı ıste umut napalımmm

ayyy.. dinlen tabi canım .. ben rapor alıp kapatacağım bu seminer dönemini artık.. gel git çok zor olur yoksa.. çok ta sıcak çünkü.. Rabbim sağlık versin...

sonuç belli oldu kocaman 0(sıfır)

canım benim.. Rabbim sabır versin.. insallah bebeğin kendiliğinden gelir canım...

Son düzenleme:
15.günse büyük ihtimal bugün çatlayacak yumurtan
bugün yarın ve sonraki gün ilişki olsun canım yumoşu kaçırmamak lazım hatta keşke dün akşamda olsaydı önden stok

Kızlar ben cok yoruldugumu hiisediyorum bazen duygularımı hep bastırıyorum .
İşde ne yaşadığimi bilen yok,ailede bilen yok ,içimdeki korku ve özlem karişimi sizlerden başka anlayan yok.
Bişekilde toparlanıyorum ama kendimden korkmaya başladim.
Kendime daha iyi davranmak istiyorum ama hiç destekcim yok .eşimde cok anlayışlı biri diil o daha cok destek bekler hep..
İşi bu dönem cok yogun ve ben evde genelde yalnızım,gece 12 lerde evde oluyor..
İşten izin alamıyorumizinlerimi kullandım hep denemelerde..
Aslinda izin alsam biraz uzaklaşsam iyi gelecek..
Bilemiyorum terapiye ihtiyacım(iz) var cok yükleniyoruz kendimize .
Ama elimizde değil..Allahım sen yardımcısmız ol ,dogru yoldan ayırma.
Rahatlamak için neler yapıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…