amin cnm aminn
hiç bukadar sevinmemiştim regl olduğuma allahım daha beterleriyle sınama bizi
o zaman aynı zamanlarda gidecek bizim tedavi, senin kaçıncı canım listeye bakmaya üşendim yaw ne tembelim
sonuç belli oldukocaman 0(sıfır)[/QU
allah yardimcin olsun cnm uzulme demek olmaz ne desem bilemedim
sonuç belli oldukocaman 0(sıfır)
poffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.... hiçbir şey diyemiyorum.... bunların hepsini biz de yaşadık... o kadar zor ki... zaten sadece biz anlaarız ... isyan ettiğim zamanlar da oldu... inan neden, ne zaman dediğim zamanlar da oldu... arkadaşların çocuğunu görmeye gittiğim günler eve gelip saatklerce ağladığım zamanlar da oldu... hiç olmayacak diyordum bak oldu... rabbimin rahmeti o kadar bol ki... biz onun için hiçbir şey yapmasak da vakti geldi mi bizi mükafaatlandırıyor... beklemekten başka elimizden bir şey gewlmiyor... allahım bakalım ne kadar deneyeceksin sabrımı diyordum .. dua ediyordum bak benimki buraya kadarnmış... seninki de bir yerde son bulacak... ha daha bizim bile birço şeyimiz belli değil... sağlıklı olacak mı olmayacakmı... neler var... sabır....sonuç belli oldukocaman 0(sıfır)
günaydın kızlarr test günüme az kaldı bu acaba varmıdır yokmudur endişesi içimi yiyip bitiriyo negatif çıkacağını bile bile bugün test yapmak istiyorum yada yarın testime 3 gün kala
evet canım oylemıs benımde dun bır ped ı dolduracak kadar bıle gelmedı yanı o yuzden yarın sabah erkenden gıdıcem bakalım ınsallah artık ığnelere başlarımm...canım evet ılac parasını oduyosun sadece doktor 1.5 milyarı gecmez tedavınız dedı tese falan hersey orda oluyor ve ucretsızz...
ayy canım ne bıleyım bızım doktorda oyle dedı valla neysee umarım canım ya hersey gonlumce olurr..ve herkes bebeğine kavusurr...
günaydınn şekerımm nasılsınızz???uykusuz gecelerın yıldızlarıı
merhaba bıtanemm nasılsınn:) evet canım aldım bakalımm neler olcak gorcezz..sen bana ne hatırlatcann bende bılıorummmmay ınsallah yaa umarım kavusurum yavrumaaa saol canım
günaydın
güzel anne adaylarııı nasılsınız bakalım bugün??
ben yine aynı moddayım evde tek başıma sıkıntılı olmadı olmadı diye düşünen bunalım bir halll
kaç gündür adet ağrılarım gibi ağrılarım var bu sabah ta belim ağrımaya başladı
kızlar birde dikkatimi çeken diğer konular lütfen yaşayanlar;
1- diger tedavilerimde jel parça parça dökülüyordu-şimdi hiç gelmiyor sadece su gibi akıntı var kağıt havlu koyuyorum bakıyorum sırıl sıklam olmuş
2-diğer tedavilerimde gece bir kaç kez wc ye kalkardım şimdi gece bir yatıyorum sabah uyanıyorum
var mı bunları yaşayan arkadaşlar????
canım ne bileyim.. onlar için en iyisini yapmaya çalışıyorum..insallah AnNELERİNİ BIRAKMAZLAR...haftaya keselerini görmeye gideceğim ve ben arbayla gideceğim bir şey olmaz değil mi?
günaydın kızlar bugün bebeklerimi görmeye gidiyorum bana şans dileyin :)
Günaydın şekerler, yapış yapış bir istanbul sabahı yine...
Bugün çok heyecanlıyım çünkü 2.düzey ultrasonun ön görüşmesini yapacağım bir prof la. Adı Prof Hayri Ermiş, duyan var mı?. Önden bir gideyim dedim, amniyosentez yapacak mı, ikili testlerimin sonucunu da değerlendirsin falan işte.. bakalım yavru kartalımın cinsiyetini de öğrenebiliriz bugün
Günaydın kızlar nasilsinz
kan verdim sonucu bekliyorum...kalbim durcak...dua edin:18::18::18::18::18::18:
kızlar günaydın hepinize...ben çok yoğunum bu aralar h,ç giremiom.pozitif sonuç alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum..negeatif alanlarada yeni denemelerinde işşallah bebeişlerinn gelmesini diliyorum...
bu arada dün annem bi arkadaşıyla konusmuş onun kızıda burda yazısıomuş acaba konusmuslarmıdır die sormuş anneme..ama nası bulabilirim onu bilmiom..çikolata kisti varmış pozitifmiş denemesi dün kalp atışlarını duymuşlar ayrıca izmirden.ben urladayım.bu özelliklere uyan warmı aranızda
canım bulantılarım azaldı çünkü artık mideme soruyorum bunu istiyor musun şunu istiyor msuun? ya ceviz pekmez falan yiyordum zorla artık zorlamıyorum tuzlu salatalık domates falan yiyorum zaten ilk 3 ay depodan besleniyormuş bebek sonrasında iyi beslenmek lazımmış... allaha şükür azaldı... şişliğimde geçen gün dediğim gibi aynıyız galiba biraz indi gibi ama yemek yediğim zaman top geri çıkıyor... :)
deminden beri yazıyorum hiç kimseden cevap yok artık buraya yazma isteğim azaldı(((
Bugün benim de sonucum çıkacak.Transferin 13. günü. Kan verdim ama sonucu 15.00'de vereceklermişSonucu alınca yazarım.Tabi o saate kadar korkudan ve heyecandan ölmezsem...
günaydın canlarım nasılsınız?ne var ne yok?ben iyiyim aynı bildiginiz gibi yatmaya devam ediyorum..pazar günü annem,kızkardeşim,paşam geldi bana bakıyolar..:))ayakta kaldıkmı agrımız oluyor,artık yatmak ,hareket etmek zorlaştı..ama kuzularım sagolsun,tepikledilermi seviniyoruz...buarada cumartesi günü kontrole gitcez..ha bu arada ev taşınma işimiz var,ev arıyoruz,dua edin bi an önce bulalım..sizlerde havadisleri yazın bana..egunalim naptı son durumun nedir merak ediyorum..hepinizi özledik..sevgiler..
slm kızlar ne güzel hamile haberleri duymak inş.. darısı bizim başımıza..benim ilk tüp denemem opu dan sonra iptal oldu çünkü yumurta bulamadılar foliküllerin içi boş çıktı şimdi ikinci denemeye başladık korkuyorum buda boş çıkarsa diye...doktorum ümit vermedi buda boş çıkarsa yapacak birşey yok dedi..bu durumu yaşayanlar varmı aranızda???
ayyyyyyy geldi geldiiii kırmızılar geldiiiii , 13 lucrinden sonra nihayettt salak şeyler teşrif etti
yarın sabah hastanedeyim başlayalm artık başlamadan daral geldi
bugün rose ve hestia müjde verecek demek başka varmı ikisini gördüm sadece, hayırlı haberlerle gelin inşallah
ateş takibi yapab var mı diye sordum
poffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.... hiçbir şey diyemiyorum.... bunların hepsini biz de yaşadık... o kadar zor ki... zaten sadece biz anlaarız ... isyan ettiğim zamanlar da oldu... inan neden, ne zaman dediğim zamanlar da oldu... arkadaşların çocuğunu görmeye gittiğim günler eve gelip saatklerce ağladığım zamanlar da oldu... hiç olmayacak diyordum bak oldu... rabbimin rahmeti o kadar bol ki... biz onun için hiçbir şey yapmasak da vakti geldi mi bizi mükafaatlandırıyor... beklemekten başka elimizden bir şey gewlmiyor... allahım bakalım ne kadar deneyeceksin sabrımı diyordum .. dua ediyordum bak benimki buraya kadarnmış... seninki de bir yerde son bulacak... ha daha bizim bile birço şeyimiz belli değil... sağlıklı olacak mı olmayacakmı... neler var... sabır....
aslında hazırlamaya çalışmıştım kendimi...çünkü tüplerde sıvı vardı ve ihtimal düşüktü ama genede insan umutlanıyor...emriyoların iyi olması felan umudumu artırmıştı...amannn işte...zor işler...
sonuç belli olduKocaman 0(sıfır)
:18::18::18::18::18::18:
pozıtıf pozıtıffffffff
pekı canım rapor cıkarmadan yapıyorlarmı ordaaaa
unı hastanesınde yanıııı rapor sartmı gercı hemen de olur sorun bellı yanıı
gulden yaptı ama yokkı burdaaaaaaaa
canımcım rapor cıkartıyolar tabıkı once o zaten..raporsuz ıstersen ozel merkeze gıt dıyolar unv.hastanesınde oyle yanı canımmm..valla tatlım dedım ya ben suna ınandım hakkımzda varsa nerde olursa olurr yanıı senınde sımdıden randevun hayırlı olsun
Oyle canım nerede olursan ol farketmez rabbım yazdıysa olacak o kesın yanııı
neyse bı gıdelım bakalım orda 2 embırıyo koymuyorlar ya tek verıyorlar ben ıkız ıstıyom ama
1 taneyı buldumda 2 sı kaldı ıste umut napalımmm
canım sen seminerlere gidiyordun değil mi?
gidiyordum, dün de gittim... bir kusma başladı bende yine arkadaşlar sen neden geliyorsun, git diye çıkıştılar... sağolsunlar artık çaktırmadan benim yerime imza atacaklar... pek incelemiyorlar zaten... bir orun olursa söyleyin atlar gelirim dedim... şuana kadar sorun yok.. ek dersim kesilmesin diye öyle yapacağız... hep birden seferberiz yani.. eeee 4 senedir kafalarının etini yiyordum çocuğum olmuyor diye :) şimdi onların da kıymetlisi oldu :) o değil de senin göğüslerin ne durumda E5 katayolu gibi... yeşil yeşil damarlar... çok komik duruyor... :)
sonuç belli oldukocaman 0(sıfır)[/QU
canım herseyde hayır vardır lütfen güçlü olmaya çaiş yalnız değilsin burda aynılarını yaşayan ve sonra en guzel sekilde bebeklerine kavusan cok var.
sabır bitanemmm hepimize sabır
allah verie inşallah canım benim gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?