merhabalar
Kızlar ben cok yoruldugumu hiisediyorum bazen duygularımı hep bastırıyorum .
İşde ne yaşadığimi bilen yok,ailede bilen yok ,içimdeki korku ve özlem karişimi sizlerden başka anlayan yok.
Bişekilde toparlanıyorum ama kendimden korkmaya başladim.
Kendime daha iyi davranmak istiyorum ama hiç destekcim yok .eşimde cok anlayışlı biri diil o daha cok destek bekler hep..
İşi bu dönem cok yogun ve ben evde genelde yalnızım,gece 12 lerde evde oluyor..
İşten izin alamıyorumizinlerimi kullandım hep denemelerde..
Aslinda izin alsam biraz uzaklaşsam iyi gelecek..
Bilemiyorum terapiye ihtiyacım(iz) var cok yükleniyoruz kendimize .
Ama elimizde değil..Allahım sen yardımcısmız ol ,dogru yoldan ayırma.
Rahatlamak için neler yapıyorsunuz ?
nasıl 14. gün 12. gün yapmamış mıydın???
dayanamadim bugun14.gun evde test yaptim sonuc benimde malesef sifir
ıdrar testı dımı cnm evde degıne gore eeee ama ıdrar yanıltıyor bunuda unutmaaaa
15.günse büyük ihtimal bugün çatlayacak yumurtan
bugün yarın ve sonraki gün ilişki olsun canım yumoşu kaçırmamak lazım hatta keşke dün akşamda olsaydı önden stok
15.günse büyük ihtimal bugün çatlayacak yumurtan
bugün yarın ve sonraki gün ilişki olsun canım yumoşu kaçırmamak lazım hatta keşke dün akşamda olsaydı önden stok
cnm benim yurt disindayim burada opudan sonra 19. gun kan testi yapiyorlar bende bekleyemedim daha uc gun daha evde idrar testi yaptim negatif maalesef adet olmadim ama onuda sanirim ilac geciktiriyor offfffffffff yaaa ne dusunecegimi bilemiyorum yoruldum artik
dayanamadim bugun14.gun evde test yaptim sonuc benimde malesef sifir
hastaneden sonucu almadınmı canım
yok cnm yaaa nefret geldi buranin doktorlarindanda testlerindende kendileri istemezse ne test ne muayne yaparlar
idrar testi evde negatif cikti ama iste
moralini yüksek tut.evdeki testler negatif çıkıp kanda pozitifi gören çok var bu sitede.peki kendin başka bir yerde yaptıramıyormusun
merhaba kuzum naberrr
valla kuzum ben bazen aglıyorum ...
ama cogunlukla namaz kıldıgımda dua ettıgımde rahatlıyorum
rabbım hakkımda hayırlısını ver dıyorum yapacak bırsey yok cunku
kocaman sorunumuz var derdı veren allahım dermenınıda ver dıyroum aynı duayla rahatlıyorum
ya sabır cek kuzummm
erkekler daha kotu bellı etmeselerde ...
terapıye gıt kuzum esın gelırse onuda gotur....
Kızlar ben cok yoruldugumu hiisediyorum bazen duygularımı hep bastırıyorum .
İşde ne yaşadığimi bilen yok,ailede bilen yok ,içimdeki korku ve özlem karişimi sizlerden başka anlayan yok.
Bişekilde toparlanıyorum ama kendimden korkmaya başladim.
Kendime daha iyi davranmak istiyorum ama hiç destekcim yok .eşimde cok anlayışlı biri diil o daha cok destek bekler hep..
İşi bu dönem cok yogun ve ben evde genelde yalnızım,gece 12 lerde evde oluyor..
İşten izin alamıyorumizinlerimi kullandım hep denemelerde..
Aslinda izin alsam biraz uzaklaşsam iyi gelecek..
Bilemiyorum terapiye ihtiyacım(iz) var cok yükleniyoruz kendimize .
Ama elimizde değil..Allahım sen yardımcısmız ol ,dogru yoldan ayırma.
Rahatlamak için neler yapıyorsunuz ?
malesef yaptiramiyorsun herkesin bagli oldugu bir yer var kan testi icin zaten doktorun kagidini isterler yani kafana gore birsey yok burada sabir sabir sonra stres boyle iste
sen nasilsin? nasil oldun? olmamis bu seferde( kirmizilar geldimi?
benmi kötü kırgın buruk falan filan.değişik bir duygu dün sonusu alınca eve taktım güneş gözlüklerini ağlaya ağlaya döndüm .kırmızılar daha yok.valla ne ağrısı ne sancısı hiç bir belirtiside yok zaten bu ay bana uğramayacak sanırım.umarım senin vardır bunala
Oyle canım nerede olursan ol farketmez rabbım yazdıysa olacak o kesın yanııı
neyse bı gıdelım bakalım orda 2 embırıyo koymuyorlar ya tek verıyorlar ben ıkız ıstıyom ama
1 taneyı buldumda 2 sı kaldı ıste umut napalımmm
ben günlük yazmaya başlamıştım.. ama aklıma ne geliyorsa yazıyordum.. sonra yırtada bilirsin.. önemli olan içini rahatlatman.. bende işe yarıyor yazmak..ama erkeklerin işi hiç bitmiyor haberin olsun.. bak ben hamileyim sandım ki beni el üstünde tutacak sandımki her saat başı arayacak.. nerde... işim çok ayrılamıyorum diyor başkada bir şey demiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?