Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhaba kuzum naberrr

valla kuzum ben bazen aglıyorum ...
ama cogunlukla namaz kıldıgımda dua ettıgımde rahatlıyorum
rabbım hakkımda hayırlısını ver dıyorum yapacak bırsey yok cunku
kocaman sorunumuz var derdı veren allahım dermenınıda ver dıyroum aynı duayla rahatlıyorum
ya sabır cek kuzummm
erkekler daha kotu bellı etmeselerde ...
terapıye gıt kuzum esın gelırse onuda gotur....

Son düzenleme:
nasıl 14. gün 12. gün yapmamış mıydın???

cnm benim yurt disindayim burada opudan sonra 19. gun kan testi yapiyorlar bende bekleyemedim daha uc gun daha evde idrar testi yaptim negatif maalesef adet olmadim ama onuda sanirim ilac geciktiriyor offfffffffff yaaa ne dusunecegimi bilemiyorum yoruldum artik

test gününü bekle canım idrar testleri çok yanıltıyomuş belki değerin düşüktür ondan çıkmamıştır

yok cnm yaaa nefret geldi buranin doktorlarindanda testlerindende kendileri istemezse ne test ne muayne yaparlar
idrar testi evde negatif cikti ama iste

moralini yüksek tut.evdeki testler negatif çıkıp kanda pozitifi gören çok var bu sitede.peki kendin başka bir yerde yaptıramıyormusun

moralini yüksek tut.evdeki testler negatif çıkıp kanda pozitifi gören çok var bu sitede.peki kendin başka bir yerde yaptıramıyormusun

malesef yaptiramiyorsun herkesin bagli oldugu bir yer var kan testi icin zaten doktorun kagidini isterler yani kafana gore birsey yok burada sabir sabir sonra stres boyle iste
sen nasilsin? nasil oldun? olmamis bu seferde ( kirmizilar geldimi?

bende bazen aglıyorum kuzum,bazen yürüyüşe çıkıyorum,spora gidiyorum,
dua ediyorum,sükrediyorum hamdediyorum halime
terapiye gitmek zor zaten eşim gitmez bende gidedmem cunku oda bi dünya para
ona verceim parayı bebek için verim.bende alternatif tıpla ilgileniyorum ucundan kıyısından
EFT,NLP

canım ben de aynı senin gibiydim... ben günlük yazmaya başlamıştım.. ama aklıma ne geliyorsa yazıyordum.. sonra yırtada bilirsin.. önemli olan içini rahatlatman.. bende işe yarıyor yazmak..ama erkeklerin işi hiç bitmiyor haberin olsun.. bak ben hamileyim sandım ki beni el üstünde tutacak sandımki her saat başı arayacak.. nerde... işim çok ayrılamıyorum diyor başkada bir şey demiyor.. gerçekten yoğun olduğunu bilmesem fena çatcam.. ama hep yalnız kalacaksın unutma.. birde benim eşim anneler e çok güveniyor. yanımda ya kendi annem var yada kayınvalidem...o yüzden beni merak etmeyi bırak kendinden daha iyi bakacaklarını bildiği için içi çok rahat sağolsun...

malesef yaptiramiyorsun herkesin bagli oldugu bir yer var kan testi icin zaten doktorun kagidini isterler yani kafana gore birsey yok burada sabir sabir sonra stres boyle iste
sen nasilsin? nasil oldun? olmamis bu seferde ( kirmizilar geldimi?

benmi kötü kırgın buruk falan filan.değişik bir duygu dün sonusu alınca eve taktım güneş gözlüklerini ağlaya ağlaya döndüm .kırmızılar daha yok.valla ne ağrısı ne sancısı hiç bir belirtiside yok zaten bu ay bana uğramayacak sanırım.umarım senin vardır bunala

canım benim.. nasıl üzgünüm anlatamam.. insallah bebeğin mucizen olur ve seni normal yoldan bulur.. canım benim... inan ne diyeceğimi bilmiyorum.. israel bey ne dedi? test felan istedi mi?

aynen canım bende oyle dusunuyorum valla.evet bı tek koyuyorlar ama ne yapalım o tutsunda hayırlısı

kızlarr ya ıcım sıstı valla bu ne yaa offf sorun sorun bıtmıyor topikimizee ne oldu boyleeee :18::18::18::18::18::18:

Defne'cim deneyeceğim yazmayı bende de işe yarar genelde yazmak zaten aslına bakarsan burasıda bi nevi yazmak ..:)
eşler konusunda haklısın bizim tabağimıza bu düştü.Yani evlenirkende bilodum calısmayı seviyo kendi işi yogun olacak diye ama ..hayatda geciyor gidiyor ..bebiş gelsede bana yoldaş olsa bari ,öptüm canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…