Tüp Bebek Günlüğümüz !

oda olacak cnm uzulme ve pes etme yeterkıııııııııııı

canım benim eşim şehir dışında ve ben tedavide inan tamamen yalnızdım.. hem maddi hem manevi... bazen kafayı yicektim.. tedavimde bile ağladım.. herkes eşinin eline sıkı sıkı sarılırken ben tek başıma oturuyordum öylece...yapacak ne var hiç bir şey.. müdürden transfer zamanı izin almak istedi adam eşime demediğini bırakmadı.. az kalsın adamı dövcem dedi.. yani onuda anlıyorum ama bizde ilgi istiyoruz özellikle bu zamanlar... ama bana nasıl bir sabır verdiyse Rabbim onunla çok olgun bir konuşma yaptım.. şimdi en azından bazı şeyleri daha bir alttan alıyor.. zatn benimkinin huyudur.. illa bir şeyler kafasına dank edecek ki benimki yalvar yakar olsun.. ne yapcan canım huy.. iyi yönleri daha ağır basıyor...

bakalım bızım gelısmler nasıl olacak canımmmmm
rabbım hakkımızda hayırlısı neyse onu kılsın cnmmm
ınsallah canım yaa ılk tedavımde kavussam keske bebeğimee...bu sefer senınde son olsun ınsallahh

neden tek ben hep iki embriyo kondu bana

canım ozelde oluyor ama unıv.hastanesınde olmuyor yasak artıkk

tatlım ben de üniversite hastanesinde yaptırdım.cerrahpaşa'da.yaşım 30,ilk denemem.embriyolar kaliteli diye 2 tane 5. gün embriyosu transfer ettiler.ben de hiç beklemiyodum,şok oldum sevinçten.inşallah senin de öyle olur.

senı cok ıyı anlıyorum canım benım esımınde ızın konusunda cok katılarrr bende tek gıttım ve yarında tek gıdıcem meselaaa...yerıne bakacak bırı yok dıe kolay kolay ıızn vermıyorlarr ve bende buna sınır oluyorum..e durumuda anlatamıyo sorun ondan kaynaklı ya o yuzden bende cok zorlanıyorum.hastane merkeze bıraz uzak mesela ben yollarda kendı kendıme zorlanıyorum gıdıp gelırken araba var ama esıme lazım oluyor hem manuel vıtes kullanırken zorlanıyorum ben o yuzden arabasız ya taksıyle yada mınubusle falan gıdıp gelıorum..ınsanın oyle zamnlarda esıne cok ıhtıyacı oluyor bakıyorsun herkesın esı yanında sen tek basına afedersınız ama dul hanımlar gıbı kalıyosun oyle yanı ben oyle hıssedıyorum kendımı..

aaaaaa sana iki tanemi koydular bak bunu bilmiyordum bende çoookkk şaşırdımmmm
e hadi ozmaan müjdenin kralını bekliyoruz senden

ben de genelde yalnızdım kızlar :) işlerinden dolayı yanımda çok fazla olamadı... herkesin eşi yanında elini tutuyordu o kadar kötü oluyordum ki... koyulurken hemşirenin elini o kadar sıkmışım ki... ihtiyacım varmış... olsun ama napalım... erkekler öyle yapacak bir şey yok.. az buçuk odunluk hepsinde var... onun için sadece benimki mi böyle falan diye düşünmeyin :) ben transfer olduktan sonra ne kavgalar ettik.. ne kadar ağladım.. tutmaz bu diyordum .... müdürüm sağolsun izin konuunda hiç bir şey demedi... çok iyidir...

canım benimkinde öyle öküz bir müdür varki...açık açık bebek için tedavi olduğumuzu opu ve transfer için izin alması gerektiğini söylemiş.. müdür gerizekalısı herkesin içinde başlıcam izininize demiş.. anlattığı halde inanabiliyormusun...şimdi benim adam ne yapsın.. ya işten çıkacak.. eee bu zamanda iş bulmak kolay mı? hiç sorma canım.. ben o yüzden diyorum ya insanlar bizi anlamaz.. bizi bizden başkası anlamaz diye...

canımmm üzülme nolurr çokk zor bi durumm ama napalım kızmet deyilmiş birdahaki sefere inşallah kavuşursun bebeyine bu arada tüpte su var dedinnn pekii bunun çaresi yok muydu tatlımm..

canım ben şuan benimkine tek cümle kuruyorum.. bebişleri kucağına aldığında anlayacaksın bazı şeyleri.. ama dilerim ki o zaman kadar ne sen beni nede ben seni yıpratmış oluruz...

deniz... bu arada bende hep senin gibi düşündüm... Rabbimden hayırlı sağlıklı evlat diledim ve bana yoldaş olacağına inandım.. Canım Rabbim sesimi duydu.. sizlerinde dilekleri hep kabul olsun insallah...

bende eşimi kendim götürmüyorum hastaneye armutluk bende demekki
ikimizde çalışıyoruz benimde izin almam çok kolay olmuyo gizli saklı bi tedavim var deyip duruyorum, eşim gelince benim için iyi oluyo ama o hastanede kötü oluyo sorunda ondan kaynaklı olduğundan çok geriliyo bende sabah onu işe bırakıp kendim gidiyorum hoş bu seferde telefondan yetiyor

defne sen hiç sesini çıkarma eşine çok zor zamanlar ama adamın yapacak hiçbişeyi yok ne gıcıkmış müdürü allah bildiği gibi yapsın onu eşinde nası daralmıştır kimbilir bu süreçte

canım zaten ondan kızamıyorum ya adamıma... elinden gelse yapar.. ama sakin olmaya çalışıyor oda...ne yapsın .. od abenim gibi olsa.. beni kim sakinleştirecek öyle değil mi?

anladım canım cok zor gercektenn bızde oyle atısıyoruz bazen ben ne yapayım benım elım de mı dıyor ama ne bıleyımm ben yınede de cok uzluyorum iştee olanlara...

valla kızım oyle ısı bıraksa olmaz doğru bu zamanda adam akıllı iş yok ama ınsanlar neden bu kadar acımazsız kı yazık yanı bu senın basına da gelebılırr boyle mı olmalı yanı allahtan korkun demı..ay yumurta toplamada yada trasferde ızın alamazsa ben annemle gıderım napayımm canım yaa yanlız tek basımaa olmaz yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…