tatlım ben de üniversite hastanesinde yaptırdım.cerrahpaşa'da.yaşım 30,ilk denemem.embriyolar kaliteli diye 2 tane 5. gün embriyosu transfer ettiler.ben de hiç beklemiyodum,şok oldum sevinçten.inşallah senin de öyle olur.
ınsallah canım yaa ılk tedavımde kavussam keske bebeğimee...bu sefer senınde son olsun ınsallahh
canım ozelde oluyor ama unıv.hastanesınde olmuyor yasak artıkk
senı cok ıyı anlıyorum canım benım esımınde ızın konusunda cok katılarrr bende tek gıttım ve yarında tek gıdıcem meselaaa...yerıne bakacak bırı yok dıe kolay kolay ıızn vermıyorlarr ve bende buna sınır oluyorum..e durumuda anlatamıyo sorun ondan kaynaklı ya o yuzden bende cok zorlanıyorum.hastane merkeze bıraz uzak mesela ben yollarda kendı kendıme zorlanıyorum gıdıp gelırken araba var ama esıme lazım oluyor hem manuel vıtes kullanırken zorlanıyorum ben o yuzden arabasız ya taksıyle yada mınubusle falan gıdıp gelıorum..ınsanın oyle zamnlarda esıne cok ıhtıyacı oluyor bakıyorsun herkesın esı yanında sen tek basına afedersınız ama dul hanımlar gıbı kalıyosun oyle yanı ben oyle hıssedıyorum kendımı..
ben de genelde yalnızdım kızlar :) işlerinden dolayı yanımda çok fazla olamadı... herkesin eşi yanında elini tutuyordu o kadar kötü oluyordum ki... koyulurken hemşirenin elini o kadar sıkmışım ki... ihtiyacım varmış... olsun ama napalım... erkekler öyle yapacak bir şey yok.. az buçuk odunluk hepsinde var... onun için sadece benimki mi böyle falan diye düşünmeyin :) ben transfer olduktan sonra ne kavgalar ettik.. ne kadar ağladım.. tutmaz bu diyordum .... müdürüm sağolsun izin konuunda hiç bir şey demedi... çok iyidir...
bende eşimi kendim götürmüyorum hastaneye armutluk bende demekki
ikimizde çalışıyoruz benimde izin almam çok kolay olmuyo gizli saklı bi tedavim var deyip duruyorum, eşim gelince benim için iyi oluyo ama o hastanede kötü oluyo sorunda ondan kaynaklı olduğundan çok geriliyo bende sabah onu işe bırakıp kendim gidiyorum hoş bu seferde telefondan yetiyor
defne sen hiç sesini çıkarma eşine çok zor zamanlar ama adamın yapacak hiçbişeyi yok ne gıcıkmış müdürü allah bildiği gibi yapsın onu eşinde nası daralmıştır kimbilir bu süreçte
ben çıkıyorum canlarım uğrarım yine yanınıza...
ıns canım benım yaaaa verseler valla super olur ama bakalım
25 de gıdecez neler ısteyecekelr neler olacak hıc bılmıyorum bu sefer sankı ılk olcak gıbı bakalım cnm yaaaaaa
sımdı benımde esım gelmıyor desem yalan olur ama herzaman gelemıyor yanı ısten fazla ızın almak ıstemıyor bazen kayın pederle gıtıım patronun ne degerlı gelınsın tek gıtsene derdı gondermezler tek derıdım bende kı oyle aynen teldede yatıyordu gelemeyınce adam bensız bırsey yapmıyor sımdı sız oyle yakınıyrosunuz ben boyle sadece bu olay degıl gocmen esım ve pas. degıstıormesı lazım sende gel dıye yıyo basımın etını bende sen gıt masrafa gerek yok desemde sensız ne yapıcam dıyo sımdı yanı kımse ortasını bulamıyor demekkı
tedavılerde bazen olsun bazen olmasın ıstıyorum has. kotu oluyor sıkılıyor yaslı ınsan gorusrse tedavıye gelen ıyıce sıkılıyor bız gencız ne ısımız var dıyor hemen
gorusuruz canımmm
Cnm bnm nbr bugün daha iyiyim sancım yok şükür ama gece done done uyudum sag tarafım kemiğim acıyor kalçam içeriden kalsiyum alıcam bakalım Pazartesi sorucm Dr uma iç demişti ama yine de korkuyorum ben bide cnm varya acayip süt ve yoğurt tüketiyorum ben sen nasılsın cnm cimıns canım benım yaaaa verseler valla super olur ama bakalım
25 de gıdecez neler ısteyecekelr neler olacak hıc bılmıyorum bu sefer sankı ılk olcak gıbı bakalım cnm yaaaaaa
amın canımmmmmmmmmmm
sımdı benımde esım gelmıyor desem yalan olur ama herzaman gelemıyor yanı ısten fazla ızın almak ıstemıyor bazen kayın pederle gıtıım patronun ne degerlı gelınsın tek gıtsene derdı gondermezler tek derıdım bende kı oyle aynen teldede yatıyordu gelemeyınce adam bensız bırsey yapmıyor sımdı sız oyle yakınıyrosunuz ben boyle sadece bu olay degıl gocmen esım ve pas. degıstıormesı lazım sende gel dıye yıyo basımın etını bende sen gıt masrafa gerek yok desemde sensız ne yapıcam dıyo sımdı yanı kımse ortasını bulamıyor demekkı
tedavılerde bazen olsun bazen olmasın ıstıyorum has. kotu oluyor sıkılıyor yaslı ınsan gorusrse tedavıye gelen ıyıce sıkılıyor bız gencız ne ısımız var dıyor hemen
gorusuruz canımmm
vlla canım artık bılmıorm ama boyle olması benım canımı sıkıyor dıyebılırım esımle atısıyorum iştee..herkesın yanında esı ben tek gıdıyorum bu ıkımız ıle ılgılı sen neden gelemıyosun kı falan dıye basını yıyorum yani...
merhaba kızlar,,bugün yine negatif haberler gelmiş,,yine bir umutsuzluk karamsarlık çökmüş topiğimizee,,inşallah bugünlerde geçecek canlarım
merhabalar efenimm...
belli oldumu paşanızın ismi yoksa hala kararsızmısınız...
daha iyiyim kuzum...
görüyorsun işte hayatta daha büyük acılar var ben acı çekiyorum dersem gücenir Rabbim bana...
vardır bir bildiği diyorum her zaman...
biz kullara zor olsada kabul etmek düşüyor payımıza düşeni...
Rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısını...
Bu evlat hasreti çekmekten daha zor bi durum hatta kıyaslanmaz bile...
Allah kabul etsin namazını...
merhaba kızlar,,bugün yine negatif haberler gelmiş,,yine bir umutsuzluk karamsarlık çökmüş topiğimizee,,inşallah bugünlerde geçecek canlarım
Cnm bnm nbr bugün daha iyiyim sancım yok şükür ama gece done done uyudum sag tarafım kemiğim acıyor kalçam içeriden kalsiyum alıcam bakalım Pazartesi sorucm Dr uma iç demişti ama yine de korkuyorum ben bide cnm varya acayip süt ve yoğurt tüketiyorum ben sen nasılsın cnm cim
canım ızın lamaıyor dımı sonucta oda ıster yanında olamyı zaten opuda fln olacak yanında hanı trasferde onlara saklıyordur kendını neden uzuluyorsun ve onuda uzuyorsun evet ıkınızle alakalı ama her kontrolde yada senden her kan aldıgında 1-2 saatlık bır olayda gelmesı mumkun degılkı ve soyle ddusun evet esler yanında ama o hanımalr butun gun evde ama eslerı hastaneye onalrı mecbur getırıyor uzak fln yada eslerıde ızınde evde amam bzıımkıler calısıyro bız calısyoruz nasıl olsun kıııı
oyle canım da ne bıleyım ya ben cok mu duygusal yaklasıyorum anlamadım ki olaya onu da uzuyorum boylee..eve de gec gelıyo bazen soylenıyorum hemen sıkıldım bu ısınden artık banada zaman ayır hıc gorusemıyoruz baksanaaa falan dıe nasıl evlıyız bız anlamıyorum dıyorum oda dıyo kı sankı gece dısarda mı yatıyorumbaska yerde mı kalıyorumm...alem adam ya sankı bırlıkte uyumaktan ibaret sankı evlılıkkkk
canım.. hadi bakaım.. bende bebişlerimi görceğim günleri bekliyorum.. daha keseyi görücem ben ama olsun... kızllar bu arad araba kullanma konusunda ne dersiniz?
canım.. hadi bakaım.. bende bebişlerimi görceğim günleri bekliyorum.. daha keseyi görücem ben ama olsun... kızllar bu arad araba kullanma konusunda ne dersiniz?
oyle canım da ne bıleyım ya ben cok mu duygusal yaklasıyorum anlamadım ki olaya onu da uzuyorum boylee..eve de gec gelıyo bazen soylenıyorum hemen sıkıldım bu ısınden artık banada zaman ayır hıc gorusemıyoruz baksanaaa falan dıe nasıl evlıyız bız anlamıyorum dıyorum oda dıyo kı sankı gece dısarda mı yatıyorumbaska yerde mı kalıyorumm...alem adam ya sankı bırlıkte uyumaktan ibaret sankı evlılıkkkk
kızlar ben eurofertilden 1900 tl lık paket ıcın beklıyrodumya onuda kabul etmedıler ben ve esım calsıtıgımız ıcın sosyal guvencemız varmıs ve kabul edemezlermıs ......
cokta tın dedım bendeeeeee
canım sne fazla takıntılı ve duygusalsın boyle sankı hep hep etrafında olsun ıstıyorsun ama oyle degıl ıste bıraz rahat bıraz kendınıde onuda nefes alın kuzum oyle yaptıkca bak sogur senden ve kacar cocuk konusu onlarda daha hassas ınan bana sen ustune gıtme bak o senın ustune dusecekkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?