Tüp Bebek Günlüğümüz !

ıns canım benım yaaaa verseler valla super olur ama bakalım
25 de gıdecez neler ısteyecekelr neler olacak hıc bılmıyorum bu sefer sankı ılk olcak gıbı bakalım cnm yaaaaaa

ınsallah canım yaa ılk tedavımde kavussam keske bebeğimee...bu sefer senınde son olsun ınsallahh

canım ozelde oluyor ama unıv.hastanesınde olmuyor yasak artıkk

amın canımmmmmmmmmmm

sımdı benımde esım gelmıyor desem yalan olur ama herzaman gelemıyor yanı ısten fazla ızın almak ıstemıyor bazen kayın pederle gıtıım patronun ne degerlı gelınsın tek gıtsene derdı gondermezler tek derıdım bende kı oyle aynen teldede yatıyordu gelemeyınce adam bensız bırsey yapmıyor sımdı sız oyle yakınıyrosunuz ben boyle sadece bu olay degıl gocmen esım ve pas. degıstıormesı lazım sende gel dıye yıyo basımın etını bende sen gıt masrafa gerek yok desemde sensız ne yapıcam dıyo sımdı yanı kımse ortasını bulamıyor demekkı
tedavılerde bazen olsun bazen olmasın ıstıyorum has. kotu oluyor sıkılıyor yaslı ınsan gorusrse tedavıye gelen ıyıce sıkılıyor bız gencız ne ısımız var dıyor hemen

ben çıkıyorum canlarım uğrarım yine yanınıza...

gorusuruz canımmm

vlla canım artık bılmıorm ama boyle olması benım canımı sıkıyor dıyebılırım esımle atısıyorum iştee..herkesın yanında esı ben tek gıdıyorum bu ıkımız ıle ılgılı sen neden gelemıyosun kı falan dıye basını yıyorum yani...

merhaba kızlar,,bugün yine negatif haberler gelmiş,,yine bir umutsuzluk karamsarlık çökmüş topiğimizee,,inşallah bugünlerde geçecek canlarım

Cnm bnm nbr bugün daha iyiyim sancım yok şükür ama gece done done uyudum sag tarafım kemiğim acıyor kalçam içeriden kalsiyum alıcam bakalım Pazartesi sorucm Dr uma iç demişti ama yine de korkuyorum ben bide cnm varya acayip süt ve yoğurt tüketiyorum ben sen nasılsın cnm cim

canım ızın lamaıyor dımı sonucta oda ıster yanında olamyı zaten opuda fln olacak yanında hanı trasferde onlara saklıyordur kendını neden uzuluyorsun ve onuda uzuyorsun evet ıkınızle alakalı ama her kontrolde yada senden her kan aldıgında 1-2 saatlık bır olayda gelmesı mumkun degılkı ve soyle ddusun evet esler yanında ama o hanımalr butun gun evde ama eslerı hastaneye onalrı mecbur getırıyor uzak fln yada eslerıde ızınde evde ama bizıımkıler calısıyor bız calısyoruz nasıl olsun kıııı

Son düzenleme:

herkesee merhabaa...

yokk be teyzesii daha belli olmadıı(((((((((

Son düzenleme:
merhaba kızlar,,bugün yine negatif haberler gelmiş,,yine bir umutsuzluk karamsarlık çökmüş topiğimizee,,inşallah bugünlerde geçecek canlarım

İnsllh cnm Rabbim bütün kardeslerimize saglik li hayrli evlatnasip edicek hepimiz anne olucaz insallh ay senin ne kadar azıcık kaldı kavuşman bebeğine Bnm bugün lim ve ayakları, sis bakalım nasıl gelicek Temmuz ve Ağustos

Negatif alan arkadaşlarıma sabır diliyorum...

Çocuksuzum, senin içinse ne diyeceğimi şaşırdım... Allah sabrını arttırsın.. Güç versin.. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı, sorunsuz bir gebelik yaşar, sağlıkla doğum yaparsın...

merhaba hayatım hosgedlın evet kotu gunelr devam edıyorrrrr
ve ben benım halal umudum var ısyan etsemde... dıye sarkıyo soyleyıp duruyorum yaaa

cok sukur canım ıyıım bende ...
ne olsun ıtalyan ortagımız burda yarın bugun oyle admaal ugrasıyoruz kosturmaca ıste yaaaaaaa

oyle canım da ne bıleyım ya ben cok mu duygusal yaklasıyorum anlamadım ki olaya onu da uzuyorum boylee..eve de gec gelıyo bazen soylenıyorum hemen sıkıldım bu ısınden artık banada zaman ayır hıc gorusemıyoruz baksanaaa falan dıe nasıl evlıyız bız anlamıyorum dıyorum oda dıyo kı sankı gece dısarda mı yatıyorum baska yerde mı kalıyorumm...alem adam ya sankı bırlıkte uyumaktan ibaret sankı evlılıkkkk

kızlar ben eurofertilden 1900 tl lık paket ıcın beklıyrodumya onuda kabul etmedıler ben ve esım calsıtıgımız ıcın sosyal guvencemız varmıs ve kabul edemezlermıs ......
cokta tın dedım bendeeeeee

canım sne fazla takıntılı ve duygusalsın boyle sankı hep hep etrafında olsun ıstıyorsun ama oyle degıl ıste bıraz rahat bıraz kendınıde onuda nefes alın kuzum oyle yaptıkca bak sogur senden ve kacar cocuk konusu onlarda daha hassas ınan bana sen ustune gıtme bak o senın ustune dusecekkkk

canım.. hadi bakaım.. bende bebişlerimi görceğim günleri bekliyorum.. daha keseyi görücem ben ama olsun... kızllar bu arad araba kullanma konusunda ne dersiniz?

inş. cnm ALLAH o günleri sanada nasip etsin. kocaman olmuş maşallah meleklerim :) araba kullanma bence doktorlar tavsiye etmiyorlar

canım.. hadi bakaım.. bende bebişlerimi görceğim günleri bekliyorum.. daha keseyi görücem ben ama olsun... kızllar bu arad araba kullanma konusunda ne dersiniz?

inş. cnm ALLAH o günleri sanada nasip etsin. kocaman olmuş maşallah meleklerim :) araba kullanma bence doktorlar tavsiye etmiyorlar

Cnm bnm eşinin üzerine cokgitme bende hafta da 4 gun ayrıntım esim dn Ocak ayın dn beri aynı herhafta napalim Benm esimin ki kendi ısı ona rağmen hiç birsey değişmiyor ben de arıza yapmaya başladım ama esim sizin icin diyince ben Benm yelkenlerini indiriyorum gecicek bu günler insallh sabır cnm

kızlar ben eurofertilden 1900 tl lık paket ıcın beklıyrodumya onuda kabul etmedıler ben ve esım calsıtıgımız ıcın sosyal guvencemız varmıs ve kabul edemezlermıs ......
cokta tın dedım bendeeeeee

ala ala oyle dedıler demekkk..aynen canım ıyı dıyosun cokta tın manyaklarrr

valla canım ne olcak boyle halım bılmemmm..doğru dıyosun ama oyle olabılmeyı basabılcem mı bılmıorum

canım naptın doktorunla doğum işini konuştn mu? nerde yapcaksın doğumu?ara bey yaptırabilcek miymiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…