merhaba hayatım hosgedlın evet kotu gunelr devam edıyorrrrr
ve ben benım halal umudum var ısyan etsemde... dıye sarkıyo soyleyıp duruyorum yaaa
cok sukur canım ıyıım bende ...
ne olsun ıtalyan ortagımız burda yarın bugun oyle admaal ugrasıyoruz kosturmaca ıste yaaaaaaa
Cnm bnm eşinin üzerine cokgitme bende hafta da 4 gun ayrıntım esim dn Ocak ayın dn beri aynı herhafta napalim Benm esimin ki kendi ısı ona rağmen hiç birsey değişmiyor ben de arıza yapmaya başladım ama esim sizin icin diyince ben Benm yelkenlerini indiriyorum gecicek bu günler insallh sabır cnm
hayırlı olsun ve sonu pozitifli olsun tedavin inş...
İnsllh cnm Rabbim bütün kardeslerimize saglik li hayrli evlatnasip edicek hepimiz anne olucaz insallh ay senin ne kadar azıcık kaldı kavuşman bebeğineBnm bugün lim ve ayakları, sis bakalım nasıl gelicek Temmuz ve Ağustos
oyle canım da ne bıleyım ya ben cok mu duygusal yaklasıyorum anlamadım ki olaya onu da uzuyorum boylee..eve de gec gelıyo bazen soylenıyorum hemen sıkıldım bu ısınden artık banada zaman ayır hıc gorusemıyoruz baksanaaa falan dıe nasıl evlıyız bız anlamıyorum dıyorum oda dıyo kı sankı gece dısarda mı yatıyorumbaska yerde mı kalıyorumm...alem adam ya sankı bırlıkte uyumaktan ibaret sankı evlılıkkkk
Cnm bnm amn iyi ölen guzel iste takılın ortakla bn pekbir evde takılıyorum ya aylardır sıkılıyorm onceden surekli gezer dim tatiller yurtdışı seyahatleri Oyyoyy ne günlerdi bakın iyice takılın gezi. Dolaşın hamile olunca hersey değişiyor şimdi iyimi oldu senin Eurofertilin iptal olması anlamadım cnm
ala ala oyle dedıler demekkk..aynen canım ıyı dıyosun cokta tın manyaklarrr
valla canım ne olcak boyle halım bılmemmm..doğru dıyosun ama oyle olabılmeyı basabılcem mı bılmıorum
merhaba kızlar...negatif haberleri okudum canım sıkıldı yine..RABBİM sabır versin hepinize..
İciyorum cnm iciyorum bn 16. Haftadn beti iciyorum magnezyum hergece ay ne guzel bizede dua et lütfen zamnin yaklaştı Rabbim herkese nasip etsin cnm ay neguzel hiç şişme insallhamin canım aminn inşş,,ewet az kaldı benim ,heyecan doruktaaaa,,sen magnezyum içsene canım,ağrılara iyi geliyor,ben hergün içiyorum bir tene,bende şişlik olmadı hiç,
tatlım ben de üniversite hastanesinde yaptırdım.cerrahpaşa'da.yaşım 30,ilk denemem.embriyolar kaliteli diye 2 tane 5. gün embriyosu transfer ettiler.ben de hiç beklemiyodum,şok oldum sevinçten.inşallah senin de öyle olur.
zor bır durum amaa ya bıze de yazık ama ıs olunca konu ınsan bıraz daha sabırlı olmaya calısıyorr ama ben bırden sınırlenıyorum ıste ağzımı tutamıyorumartık daha dıkkatlı olmaya calışcam napayım..belkı hamıle olursam daha bı değişirr hee
Yok cnm okumuştum hatta sana yazmıştım icine senmiyorsa gitme diye hayr vardır senin icin insallh isabet olmuş o zamn başka bir merkez bul Dr cok önemli gel izmire sen bnm Dr uma o yapsın sana tedavi insallh Rabbim vericek herkese hepimiz anne olucazaynne canım bzıde gezıyoruz takılıoyoruz ...
valla kuzum ıyı oldu sen kacırdın sanırım bastan da bazı seyelrr vardı ters gıden alay eder gıbı karsıaldıalr hep bızım ve bızım gıbı azo olanları o zyduen ıstemedık ve 7000 tl fıyat ıstedıler tese fln bzende duydum 1900 tl + tese olsun dedım hanı 4500-5000 olcaktı malıyet onu kabul etmedıler her ay 10 kısıye 1900 tl den detavı yapıyorlardı + ılaclar tabı ama ıstemedıler bende ıstemedım yanı ıyı oldu
ayenn cnmboyle yapsın herkes onlara
sen nasılsın kuzummmm
aynne canım bzıde gezıyoruz takılıoyoruz ...
valla kuzum ıyı oldu sen kacırdın sanırım bastan da bazı seyelrr vardı ters gıden alay eder gıbı karsıaldıalr hep bızım ve bızım gıbı azo olanları o zyduen ıstemedık ve 7000 tl fıyat ıstedıler tese fln bzende duydum 1900 tl + tese olsun dedım hanı 4500-5000 olcaktı malıyet onu kabul etmedıler her ay 10 kısıye 1900 tl den detavı yapıyorlardı + ılaclar tabı ama ıstemedıler bende ıstemedım yanı ıyı oldu
ayenn cnmboyle yapsın herkes onlara
sen nasılsın kuzummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?