Tüp Bebek Günlüğümüz !

Cnm bnm amn iyi ölen guzel iste takılın ortakla bn pekbir evde takılıyorum ya aylardır sıkılıyorm onceden surekli gezer dim tatiller yurtdışı seyahatleri Oyyoyy ne günlerdi bakın iyice takılın gezi. Dolaşın hamile olunca hersey değişiyor şimdi iyimi oldu senin Eurofertilin iptal olması anlamadım cnm

zor bır durum amaa ya bıze de yazık ama ıs olunca konu ınsan bıraz daha sabırlı olmaya calısıyorr ama ben bırden sınırlenıyorum ıste ağzımı tutamıyorum artık daha dıkkatlı olmaya calışcam napayım..belkı hamıle olursam daha bı değişirr hee

amin canım aminn inşş,,ewet az kaldı benim ,heyecan doruktaaaa,,sen magnezyum içsene canım,ağrılara iyi geliyor,ben hergün içiyorum bir tene,bende şişlik olmadı hiç,

defnecim valla ben araba kullanıyorum. ama ana yoldan gidiyorum hep... yağ gibi yol yani... bir sorun olmadı ama sen b,ilirsin.. dikkat et yine de...

kızlar ben de bir şey soracaktım... ayıp bir şey değil... ne yapalım hayatın gerçekleri... onun için utanmıyorum, utanılması da saçma geliyor zaten.. neyse... bu ilaçlar falan cinsel isteği artırıyor mu yaaa... bende aşırı arttıı... tabiki yapmıyoruz yapmam da ama neden kaynaklandı anlamıyorum... internetten okudum 1 - 1.5 aylıkken kan akışı arttığı için olurmuş.... sizde var mı böyle bir durum...

duam dasınız sabır meleklerii inşl..rabbım bekledgımızı kısa zamanda gonderırı vee sevınc cıglıkları atarızz esımle dun hayal kurduk geneeebebegımız olsaaa ben dıyorum kız da olsa oglanda olsa dırek ya emnıyet yada askerıye canlısı yapıcmm dıye esımde zaten benm de hayalım dıyor dur'!!!!!!dedım daha yumurta bıe yokk ortada ama hayalı bıle pekk guselldegımı yaaaaaaaaaaaaınsallah rabbımcok aratmaz cumemısıı hayaliiimm benım yaaaaaaaaaaa

canım sne fazla takıntılı ve duygusalsın boyle sankı hep hep etrafında olsun ıstıyorsun ama oyle degıl ıste bıraz rahat bıraz kendınıde onuda nefes alın kuzum oyle yaptıkca bak sogur senden ve kacar cocuk konusu onlarda daha hassas ınan bana sen ustune gıtme bak o senın ustune dusecekkkk

aynne canım bzıde gezıyoruz takılıoyoruz ...
valla kuzum ıyı oldu sen kacırdın sanırım bastan da bazı seyelrr vardı ters gıden alay eder gıbı karsıaldıalr hep bızım ve bızım gıbı azo olanları o zyduen ıstemedık ve 7000 tl fıyat ıstedıler tese fln bzende duydum 1900 tl + tese olsun dedım hanı 4500-5000 olcaktı malıyet onu kabul etmedıler her ay 10 kısıye 1900 tl den detavı yapıyorlardı + ılaclar tabı ama ıstemedıler bende ıstemedım yanı ıyı oldu

ala ala oyle dedıler demekkk..aynen canım ıyı dıyosun cokta tın manyaklarrr

valla canım ne olcak boyle halım bılmemmm..doğru dıyosun ama oyle olabılmeyı basabılcem mı bılmıorum

ayenn cnm boyle yapsın herkes onlara

merhaba kızlar...negatif haberleri okudum canım sıkıldı yine..RABBİM sabır versin hepinize..

sen nasılsın kuzummmm

amin canım aminn inşş,,ewet az kaldı benim ,heyecan doruktaaaa,,sen magnezyum içsene canım,ağrılara iyi geliyor,ben hergün içiyorum bir tene,bende şişlik olmadı hiç,
İciyorum cnm iciyorum bn 16. Haftadn beti iciyorum magnezyum hergece ay ne guzel bizede dua et lütfen zamnin yaklaştı Rabbim herkese nasip etsin cnm ay neguzel hiç şişme insallh

Cnm bnm tut ağzını bakım diyorum ya sana benim esimin de kendi ısı gitmemede olur yani ama cok is kolik herhafta mutlaka kontrl icin toplantılar icin gidiyor napim ben de yanlızm Amn Rabbim ebedi ayrılık vermesin cnm duam bu hersey guzel olucak ben de pek konuşmam dir dir hiç sevmem esim surekli Allh razı olsun sendn ne kadar desteksn diyor ama oda bnm hiç birşeyimi eksik etmiyor çantama kadar taşınıyor inan kardesim hersey guzel olucak Rabbim nasip etsin sanada ama hamile olunca insan daha kirik oluyor Allh kocalarımiza sabır versin AMİN dedim

Yok cnm okumuştum hatta sana yazmıştım icine senmiyorsa gitme diye hayr vardır senin icin insallh isabet olmuş o zamn başka bir merkez bul Dr cok önemli gel izmire sen bnm Dr uma o yapsın sana tedavi insallh Rabbim vericek herkese hepimiz anne olucaz

bilmiyorum canım,değerim bugün 1094 olmuş..kesemi gördü doktor ama geç gelişen gebelik olabilir dedi.değerimi pek beğenmedi..ama umudun kesme herşey olabilir dedi..hayırlısı..ben de pek iyi değilim moralmen ama sabrediyorum..bekle dedi doktorum.pazartesi tekrar çağırdı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…