Tüp Bebek Günlüğümüz !

sanım marmara unı. de 25 ne randevu aldım bakalım ne olcak zaten burda ıcıme yatmazsa hıc bır sey ankaraya yada ızmıre gelecem oyle gozukuyor baksana sızın doktorlar hemen verıyor bebegı yaaaaaaa

hadı hayırlısı kuzum hayırlı haberler alıcaksın bak pzartesı hayatım zor olacak ama senın olacak bebegın gor bakkk

amın amınnnnn canımmmmmmmmmmmm
onlar olmasa bız naparız yaaaaaaaa

aynen canım bende bıraz cok konusuyorum adamaaa amın ellbette allah erken ayrılık vermesın kımseyeee canım benım yaa..ınsallh hersey cok daha guzel olucakk ınanıyorum ama susamıyorum pekk

merhaba güzel insanlar..........

merhabaaa çikolata dilimimm

canım benim.. nasıl üzgünüm anlatamam.. insallah bebeğin mucizen olur ve seni normal yoldan bulur.. canım benim... inan ne diyeceğimi bilmiyorum.. israel bey ne dedi? test felan istedi mi?

Rabbimden bizim için hayırlısını dilemiştim.Hayırlısı böyleymiş.İsrael bey sanırım şaşırdı.bişi demedi .malesef olmamış dedi.Sanırım çok güveniyordu olur gözüyle bakıyordu.Her şey çok olumluydu.iki yumurtada 1.kaliteydi.Daha önce normal yolla olmuştu.Şimdide olmaması için hiç bir neden yok dedi. yani falan filan.zaten durmadım yanında.olumsuz diyince beynimden kaynar sular döküldü sanki.çok kötü bir andı.Yazık oda baya üzüldü.
Neyse canım sen moralini yüksek tut.
Biz ne yaparsak yapalım Allah dilemedikçe olmaz.Sizleri çok ama çok seviiyorum hiç görmeden tanımadan ....

allahım sabrınıza sabır katsın canımm ne guzell boylee olabılmenn..umarım en kısa surede allahım sana bebişini yollarr...

canım benim negatif haberini okudum..inan ne diyeceğimi bilemiyorum..RABBİM yardımcın olsun,bol bol sabır versin...

ne yazıkki bir yerden sonra yapabileceğimiz tek şey dua etmek..... dilerim rabbimden en kısa zamanda meleğine kavuşursun......

canım hadi transfer neysede opuda kesin izin alması lazım.. senin elmalarla onun kurtçuklar birleşcek o gün...

inş. cnm ALLAH o günleri sanada nasip etsin. kocaman olmuş maşallah meleklerim :) araba kullanma bence doktorlar tavsiye etmiyorlar

canım... insallah bizde bebişlerimizi senin gibi görebiliriz... canım ya.. bak nasıl heyecan yaptım şimdi.. araba kullanmıyorum aslında ama mecbur gibi bir şeyim...yani aslında kendi babam götürebilir ama yolları hiç bilmiyor.. beni daha çok sarsar mı diye düşünüyorum..

defnecim valla ben araba kullanıyorum. ama ana yoldan gidiyorum hep... yağ gibi yol yani... bir sorun olmadı ama sen b,ilirsin.. dikkat et yine de...

canım benimde gideceğim yol aslında çok bozuk değil.. ama bozuk olan yerleri ben biliyorum.. babam götürürse panikten çukurlara daha çok girer diye korkuyom.. o yüzden bir yandan benim sürmem mantıklı gelirken diğer taraftan babamın götürmesi daha doğru geliyor...

canım ya bir ara bende deoldu...ama geçti şimdi.. bende dr. a sormadım daha bu ilişki ne zaman serbest olcek... ama ben kalp atışını görene kadar hatta 3 ay yasakladım kendimede kocimede...

canım ılacları bılmem ama benım hep isteğim varr hehe ılacları ıcınce ne yaparım bılmemmm

ayy..ilahi... güldürdün beni.....
seni tutamayız gari...

canım bak gördün mü... insallah değerin katlanarak devam edecek canım.. sakın sıkma sen cannını...bebeğinin orda olduğunu düşün ve konuş onunla...

sanım marmara unı. de 25 ne randevu aldım bakalım ne olcak zaten burda ıcıme yatmazsa hıc bır sey ankaraya yada ızmıre gelecem oyle gozukuyor baksana sızın doktorlar hemen verıyor bebegı yaaaaaaa

gel kız izmire gel.. bende kalırsın.. ben götürrür getiririm seni merkeze... hadi bekliyorum....

canım benim dürüst olmam gerekirse.. bende bebişinin seninle olduğuna inanıyordum.. olumlu haberin gelecek diye bekledim hep.. sadece bir ara gelip yorum yazmayıp çıkınca olmadı herhalde dedim.. canım bak ne güzel normal yolla bile olabilir o zaman...insallah aratmaz kendini fazla meleğin ve çabucak gelir sana...

canım haklısın tabıı onu unutmustummm..haha :) isterse gelmesın valla bebesini unutsun o zaman hıhh
valla canım ne bıleyımm hanı ben ısteklı bı bayanımm..esım o konuda sanslıı

canlarım.. ben klimayı açtım valla.. dayanamıcam yoksa bu sıcaklara.. hasta olmam insallah...

az ac onunde cok durmaaa dırek sana carpmasın yanıı dıkkat et bısey olmazzz canım

valla boyle gıderse gelıcem kuzum 3 tedavımıde bır yapım bakım sonuc ne oluyorrrrrrrrrr

canlarım.. ben klimayı açtım valla.. dayanamıcam yoksa bu sıcaklara.. hasta olmam insallah...

cnm butun kapıları kapa klımayı az ac sonra kapat ısı gırmesın ıcerı sende uzun bır sure az calısan klımayla ıdare edersın ve hasta olamzsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…