canım haklısın tabıı onu unutmustummm..haha :) isterse gelmesın valla bebesini unutsun o zaman hıhh
valla canım ne bıleyımm hanı ben ısteklı bı bayanımm..esım o konuda sanslıı
az ac onunde cok durmaaa dırek sana carpmasın yanıı dıkkat et bısey olmazzz canım
öff yaaa telefona bakan bi allahın kulu yok bu hastanede
yarın adetin 2.günü gidicem kan testi falan yapıyolarmı e2 ye falan bakıyolarmı hemen kızlar ve bu test için aç olmak gerekiyomu ??
Cnm araba kullanmanda sakınca yok bnm Dr um ben sana soylum dedi birakicam zamanı ama bnm esim 2. Hafta once yasakladı araba kullanmamı ama bu aya kadar aktif kullandım ben gerçi arabaya da bağlı cnm bu is bnm araba yerden yüksek ve büyük olduğu icin cok rahatım trafikte sıkıştırılma olayım olmadı hiç daha ben sıkıştırdımcanım hadi transfer neysede opuda kesin izin alması lazım.. senin elmalarla onun kurtçuklar birleşcek o gün...
canım... insallah bizde bebişlerimizi senin gibi görebiliriz... canım ya.. bak nasıl heyecan yaptım şimdi.. araba kullanmıyorum aslında ama mecbur gibi bir şeyim...yani aslında kendi babam götürebilir ama yolları hiç bilmiyor.. beni daha çok sarsar mı diye düşünüyorum..
canım benimde gideceğim yol aslında çok bozuk değil.. ama bozuk olan yerleri ben biliyorum.. babam götürürse panikten çukurlara daha çok girer diye korkuyom.. o yüzden bir yandan benim sürmem mantıklı gelirken diğer taraftan babamın götürmesi daha doğru geliyor...
canım ya bir ara bende deoldu...ama geçti şimdi.. bende dr. a sormadım daha bu ilişki ne zaman serbest olcek... ama ben kalp atışını görene kadar hatta 3 ay yasakladım kendimede kocimede...
ayy..ilahi... güldürdün beni.....
seni tutamayız gari...
canım bak gördün mü... insallah değerin katlanarak devam edecek canım.. sakın sıkma sen cannını...bebeğinin orda olduğunu düşün ve konuş onunla...
gel kız izmire gel.. bende kalırsın.. ben götürrür getiririm seni merkeze... hadi bekliyorum....
valla boyle gıderse gelıcem kuzum 3 tedavımıde bır yapım bakım sonuc ne oluyorrrrrrrrrr
cnm butun kapıları kapa klımayı az ac sonra kapat ısı gırmesın ıcerı sende uzun bır sure az calısan klımayla ıdare edersın ve hasta olamzsınnn
yaptın mı tekrardan testi?
Cnm araba kullanmanda sakınca yok bnm Dr um ben sana soylum dedi birakicam zamanı ama bnm esim 2. Hafta once yasakladı araba kullanmamı ama bu aya kadar aktif kullandım ben gerçi arabaya da bağlı cnm bu is bnm araba yerden yüksek ve büyük olduğu icin cok rahatım trafikte sıkıştırılma olayım olmadı hiç daha ben sıkıştırdımHani Allh korusun arabaya arkadn çarpan olur cok mecbur olmadıkça kullanma sen yine de içene sinmiyorsa buaradabuyun kanamm oldu bize 14. Haftadn sonra ti eksin fakt biz cok harekt etmediksadece hafta bir gece oda azıcık Walla kendim icin değil kocam icin ama esim dıyorki Dr bir bilse sen beni kovalıyorsun evde ben sendn kaçıyorum şimdi 30. Hafta son artık sonrai yasak başlıyor
canım valla ne mutlu.. biz kocamla hep vuslat hep vuslat.. yanımda olsa nasıl olurdum bilmem..ama şimdi ilaçlar ne kadar etkilese de bebişlerim daha önemli... 3 ay geçmeden olmaz... bebişlerimi sağ salim göreyim azcıkta büyüteyimde... dr. lar ne zaman izin verir onu bilmiyorum gerçi...
Senin ağzına band yapiatiralim o zamnaynen canım bende bıraz cok konusuyorum adamaaaamın ellbette allah erken ayrılık vermesın kımseyeee canım benım yaa..ınsallh hersey cok daha guzel olucakk ınanıyorum ama susamıyorum pekk
merhabaaa çikolata dilimimm
Gel bebisim gel sen izmire biz seninle takılırız gerçi bnm ikincide oldu ama şükür ilkinde kabahat bende surekli deli gibiydim ay ay hiç raht değildim Rabbim sana da nasip edicek insallhsanım marmara unı. de 25 ne randevu aldım bakalım ne olcak zaten burda ıcıme yatmazsa hıc bır sey ankaraya yada ızmıre gelecem oyle gozukuyor baksanasızın doktorlar hemen verıyor bebegı yaaaaaaa
canım yani şimdi ekşın serbest mi? valla bende kocam için düşünüyorum.. ama ne yapayım.. bir yandanda bebişleri düşünüyorum.. 3 ay bir dolsunda ondan sonra bakarız...
kızlar bende aranıza katılmak ısterım.
aç olmak gerekmiyor canım.. ama aç gitmen en güzeli olurmuş.. hemşireler öyle demişti bana...
canım yani şimdi ekşın serbest mi? valla bende kocam için düşünüyorum.. ama ne yapayım.. bir yandanda bebişleri düşünüyorum.. 3 ay bir dolsunda ondan sonra bakarız...
canım haklısın tabıı onu unutmustummm..haha :) isterse gelmesın valla bebesini unutsun o zaman hıhh
valla canım ne bıleyımm hanı ben ısteklı bı bayanımm..esım o konuda sanslıı
az ac onunde cok durmaaa dırek sana carpmasın yanıı dıkkat et bısey olmazzz canım
valla canım haklısnn eslerr ne yapsın..sıkcaklar kendılerını aaaaa
aman iyi yiyeyim ozaman ben erken gidiyorum çünkü hastaneye arabaya park yeri bulabilmek için beklerken boş durmıyım,yarım saat öncesinde bi tost bişi yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?