Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar bende aranıza katılmak ısterım.

hosgeldınnnnnnnnnn

aman dıkka et canımmmmmm

ıns guzel haber alırısnda bu kotu olayı unutursun cnmmm

INS CANIM YAAAAA

Son düzenleme:

elbette ıkı taraf ıcınde ıhtıyaç canımm..kım ne derse desın yada ne bıleyım ben duskun olduğum ıcın belkı de oyle..kırk yıl yapmasam aklıma gelmez diyolar mesela ben bunu gercekten anlamıyorum cok mu bıktılar neee

esın sanslı deseneeeeeeee

sanslı ama karasunun dedıği gibiii esim bazen benden kaçıyor hehe

slm kızlar .. çoktandır iş seyahati için bodrumdaydım.. benim 1.ayım bitti bulantılarım başladı.. sıcaklarda zorluyor. iyicene işten güçten koptum elim kalkmıyor... sizi özlemişimmm :))

slm kızlar .. çoktandır iş seyahati için bodrumdaydım.. benim 1.ayım bitti bulantılarım başladı.. sıcaklarda zorluyor. iyicene işten güçten koptum elim kalkmıyor... sizi özlemişimmm :))

HOŞGELDİN canım..ee bodrumda sıcak fena olmussundur tabıkı yaaaa dıkkat ettt

valla canım haklısnn eslerr ne yapsın..sıkcaklar kendılerını aaaaa

ayy bende eşimle çok kafa yapıyorum.. bir duysanız aramızdaki muhabbetleri...

ayyy.. kandıramadım mı seni... her şey kocam için oysaki.. ay benim adamda yasaklı olunca daha bir istekli oldu... tövbe tövbeeee......

hehe yaa kandıramadın kızı tabıı nbrrr aman yaa hıc derdımız bıtmıyo hee..bebek ısterız bebek olurr smdı de yasak varya ona takıldıkkkk

HOŞGELDİN canım..ee bodrumda sıcak fena olmussundur tabıkı yaaaa dıkkat ettt

ya valla ben cahil cahil havuza falan girdim yani... sıcak cok fenaydı. ama burası da öyle.
iş yerimdede klimanın altındayım ama bu seferde mide bulantıları durmuyor.

sizlerde başladı mı sabah bulantılarıı???????????

bu arada biz ekşın yasakmıydı bilmiyodum da

slm kızlar .. çoktandır iş seyahati için bodrumdaydım.. Benim 1.ayım bitti bulantılarım başladı.. Sıcaklarda zorluyor. Iyicene işten güçten koptum elim kalkmıyor... Sizi özlemişimmm :))

dıkat et kuzum kendındeeee

Alemsınız heeeeeeeeeeee

insanoğlu değil miyiz.. illaki her şeyin en iyisi olcak..

evet canımm ınsaoğlu ısteee ne derdı bıter ne ısteklerıı:) hadı sana ıyı uzanmalarrrr şekerım yarın goruusurz artık bende cıkıcam cnku

valla canım dıkkatlı ol bence havuz falann...eksın yasakmışş baksana...doktor sana bısey solemedı mı?

hayır ama ben normalde bu kladar değildim... töbe töbeee... neysse bakalım...

ılaclardandır kuzum duunme oylan baska sey yap ne bılım ...

1 havuz yasakkkkkkk
2 eksın yasakkkkkkk
3 kılıma altı yasakkkkkkkkkk
ve sen hamısıın bunları yapıyorsun ...
bulantı ıcın tuzlu ye cnmmm

valla canım dıkkatlı ol bence havuz falann...eksın yasakmışş baksana...doktor sana bısey solemedı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…