kızlar bende aranıza katılmak ısterım.
canım.. Beklerim gerçektende yardımcı olurum buraya gelirsen...insallah bebeğin kolaycana gelir gerek kalmaz buraya tedaviye gelmene.. Ama gezmeye beklerim o zaman...
Aynen öyle yapıyorum canım.. Ama bu daha çok mu hasta eder bilmiyorum...
ıns guzel haber alırısnda bu kotu olayı unutursun cnmmm[ı] yaptım canım biliyorum saçmalık ama ne bileyim içimde bi his acaba diyodu:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Sabah gittim kan verdim öğleden sonra çıkar dediler öğleden sonra gittim makinaları bozukmuş hormon testlerine bakmamışlar yarın servis gelecekmişde yapılırsa bakılacakmışda
pazartesi bi daha sorayımmış anlayacağın sinir oldum geri geldim hemde bunu yapan devlet hastanesi yaaaaaa
Böyle bi saçmalık olurmu
Test mest yapmayacam artık bakalım hayırlısı varsa bu ay belli olur yoksada inşallah bu ay doğal yoldan gelir bebeğim
Sende üzülme rabbim büyük mucizeni gönderdi inşallah sonuna kadar seninle kalmasınıda sağlar ve sağlıkla kucağına alırsın canım[/ı]
senin ağzına band yapiatiralim o zamn
Gel bebisim gel sen izmire biz seninle takılırız gerçi bnm ikincide oldu ama şükür ilkinde kabahat bende surekli deli gibiydim ay ay hiç raht değildim rabbim sana da nasip edicek insallh
Cnm bnm ilk gunde kanamm başladı ve yasakti zaten ben o donm kıpırdamaya korkuyordum 14. Hafta şimdi serbest ama bnm tanıdığım hastam sizi yanına yaklaştırmaz dedi kocama çıkınca bana dediki bir bilse Dr bey ben sendn kaçıyorum cok güldük evet cnm suana kadar da serbestti 30. Hafta son 2 haftamız yaniAma tüp bebekde ilk 3 ay yasak diye biliyorum bende daha cok var yani sizin izine Kocası içinmiş yemem ben bunları Dermisim ma insan gercekten bir tuhaf kadın özellikle yaa
esın sanslı deseneeeeeeee
slm kızlar .. çoktandır iş seyahati için bodrumdaydım.. benim 1.ayım bitti bulantılarım başladı.. sıcaklarda zorluyor. iyicene işten güçten koptum elim kalkmıyor... sizi özlemişimmm :))
valla canım haklısnn eslerr ne yapsın..sıkcaklar kendılerını aaaaa
Cnm bnm ilk gunde kanamm başladı ve yasakti zaten ben o donm kıpırdamaya korkuyordum 14. Hafta şimdi serbest ama bnm tanıdığım hastam sizi yanına yaklaştırmaz dedi kocama çıkınca bana dediki bir bilse Dr bey ben sendn kaçıyorum cok güldük evet cnm suana kadar da serbestti 30. Hafta son 2 haftamız yaniAma tüp bebekde ilk 3 ay yasak diye biliyorum bende daha cok var yani sizin izine Kocası içinmiş yemem ben bunları Dermisim ma insan gercekten bir tuhaf kadın özellikle yaa
ayy bende eşimle çok kafa yapıyorum.. bir duysanız aramızdaki muhabbetleri...
ayyy.. kandıramadım mı seni... her şey kocam için oysaki..ay benim adamda yasaklı olunca daha bir istekli oldu... tövbe tövbeeee......
heheyaa kandıramadın kızı tabıı nbrrr aman yaa hıc derdımız bıtmıyo hee..bebek ısterız bebek olurr smdı de yasak varya ona takıldıkkkk
heheyaa kandıramadın kızı tabıı nbrrr aman yaa hıc derdımız bıtmıyo hee..bebek ısterız bebek olurr smdı de yasak varya ona takıldıkkkk
HOŞGELDİN canım..ee bodrumda sıcak fena olmussundur tabıkı yaaaa dıkkat ettt
slm kızlar .. çoktandır iş seyahati için bodrumdaydım.. Benim 1.ayım bitti bulantılarım başladı.. Sıcaklarda zorluyor. Iyicene işten güçten koptum elim kalkmıyor... Sizi özlemişimmm :))
elbette ıkı taraf ıcınde ıhtıyaç canımm..kım ne derse desın yada ne bıleyım ben duskun olduğum ıcın belkı de oyle..kırk yıl yapmasam aklıma gelmez diyolar mesela ben bunu gercekten anlamıyorum cok mu bıktılar neee
Sanslı ama karasunun dedıği gibiii esim bazen benden kaçıyor hehe
cnm bnm ilk gunde kanamm başladı ve yasakti zaten ben o donm kıpırdamaya korkuyordum 14. Hafta şimdi serbest ama bnm tanıdığım hastam sizi yanına yaklaştırmaz dedi kocama çıkınca bana dediki bir bilse dr bey ben sendn kaçıyorum cok güldük evet cnm suana kadar da serbestti 30. Hafta son 2 haftamız yaniama tüp bebekde ilk 3 ay yasak diye biliyorum bende daha cok var yani sizin izine kocası içinmiş yemem ben bunları dermisim ma insan gercekten bir tuhaf kadın özellikle yaa
ayy bende eşimle çok kafa yapıyorum.. Bir duysanız aramızdaki muhabbetleri...
Ayyy.. Kandıramadım mı seni... Her şey kocam için oysaki..Ay benim adamda yasaklı olunca daha bir istekli oldu... Tövbe tövbeeee......
ayy bende eşimle çok kafa yapıyorum.. bir duysanız aramızdaki muhabbetleri...
ayyy.. kandıramadım mı seni... her şey kocam için oysaki..ay benim adamda yasaklı olunca daha bir istekli oldu... tövbe tövbeeee......
insanoğlu değil miyiz.. illaki her şeyin en iyisi olcak..
ya valla ben cahil cahil havuza falan girdim yani... sıcak cok fenaydı. ama burası da öyle.
iş yerimdede klimanın altındayım ama bu seferde mide bulantıları durmuyor.
sizlerde başladı mı sabah bulantılarıı???????????
bu arada biz ekşın yasakmıydıbilmiyodum da
hayır ama ben normalde bu kladar değildim... töbe töbeee... neysse bakalım...
ya valla ben cahil cahil havuza falan girdim yani... sıcak cok fenaydı. ama burası da öyle.
nasılsınız kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?