nasılsınız kızlarrrr
nasılsınız kızlarrrr
Ooo hoş geldin nerdesinsen ayol hayirsiz erkek anası
ooo hoş geldin nerdesinsen ayol hayirsiz erkek anası
kızını verme sen ona bak hıc gelmıyo burayaaaaaaa
aslında h.içi evde h.sonu dısardaa annemız ama buraya pek uğramıyorrr
ben cıkıorum canım arkadaşlarım yarın sabahtan doktorla gorusmem varr o yuzdenn oğlene kadar olmam merak etmeyın..kendınıze ıyı bakın ıyı aksamlar..
cerrahpaşada yaptırdın tuttumu canım
Ay komiksiniz siz ben kızımı verdim zaten yani babası verdi cnm 1 milyon dolarakızicam koca kafalı babasının kafasını da kıyamiyorum
Hakikaten ya bu ataşeler pek bir hayirsiz hu hu hu
ben cıkıorum canım arkadaşlarım yarın sabahtan doktorla gorusmem varr o yuzdenn oğlene kadar olmam merak etmeyın..kendınıze ıyı bakın ıyı aksamlar..
yarın belli olacak tatlım,inşallah tutunmuştur bebişlerim.
merhaba arkadaslar..bende bu ay tüp bebek tedaviisne baslıcam nasip olursa.aranıza katılmak isterim kızlarr
Arkadaşlar, sonucum çok geç çıktı o yüzden yazamadım buraya kusura bakmayın.Sonucum 25, 68 çıktı. Yani hamileyim.Ama değer çok düşük geldi bana o yüzden sevinemedim açıkçası.Dr normal olduğunu ama cumartesi tekrarlamamı söyledi testi.Değer katlanırsa sevineceğim yani....Benim 2 haziranda transferim yapılmıştı. bugün 12. yada 13. gün. Normal mi sonuç sizce???
gorusuruz canımCanlarım ben çıkıyorum namazı kılıp evden çıkıcm biraz yürümem şişti bugün ayaklarım ve ellerim öpüyorum hepinizi aksam geri gelicem
Arkadaşlar, sonucum çok geç çıktı o yüzden yazamadım buraya kusura bakmayın.Sonucum 25, 68 çıktı. Yani hamileyim.Ama değer çok düşük geldi bana o yüzden sevinemedim açıkçası.Dr normal olduğunu ama cumartesi tekrarlamamı söyledi testi.Değer katlanırsa sevineceğim yani....Benim 2 haziranda transferim yapılmıştı. bugün 12. yada 13. gün. Normal mi sonuç sizce???
bugün 12.gün oluyo bide kaçıncı gün embriyosu olduğu önemli tabi ama bence normal
12.gün 25
14.gün 60 larda
15.gün 100 lerde olacak işte inşallah
sağol sblkmbsr, ben anlamıyorum pek kaçıncı gün olduğundan:)) 31 mayısta yumurtam toplandı 2 hazirranda transferim yapıldı.2. mi 3. mü oluyo onuda anlamıyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?