Tüp Bebek Günlüğümüz !

inşallah değerin yükselir canım...cumartesi günü iyi haberlerini alırız inş....

canım.. insallah değerin yükselecek çok çk... canım.. hamilesin....sıkıca tutunsun sana insallah bebeğin...

canım bende cerrahpaşada tedavı oluyorum şuanda genetik testi sırasında beklemedeyim canım bimahsuru yoksa sizin sorununuz neydi ??

eşim varikosel ameliyetı oldu2009'da.sayı yükseldi fakat hareketlilik ve morfoloji istenilen düzeye gelmedi.ben de çok şükür bir sorun yok.

kızlar benim acayip uykum geliyor.. daha çok erken değil mi? ne biliyim... offff salı günü bir gelsede bebişlerin kesesini görsem....

inşallah.siz niçin genetik testi yaptırıyosunuz,daha önce denediniz mi cerrahpaşa'da?bir problem var mı?

canım eşime tese yapıldı birkez denedik benim yumurtalarım 1 tanesi iyicıktı 2 tanesı boş 1taneside kılıfından cıkmıştı kılıfından cıkan döllendi bana tırasfer edildi fakat olmadı. doktorlar neden böyle oldu anlayamadılar 2cıyı denemeden genetikyapalım dediler aslında bişey cıkmayacagınıda bildiklerini söylüyolar kısmet artık beklemek biraz benim işime geliyor kendimi hazır hıssetmiyorum canım

son 3 günüm arkadaşlar :) dün yolda bi uğurböceği gördüm aldım parmağıma,uç uç böceğim bana bebeklerimi getir dedim,uçtu gitti o an ALLAH ım inşallah bu sefer "ol" der ve olur,ne rüyalar görüyorum,kiminde yeniden başlamak için yeni hastaneler arıyorum,kiminde kız,erkek çocukları görüyorum,,, ya bakıyorum da hamileler listemize moral bulmak için tutan çok var hatta ilk seferde olanlar bile var,ama kendime bakınca tüp bebeğe inancımı kaybediorum,yok diyorum zaten kısmetse normal yolla da olur,böyle şansı az bi tedaviye bidaha katlanırmıyım bilmem diorum,ama hamileler nası hamile kaldıysa ben de öyle kalırım diorum sonra,ve pazartesiyi sevinçle bekliorum,,2 tane dondurulmuş blast embriyo... ben normal hayatıma devam ediorum bide,hiç yatmadım ne bilim yaz günü sıkıcı zaten,madem doktor da kısıtlamadı diorum... çok öptm sizleri!

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum.. zaten 1 saat sonra yürüyüşe gideceğim...dr. uma sormadım bu yürüyüşler iyi olur mu diye ama.. inanın gün boyu başka hiç bir iş yapmıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…