Arkadaşlar, sonucum çok geç çıktı o yüzden yazamadım buraya kusura bakmayın.Sonucum 25, 68 çıktı. Yani hamileyim.Ama değer çok düşük geldi bana o yüzden sevinemedim açıkçası.Dr normal olduğunu ama cumartesi tekrarlamamı söyledi testi.Değer katlanırsa sevineceğim yani....Benim 2 haziranda transferim yapılmıştı. bugün 12. yada 13. gün. Normal mi sonuç sizce???
evet canım,2 tane kondu.
kımler gelmıs kımlerrrrrrrrrrrrrrrrrıyılık saglık sen nasılın kuzum
Arkadaşlar, sonucum çok geç çıktı o yüzden yazamadım buraya kusura bakmayın.Sonucum 25, 68 çıktı. Yani hamileyim.Ama değer çok düşük geldi bana o yüzden sevinemedim açıkçası.Dr normal olduğunu ama cumartesi tekrarlamamı söyledi testi.Değer katlanırsa sevineceğim yani....Benim 2 haziranda transferim yapılmıştı. bugün 12. yada 13. gün. Normal mi sonuç sizce???
hoşgeldınn guzell anneeeee nasılsınnn...biz iyiyizz..
canım.. insallah değerin yükselecek çok çk... canım.. hamilesin....sıkıca tutunsun sana insallah bebeğin...
Ooo hoş geldin nerdesinsen ayol hayirsiz erkek anası
kızını verme sen ona bak hıc gelmıyo burayaaaaaaa
canım bende cerrahpaşada tedavı oluyorum şuanda genetik testi sırasında beklemedeyim canım bimahsuru yoksa sizin sorununuz neydi ??
İnşallah defne, inşallah yükselir....
eşim varikosel ameliyetı oldu2009'da.sayı yükseldi fakat hareketlilik ve morfoloji istenilen düzeye gelmedi.ben de çok şükür bir sorun yok.
inşallah bebişlerin senin ledir canım bizede umut olursun canım
inşallah.siz niçin genetik testi yaptırıyosunuz,daha önce denediniz mi cerrahpaşa'da?bir problem var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?