Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben geldiiimmm... selamlar güzel topikin güzel insanları kızlar malumunuz erken yaptıgım 9.gün negatif testimi bugün tasdiklemiş bulunuyorum tabiki yine negatif. şimdi ben şöyle bişey merak edıyorum bu 3.denemem di. son 2yi saymıyorum zaten çünkü embriyo kaliteleri ve gelişimleri pek iyi değildi. belki ondan tutunamamış olabilirler. yarın belki görüşebilirim doktorla görüşürsem haberdar ederim sizleride.. üstüste deneyipte negatif sonuc alan arkadaslar acaba bu denemeler sonucunu ne gibi şeyler yaptılar, araştırdılar onu merak ediyorum.sadece genetik testlermi yapılıyor? doktoruma sormam gereken nedir onu bile bilmiyorum açıkcası:26::26: adama niye olmadı demem saçma gibi geliyor bana? bişeyi beceremedin mi desem

hamiş listelerine baktım da içim umutla doldu Allah bize de yasatır inşallah bu duyguları.bende pcoluyum.aralık ayından beri tedavi görüyorum.

inşallahh gelicekk bebeklerinn canıımm

ne yaptın....sonuç belli oldumu?

canım sonucumu aldım pozitif :))266 çıktı çok şükür :)) 12 de öğrendim 1 gibi girdim siteye ama negatifleri görünce pozitif olduğunu yazamadım biraz zamanın geçmesini bekledim.elim varmadı olumsuz haberleri görünce çok üzüldüm :))anlatamam keşke pozitif haberler alabilseydim daha çok sevinecektim,bir daha ki sefere artık nolur metanetli olun inşallah sizlerden de hayırlı haber alırız, pes etmek yok...

Tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

GÖZÜN AYDIN RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN....

hayırlısı olsun canım,,çok duyarlı davranmışsın ayrıca..inş herkesin yüzü gülecek inş

Canım benim çok çok tebrik ederim.kucağına almayı nasip etsin RABBİM..

Kızlar benim ağrılı ve parçalı kanamam başladı.düşük yapıyorum sanırım.içim buruk ama kısmet böyleymiş.inş.bir daha ki sefere...

Canım benim sağolasın..değerim çok yükselmemişti.ama keseyi gördük bugün..kanamam başladı hayırlısı böyleymiş.

kusura bakma canım bilmiyodum..kanama başladıysa düşük olacaktır o zaman,,ağrı kesici içmeni tavsiye ederim,,aynı şeyi bende yaşadım çünkü,korkutmak istemem ama çok ağrılı geçiyor düşüne kadar,istersen doktoruna da danış canım

Kızlar benim ağrılı ve parçalı kanamam başladı.düşük yapıyorum sanırım.içim buruk ama kısmet böyleymiş.inş.bir daha ki sefere...

Canim benim kiyamam Rabbim en kisa zamanda gondersin saglikla dogacak. Meleklerini insaallah sana ...Ne diyelim vakti gelmemis. Demek ki en kisa zamanda gelsin vakti Allahim negatif alan arkadaslarimizin gozyaslarini dindir evlerini senlendir
Mubarek mirac kandili geliyor dualarimiz hep meleklerimize kavusabilmek umuduyla...mubarek ucaylardayiz. Allahim kabul et dualarimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…