son 3 günüm arkadaşlar :) dün yolda bi uğurböceği gördüm aldım parmağıma,uç uç böceğim bana bebeklerimi getir dedim,uçtu gitti o anALLAH ım inşallah bu sefer "ol" der ve olur,ne rüyalar görüyorum,kiminde yeniden başlamak için yeni hastaneler arıyorum,kiminde kız,erkek çocukları görüyorum,,, ya bakıyorum da hamileler listemize moral bulmak için tutan çok var hatta ilk seferde olanlar bile var,ama kendime bakınca tüp bebeğe inancımı kaybediorum,yok diyorum zaten kısmetse normal yolla da olur,böyle şansı az bi tedaviye bidaha katlanırmıyım bilmem diorum,ama hamileler nası hamile kaldıysa ben de öyle kalırım diorum sonra,ve pazartesiyi sevinçle bekliorum,,2 tane dondurulmuş blast embriyo... ben normal hayatıma devam ediorum bide,hiç yatmadım ne bilim yaz günü sıkıcı zaten,madem doktor da kısıtlamadı diorum... çok öptm sizleri!
arkadaslar idrar testinde negatif cikip kan testinde pozitif olan kimler var?
Ben varımHiç tavsiye etmiyorum idrar testi bir gun sonra kan verdim hamileyim sen de idrar yapma
arkadaslar idrar testinde negatif cikip kan testinde pozitif olan kimler var?
ne yaptın....sonuç belli oldumu?
canım sonucumu aldım pozitif :))266 çıktı çok şükür :)) 12 de öğrendim 1 gibi girdim siteye ama negatifleri görünce pozitif olduğunu yazamadım biraz zamanın geçmesini bekledim.elim varmadı olumsuz haberleri görünce çok üzüldüm :))anlatamam keşke pozitif haberler alabilseydim daha çok sevinecektim,bir daha ki sefere artık nolur metanetli olun inşallah sizlerden de hayırlı haber alırız, pes etmek yok...
canım sonucumu aldım pozitif :))266 çıktı çok şükür :)) 12 de öğrendim 1 gibi girdim siteye ama negatifleri görünce pozitif olduğunu yazamadım biraz zamanın geçmesini bekledim.elim varmadı olumsuz haberleri görünce çok üzüldüm :))anlatamam keşke pozitif haberler alabilseydim daha çok sevinecektim,bir daha ki sefere artık nolur metanetli olun inşallah sizlerden de hayırlı haber alırız, pes etmek yok...
İyi akşamlar kızlar...
ii akşamlar...canım sende son durum nedir,değerin yüksek çıkmıştı değilmi?
Canım benim sağolasın..değerim çok yükselmemişti.ama keseyi gördük bugün..kanamam başladı hayırlısı böyleymiş.
Kızlar benim ağrılı ve parçalı kanamam başladı.düşük yapıyorum sanırım.içim buruk ama kısmet böyleymiş.inş.bir daha ki sefere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?