Canım benim sağolasın..değerim çok yükselmemişti.ama keseyi gördük bugün..kanamam başladı hayırlısı böyleymiş.
Canim benim kiyamam Rabbim en kisa zamanda gondersin saglikla dogacak. Meleklerini insaallah sana ...Ne diyelim vakti gelmemis. Demek ki en kisa zamanda gelsin vakti Allahim negatif alan arkadaslarimizin gozyaslarini dindir evlerini senlendir
Mubarek mirac kandili geliyor dualarimiz hep meleklerimize kavusabilmek umuduyla...mubarek ucaylardayiz. Allahim kabul et dualarimizi...
bende varım :)))
ay nasil moral verdin bana yaa benim adetim gecikti tamam belki ilactan olabilirmis bende evde idrar testi yaptim bugun 14.gun ama negatif cikti butun gun aglamaktan icim cikti
akasyaa,,,şuan evim püfür püfürr rüzgarr var,süpperr serinledii,sende nasıl serinledimi biraz
ay nasil moral verdin bana yaa benim adetim gecikti tamam belki ilactan olabilirmis bende evde idrar testi yaptim bugun 14.gun ama negatif cikti butun gun aglamaktan icim cikti
Cnm bnm ee Dr ne dedi hu duruma dükü yapıcak mı sin dedi kafana göre karar verme çünkü B'nde agrili ve parçalı kanama yasadım düşük diye gittik Dr a kızım hamdolsun benimle kaldı Dr un la görüş
Cnm bnm ee Dr ne dedi hu duruma dükü yapıcak mı sin dedi kafana göre karar verme çünkü B'nde agrili ve parçalı kanama yasadım düşük diye gittik Dr a kızım hamdolsun benimle kaldı Dr un la görüş
Canım benim konuştum.yaılacak herşeyi yaptık dedi.bekleyeceğiz.ilaçlara devam dedi.boş gebelik olabilir dedi.bilmiyorum değerim de az artıyor ya bence düşük canım.zaten gel dedede gidemem tek başıma bu saatte.hayırlısı sabah giderim artık...
Canıom eminmisin? Keşke bi dr.a gitsen
canım sonucumu aldım pozitif :))266 çıktı çok şükür :)) 12 de öğrendim 1 gibi girdim siteye ama negatifleri görünce pozitif olduğunu yazamadım biraz zamanın geçmesini bekledim.elim varmadı olumsuz haberleri görünce çok üzüldüm :))anlatamam keşke pozitif haberler alabilseydim daha çok sevinecektim,bir daha ki sefere artık nolur metanetli olun inşallah sizlerden de hayırlı haber alırız, pes etmek yok...
akasyaa,,,şuan evim püfür püfürr rüzgarr var,süpperr serinledii,sende nasıl serinledimi biraz
Kızlar benim ağrılı ve parçalı kanamam başladı.düşük yapıyorum sanırım.içim buruk ama kısmet böyleymiş.inş.bir daha ki sefere...
Cnm bnm Rabbim yardımcın olsun insallh düşük değildir ya ben birşeyi anlamıyorum bu Dr lar nasıl anlayamiyorki boş gebelik olup olmadıgını bnm Dr um keseyi gördüğümüz gun oh şükür boş gebelik değil kese bozulmayacak hersey yolunda dedi aksam kanama başladı insallh cok sorun yasamazsn ve bebegin seni bırakmaz cnm dua et bol bol dinlen Güzelce kimse yok mü senin yanın da şimdi
Canım benim lütfen üzülmeyin.hayırlısı diyorum ben.istesem çağırırım da ben suan kimseye bir şey anlatacak güçte değilim..canım ne çok sevindim anlatamam...Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...
benim ev yaniyiii......
canım deme ya... lütfen.. bir dr. git canım.. çağırabileceğin kimse yok mu?
Yan binada ablam var.ama söylemedim tüpü.şimdi söylesem onların çenesini çekemem.yarına kadar sabredeyim.zaten kesemin çok düzgün olmadığını söyledi umutsuz olma da dedi..hayırlısı canım...
canım benim lütfen üzülmeyin.hayırlısı diyorum ben.istesem çağırırım da ben suan kimseye bir şey anlatacak güçte değilim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?