ikramaya,canım senin kontrolün nasıl geçti,doktora gidicektin bugün
İyi gecti hyaatim cok sukur basladim bu sefr...insaallah...psikologumla da gorustum hayatimla ilgili aldigim ve uygulamaya koydgum herkararimi destekledi ve boyle devam etmemi soyledi...
İlaclarimi aldim yarin basliyorum folic asit E vitamini (evicap) Coraspin ve estrofem verdi ayin 25 inde kontrolum var.. Yarin icin randevu aldim hiperbaric oksijene basliyorum insaallah... Tek kotu yani sicaklar. Gunesin en tepede oldugu saatlerd yolda olmak insaallah
Koca kısı geciridik yan gelip yatarak yazin sicagini bulduk tedaviye baslamak icin olcagi buydu tabii insaallah hamisligim kisa gelir de dogumda bunalmam sicaktan .....
oooooooooooooo kimler gelmişşşşşşşşşş.............nasilsin canlarim ben geldim bu arada 5000 sayfayi devirmissiniz valla masallah nasilisiz kizlar insallah iyisinizdir eve interneti baglattirdik yine sizi coooooooooook özlemisin yaaaaaaaaaa nasilsiniz hepiniz iyisinizdir insallah uzun süredir giremiyorum malum projeler geriye kaldi 3 tane en zorlari offffffffffff yaaaaaaaaaaa
İyi gecti hyaatim cok sukur basladim bu sefr...insaallah...psikologumla da gorustum hayatimla ilgili aldigim ve uygulamaya koydgum herkararimi destekledi ve boyle devam etmemi soyledi...
İlaclarimi aldim yarin basliyorum folic asit E vitamini (evicap) Coraspin ve estrofem verdi ayin 25 inde kontrolum var.. Yarin icin randevu aldim hiperbaric oksijene basliyorum insaallah... Tek kotu yani sicaklar. Gunesin en tepede oldugu saatlerd yolda olmak insaallah
Koca kısı geciridik yan gelip yatarak yazin sicagini bulduk tedaviye baslamak icin olcagi buydu tabii insaallah hamisligim kisa gelir de dogumda bunalmam sicaktan .....
Tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
GÖZÜN AYDIN RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN....
arkadaşlar merhaba, beni de aranıza alır mısınız acaba? forumunuz 5000 sayfayı geçmiş, o yüzden hakkınızda bilgi almak için geçmişe dönüp okuyamadım. aktif katılımcılar kısaca kendi durumlarını da benimle paylaşırsa çok sevinirim.
Ben 4 senelik evliyim. 3 sene korunduk, korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra mart 2011'de hamile kaldım. 8 haftalıkken kalbi durduğu için kürtajla aldılar bebeğimi. o gün bugündür hayat zindan oldu bana. etrafımda ne kadar arkadaşım, ne kadar genç aile bireyi varsa hepsi hamile kaldı ve doğurdular. ben bu süre zarfında onlara bakarak işkence çektim. kürtajdan sonra 3 ay korunduk. sonrasında 6 ay hamilelik gelmeyince ben rahim filmi çektirdim, eşim de spermiogram testi yapturdı. bende 2 tane polip çıktı, operasyonla alındı. eşimdi sperm sayısı 5,4 milyon, morfoloji %1 çıkınca şoke olduk. doktorumuz direk tüp bebek dedi. yazı geçirip kafamı rahatlatmak istedim. bu yüzden tedavimiz hayırlısıyla eylülde başlayacak. çok korkuyorum çocuğum olmaz diye çook. bu arada psikoloğa da gitmeye başladım, şimdilerde biraz daha iyiyim. tedavim bahçeci fulyada yapılacak...
Benim hikayem işte böyle...
Canım arkadaşlarım elimden gelen herşeyi yaptım.Rabbim dilerse devam edecek.ben tedbirimi aldım,takdir Allahın..İyi geceler uyumaya çalışacağım.iyi geceler hepinize...
hayırlısı olsun canım,,çok duyarlı davranmışsın ayrıca..inş herkesin yüzü gülecek inş
Canım benim çok çok tebrik ederim.kucağına almayı nasip etsin RABBİM..
canim benim tedavin hayirli olsun canim allah gönlüne göre versin insallah bi sorun yasamazsin benim merak ettigim bisey var vitamin E yi neden veriyorlar ????:26::26::26:
Iyi geceler sy ben uyuyamadin cok sick yaa evimde olmadugim icin yapicak birsey yok bide sancim var hafif sag kalcada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?