Tüp Bebek Günlüğümüz !

nasilsin canlarim ben geldim bu arada 5000 sayfayi devirmissiniz valla masallah nasilisiz kizlar insallah iyisinizdir eve interneti baglattirdik yine sizi coooooooooook özlemisin yaaaaaaaaaa nasilsiniz hepiniz iyisinizdir insallah uzun süredir giremiyorum malum projeler geriye kaldi 3 tane en zorlari offffffffffff yaaaaaaaaaaa

ikramaya,canım senin kontrolün nasıl geçti,doktora gidicektin bugün

İyi gecti hyaatim cok sukur basladim bu sefr...insaallah...psikologumla da gorustum hayatimla ilgili aldigim ve uygulamaya koydgum herkararimi destekledi ve boyle devam etmemi soyledi...
İlaclarimi aldim yarin basliyorum folic asit E vitamini (evicap) Coraspin ve estrofem verdi ayin 25 inde kontrolum var.. Yarin icin randevu aldim hiperbaric oksijene basliyorum insaallah... Tek kotu yani sicaklar. Gunesin en tepede oldugu saatlerd yolda olmak insaallah
Koca kısı geciridik yan gelip yatarak yazin sicagini bulduk tedaviye baslamak icin olcagi buydu tabii insaallah hamisligim kisa gelir de dogumda bunalmam sicaktan .....

canim benim tedavin hayirli olsun canim allah gönlüne göre versin insallah bi sorun yasamazsin benim merak ettigim bisey var vitamin E yi neden veriyorlar ????:26::26::26:

ana sizin orda hava karardi degil mi saate gec oldu bizim burasi daha aydinlik kizlar gecmise bakamiyorum bir yandanda ders calisiyorum gülden nasil oldu bilgi verirseniz sevinirim

oooooooooooooo kimler gelmişşşşşşşşşş.............

semoşum hamişliğin rahat geçecek... inşallah çok güzel bir ayda doğum yapacaksın......

Tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

teşekkür ederim canım seninde inşallah.bence değer az olmasına takılma, kişiden kişiye değişir bu sonuçlar, hepimizin vücut yapısı farklı biliyosun, üzülme de bebişinde üzülmesin,emin ol o annesine sıkı sıkı tutunuyodur:)) sevgiler

arkadaşlar merhaba, beni de aranıza alır mısınız acaba? forumunuz 5000 sayfayı geçmiş, o yüzden hakkınızda bilgi almak için geçmişe dönüp okuyamadım. aktif katılımcılar kısaca kendi durumlarını da benimle paylaşırsa çok sevinirim.
Ben 4 senelik evliyim. 3 sene korunduk, korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra mart 2011'de hamile kaldım. 8 haftalıkken kalbi durduğu için kürtajla aldılar bebeğimi. o gün bugündür hayat zindan oldu bana. etrafımda ne kadar arkadaşım, ne kadar genç aile bireyi varsa hepsi hamile kaldı ve doğurdular. ben bu süre zarfında onlara bakarak işkence çektim. kürtajdan sonra 3 ay korunduk. sonrasında 6 ay hamilelik gelmeyince ben rahim filmi çektirdim, eşim de spermiogram testi yapturdı. bende 2 tane polip çıktı, operasyonla alındı. eşimdi sperm sayısı 5,4 milyon, morfoloji %1 çıkınca şoke olduk. doktorumuz direk tüp bebek dedi. yazı geçirip kafamı rahatlatmak istedim. bu yüzden tedavimiz hayırlısıyla eylülde başlayacak. çok korkuyorum çocuğum olmaz diye çook. bu arada psikoloğa da gitmeye başladım, şimdilerde biraz daha iyiyim. tedavim bahçeci fulyada yapılacak...

Benim hikayem işte böyle...

öncelikle hoşgeldin.... ve emin ol doğru yerdesin.... ilk sayfamızda linkler var ordan hamile listemize ve tedavidekiler listemize ulaşabilirsin... orda kim kaç yaşında sorun ne nerde ve kaçıncı tedavi hepsi var.......... yavaş yavaş tanırsın hepimizi:)))

Canım arkadaşlarım elimden gelen herşeyi yaptım.Rabbim dilerse devam edecek.ben tedbirimi aldım,takdir Allahın..İyi geceler uyumaya çalışacağım.iyi geceler hepinize...

elifcim çok üzüldüm geçmiş olsun canım yarın bi doktora git bakalım inşallah bebeğin senledir Allah yardımcın olsun

pozitif alan kızlara hayırlı uğurlu olsun negatif alanlarada Allah sabır versin

herkese iyi geceler :)) umut dolu günler hepimizi bekliyor olacak, sadece herşeyin bir zamanının oduğunu bilelim yeter:)) inançlı olmak,sabretmek ve pes etmemek........

canim benim tedavin hayirli olsun canim allah gönlüne göre versin insallah bi sorun yasamazsin benim merak ettigim bisey var vitamin E yi neden veriyorlar ????:26::26::26:

Ben de merak ettim prospektusunu okudum. Hucre zarinda bulunan bir vitaminmis ve antioksidanmis..ostrogenle birlikte alindiginda kani sulandiriyormus kan dolasimini duzenliyormus.. Benim rahatsizligimin tedavisi icin vermis doktorumanlasilan..

Iyi geceler sy ben uyuyamadin cok sick yaa evimde olmadugim icin yapicak birsey yok bide sancim var hafif sag kalcada

karasu cum günlerdie sabaha karşı uyuyorum.. sabahın 7sinde tekrar uyanıyorum.... sıcakla aram hiç iyi değil... elim kolum kalkmıyo.... napcam bilmiyom....

canımm çok mutlu oldum Allahım sonunuda güzell yapsınn inşallahh ohh be akşam akşamm yüzüm güldüü yaa maşallah :emir_bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…