Tüp Bebek Günlüğümüz !

oooooooooooooo kimler gelmişşşşşşşşşş.............

semoşum hamişliğin rahat geçecek... inşallah çok güzel bir ayda doğum yapacaksın......
İnsaallah kiz hamis kaldim doguracagim ayi dusunuyorum goruyo musun

Hosgeldin canim zor gunler gecirmissin Allah yardimcin olsun.Ben de 3 yillik evliyim hic korunmadik gec birr yasta evlendigimiz icinnezaman gelirse basimizla beraber dedik tabii sperm ve yumurtlama takipleri yaptik 1. Yilin sonuna dogru olmayinca hersey yolunda sebepsiz derken benim rahim filmimle tuplerimin tikali oldugu kesfedilip laporoskopi ve hist iile alindi tupbebege gectik yumurtalarim ocak ayinda toplandi. Rahimde yapisiklik olustugu yeterli kalinliga ulsamadigi icin. Kalteli 4 embriyom donduruldu ve transferim iptal oldu..2 histereskopi yapildi sonucta daha kotu yapisti ve rahim daraldi simdi tekrar tedaviye basladim .. İnsaallahbu ay sonunda transferim yapilacak

karasu cum günlerdie sabaha karşı uyuyorum.. sabahın 7sinde tekrar uyanıyorum.... sıcakla aram hiç iyi değil... elim kolum kalkmıyo.... napcam bilmiyom....

Kiyamam akasyam senoin kiz hakkini nasil odeyeck acaba..m kocis havuza gitmisti istakoza donmus kac saattir onunla ugrasiyorum krem sprey merhem simdi horluyor .. Bende yoruldum opuyorum sizi
İyi geceler. Tatli ruyalar gonderiyorum sizlere karasu ve akasym

ay semoşum bu sıcaklar beni mahvetti.... adamıda işe gitmediğim için kendime benzettim sabahaca oturuyo benle... böyle böyle geçicek günlerimiz... bi süre sonra sıcağa alışırım diye düşünüyorum ama hayırlısı.... hadi uyu sen yarın görüşürüz....... öptüm seni

karasu cum günlerdie sabaha karşı uyuyorum.. sabahın 7sinde tekrar uyanıyorum.... sıcakla aram hiç iyi değil... elim kolum kalkmıyo.... napcam bilmiyom....

Ah ah kiyamm sana ben bende zor daliyorum uykuya kalktk kizumla hepumize dua ettik bolbol yeni yattim ama zor uyucam gibi kizimda durmuyorki masallh kipir kipir insallh saglikla bugunlerde gecicek hamdosun rabbime raziyiz biz bunlara

Hepinze hayirli cumalar diliyorum rabbim dualarinizi kabo tsin insallh ben guldeni cook merak ediyorum arayip rahtsz etmk istemiyorum hbri olan varsa bilgi gerirse cook sevinirim hepinizi cook seviorum

Hepinze hayirli cumalar diliyorum rabbim dualarinizi kabo tsin insallh ben guldeni cook merak ediyorum arayip rahtsz etmk istemiyorum hbri olan varsa bilgi gerirse cook sevinirim hepinizi cook seviorum

gunaydın canımmmmmmmm
haber gelırse yada bırsey ogrenırsem yazarım sanaaa
bızde senı cok sevıyorum hayatımmm

hayırlı cumalar ALLAHIM cümlemizin duasını kabul etsin hepimiz huzur sağlık sıhhat ve sağlıklı hayırlı yavrularımızı nasip etsin (amin)

canım hoşgeldin öncelikle.. hepimiz burda ne badireler atlatıyoruz.. ama Rabbim inde izniyle bebişlerimize kavuşuyoruz bu savaşın sonunda... insallah Rabbim bebişi olmayanlara sağlıklı hayırlı bebiş.. bebişi olanlarada hayırlı sağlıklı hamilelikler ve doğumlar verir...

kızlar günaydın.. bugün sıcaklar devam ediyor.. uyuyamadım bile... nasıl başedeceğiz bu sıcaklarla bilemiyorum ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…