İnsaallah kiz hamis kaldim doguracagim ayi dusunuyorum goruyo musunoooooooooooooo kimler gelmişşşşşşşşşş.............
semoşum hamişliğin rahat geçecek... inşallah çok güzel bir ayda doğum yapacaksın......
arkadaşlar merhaba, beni de aranıza alır mısınız acaba? forumunuz 5000 sayfayı geçmiş, o yüzden hakkınızda bilgi almak için geçmişe dönüp okuyamadım. aktif katılımcılar kısaca kendi durumlarını da benimle paylaşırsa çok sevinirim.
Ben 4 senelik evliyim. 3 sene korunduk, korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra mart 2011'de hamile kaldım. 8 haftalıkken kalbi durduğu için kürtajla aldılar bebeğimi. o gün bugündür hayat zindan oldu bana. etrafımda ne kadar arkadaşım, ne kadar genç aile bireyi varsa hepsi hamile kaldı ve doğurdular. ben bu süre zarfında onlara bakarak işkence çektim. kürtajdan sonra 3 ay korunduk. sonrasında 6 ay hamilelik gelmeyince ben rahim filmi çektirdim, eşim de spermiogram testi yapturdı. bende 2 tane polip çıktı, operasyonla alındı. eşimdi sperm sayısı 5,4 milyon, morfoloji %1 çıkınca şoke olduk. doktorumuz direk tüp bebek dedi. yazı geçirip kafamı rahatlatmak istedim. bu yüzden tedavimiz hayırlısıyla eylülde başlayacak. çok korkuyorum çocuğum olmaz diye çook. bu arada psikoloğa da gitmeye başladım, şimdilerde biraz daha iyiyim. tedavim bahçeci fulyada yapılacak...
Benim hikayem işte böyle...
karasu cum günlerdie sabaha karşı uyuyorum.. sabahın 7sinde tekrar uyanıyorum.... sıcakla aram hiç iyi değil... elim kolum kalkmıyo.... napcam bilmiyom....
Kiyamam akasyam senoin kiz hakkini nasil odeyeck acaba..m kocis havuza gitmisti istakoza donmus kac saattir onunla ugrasiyorum krem sprey merhem simdi horluyor .. Bende yoruldum opuyorum sizi
İyi geceler. Tatli ruyalar gonderiyorum sizlere karasu ve akasym
karasu cum günlerdie sabaha karşı uyuyorum.. sabahın 7sinde tekrar uyanıyorum.... sıcakla aram hiç iyi değil... elim kolum kalkmıyo.... napcam bilmiyom....
Hepinze hayirli cumalar diliyorum rabbim dualarinizi kabo tsin insallh ben guldeni cook merak ediyorum arayip rahtsz etmk istemiyorum hbri olan varsa bilgi gerirse cook sevinirim hepinizi cook seviorum
günaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar
hayırlı cumalar ALLAHIM cümlemizin duasını kabul etsin hepimiz huzur sağlık sıhhat ve sağlıklı hayırlı yavrularımızı nasip etsin (amin)
arkadaşlar merhaba, beni de aranıza alır mısınız acaba? forumunuz 5000 sayfayı geçmiş, o yüzden hakkınızda bilgi almak için geçmişe dönüp okuyamadım. aktif katılımcılar kısaca kendi durumlarını da benimle paylaşırsa çok sevinirim.
Ben 4 senelik evliyim. 3 sene korunduk, korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra mart 2011'de hamile kaldım. 8 haftalıkken kalbi durduğu için kürtajla aldılar bebeğimi. o gün bugündür hayat zindan oldu bana. etrafımda ne kadar arkadaşım, ne kadar genç aile bireyi varsa hepsi hamile kaldı ve doğurdular. ben bu süre zarfında onlara bakarak işkence çektim. kürtajdan sonra 3 ay korunduk. sonrasında 6 ay hamilelik gelmeyince ben rahim filmi çektirdim, eşim de spermiogram testi yapturdı. bende 2 tane polip çıktı, operasyonla alındı. eşimdi sperm sayısı 5,4 milyon, morfoloji %1 çıkınca şoke olduk. doktorumuz direk tüp bebek dedi. yazı geçirip kafamı rahatlatmak istedim. bu yüzden tedavimiz hayırlısıyla eylülde başlayacak. çok korkuyorum çocuğum olmaz diye çook. bu arada psikoloğa da gitmeye başladım, şimdilerde biraz daha iyiyim. tedavim bahçeci fulyada yapılacak...
Benim hikayem işte böyle...
gunaydın canımmmmmmmmmmm
nasılsınnnnnnnn
kızlar günaydın.. bugün sıcaklar devam ediyor.. uyuyamadım bile... nasıl başedeceğiz bu sıcaklarla bilemiyorum ki..
kızlar çok uykum geliyor.. bilgisayarın başında duramıyom esnemekten...
iyiyim sen nasılsın canım menim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?