Tüp Bebek Günlüğümüz !

Günaydın canlarım,
Dün dr a gideceğimden bahsetmiştim. 2 li test sonucumu götürdüm. Hayri bey bana eğer bu testi yaptırmamış olsaydın yaştan dolayı amniyosentez yapman gerekir derdim
(35 yaş üstü için) ama testte görüyorum ki riskin sadece yaştan kaynaklanıyor, kan sonuçların güzel dedi. Ama ben yaptır veya yaptırma diyemem dedi. Eğer bir kadın yaptırmaz ve çocuğu mongol doğarsa, bu onun ömür boyu yaşayacağı bir şey, ama diğer yandan amniyosentezin de az da olsa riski var, eğer amniyosentez olur da bebek düşerse, ben 2-3 gün üzülürm ama sonuçta bu da sizin yaşayacağınız birşey yani karar sizin dedi.
Ama diğer tarafta kadın doğumcuların eş ve akrabalarına hep amniyosentez yaptırdıklarından konuştuk. Kararsız kaldım yani, 2.düzey ultrasonun amniyosentezle alakası yok o sadece organ anormalilerini görür, genetik hastalıkları tespit etmez dedi. Siz hamile arkadaşlar amniyosentez yaptınız mı?
Bu arada bebişim cinsiyetini göstermedi..

gunayıdn canımmmmmmmm
evet cok sıcak ama bugun dusecek dayan kuzummmm

dayanmaya çalışıyorum canım.. bebişlerim için her şey.. ya ben çok merak ediyorum bebişlerimin keselerini..sonrada kalp atışını insallah...hep merak hep merak... keşke her şey bir anda olup bitiverse... yani her şeyi bu kontrolde görebilsem...

canım çoğu insan amniyosentez yaptırmıyor.. ama senin içine nasıl sinecekse öyle yap canım.. güvendiğin bir dr. un ve güvendiğin bir merkez varsa yaptırman en iyisi gibi geldi bana..

sakladı demek kendını yerım ben kartalı canım benım yaaaaaaaa
canım baska bır doktorada gıt ıcıne sınmedıyse bızım kızlardan yaptıran oldu dıye bılıyorum ama sen kendıne bak hanı karar senın hayatım ıcın nasıl rahat edecekse oyle davran...

oyle bırsey yok sırayla kuzummmmmmmm kalp atısını duy Allahın ıznıyle de sonrası zaten gelır hayatımmmmmmm

canım özcelikle aramıza hosgeldin.ben 32 yasındayım ,izmir deyim ,çalişiyorum.eşimle 1,5 yıl denedik olmadı sonra hsg cekildi tüpler tıkalıymıs ,bir hsg ile acılmış ama doktor yine tıkanmaz diyemem dedi.
biraz deneyin ama yaşinı cokda gecirmeyin tüp bebk içinde rezervler azalmasın dedi..,
bahceciye gittik ,ta burdan kalkıp istanbul'a hr gittiğimden saatlerce bekledim her gittiğimde tahliller için ayrı para aldım ve toplamda sözde bana bakacak mustafa bahceci beyi 15 dakika gormusumdur ,oda 9 dakikasi ilk gorusmede (once hemsire konusuo sonra o gelio )sonrakilerde ultrasonlara girip dosyaya sole bi baktıgında..neyse bunlar cok sorun değil..8 yum toplantı 7 dollendi 1 'i kondu.sonuc 12 gun sonra bhcg "0" aradım hemsireyi hemen ulasamadım (zaten doktora ulasmak mumkun değil)
aaa negatiiif ,ilaçlari bırak geçmiş olsun dedi kapadi..ve sonraki 2 gün belki doktor arar diye bekledim tık yok.
ben aradım sonra salak gibi dondurulmus tedavisine hemen baslamak istiyorum diye ,gittim başladik (doktoru gormedim)2.transferde yalvardım 2 tane koyun diye cunku bana dedilerki cozulenlerden biri iyi kalite biri orta diğer üçü zayıf biri öldü..bende dedim orta ve iyiyi koyun bitane dondurulmaz cunku lütfen dedim yalvardım.yok koymadı ..
sonuc 13 gün sonra kimyasal gebelik ,busefer bikere aradı doktor ama hemsireye telofonda agladığım ve isyan ettiğim için olabilir cunku belki riskli bi durumdayım ama doktorumla görüşemiyorum diye konusmustum..bide ustune ustluk bana 2 eniyi kalite emb donduruldu demezler mi e dedim hani en iyi kaliteyi koyduydunuz biri ortaydı diğerleri zayofti noldu,yok dediler boyle..sonra biraz zorlayınca bahceci dondurlan 2 tane eniyi kalite diil yanlıs solemişler iyi ve orta diyebiliriz dedi o nedemekse ...
suan orda kalan 2 dondurulmusu denemek istemiyorum asla ,yumurta toplma işlemi nekadar zoruma gitsede bidaha tedavi gorucem busefer İzmir'de ,

sen istanbul daysan sana bulent baysal 'i tavsiye ederim.

sevgiyle

Günaydııııın.çok güzel bir gün olur inşallah.biraz önce kan verdim.sonucu 2 saat sonra alıcam.telefonla olmuyomuş,gidip almam gerekiyomuş.Allah'tan eve çok yakın.dua edin kızlar....

canım hayırli olsun tedavin ,
merak ettiğim birşey var "hiperbaric oksijene " ne demek?

canım" laporoskopi ve hist iile alindi " ile alindi dediğ nedir .bana sadece hsg yapıldı ,biri hsg ile acıldı ama baska bişey yapılmadı da..

Günaydııııın.çok güzel bir gün olur inşallah.biraz önce kan verdim.sonucu 2 saat sonra alıcam.telefonla olmuyomuş,gidip almam gerekiyomuş.Allah'tan eve çok yakın.dua edin kızlar....

inş. sedamu senden güzel haber alırız da moralimiz düzelir...

canım canımmm hayırlısı olsun ne diyelim sana dünde yazmıştım biliyosun sizin sorun senin rezerv azlığından kaynaklanıyor diye hatırlıyorum bakmadım listeye ama biliyosunki aydın bey kadın infertelitesi konusunda süper bir adam ona güven sölücekleri çok önemli bende üst üste negatif aldım ama ilk aydın beyde denesem sorunumuza daha önceden ulaşırdım 3.denemede aydın bey sayesinde sorunumuzun temelini bulduk ve şimdi tedavideyiz ama ben 1.negatiften sonra bütün genetik test vs herşeyi yaptrıdım bence sende kafan rahat etsin diye herşeyinizi yaptır ...tutunmama nedeni tamamen embriyo kalitesi canım bunu bil ve kafanı rahatlat ben üstüne basa bana aydın bey benimle alakalı yada eşimle başka ne olabilir ne yapalım ne gerekiyosa yaparız dediğimde asla dedi tek sorun sperm embriyo oluşması için ilk 3.gün yumurta görev yapar sonra sperm devreye girer sorunun nerden kaynaklandığını az çok anlarız bende ilk 3 gün embriyolar tam günü ve hücresinde 1.kalite ilerledi 4.gün gerilemeye başladı ve nitekimde tutunmadı bu yüzden kafanı rahatlat ve yumurta kalitesini arttırmak için neler yapılabilir bunların üzerine git hakkında hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda rabbim yüzüne güler evladına kavuşursun....

merhaba ben izmirden 32 yaşındayım 3 negatif denemem var erkek faktörlüyüz kaan aydosta tedavi oluyoruz ilaç tedavisi .....şuan beklemedeyiz....

sen normal yollarla hamile kaldığına göre eşini sperm sayısı normaldi demek stresten gerileme olmuş olabilir sakin olmakta fayda var yaşını yazmamışsın eğer gençsen strese sokmayın kendinizi öncelikle gebelik oluışmaması poliplerden olabilir onların önlemini almalısın .....eşinde en büyük tavsiyem bu konuda faydasını gören birisi olarak hayatımızın vazgeçilmezi keçi boynuzu kürü bunu uygula internete yazarsan nasıl yapıldığını okursun çok faydalı sayıda ve kalitede çok önemli rolu var bunun dışındada biz tedaviden beri doktorumuzun tavsiyesi ile eşim slip çamaşır giymiyor tamamen pamuk bol boxerlar aldım onları kullanıyor bu çok çok önemli ...onun dışındada gene bizim doktorumuz tavsiyesi ile kullandığımız ilaç vs şeyler var zaman içerisinde istesen hepsini paylaşabilirim canım hakkınızda hayırlısı olsun stres insanı yok eder bunu unutma bebeğini kaybetmiş olman çok üzücü ancak hayatını zindan etme herkesin acısı kendine ama bunun 10 mislini yaşayanlar var beterin beteri var diyip hep şükret ve yoluna öle devam et ...çocuğun olmaz diye korkma herkesin çocuğu olur sadece zaman o vakit geldiğinde bebeğinde sana gelecek....inşallah çok uğraşmadan yavruna kavuşurusn....burdan öğrenceğin çok şey olacak doğru yerdesin yani ...önce sabrı öğrenceksin bu topikte sonra kabullenmeyi sonra paylaşmayı burası çok güzel bir topik:)) tekrar hoş geldin ....

offff yaaaaa... babam şimdi abimle konuştu.. kardeşinin iğnesi var dedi.. deli olcam o kadar da tembihledim...yaaaa sinir oldum.. kızsan kızılmaz... offf yaaaa... ağlıcam şimdi....

hepinize kocaman merhaba,
aranıza yeni katıldım,42 yaşında annelik göz kırptı bana sanırım..sanırım diyorum çünkü p.tesi 3. kez beta HCG bakılacak ve değerde artış devam ederse benim minik embriyo dünyada kalmaya karar veriyor gibi olacak...hep olasılıklı konuşuyorum,henüz ben hamileyim diyemiyorum,benim için kağıt üzerindeki rakamlardan ibaret şimdilik..ama şunu iyi biliyorum ki,bu bir mucize...bu 3. mikro denemem,ayrıntıları daha sonra anlatırım bir ara,çok güzel duygular yaşıyorum arkadaşlar..Allah tüm kadınlara anneliği nasip etsin inşallah..

insallah canım..... hepimize tamamına erdirsin hamileliğini.. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...

offff baba yaaa... offfff..... içime dert etti bak.. keşke aillere bile söylemeseydim... nasıl bir süreç olduğunu bilmediğim için söyledim... offff yaaaaa... ağızlarında da bakla ıslanmıyor... ağlıcam ya....

ayyy çok heyecanlıyım,başkaları test sonucunu beklerken nasıl dayanıyolar diye düşünüyodum.mecbur dayanuyosun işte ama heyecan çoooook fena :)

ya boşver bu kadar stres yapma kendine,bebişlerini düşün.her şeyde bir hayır vardır.

canım stres yapma ya hastayım dersın baska ıgne dersın kuzum aaaa bebelerı dusunnnnnn ....

defnelmacımmm aileler böyle canım onlar iyilik düşünerek yapıyorlar ama bizim durumumuzu anlayamıyorlar...neyse sıkma canını şimdi bunun için, herşeyden önemlisi bebeklerin...

ayyy çok heyecanlıyım,başkaları test sonucunu beklerken nasıl dayanıyolar diye düşünüyodum.mecbur dayanuyosun işte ama heyecan çoooook fena :)

en kotusude bu beklemek zaten kuzum yaaaaaaaaaaaaaa

amın cnm ıns degerın cok gzuel artar ve bebegın senınledır canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…