Tüp Bebek Günlüğümüz !

Günaydııııın.çok güzel bir gün olur inşallah.biraz önce kan verdim.sonucu 2 saat sonra alıcam.telefonla olmuyomuş,gidip almam gerekiyomuş.Allah'tan eve çok yakın.dua edin kızlar....

günaydın canım , tabiki dualarımız seninle, ama eminim güzel haber alacaksın :)) umudunu kaybetme iyi düşün hep :))

ayyy çok heyecanlıyım,başkaları test sonucunu beklerken nasıl dayanıyolar diye düşünüyodum.mecbur dayanuyosun işte ama heyecan çoooook fena :)

insallah güzel haberleri alacaksın canım...

Ah canım yaaaaaaaaa

hiç sorma.. bari annem desin dedim.. bebek var düşük tehlikesi olduğu için iğne yapılıyor... yok anlamamıştır o diyor.. sanki salak anlamıcak...

ya boşver bu kadar stres yapma kendine,bebişlerini düşün.her şeyde bir hayır vardır.

canı m ya nasıl stres yapmıyım.. kimse duymasın diye elimden geleni yaptım.. şimdi her şey mahvoldu....yalan söylemekte istemiyorum.. kimse bilmese yalan söylemek zorunda da kalmazdım....çok sinir oldum ya anlatamam....

hepinize çok teşekkür ederim kızlar..hayallerinizin peşini bırakmayın..siz gereken çabayı gösterince Allah karşılığını mutlaka veriyor..yeter ki sabırlı ve azimli olalım..

canım demettt uzme kendını tahmın edıyorum cablarının bosa cıkmasını ama rabbımın bıldıgı vardır baska dıyecek bırsey yok yarın da mırac gecesi inşl..efendımız rabbımın huzurunda neler ıstedıı neler bızde dua edelım bızım ıcın 'ol' demesını ıstesın dıye ınsl..duyuyor o bızı ummetını yanlız bırakmazz booll dua edelım ınsl..uzme vardır bır hayırrr canım benım sabır melegimmmm hepimiz bunun mukafatını elbet alacagız canımmmmmmmmmmmm

canım ya böyle bir girişiminiz olduğundan haberi yoksa anlamamış olabilkir.herkes bizim kadar tüp bebek konusunda engin bilgilere sahip değil ki
sen yine de stres yapma,bak bebişler üzülecek.

demetcimm rabbim sabır versin...seni çok iyi anlıyorum...ben de aynı duyguları yaşadım...ama yeni umutlarla yola devam etmekten başka çaremiz tok...Rabbim bize de hayırlı tez zamanda versin. göbişlerimizi doldursun inşallah...

canım stres yapma ya hastayım dersın baska ıgne dersın kuzum aaaa bebelerı dusunnnnnn ....

annemde şimdi öyle diyor.. ama sanki iki hafta sonra söyleyince anlamayacaklar.. salak mı bu insanlar canım...

defnelmacımmm aileler böyle canım onlar iyilik düşünerek yapıyorlar ama bizim durumumuzu anlayamıyorlar...neyse sıkma canını şimdi bunun için, herşeyden önemlisi bebeklerin...

evet ya... birde kendi annen baban böyle düşüncesizce davranınca çok sinir oluyorum.. artık yanımda kimse kalsın istemiyorum..birde ailelerle yaşamaktan bıktım.. ya kayınvalidem kayınpederim burda, ya annem babam.. iyilik yapıyorlar tamam ama bazen de çok sıkıyorlar beni.. olmasalar daha iyi.. insallah eşim gelirde artık bende yalnız kalabilirim....çok sıkıldım ya.. kendi evimde benim dışımda gelişiyor her şey... çok sıkıldım...

nasılsınız güzellerrrrrrrrr hayırlı cumalar dilerım hepınızeeeeeeeeeee ınsalhhhhhhhh bugun herkes ama herkes güzel haberler alırrrrrrrrrrr bol bol dua edelımmm rabbımın kapıları dualarımıza sonuna kadar acık benceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

maasallah ınsl..yükselir canımyaaa bısedeugrara o mucızeden ınsl...haydı hayırlı haberler ver ınslll

canım ya böyle bir girişiminiz olduğundan haberi yoksa anlamamış olabilkir.herkes bizim kadar tüp bebek konusunda engin bilgilere sahip değil ki
sen yine de stres yapma,bak bebişler üzülecek.

offf yaaaa...ne bileyim.. zaten bebekleri olmuyor dr. gitsin deyip duruyorlarmış annemlere... amannn.. bir şey derlerse canım çok sıkılır... böyle şeyleri kafama çok takıyorum işte ben.. ben çok düşünceliyim.. bana bir şeyi söyleme denirse asla söylemem.. böyle özel konularda asla yorum yapmam.. sadece anlatanı dinlerim.. ama benim etrafımda her konuda her şeyi bilen o kadar çok insan varki zevzek zevzek konuşurlar diye korkuyorum....

canım uzulme takma ya bak tup dememıstır bebek var demsı ıste yanı esının geldıgını bılıyorlar sonucta 1 aylıkta hamısısın sen sımdı
normal yollkı abın onu dusunmez hanı aklına kotu bırsey gelemz esım yanında degıl dıye korkuyorsan annen baban ve esının aılesı bılıyor sonucta sıkma canını zaten ogrenecekelrdı
kotu dusunme 1 hafta once ogrendı abınde ...

aynen öyle canım,dua edin bana.

edıyom kuzum edıyom etmemmı
rabbım senı melegıne kavustursun hayatımmm

hepinize çok teşekkür ederim kızlar..hayallerinizin peşini bırakmayın..siz gereken çabayı gösterince Allah karşılığını mutlaka veriyor..yeter ki sabırlı ve azimli olalım..

aynen canım sabır ve dua ıle gelıyor bızım nazlı melekelrımızzz

napıyorsun canım nasılsın gelmıyorsun artık cok fazla gorusemıyoruzzzzzzzzzzz
amın canımmmmmmm

ayyy çok heyecanlıyım,başkaları test sonucunu beklerken nasıl dayanıyolar diye düşünüyodum.mecbur dayanuyosun işte ama heyecan çoooook fena :)

canım insanın elinde değil ki heyecanlanmamak.biz dün öğrenmeye gittiğimizde eşimle benim elimiz ayağımız tutmadı.tc kimlik no mu verdim sonucu bize söylemeden ben dayanamadım ve ağlama krizine girdim, eşim beni yatıştırmaya çalıştı ama nafile, hemşire hanımın hadi gözünüz aydın demesiyle daha da fena ağlamaya başladım bu sefer sevinçten,8 yıldır bekliyodum çünkü bu sözü,Allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu sanada inşallah:)) tabi kalp atışını duyana kadar sevincim yarım...ama içimde çok büyük bir umut var...lütfen sizde umudunuzu hiç kaybetmeyin.hayırlı haberini yaz bekliyoruz seni ....

canım sadece iğnesi var dedi.. ne bebişten ne de tedaviden bahsetti... ama yinede sinir oluyorum ben böyle şeylere.. ya birazda eşimin yanımda olmayışı.. sürekli ailelerle kalmak zorunda olmam beni çok sıktı.. her şeyi onlar biliyor şimdi... yok öyleymiş yok böyleymiş.. saygısızlık olmasın diye susuyorum ama çok sıkıldım.. artık kendi istediğim gibi davranmak istiyorum.. yine Allah razı olsun beni düşündüklerinden yanımdalar.. ama inanın ki çok sıkıldım... bitnmiyor işti bitmiyor...gelmeyinde denmiyor.. akılları burda kalıyor.. hafta sonu eşimle konuşacağım..kendine yakın bir yerlerde ev tutsun bana.. çok sıkıldım çünkü.... onada izin vermezler ki... her şeye karışıyor bu aileler.. çok sıkıldım.. banada batıyor bu aralar söyledikleri her şey...hormonlar tavan yaptığı için.. yinede kendi ananem babam daha anlayışsız gibi sanki.. kayınvalidem felan çok gıkını çıkarmıyor.. ama benim annem babam her şeyin en iyisini kendileri biliyor...offf yaaaa... bazen çok kızıyorum onlara....birde bir şey desen hemen alınıyorlar.. offf yaaa.... çok sıkıldım... neyseki bugün abimlere geçecekler... hafta sonu orda kalacaklar.. sonra gelecekler yine......çok sıkıldım kızlar anlatamam.......

kızlar size bişey söylemek istiyorum çok önemli idrar tahlili yaptım bu sabah transferimin 10. günü bugün 2. çizgi belli belirsiz çıktı yani 2. çizgiyi görebiliyorum hamilemiyim yani şimdi

kızlar size bişey söylemek istiyorum çok önemli idrar tahlili yaptım bu sabah transferimin 10. günü bugün 2. çizgi belli belirsiz çıktı yani 2. çizgiyi görebiliyorum hamilemiyim yani şimdi

canım ben idrar tahlili yapmadım... kan testi en kesin sonuç dayanamayacaksan yaptırsana bir yerlerde kan tahliiili... insallah bebişlerin seninledir canım.... ama idrar testinde çıkmış baksana....

canım 10. gundeysen gıdıp kan ver hanı test yanıltıyor cunku basımıza geldı ... ıns hamılesındır kuzum hadı gıt gel beklıyoruz

offff yaaaaa... babam şimdi abimle konuştu.. kardeşinin iğnesi var dedi.. deli olcam o kadar da tembihledim...yaaaa sinir oldum.. kızsan kızılmaz... offf yaaaa... ağlıcam şimdi....
canım anlıyorum seni bende aynen annemlere bişey soylemeyin dediğimde sonradan arkamdan gizlice soylenmiş olabiliyor ve ben tahmin edemeyeceğin kadar cok sinir oluyor ve geriliyorum..ama sonra sakin düşününce bunlar önemli değil ne olacaksa olacak sensakin ol başka sey düşün

canım cok cok mutlu odlum maşallah sana ve bebişine ,saglıkla huzurla eline almayı nasip etsin Rabbim,

canım inşallah positif olacak ,hayirlisi :)

oh maşallah :)ozaman yarında kan yap da rahatla ,inşallah güzel haberler gelecek belli oldu=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…