Günaydııııın.çok güzel bir gün olur inşallah.biraz önce kan verdim.sonucu 2 saat sonra alıcam.telefonla olmuyomuş,gidip almam gerekiyomuş.Allah'tan eve çok yakın.dua edin kızlar....
ayyy çok heyecanlıyım,başkaları test sonucunu beklerken nasıl dayanıyolar diye düşünüyodum.mecbur dayanuyosun işte ama heyecan çoooook fena :)
Ah canım yaaaaaaaaa
ya boşver bu kadar stres yapma kendine,bebişlerini düşün.her şeyde bir hayır vardır.
en kotusude bu beklemek zaten kuzum yaaaaaaaaaaaaaa
aynen öyle canım,dua edin bana.
insallah güzel haberleri alacaksın canım...
hiç sorma.. bari annem desin dedim.. bebek var düşük tehlikesi olduğu için iğne yapılıyor... yok anlamamıştır o diyor.. sanki salak anlamıcak...
canı m ya nasıl stres yapmıyım.. kimse duymasın diye elimden geleni yaptım.. şimdi her şey mahvoldu....yalan söylemekte istemiyorum.. kimse bilmese yalan söylemek zorunda da kalmazdım....çok sinir oldum ya anlatamam....
canım stres yapma ya hastayım dersın baska ıgne dersın kuzum aaaa bebelerı dusunnnnnn ....
defnelmacımmm aileler böyle canım onlar iyilik düşünerek yapıyorlar ama bizim durumumuzu anlayamıyorlar...neyse sıkma canını şimdi bunun için, herşeyden önemlisi bebeklerin...
maasallah ınsl..yükselir canımyaaa bısedeugrara o mucızeden ınsl...haydı hayırlı haberler ver ınslllhepinize kocaman merhaba,
aranıza yeni katıldım,42 yaşında annelik göz kırptı bana sanırım..sanırım diyorum çünkü p.tesi 3. kez beta HCG bakılacak ve değerde artış devam ederse benim minik embriyo dünyada kalmaya karar veriyor gibi olacak...hep olasılıklı konuşuyorum,henüz ben hamileyim diyemiyorum,benim için kağıt üzerindeki rakamlardan ibaret şimdilik..ama şunu iyi biliyorum ki,bu bir mucize...bu 3. mikro denemem,ayrıntıları daha sonra anlatırım bir ara,çok güzel duygular yaşıyorum arkadaşlar..Allah tüm kadınlara anneliği nasip etsin inşallah..
canım sabır melegımm ınsl..olumlu bır haber alıcazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz dua ıle hayırlı cumalarrr bol dua et cum avaktı bugunn ınslll aklımdasınnn sedaaaaaaaaaaaaaen kotusude bu beklemek zaten kuzum yaaaaaaaaaaaaaa
canım ya böyle bir girişiminiz olduğundan haberi yoksa anlamamış olabilkir.herkes bizim kadar tüp bebek konusunda engin bilgilere sahip değil ki
sen yine de stres yapma,bak bebişler üzülecek.
insallah güzel haberleri alacaksın canım...
Hiç sorma.. bari annem desin dedim.. bebek var düşük tehlikesi olduğu için iğne yapılıyor... yok anlamamıştır o diyor.. sanki salak anlamıcak...
canı m ya nasıl stres yapmıyım.. kimse duymasın diye elimden geleni yaptım.. şimdi her şey mahvoldu....yalan söylemekte istemiyorum.. kimse bilmese yalan söylemek zorunda da kalmazdım....çok sinir oldum ya anlatamam...
hepinize çok teşekkür ederim kızlar..hayallerinizin peşini bırakmayın..siz gereken çabayı gösterince Allah karşılığını mutlaka veriyor..yeter ki sabırlı ve azimli olalım..
nasılsınız güzellerrrrrrrrr hayırlı cumalar dilerım hepınızeeeeeeeeeee ınsalhhhhhhhh bugun herkes ama herkes güzel haberler alırrrrrrrrrrr bol bol dua edelımmm rabbımın kapıları dualarımıza sonuna kadar acık benceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ayyy çok heyecanlıyım,başkaları test sonucunu beklerken nasıl dayanıyolar diye düşünüyodum.mecbur dayanuyosun işte ama heyecan çoooook fena :)
canım uzulme takma ya bak tup dememıstır bebek var demsı ıste yanı esının geldıgını bılıyorlar sonucta 1 aylıkta hamısısın sen sımdı
normal yollkı abın onu dusunmez hanı aklına kotu bırsey gelemz esım yanında degıl dıye korkuyorsan annen baban ve esının aılesı bılıyor sonucta sıkma canını zaten ogrenecekelrdı
kotu dusunme 1 hafta once ogrendı abınde ...
edıyom kuzum edıyom etmemmı
rabbım senı melegıne kavustursun hayatımmm
aynen canım sabır ve dua ıle gelıyor bızım nazlı melekelrımızzz
kızlar size bişey söylemek istiyorum çok önemli idrar tahlili yaptım bu sabah transferimin 10. günü bugün 2. çizgi belli belirsiz çıktı yani 2. çizgiyi görebiliyorum hamilemiyim yani şimdi
kızlar size bişey söylemek istiyorum çok önemli idrar tahlili yaptım bu sabah transferimin 10. günü bugün 2. çizgi belli belirsiz çıktı yani 2. çizgiyi görebiliyorum hamilemiyim yani şimdi
canım ben idrar tahlili yapmadım... kan testi en kesin sonuç dayanamayacaksan yaptırsana bir yerlerde kan tahliiili... insallah bebişlerin seninledir canım.... ama idrar testinde çıkmış baksana....
canım anlıyorum seni bende aynen annemlere bişey soylemeyin dediğimde sonradan arkamdan gizlice soylenmiş olabiliyor ve ben tahmin edemeyeceğin kadar cok sinir oluyor ve geriliyorum..ama sonra sakin düşününce bunlar önemli değil ne olacaksa olacak sensakin ol başka sey düşünoffff yaaaaa... babam şimdi abimle konuştu.. kardeşinin iğnesi var dedi.. deli olcam o kadar da tembihledim...yaaaa sinir oldum.. kızsan kızılmaz... offf yaaaa... ağlıcam şimdi....
canım cok cok mutlu odlum maşallah sana ve bebişine ,saglıkla huzurla eline almayı nasip etsin Rabbim,hepinize kocaman merhaba,
aranıza yeni katıldım,42 yaşında annelik göz kırptı bana sanırım..sanırım diyorum çünkü p.tesi 3. kez beta HCG bakılacak ve değerde artış devam ederse benim minik embriyo dünyada kalmaya karar veriyor gibi olacak...hep olasılıklı konuşuyorum,henüz ben hamileyim diyemiyorum,benim için kağıt üzerindeki rakamlardan ibaret şimdilik..ama şunu iyi biliyorum ki,bu bir mucize...bu 3. mikro denemem,ayrıntıları daha sonra anlatırım bir ara,çok güzel duygular yaşıyorum arkadaşlar..Allah tüm kadınlara anneliği nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?