canım 10. gundeysen gıdıp kan ver hanı test yanıltıyor cunku basımıza geldı ... ıns hamılesındır kuzum hadı gıt gel beklıyoruz
Iyi geceler sy ben uyuyamadin cok sick yaa evimde olmadugim icin yapicak birsey yok bide sancim var hafif sag kalcada
canım çoğu insan amniyosentez yaptırmıyor.. ama senin içine nasıl sinecekse öyle yap canım.. güvendiğin bir dr. un ve güvendiğin bir merkez varsa yaptırman en iyisi gibi geldi bana..
sakladı demek kendını yerım ben kartalı canım benım yaaaaaaaa
canım baska bır doktorada gıt ıcıne sınmedıyse bızım kızlardan yaptıran oldu dıye bılıyorum ama sen kendıne bak hanı karar senın hayatım ıcın nasıl rahat edecekse oyle davran...
canım anlıyorum seni bende aynen annemlere bişey soylemeyin dediğimde sonradan arkamdan gizlice soylenmiş olabiliyor ve ben tahmin edemeyeceğin kadar cok sinir oluyor ve geriliyorum..ama sonra sakin düşününce bunlar önemli değil ne olacaksa olacak sensakin ol başka sey düşün
=)
o stres bitti şimdi kese düzgün mü var mı kalp atışları olacakmı.................... stresi başladı... allahımmmm bu stres ne zman biter....3 gün kaldı çok heyecanlanıyorum ya kötü bir şey çıkarsa.... o kadar sevindikkk... nasıl kaldırırım ben bunu diyorum.. offff offfff neyse hiçbir sevinci tam yaşayamıyorum sizin anlayacağınız....
canım sadece iğnesi var dedi.. ne bebişten ne de tedaviden bahsetti... ama yinede sinir oluyorum ben böyle şeylere.. ya birazda eşimin yanımda olmayışı.. sürekli ailelerle kalmak zorunda olmam beni çok sıktı.. her şeyi onlar biliyor şimdi... yok öyleymiş yok böyleymiş.. saygısızlık olmasın diye susuyorum ama çok sıkıldım.. artık kendi istediğim gibi davranmak istiyorum.. yine Allah razı olsun beni düşündüklerinden yanımdalar.. ama inanın ki çok sıkıldım... bitnmiyor işti bitmiyor...gelmeyinde denmiyor.. akılları burda kalıyor.. hafta sonu eşimle konuşacağım..kendine yakın bir yerlerde ev tutsun bana.. çok sıkıldım çünkü.... onada izin vermezler ki... her şeye karışıyor bu aileler.. çok sıkıldım.. banada batıyor bu aralar söyledikleri her şey...hormonlar tavan yaptığı için.. yinede kendi ananem babam daha anlayışsız gibi sanki.. kayınvalidem felan çok gıkını çıkarmıyor.. ama benim annem babam her şeyin en iyisini kendileri biliyor...offf yaaaa... bazen çok kızıyorum onlara....birde bir şey desen hemen alınıyorlar.. offf yaaa.... çok sıkıldım... neyseki bugün abimlere geçecekler... hafta sonu orda kalacaklar.. sonra gelecekler yine......çok sıkıldım kızlar anlatamam.......
Tahmin edebiliyorum sıkıntını. İnsan hele böyle ilk zamanlarda toleranssız da oluyor. Aileler de hala çocuk zannediyor bizleri. Ben de ilk kanamam olunca annemde kaldım 4-5 gün, allah razı olsun iyi baktı bana ama insanın kendi evi ve özgürlüğü gibisi yok. Biraz toparlanınca hemen evime kaçtım...
canım al benden o kadar...biri bitiyor biri başlıyor.. insallah Rabbim bebeklerimizden yana güldürsün yüzümüzü...
canım sadece iğnesi var dedi.. ne bebişten ne de tedaviden bahsetti... ama yinede sinir oluyorum ben böyle şeylere.. ya birazda eşimin yanımda olmayışı.. sürekli ailelerle kalmak zorunda olmam beni çok sıktı.. her şeyi onlar biliyor şimdi... yok öyleymiş yok böyleymiş.. saygısızlık olmasın diye susuyorum ama çok sıkıldım.. artık kendi istediğim gibi davranmak istiyorum.. yine Allah razı olsun beni düşündüklerinden yanımdalar.. ama inanın ki çok sıkıldım... bitnmiyor işti bitmiyor...gelmeyinde denmiyor.. akılları burda kalıyor.. hafta sonu eşimle konuşacağım..kendine yakın bir yerlerde ev tutsun bana.. çok sıkıldım çünkü.... onada izin vermezler ki... her şeye karışıyor bu aileler.. çok sıkıldım.. banada batıyor bu aralar söyledikleri her şey...hormonlar tavan yaptığı için.. yinede kendi ananem babam daha anlayışsız gibi sanki.. kayınvalidem felan çok gıkını çıkarmıyor.. ama benim annem babam her şeyin en iyisini kendileri biliyor...offf yaaaa... bazen çok kızıyorum onlara....birde bir şey desen hemen alınıyorlar.. offf yaaa.... çok sıkıldım... neyseki bugün abimlere geçecekler... hafta sonu orda kalacaklar.. sonra gelecekler yine......çok sıkıldım kızlar anlatamam.......
pazartesi test günüm daha eşime söylemedim
bense evimde ailelerle yaşamak zorundayım.. ve onları kırmayayım dedikçe kendim geriliyorum...
o stres bitti şimdi kese düzgün mü var mı kalp atışları olacakmı.................... stresi başladı... allahımmmm bu stres ne zman biter....3 gün kaldı çok heyecanlanıyorum ya kötü bir şey çıkarsa.... o kadar sevindikkk... nasıl kaldırırım ben bunu diyorum.. offff offfff neyse hiçbir sevinci tam yaşayamıyorum sizin anlayacağınız....
ama olmaz ki canım böyle.. bizi en çok anlayan insanlar onlar olmalı... bu sefer bendde güvenip bir şey söylemem bundan sonra... ya birde evleri ayrı olsa gelip gitseler neyse.. ama farklı şehirlerde olduğumuz için sabah akşam hep beraber olmak zorunda kalıyoruz.. hadi şimdi neysede bebekler doğunca bunların bilmişlikleri beni öldürür... desem karışmayın bana.. alınırlar.. desem 10 gün kalın sonra gidin yine olmaz... Allah bana sabır versin.. yardımcım olsun... ikiz olunca bunlar beni yalnızda bırakmaz... eyvak eyvah... işim zor valla... bebişlerimi çok üzdüm biliyorum.. ama çok üzüldüm bugün....
hahahahah sonra da yok ikili test , 4 lü test, amniyosentez, 2.düzey ultrason, erken doğum tehlikesi, doğum derken stressiz geçmiyor. Sonra da bebekle ilgili stresler başlıycak, paçayı kaptırdık bir kere çekecez
canım anlıyorum senı oyle yapma boyel yapma oyle oturma hep soylentı hemde cok ıyı anlıyorum ama esının olmayısından kaynaklı o aksamalrı bıle eve gelse sana yeter hanı ama dayan kuzum keseyı fln gordukten sonra artık kendın halledersın herseyını kapl atısını da duyarsın dayan bıraz daha onlara ıhtıyacın var hayatımmmm esını cagır gelsın hafat sonu sende kafa dagıtırsın bırazda olsa ızın alabılrıse
yada kaynananda kal canım ya nebılımmm
kuzummmm
Canım niye ailelerle yaşıyorsun?
Bebekle ilgili herhangi birseyi konu etme onların yanında canım, onlara yorum yapmak veya laf söylemek için ortam yaratma. Bol bol kitap oku, konsantre olacak birşeyler bul o zaman daha rahat geçer zaman. Bu iş 9 ay böyle mi devam edecek???
sabret canım tadını cıkar buarada da güzel düşün güzel olsun en hayırlı sekilde bizde burda guzel haberlerini alalım:)inşallah maşallah :)
tatlim haklısın dedimya kücük bişey sanıyorlar bunu ama, guvenip ,aramızda dediğimiz seyin ,aramızda kalmaması cok sinir bozucu bunu düşünmüyorlar.iyi niyetle yapıyorlar.ama anneler babalar hep öyle yani istisna azdır onlar kendi dogru bildiklerini yaparlar,seni dinlemezler ama sana da bişey demezler falan filan..bide nekadar seninle olsalarda hep ,b,rebir seni anlamıyorlar ,yapacak teksey birz rahat olmaya calısmak cunkü değişmeleri zor.onlarsızda olmaz yinede sanslısın sana guzelce bakıyorlar .bebişlerin gelince kendi sistemini kurarsın ,onlarda ona uyarlar bişekilde ,salla bunları şimdi
güzel şeylerrr düşünnnnn bebek dergilerine falan bakh:)
canım tatlı telaşlar bunlar.. ama birde eşim yanımda olsaydı....
ahh canım sorma..her şeyi biliyorlar.. bizimkiler sağlıkçıya her şeyin en iyisini onlar biliyor güya...eşim gelecek hafta sonu.. kafa dağıtacağım insallah dediğin gibi.. kalp atışlarını bir görsem Allah ın izniyle.. güzel güzel anlatacağım ihtiyacım olmadığını.. tabi beni dinlerlerse.. az önce anneme gittim artık ben yaparım kendi işimi dedim.. bana kesin bir tavırla olmaz daha dedi..gerçekten dedim.. ben yaparım işimi.. eşin yok yanında dedi.. bilseydim böyle olacağını eşim gelmeden kalkışmazdım bu işlere...insallah temmeuzda müdür onaylarda gelir izmir e....
ah.. canım insallah devam etmez.. şimdi yanımda eşim yok diye telaşlanıyorlar.. geceleri yanlız bırakmayalım diye.. ama ben çok sıkıldım.. hemende alınıyorlar.. az önce anneme dedim.. olmaz dedi.. birde alındı gibi... sanki istemiyormuşum gibi düşünüyor.. hiç anlayış yok ya hiç.. tamam her şeyi onlar yapıyor bana el sürdürmüyorlar ama birazda keşke anlayışlı olsalar... artık çok sıkıldım kızlar anlatamam.....
öylemii yanıltıyomu offfff ozaman eşime söylemiycem yarın testi tekrarlıycam
canım tatlı telaşlar bunlar.. ama birde eşim yanımda olsaydı....
ahh canım sorma..her şeyi biliyorlar.. bizimkiler sağlıkçıya her şeyin en iyisini onlar biliyor güya...eşim gelecek hafta sonu.. kafa dağıtacağım insallah dediğin gibi.. kalp atışlarını bir görsem Allah ın izniyle.. güzel güzel anlatacağım ihtiyacım olmadığını.. tabi beni dinlerlerse.. az önce anneme gittim artık ben yaparım kendi işimi dedim.. bana kesin bir tavırla olmaz daha dedi..gerçekten dedim.. ben yaparım işimi.. eşin yok yanında dedi.. bilseydim böyle olacağını eşim gelmeden kalkışmazdım bu işlere...insallah temmeuzda müdür onaylarda gelir izmir e....
ah.. canım insallah devam etmez.. şimdi yanımda eşim yok diye telaşlanıyorlar.. geceleri yanlız bırakmayalım diye.. ama ben çok sıkıldım.. hemende alınıyorlar.. az önce anneme dedim.. olmaz dedi.. birde alındı gibi... sanki istemiyormuşum gibi düşünüyor.. hiç anlayış yok ya hiç.. tamam her şeyi onlar yapıyor bana el sürdürmüyorlar ama birazda keşke anlayışlı olsalar... artık çok sıkıldım kızlar anlatamam.....
iyiki varsınız kızlar ya.... nasıl rahatladım.. döktüm döktüm içimi... oh be... Allah razı olsun beni sıkılmadan dinleyip cevap verdiğiniz için...
iğne vakti.... uğrarım yine yanınıza.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?