Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar doktor yemekteymişş 1 de gicem ya acaba ben mantarmı oldum yaaa beyaz beyaz şeyler var napıcam gecermii..

Merhaba hayırlı uğurlu olsun inşallah hersey yolunda gider..
Ben PKO hakkında bişey sorcaktim eğer bir sorun olmazsa. Adet oluyormusun sen ilacsiz? Ne kadar ilerlemiş PKO vardı sende?

canım sen başladınmı tedaviyee? henüz doktorla görüşemedim hemşireler uygun bir gününüzde gelin görüşün dediler dedim telefonla konuşsam Aydın bey pek müsait olamıyormuş ama ileticekler umarım telde görüşebilirm. ben artık gerçekten düşünmek istemiyorum hatta psikolojik destek almayı bile düşündüm.sanırım bi tatil iyi gelebilir. şunu çok iyi biliyorumki ne kadar çok istersem,stres yaparsam bebeğim benden o kadar uzaklaşıcak. ben hep aynı hastanede tedavi gördüm şimdiye kadar sadece yumurta rezervi az diye teşhis konuldu bunun haricinde başka birşey varmı bilmiyorum bunu sorucam kesinlikle. dediğin gibi embriyonun tutunmaması sadece kalitesiyle ilgili ki benim son 2 denememde iyi değildi. bekliyorum bakalım elbet bebeğim gelecek birgün..

kızlar doktor yemekteymişş 1 de gicem ya acaba ben mantarmı oldum yaaa beyaz beyaz şeyler var napıcam gecermii..

Anlattıklarına göre mantar gibi herhalde. Bende hiç olmadı ama arkadasımda olmuştu, beyaz bişeyler çıktığını söylüyordu oda. İnşallah ilaçlara gecer hemen, baya bı kasinti yapar o. Gecmis olsun..

ahhh canım.. inanki ne yapsamda alınırlar.. ne yapalım... böyle devam edeceğiz biraz daha...tek Duam insallah şu müdürler onay verirde eşim izmir e gelebilir... işte o zaman her şey normale dönecek...temmuzda belli olacak her şey...onlarda burda sıkılıyorlar aslında yapacak bir şey bulamıyorlar... birazda bu yüzden sanırım benle uğraşıyorlar.. ben bebeklerime böyle yapmamayı düşünüyorum... büyük konuşmam hiç bir zaman..ama onları anlamaya çalışmak en önemli amaç olacak benim için...

sagol canım bi anda oldu zaten bende anlamadımm yaa tüp bebek de yaptıramıcam ozaman bennn olmaz dimii

hah rahatla canım yaa...bende de oluyor böyle şeyler her seferinde Allah razı olsun annem çok iyi baktı ama oldu bizde de buna benzer şeyler biz de çok hassas oluyoruz o dönemde, hatta bir keresinde ben de sinirimden ağlamıştım...çünkü bizim için çok önemli bir dönemde beni üzdüğü için ağlamıştım kendi anneme...ama yine de iyiki yanımdaydı...kayınvalidem, eltim de çok üzdü beni...son tedavim sırasında eltim hamile kaldı ben sonucumu öğrendiğim gün o hamile olduğunu öğrendi...şimdi onu görmek istemiyorum ama mecburen görüyorum...kayınvalidem de bütün tedavi boyunca yemek getiricem deyip durdu en sonunda sadece 1 kez getirdi o gün de sabahtan akşama kadar o yemek getirecek diye bekledim,ka0klıp kendim yapsam daha iyiydi...en iyisi kimseye söylemeden tedavi olmak mı bilemiyorum ama onda da bir şekilde gelip gitmeyince anlarlar...sadece biraz anlayış istiyoruz çok mu bilmiyorum...
defnecimm bu ne iğnesi yaaa hem...ben hiç böyle iğne olmadım, ama tutmadığı için olmadım herhalde:)kente mi gidiliyor bu iğneyi yapmak için?

Merhaba hayırlı uğurlu olsun inşallah hersey yolunda gider..
Ben PKO hakkında bişey sorcaktim eğer bir sorun olmazsa. Adet oluyormusun sen ilacsiz? Ne kadar ilerlemiş PKO vardı sende?

canım şöyle anlatayım ben pko nun ne olduğunu bile bilmiyordum çocuğum olmyor diye başvuruyordum hep hiçbir dr. da farketmedi. olur olur erken dedi yolladı. ne zamanki dr. ziya çetin e gittim. o bana aaa sende pko var. kimse söylemedimi bu zamana kadar dedi. ben de o ne dedim.. falan filan.. adet gecikmem falan olmuyordu. gayet düzenliydi adetim. sadece çok sancılı geçiyordu hep majezik içiyordum sabahında akşamında ancak geçiyordu. tüylenme falan da olmuyordu. göğüslerden süt gelmesi falan hiçbir belirti yoktu. 6 ay glukofen kullandım. ama benim adetim zaten düzenliydi adetlerim daha kısa sürmeye bozulmaya başladı. ben de dr. u da ilacı da bıraktım tüp bebeğe baş vurdum. çok şükür hamileyim. ne kadar ilerlemiş bilmiyorum. ama dediğim gibi hiçbir belirtisi olmadı bende. ama inşallah doğum yaparsam allah izin verir de o zaman dr.a gidip tedavisine bakacağım tekrardan. çünkü tedavi edilmesi gerekiyormuş...şikayetim olmasa da sende ne aşamada? belirtilerin var mı?

bugun test verrrrrrrrrrrr
sendede razı olsun cnm ne demekkkk
ya temmuza az kaldı dayan bebgım yanı nette taıl yat uyu yemek ye kıtap oku ayrı odada dur tv ızle ne bılım cok konusmamaya ozen gosterrrrr

canım bende öyle yapacağım...
bir kaç hafta kaldı insallah eşimin gelmesine...

canım temiz tut.. bazen sıcaktan felanda olabiliyor...

sagol canım bi anda oldu zaten bende anlamadımm yaa tüp bebek de yaptıramıcam ozaman bennn olmaz dimii

canım alakası yok... dr. un karar verir ona...benimde olmuştu.. bak bebişim benimle.. ama ilaç beni mahvetmişti...yakmıştı içeriyi resmen...allerji olmuştum.. bir sonraki gün gittim dr. a temizlemişti içerdeki ilacı... iğrenç kadın.. bir dahada gitmedim ona...

Cnm Ben tüp ben tüp bebekte bir sorun olacağını düşünmüyorum. Ben hastanedeyken transferi beklerken, bir bayan daha vardı transferi bekliyordu. Transferi yapılmayacağını düşünüyordu, mantar olduğunu düşünüyordu oda. Sonra hemşire yinede yapılabilir demişti, doktora sorduktan sonra. Muayene oldu doktorda, sonra mantar olmadıgı ortaya çıktı gerçi ama yinede olur demislerdi. Tabi sor yinede ama icini biraz rahatlatmak için duyduğumu anlatmak istedim;-)

çok çok sagol canım benimm içim rahatladı yaa inşallah gecer

canım evet ya.. bizlerde biraz hassasız.. birde eşimi her akşam değilde hafta sonundan hafta sonuna görmekte içimi acıtıyor.. geçen gün sanki onun elindeymiş gibi onuda fırçaladım... ne oluyor bana anlamıyorum.. canım iğne progestan diye bir iğne..bebişler düşmesin diye.. düşük tehlikelrinde veriliyor normalde.. ama ben transferden beridir kullanıyorum... sanırım kalp atışını duyana kadar da devam edeceğiz.. iğneyi annem yapıyor bana.. hemşiredir kendisi... o yüzden zaten bazı şeyleri anlatamamam... sağlıkçı olması hem iyi hem kötü yani....gün aşırı oluyoruz iğneyi.. jeli ise sabahları.. insallah seninde bebişler gelecek canım.. ve insallah sende iğnelerini benim gibi sevinerek olacaksın.. her defasında şifa olsun deyip yatıyorum yatağa....

defne sein kayınvalidenler de biliyor mu?

evet canım biliyor.. hatta kayınvalidemler nedenimizi bile biliyor.. ama annemlere söylemedim neden tüp bebek yaptırdığımızı.. nede olsa eşimden dolayı ya.. olurda istemeden bile bir laf ederler diye....iyikide söylememişim.. ağızlarından felan kaçırırlardı belkide....ama kayınvalidem daha temkinli.. yine istediğini yapıyor tabi ama konuşurken daha dikkatli... el kızı olduğumdan daha çok kızarım diye düşünüyor herhalde.. sağolsun.. şimdiye kadar hiç bir kötülüğünü görmedim.. tabiki her konuda hemfikir değiliz ama yinede tartışmayız hiç...

napıyorsun canım nasılsın gelmıyorsun artık cok fazla gorusemıyoruzzzzzzzzzzz
amın canımmmmmmm

canım aslında gelıyorum bakıyorum sızlere baktım sohbet basını almıs gıtmıs halıyle yetısemıyorum.... bıde bu ara nettekı alısveriş sitelerıne sardım kafayı....oradan bıseyler alıp duruyorum napımmmmmmmmmmm canım sıklıyooooooooooooooooooooooo

Anladım canım. Ben ilk kadın doktoruna gittiğimde, bir kac aydir istiyorduk cocuk, hiç bakmadı bile Dogru dürüst gencsin dedimoda. önce bir sene deneyin sonra bakarız dedi. Biz zaten sorun eşimde olur diye düşünüyorduk, çünkü Akdeniz ateşi var eşimde. Bir sene sonra başka bir doktora gittik, PKO dedi. Esimede azosperm dediler. Bende adet oluyorum, düzenli de oluyor ama her 40 günde bir oluyorum. Hiç bir şansınız yok dediler, tese ameliyati yaptırmanız lazım dediler esime. Ben yinede Alman doktorlara güvenmedim bir türlü, turkiyeye geldik. Sperm analizi yapıldı ve bir sürü sperm bulundu, en azından tùp bebeğe yetecek kadar. İlk denememizi yaptık tutmadı. Şimdi inşallah bu ay nasib olursa ikinciyi denicez, embryolarimizin kaliteleri pek iyi değil ama hayırlısı.
Belirti olarak, tüylerime oldu bende, bide ben eskiden bir kaç ayda bir adet oluyordum. Allah'a şükür şimdi olabiliyorum. Ayriyeten bide benim endometrium ince biraz. Ne kadar çok sorunum varmış ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…