canım canımmm hayırlısı olsun ne diyelim sana dünde yazmıştım biliyosun sizin sorun senin rezerv azlığından kaynaklanıyor diye hatırlıyorum bakmadım listeye ama biliyosunki aydın bey kadın infertelitesi konusunda süper bir adam ona güven sölücekleri çok önemli bende üst üste negatif aldım ama ilk aydın beyde denesem sorunumuza daha önceden ulaşırdım 3.denemede aydın bey sayesinde sorunumuzun temelini bulduk ve şimdi tedavideyiz ama ben 1.negatiften sonra bütün genetik test vs herşeyi yaptrıdım bence sende kafan rahat etsin diye herşeyinizi yaptır ...tutunmama nedeni tamamen embriyo kalitesi canım bunu bil ve kafanı rahatlat ben üstüne basa bana aydın bey benimle alakalı yada eşimle başka ne olabilir ne yapalım ne gerekiyosa yaparız dediğimde asla dedi tek sorun sperm embriyo oluşması için ilk 3.gün yumurta görev yapar sonra sperm devreye girer sorunun nerden kaynaklandığını az çok anlarız bende ilk 3 gün embriyolar tam günü ve hücresinde 1.kalite ilerledi 4.gün gerilemeye başladı ve nitekimde tutunmadı bu yüzden kafanı rahatlat ve yumurta kalitesini arttırmak için neler yapılabilir bunların üzerine git hakkında hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda rabbim yüzüne güler evladına kavuşursun....
merhaba ben izmirden 32 yaşındayım 3 negatif denemem var erkek faktörlüyüz kaan aydosta tedavi oluyoruz ilaç tedavisi .....şuan beklemedeyiz....
sen normal yollarla hamile kaldığına göre eşini sperm sayısı normaldi demek stresten gerileme olmuş olabilir sakin olmakta fayda var yaşını yazmamışsın eğer gençsen strese sokmayın kendinizi öncelikle gebelik oluışmaması poliplerden olabilir onların önlemini almalısın .....eşinde en büyük tavsiyem bu konuda faydasını gören birisi olarak hayatımızın vazgeçilmezi keçi boynuzu kürü bunu uygula internete yazarsan nasıl yapıldığını okursun çok faydalı sayıda ve kalitede çok önemli rolu var bunun dışındada biz tedaviden beri doktorumuzun tavsiyesi ile eşim slip çamaşır giymiyor tamamen pamuk bol boxerlar aldım onları kullanıyor bu çok çok önemli ...onun dışındada gene bizim doktorumuz tavsiyesi ile kullandığımız ilaç vs şeyler var zaman içerisinde istesen hepsini paylaşabilirim canım hakkınızda hayırlısı olsun stres insanı yok eder bunu unutma bebeğini kaybetmiş olman çok üzücü ancak hayatını zindan etme herkesin acısı kendine ama bunun 10 mislini yaşayanlar var beterin beteri var diyip hep şükret ve yoluna öle devam et ...çocuğun olmaz diye korkma herkesin çocuğu olur sadece zaman o vakit geldiğinde bebeğinde sana gelecek....inşallah çok uğraşmadan yavruna kavuşurusn....burdan öğrenceğin çok şey olacak doğru yerdesin yani ...önce sabrı öğrenceksin bu topikte sonra kabullenmeyi sonra paylaşmayı burası çok güzel bir topik:)) tekrar hoş geldin ....
kızlar doktor yemekteymişş 1 de gicem ya acaba ben mantarmı oldum yaaa beyaz beyaz şeyler var napıcam gecermii..
Keşke böyle bize anlattığın gibi sıkıntını onlarla de paylaşabilsen...belki anlarlar. Tabii üslubuyla, önce onlara sana ne kadar iyi baktıklarından falan bahset yani önce onore et, sonra rahatsız olduğun konuların nasıl olması gerektiğinden bahset ve yine onları onore ederek konuyu kapat. Bu bir tekniktir ve yanılmaz bir tekniktir
Anlattıklarına göre mantar gibi herhalde. Bende hiç olmadı ama arkadasımda olmuştu, beyaz bişeyler çıktığını söylüyordu oda. İnşallah ilaçlara gecer hemen, baya bı kasinti yapar o. Gecmis olsun..
Merhaba hayırlı uğurlu olsun inşallah hersey yolunda gider..
Ben PKO hakkında bişey sorcaktim eğer bir sorun olmazsa. Adet oluyormusun sen ilacsiz? Ne kadar ilerlemiş PKO vardı sende?
bugun test verrrrrrrrrrrr
sendede razı olsun cnm ne demekkkk
ya temmuza az kaldı dayan bebgım yanı nette taıl yat uyu yemek ye kıtap oku ayrı odada dur tv ızle ne bılım cok konusmamaya ozen gosterrrrr
kızlar doktor yemekteymişş 1 de gicem ya acaba ben mantarmı oldum yaaa beyaz beyaz şeyler var napıcam gecermii..
sagol canım bi anda oldu zaten bende anlamadımm yaa tüp bebek de yaptıramıcam ozaman bennn olmaz dimii
sagol canım bi anda oldu zaten bende anlamadımm yaa tüp bebek de yaptıramıcam ozaman bennn olmaz dimii
Cnm Ben tüp ben tüp bebekte bir sorun olacağını düşünmüyorum. Ben hastanedeyken transferi beklerken, bir bayan daha vardı transferi bekliyordu. Transferi yapılmayacağını düşünüyordu, mantar olduğunu düşünüyordu oda. Sonra hemşire yinede yapılabilir demişti, doktora sorduktan sonra. Muayene oldu doktorda, sonra mantar olmadıgı ortaya çıktı gerçi ama yinede olur demislerdi. Tabi sor yinede ama icini biraz rahatlatmak için duyduğumu anlatmak istedim;-)
hah rahatla canım yaa...bende de oluyor böyle şeyler her seferinde Allah razı olsun annem çok iyi baktı ama oldu bizde de buna benzer şeyler biz de çok hassas oluyoruz o dönemde, hatta bir keresinde ben de sinirimden ağlamıştım...çünkü bizim için çok önemli bir dönemde beni üzdüğü için ağlamıştım kendi anneme...ama yine de iyiki yanımdaydı...kayınvalidem, eltim de çok üzdü beni...son tedavim sırasında eltim hamile kaldı ben sonucumu öğrendiğim gün o hamile olduğunu öğrendi...şimdi onu görmek istemiyorum ama mecburen görüyorum...kayınvalidem de bütün tedavi boyunca yemek getiricem deyip durdu en sonunda sadece 1 kez getirdi o gün de sabahtan akşama kadar o yemek getirecek diye bekledim,ka0klıp kendim yapsam daha iyiydi...en iyisi kimseye söylemeden tedavi olmak mı bilemiyorum ama onda da bir şekilde gelip gitmeyince anlarlar...sadece biraz anlayış istiyoruz çok mu bilmiyorum...
defnecimm bu ne iğnesi yaaa hem...ben hiç böyle iğne olmadım, ama tutmadığı için olmadım herhalde:)kente mi gidiliyor bu iğneyi yapmak için?
defne sein kayınvalidenler de biliyor mu?
napıyorsun canım nasılsın gelmıyorsun artık cok fazla gorusemıyoruzzzzzzzzzzz
amın canımmmmmmm
canım şöyle anlatayım ben pko nun ne olduğunu bile bilmiyordum çocuğum olmyor diye başvuruyordum hep hiçbir dr. da farketmedi. olur olur erken dedi yolladı. ne zamanki dr. ziya çetin e gittim. o bana aaa sende pko var. kimse söylemedimi bu zamana kadar dedi. ben de o ne dedim.. falan filan.. adet gecikmem falan olmuyordu. gayet düzenliydi adetim. sadece çok sancılı geçiyordu hep majezik içiyordum sabahında akşamında ancak geçiyordu. tüylenme falan da olmuyordu. göğüslerden süt gelmesi falan hiçbir belirti yoktu. 6 ay glukofen kullandım. ama benim adetim zaten düzenliydi adetlerim daha kısa sürmeye bozulmaya başladı. ben de dr. u da ilacı da bıraktım tüp bebeğe baş vurdum. çok şükür hamileyim. ne kadar ilerlemiş bilmiyorum. ama dediğim gibi hiçbir belirtisi olmadı bende. ama inşallah doğum yaparsam allah izin verir de o zaman dr.a gidip tedavisine bakacağım tekrardan. çünkü tedavi edilmesi gerekiyormuş...şikayetim olmasa da sende ne aşamada? belirtilerin var mı?
ya ben mantar oldumama kimsecikler bana bişey yazmıyo küstüm görürsünüz sizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?