canım arkadaşlarım nasıllar bi bakıyım dedim...
benim bugünkü sanucumda 807 den 698 e düşmüş...
resmen dış gebelik yaşıyorum eğer kimyasal olsaydı şimdiye kadar çoktan değer sıfırlanmıştı...
dakrıtımla daha görüşmedim...
bugünde büyük paşamın doğum günü partisi var pasta süslemler vs...yoğun bi şekilde hazırlıktayız...
dünde giremedim topiğe...
hepinizden ricam durumunda değişiklik olanlar lütfen liste topiklerine mesaj olarak yazsınlar...
sohbet arasında yazılan bilgileri bu aralar görmem mümkün değil...
tişikkür ediyorum ve sizi sevgiyle mıncıklayarak öpüyorum
bugun test verrrrrrrrrrrr
ecrincim yaaa pazartesi test günüm eşime söyledim ayyy ne soğuk kanlıymış yaa şimdi anladım inş. ama idrar testi yanıltabiliyomuş dedi pek güven olmaz ona dedi o yüzden bende birden duruldum pazartesiyi bekliycem varsa çıkar inş.
benim son 3 günüm test yapmaya hayırlısıyla ama şey sorcam ben çok normal yaşadım geçen haftadan beri,yani hareketliydim aşırı değil tabi koşup yada saatlerce ayakta kalmadım ama çok da kasmadım,ama yanlışmı yaptım,gerçi keşke ilk 3 gün bari hç kalkmasaydım dedim ama geçti artık,siz neler yapmıştınız,günlük hayatına rahat rahat devam edip benim gibi tutan varmı cevap verirseniz çok sevinirim öptm,sağlıklı hamilelikler herkese...[/QUOT
ben ilk tedavimde kasmıştım son tedavimde kasmadım ama yine rapor aldım evin içindeydim hep ama hiçbirinde olmadı sonuçta...genelde çoğumuz korkudan dikkat ediyoruz içimiz rahat etsin diye...sonradan kafamızda soru olmasın diye ama doktorlar şimdi hep günlük hayatınıza dönebilirsiniz diyorlar...nasıl olsa geçmiş artık şimdi bunu kafana takma en iyisi...güzel haberlerini bekliyoruz...
canım benim test günüme kadar sağolsun çevrem moralimi bozmak için bilerek ya da bilmeyerek ellerinden ne geldiyse yaptılar... onlar da endişelendi yani haklılar aslında kızamıyorum .... yengem arıyordu sen neden kalkıyorsun sadece tuvalete git hatta ördek al ona yap. benim arkadaşım öyle yaptı.. eee yenge tuttu mu, hayır... öbürü arar sakın hareket etme, şöyle yapma böyle yapma...oturma kalkma.... allahım .... yok dedim yaaa ben öyle yapmıycam... ha tabi koşmadım kendimi ordan oraya atmadım ama çok da sıkmadım kendimi... ha doğrusu bu mu bilemem... sen dikkat et yine de pişman da olma... iyi düşün..benim son 3 günüm test yapmaya hayırlısıyla ama şey sorcam ben çok normal yaşadım geçen haftadan beri,yani hareketliydim aşırı değil tabi koşup yada saatlerce ayakta kalmadım ama çok da kasmadım,ama yanlışmı yaptım,gerçi keşke ilk 3 gün bari hç kalkmasaydım dedim ama geçti artık,siz neler yapmıştınız,günlük hayatına rahat rahat devam edip benim gibi tutan varmı cevap verirseniz çok sevinirim öptm,sağlıklı hamilelikler herkese...
heyyyyoooooo HAMİLEYİMMMMMMMM10. gün değerim 427,17 .Rabbim dileyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.çok güzel yaaaa
slm kızlar ne güzel hamile haberleri duymak inş.. darısı bizim başımıza..benim ilk tüp denemem opu dan sonra iptal oldu çünkü yumurta bulamadılar foliküllerin içi boş çıktı şimdi ikinci denemeye başladık korkuyorum buda boş çıkarsa diye...doktorum ümit vermedi buda boş çıkarsa yapacak birşey yok dedi..bu durumu yaşayanlar varmı aranızda???
Maşallah :)cok sevindimmm canımm oh cok güzel sonucta yüksek baya iki tane mi konmustu?heyyyyoooooo HAMİLEYİMMMMMMMM10. gün değerim 427,17 .Rabbim dileyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.çok güzel yaaaa
heyyyyoooooo HAMİLEYİMMMMMMMM10. gün değerim 427,17 .Rabbim dileyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.çok güzel yaaaa
Ben kaçıyorumm, bitanecik kedimi başka bir kedi dövmüş:-( doktora gitmeliyiz yaa... Hayırlı günler herkese..
canım aslında gelıyorum bakıyorum sızlere baktım sohbet basını almıs gıtmıs halıyle yetısemıyorum.... Bıde bu ara nettekı alısveriş sitelerıne sardım kafayı....oradan bıseyler alıp duruyorum napımmmmmmmmmmm canım sıklıyooooooooooooooooooooooo
ya ben mantar oldumama kimsecikler bana bişey yazmıyo küstüm görürsünüz sizz
canım arkadaşlarım nasıllar bi bakıyım dedim...
Benim bugünkü sanucumda 807 den 698 e düşmüş...
Resmen dış gebelik yaşıyorum eğer kimyasal olsaydı şimdiye kadar çoktan değer sıfırlanmıştı...
Dakrıtımla daha görüşmedim...
Bugünde büyük paşamın doğum günü partisi var pasta süslemler vs...yoğun bi şekilde hazırlıktayız...
Dünde giremedim topiğe...
Hepinizden ricam durumunda değişiklik olanlar lütfen liste topiklerine mesaj olarak yazsınlar...
Sohbet arasında yazılan bilgileri bu aralar görmem mümkün değil...
Tişikkür ediyorum ve sizi sevgiyle mıncıklayarak öpüyorum
egunalcimmm paşa dediklerin kim oluyor çok merak ettim...bir süredir bir paşa muhabbeti,geri döndüm ama bulamadım da ne olduğunu...
Canım dış gebeliğe müdahele edilmesi gerekmiyor mu bildiğim kadarıyla?daktırınla bir görüşsen ihmal etmeden...
ecrincim yaaa pazartesi test günüm eşime söyledim ayyy ne soğuk kanlıymış yaa şimdi anladım inş. Ama idrar testi yanıltabiliyomuş dedi pek güven olmaz ona dedi o yüzden bende birden duruldum pazartesiyi bekliycem varsa çıkar inş.
Maşallah :)cok sevindimmm canımm oh cok güzel sonucta yüksek baya iki tane mi konmustu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?