Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ben kaçıyorumm, bitanecik kedimi başka bir kedi dövmüş:-( doktora gitmeliyiz yaa... Hayırlı günler herkese..

canım arkadaşlarım nasıllar bi bakıyım dedim...
benim bugünkü sanucumda 807 den 698 e düşmüş...
resmen dış gebelik yaşıyorum eğer kimyasal olsaydı şimdiye kadar çoktan değer sıfırlanmıştı...
dakrıtımla daha görüşmedim...
bugünde büyük paşamın doğum günü partisi var pasta süslemler vs...yoğun bi şekilde hazırlıktayız...
dünde giremedim topiğe...
hepinizden ricam durumunda değişiklik olanlar lütfen liste topiklerine mesaj olarak yazsınlar...
sohbet arasında yazılan bilgileri bu aralar görmem mümkün değil...
tişikkür ediyorum ve sizi sevgiyle mıncıklayarak öpüyorum

benim son 3 günüm test yapmaya hayırlısıyla ama şey sorcam ben çok normal yaşadım geçen haftadan beri,yani hareketliydim aşırı değil tabi koşup yada saatlerce ayakta kalmadım ama çok da kasmadım,ama yanlışmı yaptım,gerçi keşke ilk 3 gün bari hç kalkmasaydım dedim ama geçti artık,siz neler yapmıştınız,günlük hayatına rahat rahat devam edip benim gibi tutan varmı cevap verirseniz çok sevinirim öptm,sağlıklı hamilelikler herkese...

egunalcimmm paşa dediklerin kim oluyor çok merak ettim...bir süredir bir paşa muhabbeti,geri döndüm ama bulamadım da ne olduğunu...
canım dış gebeliğe müdahele edilmesi gerekmiyor mu bildiğim kadarıyla?daktırınla bir görüşsen ihmal etmeden...

heyyyyoooooo HAMİLEYİMMMMMMMM 10. gün değerim 427,17.Rabbim dileyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.çok güzel yaaaa

canım benim test günüme kadar sağolsun çevrem moralimi bozmak için bilerek ya da bilmeyerek ellerinden ne geldiyse yaptılar... onlar da endişelendi yani haklılar aslında kızamıyorum .... yengem arıyordu sen neden kalkıyorsun sadece tuvalete git hatta ördek al ona yap. benim arkadaşım öyle yaptı.. eee yenge tuttu mu, hayır... öbürü arar sakın hareket etme, şöyle yapma böyle yapma...oturma kalkma.... allahım .... yok dedim yaaa ben öyle yapmıycam... ha tabi koşmadım kendimi ordan oraya atmadım ama çok da sıkmadım kendimi... ha doğrusu bu mu bilemem... sen dikkat et yine de pişman da olma... iyi düşün..

Allah yardımcın olsun meydacım benim ilk denemem de iki folikül oluşmuştu biz direk iptal ettik tedaviyi folikül az diye biri boş olsa biri dolu olur rikse girmiyelim dedik ikinci tedavimde 5 folikülüm oluştu bu seferde rahim kalın çıktı yine iptal ettik bu 3. denemeyede bu hafta başlıcaz bakalım bu sefer yine ne çıkıcak Allah yardımcımız olsun cnm..eşimde azolu bende menolu
ayrıca sormayı unuttum senin kaç folikülün oluşmuştu??

Son düzenleme:

canım gelınce bem geldıde dal aaaaaaaaaaaaaa

ya ben mantar oldumama kimsecikler bana bişey yazmıyo küstüm görürsünüz sizz

canım travozel dıye bır ılac vardı ama sana yararmı bılmıyom mantar ıcın ben kullanmsıtımm kasıntıya fln ıyı gelıyrodu

yerım senın pasanı ben canım yaaaaaa mutluluklar ona
degılsıklı olursa orayada yazmaayan olursa sana derse neden degıstırmedın dıye bunalrı hatırlatırız belım sen hıc uzulme ohh be degeın bırazdaha dusmus yanı buna bıle gercekten cok sevındım kuzum yaaaa

canım pasa dedıklerımız kızkardesının cocukları 2 tane var bırısı buyuk bırısı kucuk pasam dıye sevıyor egunal onları bızde oyel dıyoruz

canım olsun bugun cıksın 3 gun var pazartesıyeeee

Son düzenleme:
canım doktora gitiim travazol..funit...bide fitil verdi yaa travazolu heryerine sürücem dimii,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…