tebrıkler canımm cok sevındemmm degerın super yaaaaaaaaaaaaa
ıkızler gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrr
offff baba yaaa... offfff..... içime dert etti bak.. keşke aillere bile söylemeseydim... nasıl bir süreç olduğunu bilmediğim için söyledim... offff yaaaaa... ağızlarında da bakla ıslanmıyor... ağlıcam ya....
canım doktora gitiim travazol..funit...bide fitil verdi yaatravazolu heryerine sürücem dimii,,
canım arkadaşlarım nasıllar bi bakıyım dedim...
benim bugünkü sanucumda 807 den 698 e düşmüş...
resmen dış gebelik yaşıyorum eğer kimyasal olsaydı şimdiye kadar çoktan değer sıfırlanmıştı...
dakrıtımla daha görüşmedim...
bugünde büyük paşamın doğum günü partisi var pasta süslemler vs...yoğun bi şekilde hazırlıktayız...
dünde giremedim topiğe...
hepinizden ricam durumunda değişiklik olanlar lütfen liste topiklerine mesaj olarak yazsınlar...
sohbet arasında yazılan bilgileri bu aralar görmem mümkün değil...
tişikkür ediyorum ve sizi sevgiyle mıncıklayarak öpüyorum
Ben de hamilelik takvimi istiyorum,çok özeniyodum.nasıl yapıcam?
darısı sana olsun inşallah,canım benim..
ben geldim................
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi
canım bak burdan yapabılırsın
amın canım amınnnnn ıns kuzummmmmmmmmmm
guzel haberın ustune geldın kalbı temız arkadasım benım hosgeldınnnnnnnn
heyyyyoooooo HAMİLEYİMMMMMMMM10. gün değerim 427,17 .Rabbim dileyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.çok güzel yaaaa
kızım ben bılıyormusum bak aaaaaa heryere sureceksın cnm
cekınme sur sur hemen sıkıntı yok
kasıntıyı hemen alıyor ama haberın olsun ben evde hep bulundururum yazın pedden dolayı pısık olunca da kullanıyroum cunku
maşallahhhhhhhhhhhhhhhh
Nasıl yüksek yaaa ikiside tutmuş hazırlan herşeyden çifter çifter almaya
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim darısı başımıza olsun
ecrinnn olmuyo????????????????
bebegım bılmıyomkııııııııııı kızlar ordan yaptı hanı arad cıkıyorla bebeler ozman tıkla bırde ... Yanı bu stenınkı o hanı
doktor ıle gorusmem vardı ya bugunn..ultrasonla baktı ve kist varmıs meğer bende 3 cm flaan buyuktu baya bende gordum..onun ıcınde kan verdım bakalım arastırcaklarr....tup bebek hıkayeme gelınce ıse ben doktoru yanlış anlamışım temmuz bası ılaclara baslarsın demıs meğerr yanı kısa deıl uzun protekol olacak adetın 21.gunu ılaclara baslıcamm...
tamam cicim bol bol sürücimm şu fitil işi hiç olmadıı ama nası yapcim bide geniş üçgenn..
yapamadım ya neyse defne'ye sorarım gelince.ben çıkim de azcık uzanayım belim ağrıyo.sonra görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?