Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım dert etme kendine bu kadar yaa,aileler böyle işte,birbirlerinden saklamak istemiyorlar böyle şeyleri,sen en zorunu atlattın,bişi kalmadı artık

canım doktora gitiim travazol..funit...bide fitil verdi yaa travazolu heryerine sürücem dimii,,

kızım ben bılıyormusum bak aaaaaa heryere sureceksın cnm
cekınme sur sur hemen sıkıntı yok
kasıntıyı hemen alıyor ama haberın olsun ben evde hep bulundururum yazın pedden dolayı pısık olunca da kullanıyroum cunku

gülden canımm hemen doktorunla görüş ihmal edilecek bidurum deyill düşüş çok çok az öpüyorumm..

Ben de hamilelik takvimi istiyorum,çok özeniyodum.nasıl yapıcam?

darısı sana olsun inşallah,canım benim..

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi
canım bak burdan yapabılırsın
amın canım amınnnnn ıns kuzummmmmmmmmmm

ben geldim................

guzel haberın ustune geldın kalbı temız arkadasım benım hosgeldınnnnnnnn

doktor ıle gorusmem vardı ya bugunn..ultrasonla baktı ve kist varmıs meğer bende 3 cm flaan buyuktu baya bende gordum..onun ıcınde kan verdım bakalım arastırcaklarr....tup bebek hıkayeme gelınce ıse ben doktoru yanlış anlamışım temmuz bası ılaclara baslarsın demıs meğerr yanı kısa deıl uzun protekol olacak adetın 21.gunu ılaclara baslıcamm...

heyyyyoooooo HAMİLEYİMMMMMMMM 10. gün değerim 427,17.Rabbim dileyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.çok güzel yaaaa

maşallahhhhhhhhhhhhhhhh
nasıl yüksek yaaa ikiside tutmuş hazırlan herşeyden çifter çifter almaya
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim darısı başımıza olsun

tamam cicim bol bol sürücimm şu fitil işi hiç olmadıı ama nası yapcim bide geniş üçgenn..

inşallah canım inşallah rabbim hepinize yaşatsın.onlar sağlıkla bana tutunsunlar da ben razıyım her şeyden iki tane almaya.

oh yaaa hamilelerimiz artıyor... hep dua edelim kızlar... bizi yalnız biz anlıyoruz.. inşallahhh en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alacağız...

gözün aydın........ rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnnn
benim takvimimde tıklayıın yazan yeri tıkla... orda açılan linke bas bebişin muhtemek doğum tarihini yaz seninde takvimin hemen olur:)))))

canım ksıt her bayanda olur ve adtle gıder dıye bılıyorum genelde ama senınkı nasıl bılemedım
uzulme lutfen uzun olsun ne kadar uzun olacakkı 15 gun yanı fazla ıgne olacaksın
ben sana dedım dımı yanlıslık var bu ıste dıye
kıst ıcın sogan kurune basla hemen saracoglunun bır yerde okudun adetlıykende yapılıyormus ...

tamam cicim bol bol sürücimm şu fitil işi hiç olmadıı ama nası yapcim bide geniş üçgenn..

anammmmmmmmm ucgen ve fıtıllllll tırstımmmm:18:

canımm senide çookkkk tebrik ederim gözünüz aydın allah tamamına erdirsin inşallah,
bizede dua edin
maşallahhhhhhhh size nazar değmesin

bende bugün hastanedeydim adetin 2.günü lucrin kullanıyordum ya uzun olacak benimki 14 lucrini bitirdim
sağda 8 solda 5 lik iki folikülüm varmış okadar iğneye hala bukadar büyümüşler tebrik ediyorum kendilerini

gonal f lerimide aldım geldim 150 lik başlattılar , çarşamba yine kontolüm var

inşallah yine çabuk büyütürümde az iğneyle bitiririm işi

gerçi sonrasında opu kısmını düşündükçe deliriyorum, hala korkuyorum çoookkk :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…