aynen öyle valla sürekli bişeyleri bekliyoruz...HADİ BAKALIM Yaaa yarın guzel haberler verırsın bıze ınsallahh..bu beklemelerr benı o kadr sınır edıyor kı bu aralar anlatamam hep bişeyler için beklemek zorunda kalıyoruz...
Evet öyle yapıcam inşallah, ama artık bu seferki denemeden önce olmaz maalesef. Döndükten sonra yaparım artık inşallah.
Hmm belkide şüpheli bı durum yoktu o zaman bende. Ama bu defada tutmazsa dediğim gibi bı yaptırsam iyi olacak.
aynen öyle valla sürekli bişeyleri bekliyoruz...
sonu iyi olsunda gerisi önemli değil...
tabii beklemek zor sabır ya sabır...
sen bence yaptır illa negatif sonuç almayı bekleme...
Slm kızlar nasılsıniz
valla aylardır gidelim gidelim dedim olmadı... ummaduğım bir anda kociş kal gidelim dedi:))))) şimdide hulusiye gitti bana rapor almak için
KIZLARR.ben cıkıorumm kendinize iyi bakın...
valla aylardır gidelim gidelim dedim olmadı... ummaduğım bir anda kociş kal gidelim dedi:))))) şimdide hulusiye gitti bana rapor almak için
Hoş bulduk cnm siz napiyorsunuz gittiniz mı istanbula yaa şimdi ben oteldeyimm yanıma görevli geldi Benm etrafımda donüyor termaldeyiz aman düşmeyin aman buraya girmeyin sakin kaymayın diye uzanıyordum arkama havlu koydu elinde şimdide suyla geldi. Dediki Allh razı olsun Rabbim istiyorsan sana da versin Enkisa zamn da insallh İstemm mı bn 12 yıllık evliyam dua edin ne olur dedi öyle duygulandim ki anlatamam size Rabbim hepimize nasip etsin anne olmayı ne kadar zor hayatlar var bizim talimize binlerce kez şükürler olsun ki tedavi olabilecek paramız var Rabbim isteyen herkese çifter çifter versin insallhhhh cok duygulandimhoşgeldin prensesinle..........
hadı yaaaa enıstem bırtane baktın sıkıldın sen napsın adamcagız aaaaaaaaaaa
raporu vermezse doktorun suprız yaparmıs doktor hehe sakacıktan enısteme vermem dıye
Yok canim beklemiyorumda, cuma gunü transfer için kontrolum var hangi arada yaptiricamki, burda yaptırsam yarın, bir kaç güne anca sonuclar çıkıyor. Olmazsa Cumartesi yapmaya çalışırım artık.
Hadi öptüm;-)
Biliyorsun dimi cnm uçağa 32. Haftaya kadar alıyorlar hamileayyyy kocişim bitanedirben otobüste yorulurum ( aslında sürekli çişim geldiği için otobüsü durdururum ve otobüsten atılırız diye) uçak bileti altı ama koca göbeklileri raporsuz uçağa almıyolarmış onun için rapor almaya gitti dr.a
pek bi güzel olmuş canım...
doğum öncesi kızlarıda görmüş olacaksın ondan sonra zor olurdu çünkü...
hulusiciğime sanırım yolculuk yapabilir raporu almak içinmi gitti kocacın:26:
Slm kızlar nasılsıniz
artık sana yazacak bısey bulamıyorum duaetmekten baska
ıns dusmustur ve yarın guzel haber verırsın canım
pasaların olamsaydı bu zor donem dahada zor gecerdı
rabbım yardımcın olsunnnn .... ıyıkı varlarrr
anladım hayatımmmmmm
ama kesın yaptrı bende baslayınca yaptırcam ıstıyorum cunku baslamadan yanı
mıskınım benımmmmmmmm
kalk valız hazırla ıst gelıyormusun yaaaa
hıc deme sennn ne zaman donuceksınız bakım
doğru söylüyosun bizlerin en azından imkanı var umudumuz var.. rabbim olmayanlarada versin...Hoş bulduk cnm siz napiyorsunuz gittiniz mı istanbula yaa şimdi ben oteldeyimm yanıma görevli geldi Benm etrafımda donüyor termaldeyiz aman düşmeyin aman buraya girmeyin sakin kaymayın diye uzanıyordum arkama havlu koydu elinde şimdide suyla geldi. Dediki Allh razı olsun Rabbim istiyorsan sana da versin Enkisa zamn da insallh İstemm mı bn 12 yıllık evliyam dua edin ne olur dedi öyle duygulandim ki anlatamam size Rabbim hepimize nasip etsin anne olmayı ne kadar zor hayatlar var bizim talimize binlerce kez şükürler olsun ki tedavi olabilecek paramız var Rabbim isteyen herkese çifter çifter versin insallhhhh cok duygulandim
Biliyorsun dimi cnm uçağa 32. Haftaya kadar alıyorlar hamileBiletler elinde kalmasn ne zamn doneceksin sen istanbuldan
zaten işin ucunda kızları görmek olmasa gitmeyi kabul etmezdim çünkü iyice ağırlaştım ve sıcakta iyice zorlanıyorum... annemde bile fazla vakit geçiremiyom,, kendi evimde yatıyom kalkıyom günde 5kere duş alıp çıplak oturuyom.. gece zaten uyuyamıyom o yüzden aslında akıl işi değil gitmek ama uzunca bi süre gidemeyeceğimiz için gidelim istedik. evet kocişim beni uçağa alsınlar diye rapor almaya gitti. ama raporun 7gün önceden alınması gerekiyomuş inşallah yarın sorun çıkmaz.
doğru söylüyosun bizlerin en azından imkanı var umudumuz var.. rabbim olmayanlarada versin...
aman diyim deme öyle.... gerçi dr.um sorun yok dedi rapor vericek
Cnm bnm sen çok iyi ol insallh herzamn gercekten yaa kıyamam ben sana ne kadar cok kan verdin surekli Rabbim yardım etsin sanaAleykümselam canımmm
Ben bildiğin gibiyim yarın yin deldirecem bi bakayım bhcg kaç olmuş...
2 aydır sürekli kan veriyorum yakında topikten kana ihtiyaç var kan vermek isteyenlerin hulusiciğime başvurmaları rica olunur diye yazacam
he valla kelimeler kifayetsiz kalır halime...
şükretmek lazım daha beterinden korudu Rabbim...
Allahrazı olsun duaların için canım...
paşalarım az önce gittiler amcaları evleniyoo haftasonu düğündeler...
düğünü yapıp gelecekler...
bende gidecektim ama durumumdan dolayı gidemiyorum...
ay inşallah sorun çıkmaz o kadar hazırlandıktan sonra tekrar evin yolunu tutmak sinir bozucu olur...
demek çıplak oturuyosunnn
yazık kocana bu durumdan yeteri kadar faydalanamamak zorluyordur onu
oda öyle diyo... bütün kış kalın giysilerden kurtulmanı bekledim diyo.. şimdi açılıp saçıldın, etlenip butlanıp iyice güzelleştin ama ben sadece bakmakla yetiniyom haksızlık bu diyo:))))
Walla sizn hulisi iyimis bnm Dr 32. Haftaya kdr nereye istersen git dedi fakt havayolu şirketleri THY ise belki sorun çıkarabilir cnm atlasjette 28 ila 32. Hafta aradiraporlu 32. Haftadn sonra almiyor bilgin olunmaya yolcu beyanı geçerlidir insallh sorun çıkarmazlar dönüşte ciddn cok geç kalma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?