Bugun gittim birinin kalbi belirgin digerinin az belirgin keseleri duzgun haftaya
Carsamba tekrar gidicem allah herkeze yasatsin cok guzel
Bi mucize allah kucagima almayi ve hepimizin yavrularini kucaginiza almayi
Nasip etsin masallah
Nasıl yani turginur tarih aldı mı :44: aa sen ilk doğurmuyormuydun şekerim ya
Kızlar sinirimden çatlamak üzereyim. Hani gazetelerde okuduk ya hamile listeleri sağlık ocaklarına gönderiliyormuş, gebelerin babalarına mesaj gönderilmiş, aranmış kızınız hamile diye...başıma geldi..mahkemeye mi versem bunları diye düşünüyorum...
bu arada honeymooner cnm nasılsın diyemedim bende sinirimden...
iyisinizdir inşallah bebişinle... sen canını sıkma böyle şeylere .. bebeğini düşün.. onuda strese sokma...
15. haftanıza girdiğinizi gördüm ve çok mutlu oldummaşallah
cnm nasıl oldu anlamadım ama benim cevabım senin yazının üstünde çıktıkk da şaşırdı sıcaktan herhalde
canım.. hadi bakalım.. benimde az kaldı cumartesi görcem kalp atışlarını.. insallah biri diğerine yetişmiştir...bende ikisini birden görürürm.. Rabbim sağlık versin bundan sonra canım...
ayyyy inanmazsın aynı şeyi bende sordum.. ve aynı cevabı aldım...ve bende şaşırdım ilk olmadığına....
ilahi lotus..... kandırıyon bizi....
ya eşine gönderseler neyse de babalar biraz saçma olmuyor mu? benim babam baya bir kafalar ararlarsa.. msjsada şaşırır adam bu ne böyle diye...ayrıca msjı açmayı beceremez bile... boşuna gönderirler msjı...
Senelerce yurt dışında yaşadım ve sağlık sektöründe çalıştım böyle rezalet görmedim. Nerede hasta hakları? nerede Dr-hasta mahremiyeti? Hipokrat yemini ve insan hakları, özel hayata saygı vs vs diye devam eder bu.
Utanç verici...
Yemin ederim aile faciaları ve cinayetler çıkar bu işin altından. Belki kadın doğurmayacak, belki evli değil, belki ailesinden gizliyor kime ne yaaaaa????????????
canım.. hadi bakalım.. benimde az kaldı cumartesi görcem kalp atışlarını.. insallah biri diğerine yetişmiştir...bende ikisini birden görürürm.. Rabbim sağlık versin bundan sonra canım...
ayyyy inanmazsın aynı şeyi bende sordum.. ve aynı cevabı aldım...ve bende şaşırdım ilk olmadığına....
ya eşine gönderseler neyse de babalar biraz saçma olmuyor mu? benim babam baya bir kafalar ararlarsa.. msjsada şaşırır adam bu ne böyle diye...ayrıca msjı açmayı beceremez bile... boşuna gönderirler msjı...
cnm nasıl oldu anlamadım ama benim cevabım senin yazının üstünde çıktıkk da şaşırdı sıcaktan herhalde
hastaneyi aradım yarın sabah transfer için çağırdılar beni daha dün opu oldum ben 2.gün transferi olurmu yaa napıyo bunlar çok moralim bozuldu :2:
Evet canım sağol çok iyiyiz ben ve bebişim. İşte böyle saçma sapan şeyler strese sokuyor tabi gereksiz yere. Daha cinsiyetini göstermedi bize ama...
Senelerce yurt dışında yaşadım ve sağlık sektöründe çalıştım böyle rezalet görmedim. Nerede hasta hakları? nerede Dr-hasta mahremiyeti? Hipokrat yemini ve insan hakları, özel hayata saygı vs vs diye devam eder bu.
Utanç verici...
Yemin ederim aile faciaları ve cinayetler çıkar bu işin altından. Belki kadın doğurmayacak, belki evli değil, belki ailesinden gizliyor kime ne yaaaaa????????????
o benden önce gün aldı canım önümüzdeki hafta doğum yapabilir belki
sıcaklardan etkilenmiştir kk
Kızlar sinirimden çatlamak üzereyim. Hani gazetelerde okuduk ya hamile listeleri sağlık ocaklarına gönderiliyormuş, gebelerin babalarına mesaj gönderilmiş, aranmış kızınız hamile diye...başıma geldi..mahkemeye mi versem bunları diye düşünüyorum...
moralini bozma hemen daha geçen gün sifaa arkadaşımız 2.gün embriyosuyla hamile kaldığını yazdı bu iş nasip işi canım...
ben her ikisinde de 3.gün transferi oldum hiç bir zaman aklıma neden 5.gün olmuyooo diye getirip canımı sıkmadım...
Rabbim ol desin yeterki...
evet cnm çok çok haklısın, bende seninle aynı fikirdeyim. İlk duyduğumda o kadar çok şaşırdım ki... Amacıda anlayabilmiş değilim... Hasta hakkı diye birşey kalmamış resmen.. şimdi senin babanı aramışlar mı? baban mı haber verdi sana?
böyle oldum resmenşaştım kaldım yaaa.... :))) şimdi ilk kim doğuruyor gerçekten... lotus mu, turginur mu :) kandırmayın bizi amaa
canım ben lotusa kandırıyon derken... yani tarih yazmış ya kafamızı karıştırıyor babında söyledim.. kız biz bu kadar sorduk.. lotus ilk bebek senin ki olmasın birde canım... sağlıklı gelsinlerde... en önemlisi o...
iki gün daha bekleyim,ctesi sabah giderim olmazsa.Allah'ım yardım et ne olur,hayırlısını sağlıklısını ver Ya Rabbim...
Bugun gittim birinin kalbi belirgin digerinin az belirgin keseleri duzgun haftaya
Carsamba tekrar gidicem allah herkeze yasatsin cok guzel
Bi mucize allah kucagima almayi ve hepimizin yavrularini kucaginiza almayi Nasip etsin masallah
Günaydın canım arkadaşlarımm :)
Lotus :) 13 temmuz mu :) saat belli mi cnm .. hangi hastaneydi bide :) artık not alıp masama yapıştırıp zamanı bekleme vakti :)
Forumumuzun ilk bebişi geliyoooorrrr
hastaneyi aradım yarın sabah transfer için çağırdılar beni daha dün opu oldum ben 2.gün transferi olurmu yaa napıyo bunlar çok moralim bozuldu :2:
evet 13 temmuz aksi birşey olmazsa
ilk bebişimiz Sare kızımız olacak nasipse turginurun kızı benımki ikinci olacak kısmetse
e ama bana 2 gün önce haftaya salı belli olcak günüm dediiii :44:
doğru diyosun nasip işi ama işte 5.günün şansı daha çok dye kendimi öle şartlamışım bende
telefonda küt diye yarın gel diyince şok oldum, kaç tane döllendi dedim onuda söylemediler sinir ettiler beni
canlarım ben çıkıyorum.. sizleri kocaman öpüyorum.. gelirim yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?