Tüp Bebek Günlüğümüz !

cnm nasıl oldu anlamadım ama benim cevabım senin yazının üstünde çıktı kk da şaşırdı sıcaktan herhalde

Bugun gittim birinin kalbi belirgin digerinin az belirgin keseleri duzgun haftaya

Carsamba tekrar gidicem allah herkeze yasatsin cok guzel

Bi mucize allah kucagima almayi ve hepimizin yavrularini kucaginiza almayi

Nasip etsin masallah

canım.. hadi bakalım.. benimde az kaldı cumartesi görcem kalp atışlarını.. insallah biri diğerine yetişmiştir...bende ikisini birden görürürm.. Rabbim sağlık versin bundan sonra canım...

Nasıl yani turginur tarih aldı mı :44: aa sen ilk doğurmuyormuydun şekerim ya

ayyyy inanmazsın aynı şeyi bende sordum.. ve aynı cevabı aldım...ve bende şaşırdım ilk olmadığına....
ilahi lotus..... kandırıyon bizi....

ya eşine gönderseler neyse de babalar biraz saçma olmuyor mu? benim babam baya bir kafalar ararlarsa.. msjsada şaşırır adam bu ne böyle diye...ayrıca msjı açmayı beceremez bile... boşuna gönderirler msjı...

Evet canım sağol çok iyiyiz ben ve bebişim. İşte böyle saçma sapan şeyler strese sokuyor tabi gereksiz yere. Daha cinsiyetini göstermedi bize ama...

Yok ya mesaj değil, aramışlar resmen telefonla. Babamda arıyo beni ikna etmek için tövbe tövbe....

evet cnm çok çok haklısın, bende seninle aynı fikirdeyim. İlk duyduğumda o kadar çok şaşırdım ki... Amacıda anlayabilmiş değilim... Hasta hakkı diye birşey kalmamış resmen.. şimdi senin babanı aramışlar mı? baban mı haber verdi sana?

böyle oldum resmen şaştım kaldım yaaa.... :))) şimdi ilk kim doğuruyor gerçekten... lotus mu, turginur mu :) kandırmayın bizi amaa

hastaneyi aradım yarın sabah transfer için çağırdılar beni daha dün opu oldum ben 2.gün transferi olurmu yaa napıyo bunlar çok moralim bozuldu :2:

moralini bozma hemen daha geçen gün sifaa arkadaşımız 2.gün embriyosuyla hamile kaldığını yazdı bu iş nasip işi canım...
ben her ikisinde de 3.gün transferi oldum hiç bir zaman aklıma neden 5.gün olmuyooo diye getirip canımı sıkmadım...
Rabbim ol desin yeterki...

evet canım.. bende çok karşıyım bu duruma.. bak senelerdir bebek beklediğim halde karşıyım hemde.. kimsenin kimseye karışmaması lazım..mesela benim gücüm iki bebek bakacak kadar.. 3-4 te bakılır tabi ama .. çocuğum yoldan geçerken bir şey istediğinde alamayacaksam.. eksiklenecekse... ne anladım bu işten.. saldım çayıra mevlam kayıra bizlere göre değil.. en azından bana göre değil...

yaa bunların işi mi yok dicem suriye 2 tane pırıl pırıl pilotumuzu öldürdü.. askerlerimiz her gün şehit oluyor.. bunlar nasıl insanlar bizim sezeraynımızla kürtajımızla doğumumuzla uğraşıyorlar.. ne günlere kaldık biz yaaa.... mahkemeye herkes verse hadlerini bilirler mutlakaaaa...

doğru diyosun nasip işi ama işte 5.günün şansı daha çok dye kendimi öle şartlamışım bende
telefonda küt diye yarın gel diyince şok oldum, kaç tane döllendi dedim onuda söylemediler sinir ettiler beni

canım ben lotusa kandırıyon derken... yani tarih yazmış ya kafamızı karıştırıyor babında söyledim.. kız biz bu kadar sorduk.. lotus ilk bebek senin ki olmasın birde canım... sağlıklı gelsinlerde... en önemlisi o...

aynen canımcım sağlıklı gelsinler, en önemlisi o

iki gün daha bekleyim,ctesi sabah giderim olmazsa.Allah'ım yardım et ne olur,hayırlısını sağlıklısını ver Ya Rabbim...

amın cnm sevıncın yarım kalmasın ınsssssssss

Bugun gittim birinin kalbi belirgin digerinin az belirgin keseleri duzgun haftaya

Carsamba tekrar gidicem allah herkeze yasatsin cok guzel

Bi mucize allah kucagima almayi ve hepimizin yavrularini kucaginiza almayi Nasip etsin masallah

amın canımmmmmmmmmmm

Günaydın canım arkadaşlarımm :)

Lotus :) 13 temmuz mu :) saat belli mi cnm .. hangi hastaneydi bide :) artık not alıp masama yapıştırıp zamanı bekleme vakti :)

Forumumuzun ilk bebişi geliyoooorrrr

hosgeldın kuzummmmmm nasılsın bakımmmmmmmmmmmmmmm
hastaneyi aradım yarın sabah transfer için çağırdılar beni daha dün opu oldum ben 2.gün transferi olurmu yaa napıyo bunlar çok moralim bozuldu :2:

canım 2 olsu 3 olsun 5 ne farkeder ol desın guzel alalhım yeter sıkma canınıııı
Nasıl yani turginur tarih aldı mı :44: aa sen ilk doğurmuyormuydun şekerim ya

kandırmıs senı yaaaaaaaaaa

evet 13 temmuz aksi birşey olmazsa
ilk bebişimiz Sare kızımız olacak nasipse turginurun kızı benımki ikinci olacak kısmetse

sare kızımız sonra oyku kızımız gelıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaa

ah canım yaaaaaaaaa cok sınır bozucu bır durum yaaaaaaaaa ne kadar sacma bır ıs ya bu boyle belkı ben saklıyorum demıycem ne sallak ınsanalr yaaaa sacma kanunlarrrr

aynen mjl benım babamda ugrasmaz arayıncada sana ne be adam der kapatır

e ama bana 2 gün önce haftaya salı belli olcak günüm dediiii :44:

bellı olmus demekkı kuzum bız kacırdık sanırsam yaaaaaaa

cnm sen nerede tedavi görüyordun?
Böyle şeylere bozma moralini.. Elbet vardır doktorların bildikleri.. Eğer kafana çok takılıyorsa doktorunla görüş. Telefon aç sor. Aklıma takıldı neden 2. gün transfer yapıyoruz diye. Ben çok merak etsem sorardım uygun bir şekilde. Bir sorun yoktur ama bence, içini ferah tut. Olacağı varsa her türlü olur bebişin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…