Peki genetik test yapıldı mı? bazen birkaç sorun birarada olabiliyor. Biraz dinlen canım ama umudunu kesme. 1.kalitelere takılma hiç, benim ilk denememde 14 yumurtam döllendi 9 tanesi 1. kaliteydi ama tutmadı işte. 2. denememde 16 yumurtam döllendi hepsi çok iyi kaliteydi, sadece 2 tanesi 5.günde transfer edildi, dondurmak üzere kalmadılar düşün. Madem 1. kalite yaşamaları lazım değil mi? en azından % 50 sinin. Ama olmuyor işte, 3. günde iyi görünen 4.gün bozulabiliyor, bu yüzden 5.gün transferi daha şanslı bana göre, tabi hicbirşeyin garantisi yok..
kromozom testimiz temiz çıktığı için genetik test yapmıyolar.pgd de hangi hastalığı tarıycaz görünen bi hastalık yok ki dedi.yumurtam az olduğundan 5. güne gitmiyolar.zaten 4-5 yumurta var,5. güne ya hiç kalmazsa en azından anne rahminde şansları daha yüksek diyip 5. güne gitmediler hiç....valla ne yapcağımı şaşırdım artık...yaptıracak tahlil,oerasyon bile kalmadı....
118 düşmüş fena değil bence, bu oranla pazartesiye 300 lerde olmalı sanırım..
Peki genetik test yapıldı mı? bazen birkaç sorun birarada olabiliyor. Biraz dinlen canım ama umudunu kesme. 1.kalitelere takılma hiç, benim ilk denememde 14 yumurtam döllendi 9 tanesi 1. kaliteydi ama tutmadı işte. 2. denememde 16 yumurtam döllendi hepsi çok iyi kaliteydi, sadece 2 tanesi 5.günde transfer edildi, dondurmak üzere kalmadılar düşün. Madem 1. kalite yaşamaları lazım değil mi? en azından % 50 sinin. Ama olmuyor işte, 3. günde iyi görünen 4.gün bozulabiliyor, bu yüzden 5.gün transferi daha şanslı bana göre, tabi hicbirşeyin garantisi yok..
kromozom testimiz temiz çıktığı için genetik test yapmıyolar.pgd de hangi hastalığı tarıycaz görünen bi hastalık yok ki dedi.yumurtam az olduğundan 5. güne gitmiyolar.zaten 4-5 yumurta var,5. güne ya hiç kalmazsa en azından anne rahminde şansları daha yüksek diyip 5. güne gitmediler hiç....valla ne yapcağımı şaşırdım artık...yaptıracak tahlil,oerasyon bile kalmadı....
E o zaman görünen fazla bir problem yok, sadece vakti zamanını beklemek meselesi. Bence yılma, bekleme sürelerini de boş geçirme tüp sonrası hamilelikler çok yaygın çünkü.
25 haziranda 12.hafta kontrolumuz vardi. Ve doktorumuz cinsiyetinin %70 Kiz olabilecegini syledi. Parmaklarini elini ayagini poposunu bile heryerini gorduk masallah. Ekranagoruntusu ilk geldiginde bas parmagi agzindaydi. Karpuz gibi poposu cok belliydi. Fotosunu bile aldik. Hergun poposuna bakip seviyoruuz :)) ve doktor haftasinagore iyi gelisen bir bebek dédi. Bruksel hastanesini aradik. Durumu haber vermek icin . Coraspin, progestéron fitil ve folik asit vardi hala kullandigim, artik onlari birakabilirsiniz dédiler. Masallah hersy yolunda ve bende cok iyiyim. Hamile kiyafetleri almaya basladim yavas yavas). Rabbimden diliyorum insallah isteyen herkese en kisa zamanda hayirlisyla nasip eder insallah.
rezervim az,4-5 yumurtam oluyo.ama şımdiye kadar hepsi 1. kalite oldu.bi de çikolata kistim var ama rahim filminde, histereskopide görünen sorun yaratmamış.zaten 2 cm küçük diye doktorlar önemsemiyo...ama her ikisi de başlıbaşına neden değilmiş....bu durumda bir çok kişi hamile kalıyor... aslında 5. denemem...önceki ikisinde doğru düzgün transfere bile gidemedik....artık pes ediyorum...
yok canım endometriozis eğer yumurtalıkta kist yapmışsa zaten ultrasonda görünüyo...yok eğer yapmamışsa sadece laparoskopi ile teşhis ediliyo....histereskopide rahim içine bakıyo...yapışıklık miyom vs. var mı diye...ama tüpler falan görünmüyo onda...tüplerin girişleri görünüyo yalnız...
25 haziranda 12.hafta kontrolumuz vardi. Ve doktorumuz cinsiyetinin %70 Kiz olabilecegini syledi. Parmaklarini elini ayagini poposunu bile heryerini gorduk masallah. Ekranagoruntusu ilk geldiginde bas parmagi agzindaydi. Karpuz gibi poposu cok belliydi. Fotosunu bile aldik. Hergun poposuna bakip seviyoruuz :)) ve doktor haftasinagore iyi gelisen bir bebek dédi. Bruksel hastanesini aradik. Durumu haber vermek icin . Coraspin, progestéron fitil ve folik asit vardi hala kullandigim, artik onlari birakabilirsiniz dédiler. Masallah hersy yolunda ve bende cok iyiyim. Hamile kiyafetleri almaya basladim yavas yavas). Rabbimden diliyorum insallah isteyen herkese en kisa zamanda hayirlisyla nasip eder insallah.
Bir sonucum daha belli oldu
626 olan değerim 508 olmuş 3 günde...
Daktırcım resmen süründürüyor seni dedi...
Düşüş yavaş ama bundan sonra hızlı olması lazım pazartesi tekrar kan verecem
Sürün gülden sürüünnnn ama şükrediyorum düşüşte
Slm canlarimmmm nasilsinz
E o zaman görünen fazla bir problem yok, sadece vakti zamanını beklemek meselesi. Bence yılma, bekleme sürelerini de boş geçirme tüp sonrası hamilelikler çok yaygın çünkü.
vardır bi hayır herhalde canım...bilmiyorum artık..
şimdi çıktı canım...626 dan 508 e düşmüş 3 günde:26:
Bir sonucum daha belli oldu
626 olan değerim 508 olmuş 3 günde...
Daktırcım resmen süründürüyor seni dedi...
Düşüş yavaş ama bundan sonra hızlı olması lazım pazartesi tekrar kan verecem
Sürün gülden sürüünnnn ama şükrediyorum düşüşte
canım benim pes etmessin biraz toparlanınca yine başlarsın hepimiz öyle oluyoruz ama sonra bişekil enerji veriyor Allah ,dur bakalım şimdi biraz kendi dinle sırf kendin için yaşa,cok değil 1-2 ay .ben eminim gelecek bebeğin daha cok gencsin ,kimler neler hamile kalmıyor ama zor tabi cok sabırlı olmamız lazım.
senin rahimde de yapısıklık vesaire yok yani olsa histeroskopide cıkardı .du bakalım belki sonra laporoskopi yapaılır.yada pgt yapılır yani az oldugundan riskli ama enazından bu sureci bekleyerek gecirmessin neyse cıkar ortaya yada belkide kendiliğinden gebe kalırsın bitanem
şimdi tatil yapıosun ruhunu besliosun 1-2 ay bebişi unutuosun,ha demesi kolay tabi diceksin biliyorum unutamıyor insan..bilseki 1 yıl sonra kesin olacak ozaman belki unutur insan ..gerci ben ozamanda unutamam cunku yaşim 32 ve ena z iki cocougum olsun istiyorum ,bentek cocougum ve bence tek cocuk olmak zor ..
lafın kısasi sen gencsin erken menopoz falan diye sıkma kendini olacak olacak 5 dakikada değişir hersey..
hosgeldın balım nasılsınnnnnnnn
3. tüp bebek denemem de başarısız....pırıl pırıl embriyolar, histereskopi yapıldı rahim temiz....bu çocukklar neden bırakıp bırakıp gidiyooo anlamıyorumm..
şimdi çıktı canım...626 dan 508 e düşmüş 3 günde:26:
hosbulduk cnmmm hamdolsun cok iyiyim sizleri özledim bakım dedim napiyorsunuz sen iyimisin
slm kızlarrrr nabersinizzz?????
slm kızlarrrr nabersinizzz?????
cok sukru ıyıım canım benımmmmmmmmmmm
halımıze surur bende patronum gıtıt ogluda oyle takılıyom nette ohhh keyıffff yaaaaaaa
yaptırdınmı masajını bakımmmm
hosgeldın canımımmmmmmmmmm
iyiyiz canım.. senin yanında patronun kızı var herhalde...
hoşbulduk canım nasılsınn???
Off canım sorma ya sabahtan bı gelıyor butun gun burda bı ara gıdıyo gene gelıyo falann..sıkıldım valla..siz nasılsınzz bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?