Tüp Bebek Günlüğümüz !

118 düşmüş fena değil bence, bu oranla pazartesiye 300 lerde olmalı sanırım..

dış gebelikte düşüş zaten yavaş oluyor bi süre ama benimki bi çıkıp bi düştüğü için hızını alıp yeterince düşemiyooo bi türlü...
dediğin gibi pazartesi 300 lerde olmalı bu gidişe göre...
son değerlerime 3 günde bir bakıldı
734
626
508
pazartesi 4.gün olacak 300 lerde olması muhtemel...
bir ara 1174 den 800 lere sonrada 698 e düşünce hafta bir bakalım dedi artık
ve bir hafta sonra değerim 734 e çıkmıştı şaka gibi...
o yüzden inşallah pazartesi 300 leri görürüm diyebiliyorum ancak...

oh maşallah size analı kızlı :)diyorum busene hep kızlar geliyor maşallah !

canım benim pes etmessin biraz toparlanınca yine başlarsın hepimiz öyle oluyoruz ama sonra bişekil enerji veriyor Allah ,dur bakalım şimdi biraz kendi dinle sırf kendin için yaşa,cok değil 1-2 ay .ben eminim gelecek bebeğin daha cok gencsin ,kimler neler hamile kalmıyor ama zor tabi cok sabırlı olmamız lazım.

senin rahimde de yapısıklık vesaire yok yani olsa histeroskopide cıkardı .du bakalım belki sonra laporoskopi yapaılır.yada pgt yapılır yani az oldugundan riskli ama enazından bu sureci bekleyerek gecirmessin neyse cıkar ortaya yada belkide kendiliğinden gebe kalırsın bitanem

şimdi tatil yapıosun ruhunu besliosun 1-2 ay bebişi unutuosun,ha demesi kolay tabi diceksin biliyorum unutamıyor insan..bilseki 1 yıl sonra kesin olacak ozaman belki unutur insan ..gerci ben ozamanda unutamam cunku yaşim 32 ve ena z iki cocougum olsun istiyorum ,bentek cocougum ve bence tek cocuk olmak zor ..
lafın kısasi sen gencsin erken menopoz falan diye sıkma kendini olacak olacak 5 dakikada değişir hersey..

Son düzenleme:

amın canımmmmmmm
rabbım saglıgına saglık katsın ıns sızın yaaaaaaaaaa

dusesek ve pazartesıye guzel bır sonuc cıkacak kuzum yaaaaaaaaaaaa
dur bı deger dususun maca sonra bakarısın aaaaaaaaaaaa

Guldenim insallh degerin biranda 0 i bulsun bizim bir arkadas vardı hamile kaldı kanamadı vardı bebek düşmesin diye surekli dua ediyorduk 20 haftaya girdi bebek oldu suni sancı ilaçlar verildi bu sefer de bebek düşdün diye dua ediyorduk ama 3 gunde zordogurdu cocuk yerleşmiş Rabbim seni korusun insallh hersey istediğin gibi olsun surunduruyor bu bebekler bizi gelene kadar bu günlere Rabbim yüzünü güldürsün insallh heran dualarimdasin

şimdi çıktı canım...626 dan 508 e düşmüş 3 günde:26:

resmen süründürüyor bhcg inş. pzt hızlı bir düşüş gösterir kendileri.

inşallah canım çok sağol..2 yıldır bebekle yatıp bebekle kalkıyoruz....elde var sıfır...sanırım artık hayata dönüş vakti geldi...

3. tüp bebek denemem de başarısız....pırıl pırıl embriyolar, histereskopi yapıldı rahim temiz....bu çocukklar neden bırakıp bırakıp gidiyooo anlamıyorumm..

canım benim.. Rabbim sabır versin diyebiliyoruz ancak...dinlen canım.. eğer çıkabiliyorsan eşinle bir tatile çık kafanı dağıt.. Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bebeklerini sana gönderir insallah....

hadi bakalım.. Rabbim sağlıcakla kucağına aldırmayı nasip etsin prensesini.. hayırlı ,sağlıklı evlat olur insallah...

şimdi çıktı canım...626 dan 508 e düşmüş 3 günde:26:

canım az az düşsün.. ama bizim olsun.. boşver.. ben sevindim yani.. zaten birden düşmeyeceğini sana belli ediyordu günlerdir.. insallah dahada hızlı düşer...

hoşbulduk canım nasılsınn???

iyiyiz canım.. senin yanında patronun kızı var herhalde...

off canım sorma ya sabahtan bı gelıyor butun gun burda bı ara gıdıyo gene gelıyo falann..sıkıldım valla..siz nasılsınzz bakalımm

canımcımm rabbim size sabır versin yaa...allahım bır daha gostermesın ve en yakın zamanda kavustursun senı yavrunaa..off off cok sıkılıyorum boyle durumlara varya kendımın basından gecıyor gıbı uzuluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…